Gość: siedem IP: 213.216.66.* 05.03.03, 08:45 trzeba do tego postu zanucić amelodyjną melodie z radia zet. 5040 ps pogłoski o mojej chorobie lub o tym ze zjadłem faks od miriam i smiertelnie sie zatrulem sa mocno przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lady_hawk Re: dzieeeń dooobry baaardzo IP: *.visp.energis.pl 05.03.03, 08:52 to dobrze, ze nie pokonal Ciebie zaden faks. bardzo sie martwilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: dzieeeń dooobry baaardzo IP: 213.216.66.* 05.03.03, 08:55 dziefczeta najpierw do mnie z faksami lataja. poza tym mamy faks rolkowy a taki ma bardzo cieniutki i smaczny papier 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Faxy były modne w zeszłym sezonie IP: 213.17.161.* 05.03.03, 09:08 Nie było cię chwilę i nie wiesz, że obecnie się pisuje na tajnych, ściśle zakamuflowanych, elitarnych forach prywatnych. Aha! I najważniejsze! W dobrym tonie jest potrzymać kogoś w przedpokoju parę godzin by na do widzenia dać mu kopa w dupę. No, to już wiesz co straciłeś nie oglądając paru ostatnich odcinków serialu "Kwietna Tragedia czyli jak zamienić Burano w Guano". Galba PS. Ponoć na tym super eleganckim i wybitnie kulturalnym forum dla wyższych sfer można nawet spotkać samego śLimaka jak przechadza się z cygarem w zębach (czasem się tylko z trwogą obejrzy czy aby st. kotłowy Karoluk nie patrzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Faxy były modne w zeszłym sezonie IP: 213.216.66.* 05.03.03, 09:18 Gość portalu: Galba napisał(a): > PS. Ponoć na tym super eleganckim i wybitnie kulturalnym forum dla wyższych > sfer można nawet spotkać samego śLimaka jak przechadza się z cygarem w zębach > (czasem się tylko z trwogą obejrzy czy aby st. kotłowy Karoluk nie patrzy). wdroże się w trybiska intryg pretty soon. wysoka nagroda za zdjęcie ślimaka. paparazi do dzieła! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG ale GŁOŚNO MÓWISZ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.03, 09:12 nawet usłyszałem dzień dobry A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: dzieeeń dooobry baaardzo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.03, 09:16 słyszałem o takich co zjedli rower...ale faks Nie przyjmę Cię do roboty - szkoda mi sprzetu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czesc siodemeczko IP: 213.46.162.* 05.03.03, 09:29 Ja to sie balam, ze faksem po glowie dostales, bo byl tu taki jeden co krzyczal,ze faksy na glowach bedzie rozbijal, wiec na wszelki wypadek ja chodze w kasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@ga Czy Ania to gejsza................................ IP: 195.202.86.* 05.03.03, 10:03 tutejsza, czy tamtejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem proszę IP: 213.216.66.* 05.03.03, 10:49 mnię się tu nie awanturować. to był wątek przywitalny. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Czy tak jest dobrze? 05.03.03, 11:24 W ramach Forum A. odnowy jestem bardzo pokojowy badz tu dluzej nizli wiecznie pozdrawiam grzecznie, serdecznie* sc-k *bo wiem, ze tak jest bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Czy tak jest dobrze? IP: 213.216.66.* 05.03.03, 11:37 sceptyk napisał: > W ramach Forum A. odnowy > jestem bardzo pokojowy > badz tu dluzej nizli wiecznie > pozdrawiam grzecznie, serdecznie* > > sc-k > *bo wiem, ze tak jest bezpiecznie no nie az tak kwieciscie. ja sie nie chcialem tarmosic bo nie lubie byc zle poinformowany i nie wiedziec kogo bic. 5 dni białych plam w faxgate to za duzo. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czy tak jest dobrze?Bosko wrecz!!! 05.03.03, 11:42 sceptyk napisał: > W ramach Forum A. odnowy > jestem bardzo pokojowy > badz tu dluzej nizli wiecznie > pozdrawiam grzecznie, serdecznie* > > sc-k > *bo wiem, ze tak jest bezpiecznie Dostaniesz drugiego Nobla od Adasia, kiedy odbierasz pierwszego? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Aniu, 05.03.03, 12:24 Aczkolwiek komplementy przyjmuje z godnoscia i bedac do nich przyzwyczajony zawrotu glowy nie odczuwam, to zaczynam jednak weszyc podstep. Choc przy Twojej wrecz przyslowiowej szczerosci, otwartosci i prostolinijnosci (ze wymienie tylko pozytywne cechy Twego charakteru) mam duzy klopot z rozszyfrowaniem Twych zamiarow. Musze pomyslec jeszcze. pozdr. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aniu, 05.03.03, 12:41 sceptyk napisał: > Aczkolwiek komplementy przyjmuje z godnoscia i bedac do nich przyzwyczajony > zawrotu glowy nie odczuwam, to zaczynam jednak weszyc podstep. Choc przy Twojej > > wrecz przyslowiowej szczerosci, otwartosci i prostolinijnosci (ze wymienie > tylko pozytywne cechy Twego charakteru) mam duzy klopot z rozszyfrowaniem Twych > > zamiarow. Musze pomyslec jeszcze. > > pozdr. > sc-k Az zczerwienialam Sceptyku, co by przeszlo wymien teraz te wszystkie negatywne cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: czołem harcerzu! /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.03, 09:29 zapomniałem byłem przez sezon wodniakiem nie to co Janusz - on od urodzenia A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM glupiutki wiersz IP: *.icpnet.pl 05.03.03, 09:25 w kwietnych watkach zagubieni w Kamelocie osaczeni sobie samym zostawieni pozostali nie bez racji jednak z brakiem admiracji ten ostatni boli bardzo żal przemożny jest gdy wzgardzą bowiem racja ma być kwietna nawet gdyby byla szpetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do Galby jest IP: 212.160.135.* 05.03.03, 11:51 Witaj Galbo Nie wiem czy czytałeś co tyu napisał o LIMAKU właśnie. oto tekst tyu jest: "Mniej szczęścia miał Limak. Donos z Forum do jego firmy przypłacił długotrwałą utratą zdrowia (dlatego nie mógł bronić się na Forum przed oskarżeniami). Z trudem uzyskał zamianę zwolnienia z pracy na karę dyscyplinarną." i moja odpowiedź na to: "tyu pisze o LIMAKU tu. Nie wiem kto poinformował pracodawcę LIMAKA, ale ktokolwiek zrobił to, bardzo łagodny dla LIMAKA był. LIMAK popełnił czyn zagrożony k.k. Mógł mieć proces karny, a poszkodowany mógł żądać sporego odszkodowania. To, że skończyło się tylko na powiadomieniu właściciela komputera za pomocą którego dokonano przestępstwa, świadczy, iż nie chciano wykończyć LIMAKA. LIMAK nie byłby taki łaskawy. Znam go jeszcze z czasów jak portalu GW nie było jeszcze. Walczyliśmy ostro na innym forum. LIMAK namierzał mnie i dzwonił do firm z którymi współpracowałem wtedy, z telefonu służbowego oczywiście. Już wtedy wiedziałem, że to szuja jest. A teraz pomniki stawia mu się i jako ofiarę przedstawia. a przecież LIMAK na mnie donieść chciał. Nie wiedział tylko tego, że ja nie pracuję w firmach tych, i dlatego też spuszczony został. Poza tym, zawsze o zgodę proszę firmy takie, gdy w necie pisać chcę. No, ale gdybym na stałe zatrudniony był, to inna sprawa by była." ______________________________________________________ O ile pamiętam to LIMAK nie ukrywał, iż dokonał przestępstwa, a teraz tyu pisze, iż to ofiara prześladowań jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: do Galby jest IP: 213.216.66.* 05.03.03, 12:14 Gość portalu: Perła napisał(a): > Witaj Galbo > > Nie wiem czy czytałeś co tyu napisał o LIMAKU właśnie. > oto tekst tyu jest: > "Mniej szczęścia miał Limak. Donos z Forum do jego firmy przypłacił > długotrwałą utratą zdrowia. psichuj spleśniały wydupił na chorobowe zeby kadrowa nie mogła pokurcza obcasem rozdeptac. to standardowe postępowanie ludzi tego formatu jest. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Do Perły jest o kupie łajna czyli Tyu IP: 213.17.161.* 05.03.03, 12:31 > Nie wiem czy czytałeś co tyu napisał o LIMAKU właśnie. Czytałem. Czytałem również to co mu odpisałeś (tekst był chyba starszy ale przeczytałem g dopiero dzisiaj) i muszę przyznać, że Twój post w 100 proc. wyraża me odczucia - nie tylko gdy idze o plugawą postać śLimaka ale również jego zakłamanego protektora Tyu. Ja też kiedyś dałem się nabrać na pseudosalonową kreację tego indywiduum, myślałem, że jego ohydne poglądy (stalinowiec pełną gębą) idą w parze z pewną dozą przyzwoitości i są jedynie wyrazem pewnej ekstrawagancji. Jednak gdy trzeba było skończyć z lawirowaniem i jasno się wypowiedzieć w sprawie kryminalisty L. okazało się, że jest on kupą łajna godną swego niedorozwiniętego i przez to mniej sprytnego kolegi. Więcej! Mam poważne podstawy by sądzić, iż to właśnie on udzielił bandycie (którego tak łaskawie potraktowała karząca ręka Nemezis) drobnego acz decydującego wsparcia w materii słynnego "włamania". Z wyrazami szacunku, Galba Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Historia wczesnego slimaka jest mi nieznana, 05.03.03, 12:51 natomiast z ocena Tuya zgadzam sie w zupelnosci. Jest to nawoz pod kwietyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Sceptyk, IP: *.icpnet.pl 05.03.03, 12:54 na koce czy na amfie jesteś, że taka wena Ci dopisuje? Czy też to geny i cięzka praca jeno? Nawóz pod kwietyzm!!!! Heheheheheheheheheheheheheh rewelacja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Sceptyk, IP: 212.160.135.* 05.03.03, 13:01 Gość portalu: AdamM napisał(a): > na koce czy na amfie jesteś, że taka wena Ci dopisuje? Czy też to geny i cięzka > > praca jeno? > > Nawóz pod kwietyzm!!!! Heheheheheheheheheheheheheh > > > rewelacja!!!!!!!!!!!!! a naczelna kwietna pilęgnować te ŁADNE KWIATKI będzie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
karlin A witam, witam 05.03.03, 11:56 bez Ciebie to jak bez jednego dnia w tygodniu pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ale piekny IP: 213.216.66.* 05.03.03, 12:41 rewizjonistyczny watek sie robi. czekam tylko na bokserów wszechwag Muhamed Hiacynt & Rakel De'Boat 5040 Odpowiedz Link Zgłoś