Dodaj do ulubionych

Lista forumowych antysemitow

13.03.03, 10:56
Zgodnie z zyczeniem zainteresowaniej wpisuje na pierwszej pozycji:

1. Ania z Belgii vel sorciere vel gini, popularnie zwana arabski materac

Uprasza sie zainteresowanych o wpisywanie nastepnych pozycji osobiscie siebie
samego, zyczliwie osoby zaprzyjaznione oraz dociekliwie innych. Zalozycielka
watka nie odpowiada za inwencje innych forumowiczow.

Zawsze zyczliwa, do uslug
d_trutka
Obserwuj wątek
    • Gość: Galba Galba IP: 213.17.161.* 13.03.03, 10:58
      Tak na wszelki wypadek sam się wpiszę - żeby nie było żem tchórz i inni muszą
      ujawniać moją prawdziwą twarz.

G.
      • d_nutka Re: Galba____ i inni 13.03.03, 11:27
        bawicie się tym antysemityzmem jak tą uciętą głową Żyda opisaną przez Grossa
        i na karuzeli pod płonącym gettem w Warszawie
        bawcie się dalej
        • pro100 Re: Galba____ i inni 13.03.03, 11:43
          d_nutka napisała:

> bawicie się tym antysemityzmem jak tą uciętą głową Żyda opisaną przez Grossa
          > i na karuzeli pod płonącym gettem w Warszawie
          > bawcie się dalej

Danka, pomyłuj!!!!!!!!
          Mnie juz na rzyganie zbiera! Napisz coś rozumem, sercem a nie żółcią!
        • Gość: luka Przepraszam za spóźnienie IP: *.k.mcnet.pl 13.03.03, 12:00
          d_nutka napisała:

> bawicie się tym antysemityzmem jak tą uciętą głową Żyda opisaną przez Grossa
          > i na karuzeli pod płonącym gettem w Warszawie
          > bawcie się dalej

Ach, czegóż nasz kochany GroSS nie opisywał! Jestem pokornym wielbicielem
          jego "tfurczości", mój szczególny podziw wzbudza określenie "nienaoczny
          świadek". Cymes!
          I jak tu się nie bawić, skoro Jude GroSS osobiście opowiada dowcipy?
        • Gość: Galba Przecież sie przyznałem - co jeszcze mam zrobić? IP: 213.17.161.* 13.03.03, 15:32
          Kupić 10 egz. Biblii Grossa i wytapetować sobie nimi mieszkanie?

G.
      • gini Re: Galba 13.03.03, 11:46
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> Tak na wszelki wypadek sam się wpiszę - żeby nie było żem tchórz i inni muszą
        > ujawniać moją prawdziwą twarz.
        >
        > G.

www.chimay.be/www/chimay/site8/en/a_abbaye/a0_frameset.htm
        Nagroda dla Galby za drugie miejsce, niestety tylko wirtualna.
        Zdobywczyni pierwszego miejsca idzie spozyc nagrode w realu a takze kupic sobie
        kwiaty.
        Ciekawostka geograficzna.W Polsce antysemityzm , wysysa sie z mlekiem matki a w
        Belgii wypija sie z piwem.Poniewaz spozycie piwa w Belgii jest bardzo wysokie,
        od razu wiadomo dlaczego Belgia to kraj antysemicki ,ktory chce sadzic
        niewinnego Sharona.
        • rycho7 piwo w mleku matki 13.03.03, 11:57
          Aniu Ty podla kusicielko, uzywasz swych najbardziej podstepnych broni aby
          nawrocic mnie na antysejsmizm. Chyba na Wielkanoc pojade do Twego kraju aby
          odswierzyc smaczki i trzesienia ziemi. Ale Tobie nie dam sie skusic.

Pozdrawiam
    • pro100 Taki jeden rabin z Paryża - też antysemita 13.03.03, 11:26
      Kłamstwo rabina

Po dwumiesięcznym śledztwie okazało się, że paryski rabin Gabriel Farhi kłamał,
      gdy 3 stycznia br. oświadczył policji, iż został zaatakowany przez nieznanego
      mu osobnika, który raniąc go dwukrotnie, krzyczał po arabsku: "Allahu Akbar"
      (Bóg jest wielki).
      Atak ten środowiska żydowskie odczytały jako ewidentny dowód na wzrost
      antysemityzmu nad Sekwaną.
      Ostatecznie policja udowodniła, że nóż, którym zraniono rabina, pochodził z
      kuchni należącej do synagogi i że atak na niego był upozorowany. Śledztwo
      zostało umorzone.
      Franciszek L. Ćwik, Paryż
      ________________________________________________________________________________

No i niżej podpisany z powodu - przeczytał i o zgrozo zacytował.

pozdr anty

Po prostu juz nie mogę dłużej patrzeć jak Danka się publicznie brzytwą chlasta.

• Gość: gomez Re: Taki jeden rabin z Paryża - też antysemita IP: *.solutions.net.pl 13.03.03, 11:32
        cosik mi sie widzi ze wlasnie powstaje getto forumowe
      • Gość: +++Ignorant +++Ignorant IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.03, 11:35
        Sława!

Z tego samego powodu, co Galba...

Pozatem proponuję konkurs na na NAJWIĘKSZEGO ANTYSEMITĘ

Kryteria wyłaniania możemy ustalić wspólnie...

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++

PS
        A swoją drogą dziwni są ci żydzi, co ich podobno nie ma, a rządzą, to zatem czy
        są uzurapatorami, czy też "biednymi tulaczami" i uciskaną mniejszościa?
    • Gość: snajper Aniu, spasuj. nt IP: stin:* / 172.20.40.* 13.03.03, 13:16
      • gini Re: Aniu, spasuj. nt 13.03.03, 17:44
        A to dlaczego?Moze mam ci posty do ocenzurowania wysylac?
    • d_trutka Zgodnie z deklaracja samego zainteresowanego 13.03.03, 13:19
      Dick Powers IP: *.client.attbi.com Dumny Antysemita. Phoenix, Az, USA
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4887716&a=4924076
      Pelna slodkiego jadu
      d_trutka
    • Gość: polishAM Re: Lista forumowych antysemitow IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 13.03.03, 17:58
      Antysemita, jak najbardziej. Antysyjonista, jeszcze bardziej. Ale ci chazarscy
      Zydzi z Zakaukazia znajda sobie w koncu wlasna ojczyzne. Tutaj, pewnie w USA.
      • Gość: Andrzej Jak rozroznic syjoniste od nazisty? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 19:17
        Dzieki technologii sprawa jest prosta. Od delikwenta podejrznego o syjonizm
        nalezy pobrac DNA i dokonac analizy. Jezeli DNA potwierdzi pochodenie
        semickie, to mamy do czynienia z syjonista. Jezeli nie to jest to nazista. W
        obu przypadkach nalezy podejrznego izolowac (co najmniej spolecznie).
        Wykonanie analizy DNA (w zakresie jak powyzej), jest proste i kazdy technik
        analityk moze zkompletowac urzadzenia i ja wykonac.
        • Gość: polishAM Re: Jak rozroznic syjoniste od nazisty? IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 13.03.03, 19:31
          Nazisci z Zionistami(Syjonistami), byli w okresie miedzywojennym partnerami, az
          do roku 1942 (do smierci Sterna). Nazisci z Zionistami podpisali Uklad Haavara,
          czyli Haavara Agreement 24 sierpnia 1933 roku, ktory rozpoczal wielka emigracje
          Zydow do Palestyny. Wloz Haavara na przegladarke (Google,Yahoo) i dostaniesz
          wiele informacji na temat tego haniebnego porozumienia.
    • pollak Re: Lista forumowych antysemitow 13.03.03, 18:53
      Jestem!
      • sceptyk A o co chodzi? 13.03.03, 19:27
        Wyjasnij, Pollaku, bo zdaje sie jakas lista, ale nie wiem czego dotyczy, bo ja
        Danutki postow nie czytuje. Z zasady. I dzieki temu chodze zadowolony i
        usmiechniety po swiecie.
        • uriel1 Re: A o co chodzi? 13.03.03, 19:31
          A jednak Cię podkusiło... Mam nadzieję, że uśmiechu Ci nie zdmuchnie hłe hłe
          hłe
        • gini Re: A o co chodzi? 13.03.03, 20:21
          sceptyk napisał:

> Wyjasnij, Pollaku, bo zdaje sie jakas lista, ale nie wiem czego dotyczy, bo
          ja
          > Danutki postow nie czytuje. Z zasady. I dzieki temu chodze zadowolony i
          > usmiechniety po swiecie.

Oj Sceptyku, nie marudz tylko sie dopisz.Danutka potrzebuje antysemitow jak
          najwiecej.Zrob kolezenska przysluge i sie wpisz, to, Danusia z rana sobie te
          liste otworzy(czym dluzsza tym lepsza)i od razu jej sie humor poprawi.Tym
          sposobem zacznie moze pisac normalnie.Poswiec sie dla foruma.
          • Gość: nurni Aniu!!!!_________________jestes poszukiwana :) IP: *.dialup.warszawa.pl 13.03.03, 20:32
          • sceptyk Aniu!!!!!!____________dla Ciebie wszystko :))))))) 14.03.03, 02:17
            Tylko nie znikaj w paszczy tego smoka Clamota. Z kim tu bede rozmawial? Choc
            tam Cie poszukuja - ale olej ich. Mozg Ci wypiora, zbalamuca, oszczednosci
            zycia (Twoje i meza) kaza sobie przekazac, balwochwalcza czesc bogini-karmini
            oddawac. Slyszalem nawet, ale to tylko miedzy nami, ze sie nawet do seksu
            grupowego tam zbieraja. Ale grupy tez maja byc odgornie ustalone, a prawo veta
            zawieszone na te okolicznosc. Boje sie o Ciebie.

sc-k
            • gini Re: Aniu!!!!!!____________dla Ciebie wszystko :)) 14.03.03, 02:18
              sceptyk napisał:

> Tylko nie znikaj w paszczy tego smoka Clamota. Z kim tu bede rozmawial? Choc
              > tam Cie poszukuja - ale olej ich. Mozg Ci wypiora, zbalamuca, oszczednosci
              > zycia (Twoje i meza) kaza sobie przekazac, balwochwalcza czesc bogini-karmini
              > oddawac. Slyszalem nawet, ale to tylko miedzy nami, ze sie nawet do seksu
              > grupowego tam zbieraja. Ale grupy tez maja byc odgornie ustalone, a prawo
              veta
              > zawieszone na te okolicznosc. Boje sie o Ciebie.
              >
              > sc-k

A do listy sie dopiszesz?
    • Gość: Bnadem Re: Jawna niesprawiedliwość - a ja?!?! IP: *.krakow.pl 13.03.03, 21:00
      Jeszcze nie ma mnie na liście? A tak się starałem... Nadal deklaruję głęboki
      sentyment dla naszych rodzimych Żydów (przyjedźcie kiedyś na Festiwal Kultury
      Żydowskiej do Krakowa, to zobaczycie coś prawdziwego - tutaj jidisz jeszcze
      żyje. Tewje Mleczarz byłby zachwycony); współczucie dla Żydów polskich,
      wypędzonych przez komunistów i ich pachołków (Na Kazimierzu dużo hołoty żyje w
      zabranych wam kamienicach, ale z każdym rokiem koloryt wraca do stanu
      pierwotnego); zrozumienie dla mieszkańców Izraela, którzy w rzeczywistości tak,
      jak Palestyńczycy, chcieliby żyć normalnie i są jedynie zakładnikami w
      rękach "jastrzębi" (z onu stron); oraz pogardę dla tych, którzy podpierając się
      pesudoideologią religijną odmawiają sąsiadom prawa do normalnego życie.
      Chyba się załapię?
      • wesoly3 Re: Jawna niesprawiedliwość - a ja?!?! 14.03.03, 01:12
        JAM CI !!!
    • Gość: babariba przyszła pora na Telesfora IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 08:28
      też się chyba łapię
      • gini Re: Ogorka to sama dopisze N/t 19.03.03, 08:43

• Gość: Ogorek Re: Ogorka to sama dopisze N/t IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.03, 09:19
          gini napisała:

Serdecznie dziekuje za pamiec.
          Ale dlaczego sie doku jeszcze nie wpisal?

Ogorek Wasal Palestynski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka