Dodaj do ulubionych

gini/Ania/sorciere itd okaz falszu

24.03.03, 13:27
piszesz o swoim szacunku do ludzi i swiata. piszesz, ze jestes przeciwniczka
wojen... ja Ci nie wierze, bo nie szanujesz nas na forum, dalas temu
wielokrotnie wyraz. np w watku o tym, ze ci z kaszalota sa porabani i chorzy.
pozdrawialas mnie i monopola, a teraz bezczelnie i bezpodstawnie nazywasz go
rzeznikiem. jestes podla baba. bo nic nie wiesz ani o mnie ani o moim mezu
monopolu, a wyjezdzasz z oskarzeniami najciezszego kalibru, dlatego, ze ma
inne zdanie na temat wojny w iraku niz Ty.
udlaw sie swoja nienawiscia.
papa zalosna pani.
Obserwuj wątek
    • ksch Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu 24.03.03, 13:33
      Nie chce wpieprzać się w cudzy spór (szczególnie jeśli jego temperatura jest
      tak gorąca), ale swoją drogą to wśród porzeciwników wojny sporo jest
      hipokrytów. Całkiem jak w przypowiesći o Don Pedro.
      • Gość: jonek Re: gini/Ania/sorciere itd .... IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:39
        Nie chcę wpieprzac się w cudzy spór (szczególnie jesli jego temperatura jest
        tak wysoka) ale swoją drogą to wśród zwolenników wojny sporo jest kasztanów.
        • ksch Re: gini/Ania/sorciere itd .... 24.03.03, 13:42
          Tak, Ty chyba lubisz słowo "kasztan". To swoista kasztanofobia, czy co?
          • Gość: jonek Re: gini/Ania/sorciere itd .... IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:52
            tak, coraz więcej tych kaschtanów... smile
            • ksch Re: gini/Ania/sorciere itd .... 24.03.03, 13:59
              No, no jesteś coraz lepszy, rozkręcasz się, posiedź jeszcze chwilę ze
              słownikiem to może jeszcze jakoś ten wyraz urozmaicisz. A tak naprawdę to
              gratuluje retoryki.
          • Gość: wikul Re: gini/Ania/sorciere itd .... IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 00:04
            ksch napisał:

> Tak, Ty chyba lubisz słowo "kasztan". To swoista kasztanofobia, czy co?

Najlepsze kasztany są na Placu Pigall .
            P.S. Polacy w Wiedniu kasztanami nazywali miejscowych .
    • _cheetah_ To zaden falsz, to zwykla glupota jest /ntxt 24.03.03, 13:35
    • gini Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu 24.03.03, 13:35
      maretina napisała:

> piszesz o swoim szacunku do ludzi i swiata. piszesz, ze jestes przeciwniczka
      > wojen... ja Ci nie wierze, bo nie szanujesz nas na forum, dalas temu
      > wielokrotnie wyraz. np w watku o tym, ze ci z kaszalota sa porabani i chorzy.
      >
      A gdzie ja to napisalam?Mozesz podac link przynajmniej?Sama pisuje na
      cachalocie, wiec musialabym obrazic sama siebie.

pozdrawialas mnie i monopola, a teraz bezczelnie i bezpodstawnie nazywasz go
      > rzeznikiem. jestes podla baba.

Pozdrawialam za nim zaczeliscie obrazac ludzi w tym mnie przy okazji.Po moim
      liscie z serdecznymi pozdrowieniami i z wyjasnieniem napisalas chamski post.
      Wiec odpowiadam w twoim stylu, ja sie szybko dostosowywuje.

bo nic nie wiesz ani o mnie ani o moim mezu
      > monopolu, a wyjezdzasz z oskarzeniami najciezszego kalibru, dlatego, ze ma
      > inne zdanie na temat wojny w iraku niz Ty.
      > udlaw sie swoja nienawiscia.
      > papa zalosna pani.

Tak jak ty sie udlaw swoja nienawiscia , nie rozumiem dlaczego mozna krytykowac
      Doku ,ktory pisze z ministerstwa finansow a nie mozna za to samo krytykowac
      lekarza, ktory chwali sie ,ze pisze z dyzuru.
      Na dyzurze chocby nocnym zajmuje sie pacjentammi a nie pisaniem na forum.Wiem o
      was tyle co sami piszecie.
      .
      • maretina Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu 24.03.03, 13:43
        gini napisała:

> > A gdzie ja to napisalam?Mozesz podac link przynajmniej?Sama pisuje na
        > cachalocie, wiec musialabym obrazic sama siebie.
        czyli jednak nie falszywa, a glupia... no coz... bywa i tak. najmocniej
        przepraszam. glupota to chorba juz....
        nie bede grzebala w archiwum sama sobie zobacz... parafrazowalas czyjs post....
        skleroza? aaaa to tez choroba.... mniej mieska...
        > pozdrawialas mnie i monopola, a teraz bezczelnie i bezpodstawnie nazywasz go
        > > rzeznikiem. jestes podla baba.
        >
        > Pozdrawialam za nim zaczeliscie obrazac ludzi w tym mnie przy okazji.Po moim
        > liscie z serdecznymi pozdrowieniami i z wyjasnieniem napisalas chamski post.
        nie chamski, a szczery. w przeciwienstwie do Ciebie mam te odwage, by nazywac
        rzeczy po imieniu. nie pisalam, ze jestes rzeznikiem itd...

> bo nic nie wiesz ani o mnie ani o moim mezu
        > > monopolu, a wyjezdzasz z oskarzeniami najciezszego kalibru, dlatego, ze ma
        >
        > > inne zdanie na temat wojny w iraku niz Ty.
        > > udlaw sie swoja nienawiscia.
        > > papa zalosna pani.
        >
        >
        >
        > Tak jak ty sie udlaw swoja nienawiscia , nie rozumiem dlaczego mozna
        krytykowac
        >
        > Doku ,ktory pisze z ministerstwa finansow a nie mozna za to samo krytykowac
        > lekarza, ktory chwali sie ,ze pisze z dyzuru.
        > Na dyzurze chocby nocnym zajmuje sie pacjentammi a nie pisaniem na forum.Wiem
        o
        >
        > was tyle co sami piszecie.
        > .
        nie krytykowalam Doku za miejsce z ktorego pisze. trzymaj sie faktow falszywa
        pacynko.nie zmieniaj tematu. pisalas o monopolu!!!!!! sklerotyczko.
        i dalej uwazam, ze nie Twoja sprawa szpiegu skad ktos pisze. kazdy wie co moze
        robic i kiedy. nie jestes ZADNYM autorytetem moralnym, aby nam mowic co mozemy
        a co nie.
        wiesz o nas malo i niech tak zostanie, byle kogo nie inforumujemy o wszystkim.
        • Gość: XXL Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu IP: *.echostar.pl 24.03.03, 13:48
          maretina napisała:

> nie chamski, a szczery. w przeciwienstwie do Ciebie mam te odwage, by nazywac
          > rzeczy po imieniu. nie pisalam, ze jestes rzeznikiem itd...

smile)))))))))
          U nas to się nazywa zawsze szcerość, a innych chamstwo.
          Fajne ujęcie tematu....

> nie krytykowalam Doku za miejsce z ktorego pisze. trzymaj sie faktow falszywa
          > pacynko.nie zmieniaj tematu. pisalas o monopolu!!!!!! sklerotyczko.
          • maretina Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu 24.03.03, 13:50
            Gość portalu: XXL napisał(a):

> maretina napisała:
            >
            > > nie chamski, a szczery. w przeciwienstwie do Ciebie mam te odwage, by nazy
            > wac
            > > rzeczy po imieniu. nie pisalam, ze jestes rzeznikiem itd...
            >
            > smile)))))))))
            > U nas to się nazywa zawsze szcerość, a innych chamstwo.
            > Fajne ujęcie tematu....
            oj nie XXL, ja napisalam, ze Ania/gini itd... jest falszywa, a ona o moim mezu
            lekarzu mowi per rzeznik. gada takie bzdury nic o nim nie wiedzac. dalej
            uwazasz, ze to relatywne?
            > > nie krytykowalam Doku za miejsce z ktorego pisze. trzymaj sie faktow falsz
            > ywa
            > > pacynko.nie zmieniaj tematu. pisalas o monopolu!!!!!! sklerotyczko.
            • Gość: XXL Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu IP: *.echostar.pl 24.03.03, 13:59
              maretina napisała:

> oj nie XXL, ja napisalam, ze Ania/gini itd...jest falszywa, a ona o moim mezu
              > lekarzu mowi per rzeznik. gada takie bzdury nic o nim nie wiedzac. dalej
              > uwazasz, ze to relatywne?

Eeeee, ja tam nie znam tych postow.
              Tyle, że ujęcie tematu mi się spodobało.
              Zdrowo i szczerze bluzgasz.
              A inni to takie ch....y
              smile))

Kawał mi się przypomniał taki..
        • gini Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu 24.03.03, 13:57
          maretina napisała:

> gini napisała:
          >
          > > > A gdzie ja to napisalam?Mozesz podac link przynajmniej?Sama pisuje na
          >
          > > cachalocie, wiec musialabym obrazic sama siebie.
          > czyli jednak nie falszywa, a glupia... no coz... bywa i tak. najmocniej
          > przepraszam. glupota to chorba juz....
          > nie bede grzebala w archiwum sama sobie zobacz... parafrazowalas czyjs
          post....
          >
          > skleroza? aaaa to tez choroba.... mniej mieska...
          > > pozdrawialas mnie i monopola, a teraz bezczelnie i bezpodstawnie nazywasz
          > go
          > > > rzeznikiem. jestes podla baba.
          > >
          > > Pozdrawialam za nim zaczeliscie obrazac ludzi w tym mnie przy okazji.Po mo
          > im
          > > liscie z serdecznymi pozdrowieniami i z wyjasnieniem napisalas chamski pos
          > t.
          > nie chamski, a szczery. w przeciwienstwie do Ciebie mam te odwage, by nazywac
          > rzeczy po imieniu. nie pisalam, ze jestes rzeznikiem itd...
          >
          > > bo nic nie wiesz ani o mnie ani o moim mezu
          > > > monopolu, a wyjezdzasz z oskarzeniami najciezszego kalibru, dlatego,
          > ze ma
          > >
          > > > inne zdanie na temat wojny w iraku niz Ty.
          > > > udlaw sie swoja nienawiscia.
          > > > papa zalosna pani.
          > >
          > >
          > >
          > > Tak jak ty sie udlaw swoja nienawiscia , nie rozumiem dlaczego mozna
          > krytykowac
          > >
          > > Doku ,ktory pisze z ministerstwa finansow a nie mozna za to samo krytykowa
          > c
          > > lekarza, ktory chwali sie ,ze pisze z dyzuru.
          > > Na dyzurze chocby nocnym zajmuje sie pacjentammi a nie pisaniem na forum.W
          > iem
          > o
          > >
          > > was tyle co sami piszecie.
          > > .
          > nie krytykowalam Doku za miejsce z ktorego pisze. trzymaj sie faktow falszywa
          > pacynko.nie zmieniaj tematu. pisalas o monopolu!!!!!! sklerotyczko.
          > i dalej uwazam, ze nie Twoja sprawa szpiegu skad ktos pisze. kazdy wie co
          moze
          > robic i kiedy. nie jestes ZADNYM autorytetem moralnym, aby nam mowic co
          mozemy
          > a co nie.
          > wiesz o nas malo i niech tak zostanie, byle kogo nie inforumujemy o wszystkim.

Widzisz jak ladnie sama obrazasz?Czy na obrazanie masz szlachetny monopol?
          Tobie mozna a innym nie?Co do czyjegos postu, ktory zacytowalam, podkreslalam
          niejednokrotnie, ze to ten ktos pierwszy obrazil kogos innego, ale wtedy nie
          protestowalas, bo jak napisalam wyzej ty i twoi przyjaciele maja szlachetny
          monopol na obrazanie, innym nie wolno.
          .
      • Gość: doku nie udawaj głupszej niż jesteś IP: *.mofnet.gov.pl 24.03.03, 16:28
        gini napisała:

> nie rozumiem dlaczego mozna krytykowac
        > Doku ,ktory pisze z ministerstwa finansow a nie mozna za to samo krytykowac

Krytykują mnie fanatycy za to, że jestem ateistą.

Krytykują mnie socjaliści a to, że kocham USA i kapitalizm.

Krytykują mnie głupcy za ... przez skromność nie dokończę.

Reszta to tylko pretekst, takie czepianie się przez biedaczków, którzy nie
        potrafią argumentować przeciwko Izraelowi, nie potrafią sensownie poprzeć
        Saddama, nie potrafią uciec przed poczuciem winy za Jedwabne czy Bieszczady,
        nie potrafią podać zalet wychowania religijnego, nie potrafią obalić wyników
        nauk przyrodniczych, nie potrafią dostrzec belki we własnym oku ... - więc
        czepiają się nicków, IPów i innych osobistych celów swoich "wycieczek".

Kiedyś miałem w zwyczaju reagować na takie zaczepki tekstem typu: "Trzymaj się
        tematu, który zaproponował twórca wątku. Jeżeli pociąga cię temat pisania w
        godzinach pracy urzędu, to załóż oddzielny wątek z takim tytułem, a tam
        wytłumaczę ci, dlaczego nie robię nic złego". Ta odpowiedź nieodmiennie
        zatykała "dyskutanta" i nigdy nie doczekałem się takiego wątku na temat,
        pozbawionego wycieczek osobistych. A mimo to wielokrotnie udowodniłem, że to
        jest dobre, co robię. Z czasem przekonałem się, że nie o to im chodzi. Okazało
        się, że chodzi im tylko a pretekst do personalnych ataków na niewygodnego
        dyskutanta - o nagonkę za wszystkie moje zalety, których oni nie posiadają, a
        których przez skromność nie wymienię.

To co piszę obnaża ich słabe strony, pokazuje że stoją po złej stronie, ujawnia
        im ich niskie pobudki ... Stąd ta reakcja
        • anikasia Dlaczego doku pisze w godzinach pracy? 25.03.03, 21:01
          Gość portalu: doku napisał(a):

> Kiedyś miałem w zwyczaju reagować na takie zaczepki tekstem typu: "Trzymaj
          się
          > tematu, który zaproponował twórca wątku. Jeżeli pociąga cię temat pisania w
          > godzinach pracy urzędu, to załóż oddzielny wątek z takim tytułem, a tam
          > wytłumaczę ci, dlaczego nie robię nic złego".

Na którym forum mogłabym taki wątek założyć, bo ja bym chętnie zapytała o
          powyższe. I jeszcze parę rzeczy mnie interesuje.
          Może na "Społeczeństwo" lub "Towarzyskie"?
          Ale ty tam chyba nie wchodzisz? Może założyć osobne forum "Doku"?

- Kasia
          • Gość: doku Tutaj załóż. Tylko bez wycieczek osobistych, bo... IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.03, 15:00
            ... nie dołączę się do dyskusji. Używanie słowa "doku" itp. zabronione -
            dyskusja musi być merytoryczna
        • Gość: babariba doku, mnie już od dyskusji ze sobą odzwyczaiłeś IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 21:34
          a była kiedyś jedna taka, w której swoje zakochanie w Balcerowiczu deklarowałeś.
          Wkurwia mnie natomiast i będę to na forum podkreślał każdy raz, kiedy cię tu dopadnę, że opierdalasz się za moje pieniądze i szwendasz się po forum za moje pieniądze.
          Nikt nigdy nie widział, żebyś się tu znalazłz adresu innego niż .mofnet.
          Nie twoje poglądy, lecz postawa, jakiś taki moralny genre', który ci jednocześnie pozwala na wygłaszanie bardzo kategorycznych osądów różnych osób i zjawisk, ale także na niejednoznaczne moralnie wykorzystywanie publicznych dóbr (myślę o ministerialnym dostępie do NET-u).
          Pisząc ten post zmieniłem zdanie, jest to ostatni post, w którym się odnoszę jakoś do twoich wypowiedzi.
          cześć i zdrowia życzę smile
          • Gość: anikasia Re: doku, mnie już od dyskusji ze sobą odzwyczaił IP: *.acn.pl 27.03.03, 14:14
            Gość portalu: babariba napisał(a):

> Wkurwia mnie natomiast i będę to na forum podkreślał każdy raz,
            > kiedy cię tu dopadnę, że opierdalasz się za moje pieniądze
            > i szwendasz się po forum za moje pieniądze.

Ja to se bym nawet doku-piła jeszcze paru takich doków,
            którzy byliby tak skutecznymi orędownikami moich poglądów. smile

Dzięki temu, że on walczy, jak mogę sobie pospać, albo
            pomarudzić i ponarzekać na jego niedelikatność,
            albo że zbytnio upraszcza, albo - że jest za gruby
            lub nieogolony i że nie lubi mojego kota.

- Kasia

• Gość: doku A i tak nie rozumieją IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.03, 15:21
              Gość portalu: anikasia napisał(a):

> zbytnio upraszcza

pozdrawiam
          • Gość: doku Chyba nazwę tę chorobę schizofrenią wirtualną IP: *.mofnet.gov.pl 27.03.03, 15:18

> Nikt nigdy nie widział, żebyś się tu znalazłz adresu innego niż .mofnet.

Z domu piszę pod innym nickiem. Jakbym podpisał coś "doku" to większość
            forumowiczów i tak by uznała, że ktoś się podszywa - tacy zreszta już tu
            pisywali.

> jakiś taki moralny genre', który ci jednocześnie pozwala na wygłaszanie
            > bardzo kategorycznych osądów różnych osób i zjawisk,
            > ale także na niejednoznaczne moralnie wykorzystywanie publicznych dóbr

To jest objaw schizofrenii wirtualnej - nie umiesz odróżnić świata realnego od
            tego tutaj. Stąd twoja konfuzja. Tu nie ma nic "jednocześnie". Ja wygłaszam
            swoje poglądy, a mój Stwórca (ten co stuka w klawisze) myśli i robi swoje.
            Poczytaj tzw. kwietne wątki, tam masz ciężkie przypadki tej choroby ... zaraz,
            zaraz, czy przypadkiem nie jesteśmy w takim wątku? Założony przez Maretinę,
            ciężko chorą na tę przypadłość. Ania też nie jest zdrowa. I ty masz objawy tej
            choroby.

Zdrowy człowiek dyskutuje patrząc tylko na nick.
    • Gość: AdamM do maretiny - IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 13:46
      jestem po Twojej/Waszej stronie. Ania vel pięćset innych nickow jest cokolwiek
      dziwna. Sinusoida intelektualno emocjonalna. Raz wyzwała mnie bez powodu
      od "prowoczka", bo poparlem Izrael (jesli dobrze pamietam). Poza tym chyba
      wyzywała mnie pod nickiem-pacyną aei (ale to tylko przypuszczenia).

Pozdro

A.
    • Gość: babariba bo zupa była za słona IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 14:18
      i dostała maretina od męża po mordzie.
      A może na puder jej za przesoloną zupę nie dał.
      To czym prędzej, hyc na Forum i sobie popyskować!!!
      • Gość: AdamM ty lepiej z domu wypad i kase zarabiać bo IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 14:24
        jak Ci ta Twoja wałkiem przyloży to szybko zrozumiesz, ze miejsce faceta nie na
        FA jest tylko w robocie i kase przynosić.

A.
      • maretina Re: bo zupa była za słona 24.03.03, 14:29

> i dostała maretina od męża po mordzie.
        po pierwsze mam twarz-nie morde
        po drugie, nie sadz mojego meza kryteriami wlasnymi: jesli ty pierzesz swoja
        polowke, to nie znaczy, ze cala polska tak robitongue_out
        • bykk Re: do Anginy 24.03.03, 14:53
          Angina, przegina!
          Pobiłaś chyba wszelkie rekordy!sad
          Czytam Twoje posty i oczom nie wierzę. Rozumiem, że zdanie u Ciebie
          bywa różniste, ale żeby kogoś porównywać do Mengele, rzeźnikiem nazywać?
          Pretensję do Monopola mieć za śmierć dziecka?
          O czym Ty tu kurwa wypisujesz? Przydupcył Ci chłop, to do niego z pretensjami
          albo "do cienkiej niebieskiej linii", a nie na F.!
          Myślisz, że jak tak piszesz, to jesteś git? Zastanów się troszkę.
          Nie było mnie tu chwilę, ale widzę, że jak Cię wypuszczą z lochów, to się
          rzucasz jak szczupak na piachu! Takich postów jeszcze nie czytałem w Twoim
          wydaniu! Może przeproś męża i będziesz miała ulgowo w chałupie?
          Trzym fason, nie uchodzi, bo Monopol Cię nie wyzywał.
          hej!
        • Gość: babariba Re: bo zupa była za słona IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 15:28
          kocham moją żonę i mam z nią niebrzydkie całkiem potomstwo. Tu się geny do kupy pozbierały chyba, ba jak się golę co któryś ranek, to się nadziwić nie mogę - skąd się takie śliczności biorą.
          Ale jak mnie moja druga połowa zezłości, to ją walę w mordę, chociaż przez czas jakiś później nie wygląda najpiękniej.
          maretina napisała:

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > i dostała maretina od męża po mordzie.
          > po pierwsze mam twarz-nie morde
          > po drugie, nie sadz mojego meza kryteriami wlasnymi: jesli ty pierzesz swoja
          > polowke, to nie znaczy, ze cala polska tak robitongue_out
    • Gość: Tom ale mi sie to podoba;-)) IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.03, 15:38
      Takie Jazzu i do tego za darmo to juz dawno nie widzialemwink)
      Tak pieknie sie blotem obrzucacie, ze niejeden polityk moglby sie od was
      uczycwink)))
    • who.cares Nie zapomij ZUZA! 27.03.03, 15:22
      To jest jedna i ta sama hipokrycka szmata! Gowno wie, gowno rozumie i nic nie
      pamieta!

maretina napisała:

> piszesz o swoim szacunku do ludzi i swiata. piszesz, ze jestes przeciwniczka
      > wojen... ja Ci nie wierze, bo nie szanujesz nas na forum, dalas temu
      > wielokrotnie wyraz. np w watku o tym, ze ci z kaszalota sa porabani i chorzy.
      > pozdrawialas mnie i monopola, a teraz bezczelnie i bezpodstawnie nazywasz go
      > rzeznikiem. jestes podla baba. bo nic nie wiesz ani o mnie ani o moim mezu
      > monopolu, a wyjezdzasz z oskarzeniami najciezszego kalibru, dlatego, ze ma
      > inne zdanie na temat wojny w iraku niz Ty.
      > udlaw sie swoja nienawiscia.
      > papa zalosna pani.
    • Gość: spychacz Re: gini/Ania/sorciere itd okaz falszu IP: 212.60.65.* 27.03.03, 15:38
      gdzie jest ta slużąca arabska?
      zamknoł ją arbisko w jakim lochu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka