Dodaj do ulubionych

pierwsza polska OFIARA wojny jest

IP: 212.160.135.* 26.03.03, 16:43
Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą
marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie
właśnie.

Perła
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 26.03.03, 16:48
      Miejmy nadzieję, że rana jest lekka i pociągnie za sobą wyłącznie konsekwencje
      finansowe (dla pretorianów wodza nie potrafiących Go obronić).
      • Gość: Perła no to różnimy w oczekiwanich się IP: 212.160.135.* 26.03.03, 16:57
        oleg3 napisał:

> Miejmy nadzieję, że rana jest lekka i pociągnie za sobą wyłącznie
        konsekwencje
        > finansowe (dla pretorianów wodza nie potrafiących Go obronić).

Ja nadzieję mam, że rana ciężka jest i Lepper na wypoczynek uda się. Najlepiej
        jak do wód pojedzie. Na przykład nad Tygrys właśnie.

Perła
    • shanti perłą intelektu to ty nie jesteś...!! 26.03.03, 16:51
      • Gość: czapski jak to oceniles po jednym zdaniu? IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 26.03.03, 17:16
    • indris Będą następne ofiary 26.03.03, 16:55
      SLD, PO, PiS i "elyty". Te 78% Polaków przeciwnych wojnie, to także wyborcy. A
      w najbliższych wyborach wyborcami będzie też ta młodzież, która jest teraz
      niepełnoletnia a wojnie przeciwna jest szczególnie.
      • oleg3 Re: Będą następne ofiary 26.03.03, 17:00
        indris napisał:

> SLD, PO, PiS i "elyty". Te 78% Polaków przeciwnych wojnie, to także wyborcy.
        A
        > w najbliższych wyborach wyborcami będzie też ta młodzież, która jest teraz
        > niepełnoletnia a wojnie przeciwna jest szczególnie.

Czyli pracujesz na sukces LePeRa. Może warto trochę wyhamować?
      • Gość: J.K. To musisz wybrac na premiera Leppera... IP: 192.120.171.* 26.03.03, 17:01
        aby zmienic polityke zagraniczna Polski...
        albo utworzyc wlasna partie...
        (prawie) wszystkie pozostale sa za USA...
        • bonobo44 Wroze 78% poparcie dla Andrew Leppera ... 26.03.03, 17:08
          ... w najblizszych wyborach prezydenckich!

78% tego 'przypadkowego' spoleczenstwa najzupelniej przypadkowo zgadza sie z
          leperami;
          panie michnik, miller, kwasniewski & double kwaczynski
          proponujem zmienic narod
        • indris Droga do premiera Leppera... 26.03.03, 17:42
          Jeżeli większość partii reprezentuje mniejszość społeczeństwa, to można się
          domyślić, jak to się skończy.
      • Gość: Perła Indris, a za czym Ty jesteś? IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:01
        właściwie czego Ty chcesz? Czy tego aby Islam w Europie zapanował? Bo tak
        będzie, jeżeli nie uspokoicie się. Poza tym, pewnie martwisz się, że jak nie
        będzie reżimu w Iraku, to nie trzeba będzie przyjmować "uchodżców" z Iraku do
        Europy. I pieniędzy w podatkach zdzierać od nas na tych "uchodżców" właśnie.

Perła
        • Gość: gomez Re: islam w europie IP: *.solutions.net.pl 26.03.03, 17:09
          to teraz bedzie dopiero.szacuje sie liczbe uchodzcow z Iraku na okragly
          milion osob.polska tez ma przjac pewna liczbe tych uchodzcow.i jak myslicie
          slotousci mezowie ilu z nich wroci do Iraku a ilu zostanie chocby po to aby
          raz na zawsze byc daleko od wojny.
          • Gość: Perła Re: islam w europie IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:11
            Gość portalu: gomez napisał(a):

> to teraz bedzie dopiero.szacuje sie liczbe uchodzcow z Iraku na okragly
            > milion osob.polska tez ma przjac pewna liczbe tych uchodzcow.i jak myslicie
            > slotousci mezowie ilu z nich wroci do Iraku a ilu zostanie chocby po to aby
            > raz na zawsze byc daleko od wojny.

Żadnych uchodżców nie przyjmować trzeba. Irak to duży kraj. Zmieszczą się tam.

Perła
        • indris Za czym jestem 26.03.03, 17:37
          Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby im
          odeszła ochota na następne wojny.
          • Gość: Perła To Ty Indris krwi żądny jesteś /ntx IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:42
            indris napisał:

> Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby
            im
            >
            > odeszła ochota na następne wojny.
          • Gość: Waga Re: Za czym jestem IP: *.pool.mediaWays.net 27.03.03, 20:00
            indris napisał:

> Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby
            im
            >
            > odeszła ochota na następne wojny.

Jak juz beda mieli rope to dopiero nabiora ochoty do uzdrawiania i poprawy
            swiata.
            Jordania
            Iran
            Korea
            moze Chiny ,Indie (tam tez brak demokracji i sprawiedliwosci)
            kto to wie co sie wykluwa w chorych umyslach
        • Gość: Ryszard Re: Indris, a za czym Ty jesteś? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.03.03, 18:34
          Akurat z Iraku jakos nie ma duzo emigrantow. Co dziwniejsze, ci co mieszkaja w
          sasiednich krajach wracaja do Iraku by sie bic z amerykanami. Fenomen znany z
          historii Polski: kraj bezrzadny, prymitywny i biedny zostal 3 razy podzielony
          prze mocarstwa sasiednie. Duch nie zaginal i Polacy wzniecali powstania. Co
          sie dziwic Irakijczykom? Polska sie w to wlaczyla calkowicie niepotrzebnie.
          Serwilizm i uleglosc nie sa dobrymi sposobami na osiag,niecie pozycji. Mozna
          sie bylo pozytywnie wypowiedziec ale wstrzymac od wysylania wojsk. tzw
          telekonferencja z Kwasniewskim wskazuje na to, ze Bushowi jest mocno ptrzebny
          sojusznik z "nowej "europy". Tylko czy naprawde ztym sojusznikiem ktos sie
          bedzie liczyl ? Watpie . R
      • bonobo44 Re: Będą następne ofiary 26.03.03, 17:04
        Wroze 78% poparcie dla LPR i Samoobrony...
      • monopol Indris+Lepper+Giertych+Saddam 26.03.03, 17:15
        Jasne - i z pewnością wybiorą LPR i Samoobronę. W to Ci graj Indris, tak?
    • monopol Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:02
      ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non
      nocere ( narodowi w tym wypadku ).
      • Gość: Perła Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:04
        monopol napisał:

> ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non
        > nocere ( narodowi w tym wypadku ).
        >

No... wiesz Monopol, może by tak w szerszym zakresie zadziałać właśnie. I
        innych "polityków" opatrzyć też.

Perła
        • Gość: Leper na prezydent Biedak, chciał zaprotestować,rzucił się przez okno IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 26.03.03, 17:08
          ... a to było szklane okno przez które podają posiłki w poselskiej restauracji.

Nie dość, że się pokaleczył, to jakiego huku narobił.
          • Gość: Perła Re: Biedak, chciał zaprotestować,rzucił się przez IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:10
            Gość portalu: Leper na prezydent napisał(a):

> ... a to było szklane okno przez które podają posiłki w poselskiej
            restauracji.
            >
            > Nie dość, że się pokaleczył, to jakiego huku narobił.

Huku? Może on bombą jest.

Perła
        • monopol Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:11
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> No... wiesz Monopol, może by tak w szerszym zakresie zadziałać właśnie. I
          > innych "polityków" opatrzyć też.

Bardzo chętnie - w parlamencie jest wielu takich "pacjentów", którymi możnaby
          się specjalnie jakoś zająć... Pustki by po tej terapii świeciły na Wiejskiej.
      • oleg3 Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:15
        monopol napisał:

> ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non
        > nocere ( narodowi w tym wypadku ).
        >

Marszałek Leper już od dawna walczy z aferą MONOPOLOWĄ.
        • monopol Pechowiec Andrew 26.03.03, 17:19
          oleg3 napisał:

>
          > Marszałek Leper już od dawna walczy z aferą MONOPOLOWĄ.

To już przegrał niestety można powiedzieć... Nawet jego wątroba MONOPOLOWI nie
          da rady...
    • maretina Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 26.03.03, 17:11

> Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą
      > marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie
      > właśnie.
      >
      > Perła
      jaki meczennik biedny! on lubi cierpiec, posypmy jego "rany" solasmile))))))))
    • Gość: Perła wojna w Iraku to pestka jest IP: 212.160.135.* 27.03.03, 08:40
      w porównaniu z tym co dzieje się w Sejmie naszym. Bójki, obdukcje ofiary,
      fałszerstwa, bojkot prezydencki, itd.
      Potrzebna INTERWENCJA jest.

Perła
      • oleg3 Re: wojna w Iraku to pestka jest 27.03.03, 08:49

> w porównaniu z tym co dzieje się w Sejmie naszym. Bójki, obdukcje ofiary,
        > fałszerstwa, bojkot prezydencki, itd.
        > Potrzebna INTERWENCJA jest.
        >
        > Perła

Dawniej nie mogłem zrozumieć postępowania Piłsudskiego z parlamentem. Ostre,
        wręcz chamskie teksty, wprowadzanie oficerów do Sejmu itp. grzechy i grzeszki.
        Jak to było możliwe? Teraz już wiem. Rozpędzenie aktualnego sejmu spotkałoby
        się z aplauzem społecznym. Nie wzywam do tego - taka sobie "psychologiczna"
        dywagacja.
    • Gość: europejczyk Andrzej Lepper - Wielki Nasladowca! IP: *.amwaw.edu.pl 27.03.03, 08:56
      A juz sie ucieszylem, ze jednak pojachal do Iraku i bohatersko polegl, jako
      zywa tarcza, w obronie swego idola.
      Wszystko przez te nasza nieudolnosc, bo nie zdazono z wydaniem paszportu i nie
      pojechal w terminie.

Swoja droga droga Saddama jest sluszna!
      Popatrzcie, jak Irakijczycy bronia swego przywodcy, zycie gotowi oddac za niego.
      I nie chca amerykanskiej, imperialistycznej jalmuzny, chwalac sie, jak dobrze
      zylo im sie za Saddama.
      Dlaczego?

Izolacja i zamkniete granice to podstawa!
      Po co ma sie talatajstwo szwedac po zagranicach!
      W domu siedziec i pracowac, a przede wszystkim chwalic, wyslawiac przywodcow i
      dobrobyt w jakim dane jest zyc!!!
      A za antene satelitarna - do wiezienia!

Sa dwa podstawowe narzedzia do uczynienia narodu szczesliwym:
      1.Druty kolczaste na granicach
      2.Monopol telewizji panstwowo-tworczej.

I tego modelu budowania spoleczenstwa Andrzej Lepper chcial breonic w Iraku u
      boku swego wielkiego przyjaciela!
      To, ze nie pozwolono mu na to jest niewybaczalnym bledem!
    • Gość: ? Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 153.19.176.* 27.03.03, 16:26
      TO NIE JEST OFIARA WOJNY. TO JEST OFIARA W OGÓLE. NIEWYSKROBANA OFIARA LOSU I
      PĘKNIĘTEGO KONDOMA. PANIE CHROŃ NAS PRZED NIM I JEGO ZWOLENNIKAMI.
      • Gość: spychacz Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 212.60.65.* 27.03.03, 16:36
        on dobrze gada lecz źle robi
        idiota nie do końca taki
        ma swoich informatorow
        najeżdza na milera a potem
        popiera go
        zwykly kutas pegeroski
    • zarty_zartami Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 27.03.03, 16:35
      Miejmy nadzieje, ze byl trzezwy bo inaczej ubezpieczalnia nie zwraca za
      ubranie...
    • miriamfirst_ Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 27.03.03, 18:20

> Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą
      > marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie
      > właśnie.
      >
      > Perła

Tak widziałam go w telewizji. Pokazywał z troską swoje rany, w ilości dwóch
      zadraśnień, i rzewnie wspominał o wykonaniu obdukcji właśnie. Ciekawe, czy
      wykonał. Poza wszystkim: łapsko to on ma takie, że świnię mógłby bez siekiery
      zadusić. Cymbał!

Pozdrawiam niezapominajkismile

Miriam
      • Gość: Maro Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 213.158.197.* 27.03.03, 18:28
        Jak słyszę takiego Indris który twierdzi że dobrze by było aby Amerykanie
        ponieśli jak największe straty to zastanawiam się co to mamy za naród. Jeżeli
        78% tak uważa to rzeczywiści godni są samoobrony i LPR. Żal mi was. Jesteście
        niby przeciwko wojnie ale chcecue aby ginęło w niej jak najwięcej ludzi i to
        Amerykanów. Być może waszych kuzynów którzy przed laty wyjechali za ocean za
        chlebem. Popieracie Saddama więc pojedźcie do Iraku. Ale nie 78% ludzi pcha się
        nie wiedomo czemu za ocean. Jakś schizofremia. Nazywają Amerykanów mordercami i
        chcą między nimi mieszkać. Żygać mi się chce jak słyszę hasło że 78 % jest
        przeciwko wojnie. Mają szczęście że nie pamiętają czasów Bieruta kiedy to wielu
        marzyło aby Hitler przyszedł jeszcze raz. A husajn gorszy jest jeszcze od
        Bieruta.
        • Gość: Jacek Slyszalem ze W Milewicz jest 1-sza ofiara wojny IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.03, 18:38
    • Gość: R Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: *.mci.co.uk / 10.96.0.* 27.03.03, 18:50
      Pan Lepper nie jest ofiara wojny tylko losu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka