Gość: Perła IP: 212.160.135.* 26.03.03, 16:43 Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 26.03.03, 16:48 Miejmy nadzieję, że rana jest lekka i pociągnie za sobą wyłącznie konsekwencje finansowe (dla pretorianów wodza nie potrafiących Go obronić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła no to różnimy w oczekiwanich się IP: 212.160.135.* 26.03.03, 16:57 oleg3 napisał: > Miejmy nadzieję, że rana jest lekka i pociągnie za sobą wyłącznie konsekwencje > finansowe (dla pretorianów wodza nie potrafiących Go obronić). Ja nadzieję mam, że rana ciężka jest i Lepper na wypoczynek uda się. Najlepiej jak do wód pojedzie. Na przykład nad Tygrys właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski jak to oceniles po jednym zdaniu? IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 26.03.03, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Będą następne ofiary 26.03.03, 16:55 SLD, PO, PiS i "elyty". Te 78% Polaków przeciwnych wojnie, to także wyborcy. A w najbliższych wyborach wyborcami będzie też ta młodzież, która jest teraz niepełnoletnia a wojnie przeciwna jest szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Będą następne ofiary 26.03.03, 17:00 indris napisał: > SLD, PO, PiS i "elyty". Te 78% Polaków przeciwnych wojnie, to także wyborcy. A > w najbliższych wyborach wyborcami będzie też ta młodzież, która jest teraz > niepełnoletnia a wojnie przeciwna jest szczególnie. Czyli pracujesz na sukces LePeRa. Może warto trochę wyhamować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. To musisz wybrac na premiera Leppera... IP: 192.120.171.* 26.03.03, 17:01 aby zmienic polityke zagraniczna Polski... albo utworzyc wlasna partie... (prawie) wszystkie pozostale sa za USA... Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Wroze 78% poparcie dla Andrew Leppera ... 26.03.03, 17:08 ... w najblizszych wyborach prezydenckich! 78% tego 'przypadkowego' spoleczenstwa najzupelniej przypadkowo zgadza sie z leperami; panie michnik, miller, kwasniewski & double kwaczynski proponujem zmienic narod Odpowiedz Link Zgłoś
indris Droga do premiera Leppera... 26.03.03, 17:42 Jeżeli większość partii reprezentuje mniejszość społeczeństwa, to można się domyślić, jak to się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Indris, a za czym Ty jesteś? IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:01 właściwie czego Ty chcesz? Czy tego aby Islam w Europie zapanował? Bo tak będzie, jeżeli nie uspokoicie się. Poza tym, pewnie martwisz się, że jak nie będzie reżimu w Iraku, to nie trzeba będzie przyjmować "uchodżców" z Iraku do Europy. I pieniędzy w podatkach zdzierać od nas na tych "uchodżców" właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: islam w europie IP: *.solutions.net.pl 26.03.03, 17:09 to teraz bedzie dopiero.szacuje sie liczbe uchodzcow z Iraku na okragly milion osob.polska tez ma przjac pewna liczbe tych uchodzcow.i jak myslicie slotousci mezowie ilu z nich wroci do Iraku a ilu zostanie chocby po to aby raz na zawsze byc daleko od wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: islam w europie IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:11 Gość portalu: gomez napisał(a): > to teraz bedzie dopiero.szacuje sie liczbe uchodzcow z Iraku na okragly > milion osob.polska tez ma przjac pewna liczbe tych uchodzcow.i jak myslicie > slotousci mezowie ilu z nich wroci do Iraku a ilu zostanie chocby po to aby > raz na zawsze byc daleko od wojny. Żadnych uchodżców nie przyjmować trzeba. Irak to duży kraj. Zmieszczą się tam. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
indris Za czym jestem 26.03.03, 17:37 Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby im odeszła ochota na następne wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła To Ty Indris krwi żądny jesteś /ntx IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:42 indris napisał: > Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby im > > odeszła ochota na następne wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: Za czym jestem IP: *.pool.mediaWays.net 27.03.03, 20:00 indris napisał: > Za pokojem. A dopóki go nie ma, za jak największymi stratami agresorów, żeby im > > odeszła ochota na następne wojny. Jak juz beda mieli rope to dopiero nabiora ochoty do uzdrawiania i poprawy swiata. Jordania Iran Korea moze Chiny ,Indie (tam tez brak demokracji i sprawiedliwosci) kto to wie co sie wykluwa w chorych umyslach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Indris, a za czym Ty jesteś? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.03.03, 18:34 Akurat z Iraku jakos nie ma duzo emigrantow. Co dziwniejsze, ci co mieszkaja w sasiednich krajach wracaja do Iraku by sie bic z amerykanami. Fenomen znany z historii Polski: kraj bezrzadny, prymitywny i biedny zostal 3 razy podzielony prze mocarstwa sasiednie. Duch nie zaginal i Polacy wzniecali powstania. Co sie dziwic Irakijczykom? Polska sie w to wlaczyla calkowicie niepotrzebnie. Serwilizm i uleglosc nie sa dobrymi sposobami na osiag,niecie pozycji. Mozna sie bylo pozytywnie wypowiedziec ale wstrzymac od wysylania wojsk. tzw telekonferencja z Kwasniewskim wskazuje na to, ze Bushowi jest mocno ptrzebny sojusznik z "nowej "europy". Tylko czy naprawde ztym sojusznikiem ktos sie bedzie liczyl ? Watpie . R Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Będą następne ofiary 26.03.03, 17:04 Wroze 78% poparcie dla LPR i Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Indris+Lepper+Giertych+Saddam 26.03.03, 17:15 Jasne - i z pewnością wybiorą LPR i Samoobronę. W to Ci graj Indris, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:02 ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non nocere ( narodowi w tym wypadku ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:04 monopol napisał: > ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non > nocere ( narodowi w tym wypadku ). > No... wiesz Monopol, może by tak w szerszym zakresie zadziałać właśnie. I innych "polityków" opatrzyć też. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leper na prezydent Biedak, chciał zaprotestować,rzucił się przez okno IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 26.03.03, 17:08 ... a to było szklane okno przez które podają posiłki w poselskiej restauracji. Nie dość, że się pokaleczył, to jakiego huku narobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Biedak, chciał zaprotestować,rzucił się przez IP: 212.160.135.* 26.03.03, 17:10 Gość portalu: Leper na prezydent napisał(a): > ... a to było szklane okno przez które podają posiłki w poselskiej restauracji. > > Nie dość, że się pokaleczył, to jakiego huku narobił. Huku? Może on bombą jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:11 Gość portalu: Perła napisał(a): > No... wiesz Monopol, może by tak w szerszym zakresie zadziałać właśnie. I > innych "polityków" opatrzyć też. Bardzo chętnie - w parlamencie jest wielu takich "pacjentów", którymi możnaby się specjalnie jakoś zająć... Pustki by po tej terapii świeciły na Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ja mu mogę rany opatrzyć... 26.03.03, 17:15 monopol napisał: > ... tak, że już do Sejmu nie wróci. I postąpię tu zgodnie z zasadą primum non > nocere ( narodowi w tym wypadku ). > Marszałek Leper już od dawna walczy z aferą MONOPOLOWĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Pechowiec Andrew 26.03.03, 17:19 oleg3 napisał: > > Marszałek Leper już od dawna walczy z aferą MONOPOLOWĄ. To już przegrał niestety można powiedzieć... Nawet jego wątroba MONOPOLOWI nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 26.03.03, 17:11 Gość portalu: Perła napisał(a): > Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą > marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie > właśnie. > > Perła jaki meczennik biedny! on lubi cierpiec, posypmy jego "rany" sola)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła wojna w Iraku to pestka jest IP: 212.160.135.* 27.03.03, 08:40 w porównaniu z tym co dzieje się w Sejmie naszym. Bójki, obdukcje ofiary, fałszerstwa, bojkot prezydencki, itd. Potrzebna INTERWENCJA jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: wojna w Iraku to pestka jest 27.03.03, 08:49 Gość portalu: Perła napisał(a): > w porównaniu z tym co dzieje się w Sejmie naszym. Bójki, obdukcje ofiary, > fałszerstwa, bojkot prezydencki, itd. > Potrzebna INTERWENCJA jest. > > Perła Dawniej nie mogłem zrozumieć postępowania Piłsudskiego z parlamentem. Ostre, wręcz chamskie teksty, wprowadzanie oficerów do Sejmu itp. grzechy i grzeszki. Jak to było możliwe? Teraz już wiem. Rozpędzenie aktualnego sejmu spotkałoby się z aplauzem społecznym. Nie wzywam do tego - taka sobie "psychologiczna" dywagacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Andrzej Lepper - Wielki Nasladowca! IP: *.amwaw.edu.pl 27.03.03, 08:56 A juz sie ucieszylem, ze jednak pojachal do Iraku i bohatersko polegl, jako zywa tarcza, w obronie swego idola. Wszystko przez te nasza nieudolnosc, bo nie zdazono z wydaniem paszportu i nie pojechal w terminie. Swoja droga droga Saddama jest sluszna! Popatrzcie, jak Irakijczycy bronia swego przywodcy, zycie gotowi oddac za niego. I nie chca amerykanskiej, imperialistycznej jalmuzny, chwalac sie, jak dobrze zylo im sie za Saddama. Dlaczego? Izolacja i zamkniete granice to podstawa! Po co ma sie talatajstwo szwedac po zagranicach! W domu siedziec i pracowac, a przede wszystkim chwalic, wyslawiac przywodcow i dobrobyt w jakim dane jest zyc!!! A za antene satelitarna - do wiezienia! Sa dwa podstawowe narzedzia do uczynienia narodu szczesliwym: 1.Druty kolczaste na granicach 2.Monopol telewizji panstwowo-tworczej. I tego modelu budowania spoleczenstwa Andrzej Lepper chcial breonic w Iraku u boku swego wielkiego przyjaciela! To, ze nie pozwolono mu na to jest niewybaczalnym bledem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 153.19.176.* 27.03.03, 16:26 TO NIE JEST OFIARA WOJNY. TO JEST OFIARA W OGÓLE. NIEWYSKROBANA OFIARA LOSU I PĘKNIĘTEGO KONDOMA. PANIE CHROŃ NAS PRZED NIM I JEGO ZWOLENNIKAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spychacz Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 212.60.65.* 27.03.03, 16:36 on dobrze gada lecz źle robi idiota nie do końca taki ma swoich informatorow najeżdza na milera a potem popiera go zwykly kutas pegeroski Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 27.03.03, 16:35 Miejmy nadzieje, ze byl trzezwy bo inaczej ubezpieczalnia nie zwraca za ubranie... Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest 27.03.03, 18:20 Gość portalu: Perła napisał(a): > Mąż stanu, Andrzej Lepper ranny został, podczas starć w Sejmie ze strażą > marszałkowską, gdy chciał przeprowadzić tam manifestację przeciw wojnie > właśnie. > > Perła Tak widziałam go w telewizji. Pokazywał z troską swoje rany, w ilości dwóch zadraśnień, i rzewnie wspominał o wykonaniu obdukcji właśnie. Ciekawe, czy wykonał. Poza wszystkim: łapsko to on ma takie, że świnię mógłby bez siekiery zadusić. Cymbał! Pozdrawiam niezapominajki Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: 213.158.197.* 27.03.03, 18:28 Jak słyszę takiego Indris który twierdzi że dobrze by było aby Amerykanie ponieśli jak największe straty to zastanawiam się co to mamy za naród. Jeżeli 78% tak uważa to rzeczywiści godni są samoobrony i LPR. Żal mi was. Jesteście niby przeciwko wojnie ale chcecue aby ginęło w niej jak najwięcej ludzi i to Amerykanów. Być może waszych kuzynów którzy przed laty wyjechali za ocean za chlebem. Popieracie Saddama więc pojedźcie do Iraku. Ale nie 78% ludzi pcha się nie wiedomo czemu za ocean. Jakś schizofremia. Nazywają Amerykanów mordercami i chcą między nimi mieszkać. Żygać mi się chce jak słyszę hasło że 78 % jest przeciwko wojnie. Mają szczęście że nie pamiętają czasów Bieruta kiedy to wielu marzyło aby Hitler przyszedł jeszcze raz. A husajn gorszy jest jeszcze od Bieruta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Slyszalem ze W Milewicz jest 1-sza ofiara wojny IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.03, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: pierwsza polska OFIARA wojny jest IP: *.mci.co.uk / 10.96.0.* 27.03.03, 18:50 Pan Lepper nie jest ofiara wojny tylko losu. Odpowiedz Link Zgłoś