Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:02 kłamał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: KAUCZ-uk IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:17 ja też, w to nie mogłam uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Re: KAUCZ-uk, uk u k uk uk ...... IP: *.biaman.pl 12.11.01, 22:40 Szok, czerwone prośiaczki u władzy i mamy Powrót Upiorów....... Ciekaw jestem jaką teorię mają Czerwone Świnki (tyu i inni) na obronę P. Kaucza - ekonomie w/g CŚ z forum znam chętnie poznam moralność w/g CŚ - ....pewnie jest to moralnośc Pacmanka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: KAUCZ-uk, uk u k uk uk ...... IP: 10.129.128.* 12.11.01, 23:21 Gość portalu: vivi napisał(a): min: > Ciekaw jestem jaką teorię mają Czerwone Świnki (tyu i inni) na obronę P. > Kaucza nie mają żadnej teorii, tylko praktykę: dyspozycyjni prokuratorzu bez skrupułów są po prostu przydatni ... juz to wypróbowali, i to nie raz... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol czerwoną świnie na 10 lat i przepadek majatku !!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 10:46 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Niuni 13.11.01, 10:57 Niunia,widać jesteś bardzo młoda,że nie mogłaś uwierzyć. Przecież sld jak wiesz to w większości pzpr,a pzpr to w większości ludzie właśnie tacy jak min.Kaucz! Ciekawe tylko,co teraz powie Miller?Przecież wypowiadał się,że jeśli się potwierdzi, to decyzję zmieni! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re:do Niuni IP: *.wroclaw.tpnet.pl 13.11.01, 11:13 bykk napisał(a): > Niunia,widać jesteś bardzo młoda,że nie mogłaś uwierzyć. I tak nie przybedzie zwolennikow dekomunizacji i lustracji. GW walczyla o to rozmydlajac najwazniejszy warunek pomyslnosci Polski od 1989 roku. Wspolpracownik SB nie byl nigdy za lustracja ani za dekomunizacja. To sie nazywa hipokryzja. Dziennikarze GW powinni Kaucza widziec jako sukces swej propagandy antydekomunizacyjnej. Rzad komunistow blazni sie kilka razy dziennie, lamiac teraz nie tylko konstytucje obietnice wyborcze ale nawet wlasnie wypowiedziane. Rozni sie Miller od Buzka natychmiastowa dymisja ministra. Bez namyslu - jak to u tow. w zwyczaju. Skutecznosci w wywalaniu i niszczeniu nigdy nie kwestionowalem. A zla i kanalii beda bronic do upadlego - zdziwieni ???????? Odpowiedz Link Zgłoś