Dodaj do ulubionych

O nazistach z PiS specjal dla Abstrakta

02.12.06, 10:40
"Ale część lokalnych polityków LPR życiorys Terleckiego uznała za dwuznaczny.
Hippisowska przeszłość i więcej niż jedna żona spowodowały, że LPR zachęcają
swój elektorat do głosowania na lewicowego kontrkandydata. Obawiają się, że
Terlecki wprowadzi "liberalny kurs".

I slusznie sie obawiali. Golen Pomrocznosc Jasna oraz "Centrolew" gwarantem
Ducha Swietego. Nonie? Razem z LPR wink

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3752752.html
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: O nazistach z PiS specjal dla Abstrakta 02.12.06, 10:45
      Moze, ale
      Autor: patience ☺
      Data: 01.12.06, 14:45 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Aquanet sami sobie wymyslilismy jako miejsce ktore mialo sluzyc wymianie. Taka
      internetowa Casablanca. Tyle, ze nie bardzo juz jest sie czym wymieniac. Masz
      ochote wymieniac opinie na temat jaka technika propagandy jest najbardziej
      skuteczna?

____
      HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek.
      autorka:patience

• patience Link ;) 02.12.06, 12:57
      terra.blox.pl/2006/12/Orly-sokoly-z-Gazety-Wyborczej.html
      • pozarski Re: Link2 ;) duzo ciekawszy 02.12.06, 13:23
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3767921.html
        ____
    • jaceq Re: O nazistach z PiS specjal dla Abstrakta 02.12.06, 19:45
      patience napisała:

> "Ale część lokalnych polityków LPR życiorys Terleckiego uznała za dwuznaczny.
      > Hippisowska przeszłość i więcej niż jedna żona spowodowały, że LPR zachęcają
      > swój elektorat do głosowania na lewicowego kontrkandydata. Obawiają się, że
      > Terlecki wprowadzi "liberalny kurs".

Widocznie hippie Terlecki, jego harem żon i liberalny kurs to było ponad siły
      Twojego koalicjanta. Ja podejrzewam, że głównym jednak powodem, dla którego LPR
      postanowił poprzeć Majchrowskiego było to, że Terlecki jest zanadto prawicowy
      jak na to skrajnie lewicowe ugrupowanie. Bo chyba - do jasnej cholery (aż strach
      się bać!) - nie jest powodem pewne podobieństwo Terleckiego do Pawlika Morozowa?
      Byłaby to dla LPR zaleta azaliż?
      • patience A ja poczulam sympatie do Rokity 02.12.06, 23:52
        Za konserwatyzm wyrazajacy sie hipissizmem oraz rewolucja obyczajowa.
        Zaciekawilam sie tez czy w ramach ortodoksji konserwatywnej oni tam razem z
        PiSem pala, ale sie nie zaciagaja, jak Clinton?
    • abstrakt2003 nie obchodzi mnie to... 02.12.06, 21:30

• abstrakt2003 lepiej napisz co z kotem... 02.12.06, 21:30
      odrobaczyłeś kocinę?
      • patience tak:) 02.12.06, 23:48
        Mnie w sumie tez obchodzi bardziej kot niz ta AlKaidasmile
        koty rzeczywiscie maja 9 zyc. Po zakropieniu profendera pojawilo sie troche
        temperatury ale 3 godz pozniej kot wypieknial w oczach futerko mu puchaczy i sie
        blyszczy i kica wesoly i zadowolony po dywanie. A poza tym kropelki maja taka
        zalete ze sie lek rozchodzi mniej radykalnie i nie ma wymiotowania na dywan
        tylko pozbyl sie Obcego wlasciwym koncem i do kuwetki. Minus - leki w kropelkach
        sa drozsze, na 4 koty to powazny wydatek. Zaleta - na ulotce przeczytalam ze
        zalatwia wszystkie robale, co prawda tasiemca ruszy tylko w postaci doroslej ale
        glisty w kazdym stadium wiec nie ma potrzeby 2krotnego stosowania przy normalnym
        odrobaczaniu. Mozna zapytac w jakiej kolorystyce futerkowej jest twoj zwierzyniec?
        • abstrakt2003 aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 07:45
          czarne. Ale to sie bardzo zmienia bo jeszcze przed miesiacem mieliśmy dwie
          młode łaciate kotki ale jedna zdechła nie wiadowmo dlaczego... a drugą kilka
          dni temu załatwił samochód.
          U nas populacja kotów podlega duze rotacji. Jest to cena za swobodę jaką
          posiadaja nasze koty. Chodzą gdzie chcą i kiedy chcą. No ale jesli mieszka sie
          w lesie to można sobie na to pozwolić.
          • pozarski Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 07:57
            Czy twoje PiSiorskie koty opuszczaja partie wychodzac z lasu na szose? A moze
            watek nie ten?

____
            • abstrakt2003 Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 08:09
              pozarski napisał:

> Czy twoje PiSiorskie koty opuszczaja partie wychodzac z lasu na szose? A moze
              > watek nie ten?
              =============================================================================
              Moje koty nie mają poglądów politycznych tylko kulinarne.
              > ____
              > HGW cie nawroci. Bedziesz musial zapinac rozporek.
              > autorka:patience
          • patience Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 08:24
            och, 2 koty poszly za Teczowy Most, wspolczujesad Ale mysle ze ten las to uczciwa
            cena. Moj kot by pewnie twoim kotom pozazdroscil. Wyprowadzalam go do parku na
            szelkach, tam duzo psow lazi i stad problem z tasiemcem. On dran ma teraz ponad
            7 kg i usiluje atakowac mniejsze psy, gania je. W lesie na pewno nie tylko
            ciekawiej, ale i czysciej. A czarne koty najleeepsze, wow futrzaki jedwabiste do
            potegi czwartej, pozazdroscic big_grin
            • abstrakt2003 Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:11
              patience napisała:

> och, 2 koty poszly za Teczowy Most, wspolczujesad
              =======================================================
              Ja do tego tak nie podchodzę. Tak musi być. Koty przychodzą i odchodzą.
              Natomiast psa było by mi naprawdę żal.

Ale mysle ze ten las to uczciw
              > a
              > cena.
              ====================================
              To nie kwestia ceny. Poprostu takie mamy możliwości.

Moj kot by pewnie twoim kotom pozazdroscil. Wyprowadzalam go do parku na
              > szelkach, tam duzo psow lazi i stad problem z tasiemcem. On dran ma teraz
              ponad
              > 7 kg
              =================================================
              kastraty tak rosną.
              i usiluje atakowac mniejsze psy, gania je.
              nie dziwię sie. Nasza kotka atakuje naszego psa choć jest od niego 5 razy
              lżejsza.

W lesie na pewno nie tylko
              > ciekawiej, ale i czysciej.
              Nie bardzo bo to taki miejski las a właściewie miasto zbudowane w lesie. Cała
              masa psów i kotów. Nasze koty ciągle łapią pchły.
              A czarne koty najleeepsze, wow futrzaki jedwabiste d
              > o
              > potegi czwartej, pozazdroscic big_grin
              Zwłaszcza gdy rano towarzystwo wpada do domu i chce jeść.
              • patience Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:35
                > kastraty tak rosną.

Ha! To kot pelnojajeczny! Brakuje mu 70 deko do przejscia z rankingu "koty duze"
                do rankingu "koty olbrzymie". Ale zobaczymy czy da rade. Jajniki, teriery, etc.
                maja u niego pszeeerypane. Na dokladke na drzewo nie uciekna. Dlatego lazilam z
                nim na dlugiej lince bo sie balam ze wylupi oko jakiemus psu i wlasciciel mnie
                zabije. To Kot Bojowy Bardzowink

> Zwłaszcza gdy rano towarzystwo wpada do domu i chce jeść.

Wyobrazilam sobie, kuchnia z krasnoludkami przy michach, ocieranie o nogi,
                miauczenie, piszczenie, ech, masz rajsmile))
                • pozarski Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:36
                  patience napisała:

> > kastraty tak rosną.
                  >
                  Tak, tak,wiemy cos o tym.I cienko mowia,jak to kastraty.

____

• abstrakt2003 Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:42
                  patience napisała:

> Wyobrazilam sobie, kuchnia z krasnoludkami przy michach, ocieranie o nogi,
                  > miauczenie, piszczenie, ech, masz rajsmile))
                  ======================================================
                  Źródeł szczęścia szukam gdzieindziej.
                  • patience Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:47
                    Hm. Utozsamiasz szczescie z rajem? To nie to samo... Gdyby Adam z Ewa zyli w
                    raju pelnia szczescia, to nie odczuwaliby potrzeby zrywania jablka.
                    • pozarski Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 09:57
                      patience napisała:

> Hm. Utozsamiasz szczescie z rajem? To nie to samo... Gdyby Adam z Ewa zyli w
                      > raju pelnia szczescia, to nie odczuwaliby potrzeby zrywania jablka.
                      >
                      O!Jak madrze!Jakis kastrat ci to podszeptal, ocierajac sie o noge?A ktora?
                      Lewa,czy prawa?

____

• abstrakt2003 Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 10:36
                      patience napisała:

> Hm. Utozsamiasz szczescie z rajem? To nie to samo... Gdyby Adam z Ewa zyli w
                      > raju pelnia szczescia, to nie odczuwaliby potrzeby zrywania jablka.
                      =========================================================================
                      Zdefiniuj w takim razie raj.
                      • patience Re: aktualnie wszystkie moje zwierzaki są 03.12.06, 10:48
                        Z definicja raju jest tak samo jak z definicja szczescia, ile ludzi tyle
                        definicji. Co najwyzej moge powiedziec co mialam na mysli, hedonizm.
                        Przyjemnosci zycia. Samo w sobie mieszkanie w lesie szczescia nie daje, ale jest
                        przyjemnoscia doceniana przez kazdego, kto mieszka w domu przed ktorym szumia
                        samochody w duzych ilosciach. Poranne futrzaki to tez przyjemnosc. Powoduja ze
                        sie czlowiek usmiecha z samego rana. A jesli sie do tego stopnia przyzwyczail,
                        ze juz sie nie usmiecha, to niech sobie wyobrazi ze zamiast porannych futrzakow
                        by mial np. rogalik i gazete z wiadomosciami o rozmaitych katastrofach. Dlatego
                        doszlam do wniosku ze masz raj. A z tym szczesciem to podejrzana sprawa. Podobno
                        niektorzy myla je z ekstaza, inni brakiem nieszczesc, a jeszcze inni z tym, ze
                        go poszukuja.

• patience PS. Babia Ryba to potrafi 03.12.06, 10:53
                          Moze on by to potrafil lepiej wyrazic. Ale wystarczy popatrzec na jego posty
                          puszczanskie. On zrobil sobie prywatny raj i czasem jego posty tryskaja z tego
                          powodu radoscia zycia. A jak tam jest z jego szczesciem to nie wiadomo, to jest
                          za prywatne zeby go wypytywac. Nie nasz biznes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka