Dodaj do ulubionych

Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua

13.12.06, 11:43
• Stan Wojenny !!!
patience 13.12.06, 01:53 + odpowiedz
W zwiazku z uporczywym spamowaniem watkow przez niektore osoby oglaszam Stan
Wojenny od dnia 13 Grudnia na czas nieokreslony. Kopanie w kosz. Za kazdy
zaspamowany watek kopanie w kosz. Wszystko jedno w jaki kosz i przy czyim
poscie, bo chodzi o ilosc nie jakosc. Stac mnie na kopanie w kosze z proxy i
na rozmaitych forach. Rownoczesnie udzielam zezwolenia na kopanie w moje posty
oraz zachecam wszystkich do kopania w co sie da. Oglaszam Wojne. Koniec z
Telerankiem. Jak Stan Wojenny, to Stan Wojenny. Enough.
Obserwuj wątek
    • hasz0 Ja uciekam do rynku. Wolę pałowanie na niby-Boli!! 13.12.06, 11:45
    • ewa8a Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 11:51
      Ona chyba jednak była ostro wycięta, gdy pisała te słowa. Stacza się biedaczka
      coraz bardziej. Żal mi jej, ale współczucie ma także swoje granice.
      • pozarski Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 11:58
        ewa8a napisała:

> Ona chyba jednak była ostro wycięta, gdy pisała te słowa. Stacza się
        biedaczka
        > coraz bardziej. Żal mi jej, ale współczucie ma także swoje granice.
        >
        Troche Ci zazdroszcze tej humanistycznej postawy.Mialem szczescie,ze nie spalem
        i zdazylem skopiowac te blazenski watek.

____
        Zabierz swoje brudne lapska od marianny
        autor:patience

• ewa8a Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:08
          A za co on wykopała urbanową i benka ?
          • pozarski Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:10
            ewa8a napisała:

> A za co on wykopała urbanową i benka ?
            >
            Skad ja moge wiedziec?Powiedziala,ze bedzie kopac rowno i z bieguna polnocnego.
            Trzeba skonsultowac z Idelfonsem.

____

• ewa8a Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:13
              Może już wytrzeźwiała, bo jak na razie nie kopie. No, chyba, że jeszcze spi po
              wczorajszej imprezie.
              • pozarski Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:20
                Mam inna teorie.Mysle,ze ona po prostu zwariowala.

____

• ewa8a Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:23
                  Mieszanka zrobiła się tak wybuchowa, że nie wykluczone iż jedno i drugie.
              • mysz.szara Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:53
                ewa8a napisała:

> Może już wytrzeźwiała, bo jak na razie nie kopie. No, chyba, że jeszcze spi po
                > wczorajszej imprezie.
                >

Myśle, że Pati była na imprezie "Requiem Pro Pace" głośno o niej w lokalnej
                prasie było. Ale to była impreza zorganizowana "dla pokoju" a nie dla
                demolowania Aquanetu.

mysz.szara
                • ewa8a Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 12:59
                  Demolowanie aquanetu, bardzo dobrze to określiłaś.
    • hymen Stan wojenny OK, kopanie NOT OK 13.12.06, 12:17
      • ewa8a Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:21
        To kopanie już się zaczęło, a odgraża się, że będzie kopała na oślep.

,,Wszystko jedno w jaki kosz i przy czyim
        poscie, bo chodzi o ilosc nie jakosc. Stac mnie na kopanie w kosze z proxy i
        na rozmaitych forach.''
        • pozarski Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:27
          ewa8a napisała:

> To kopanie już się zaczęło, a odgraża się, że będzie kopała na oślep.
          >
          > ,,Wszystko jedno w jaki kosz i przy czyim
          > poscie, bo chodzi o ilosc nie jakosc. Stac mnie na kopanie w kosze z proxy i
          > na rozmaitych forach.''
          >
          >
          >
          >
          No tak.Zobaczymy jak dlugo utrzyma sie ten watek.Na szczescie mam pacjentke na
          swoim komputerze i admin moze mi,no,wiesz co.

____

• ewa8a Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:31
            Ty może tego nie wiesz, ale ona kiedyś bardzo walczyła z przejawami cenzury i
            na każdą informację, że ktoś klika w kosz aż trzęsła się z oburzenia.
            • pozarski Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:36
              Tak,slyszalem o niej legendy,ale teraz wszyscy,ktorzy mi te legendy
              opowiadali,dziwia sie dokladnie tak,jak Ty.

____

• ewa8a Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:37
                Ona podobno chce reprezentować w jakiejś organizacji grupę ludzi. Tutaj
                prezentuje sobą taki poziom, że może obawa, że ktoś zobaczy ją na aquanecie w
                stanie amoku będzie jakimś hamulcem.
                • pozarski Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:45
                  ewa8a napisała:

> Ona podobno chce reprezentować w jakiejś organizacji grupę ludzi. Tutaj
                  > prezentuje sobą taki poziom, że może obawa, że ktoś zobaczy ją na aquanecie
                  w
                  > stanie amoku będzie jakimś hamulcem.
                  >
                  Bo w tych plotkies,do ktorych Idelfons posyla,jest "wywiad",w ktorym on
                  opowiada jakies bajki o tej wlasnie organizacji.Przyznaje sie tez do tego,ze to
                  on wysylal te liste na Aqua.To jest zadziwiajace,jak, w tlumie 6 miliardow
                  ludzi, dwoje pomylencow jak oni potrafi sie bez pudla odnalezc.Niech mi tu
                  jakis Einstein powie,jak to mozliwe?

____

• mysz.szara Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:49
                    pozarski napisał:

> ewa8a napisała:
                    >
                    > > Ona podobno chce reprezentować w jakiejś organizacji grupę ludzi. Tutaj
                    > > prezentuje sobą taki poziom, że może obawa, że ktoś zobaczy ją na aquanec
                    > ie
                    > w
                    > > stanie amoku będzie jakimś hamulcem.
                    > >
                    > Bo w tych plotkies,do ktorych Idelfons posyla,jest "wywiad",w ktorym on
                    > opowiada jakies bajki o tej wlasnie organizacji.Przyznaje sie tez do tego,ze to
                    >
                    > on wysylal te liste na Aqua.To jest zadziwiajace,jak, w tlumie 6 miliardow
                    > ludzi, dwoje pomylencow jak oni potrafi sie bez pudla odnalezc.Niech mi tu
                    > jakis Einstein powie,jak to mozliwe?
                    >
                    >
                    > ____
                    > Zabierz swoje brudne lapska od marianny
                    > autor:patience
                    >

To fluidy przenoszone wraz z cząsteczkami powietrza big_grin

mysz.szara
                  • ewa8a Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 13:04
                    pozarski napisał:

> Przyznaje sie tez do tego,ze to
                    on wysylal te liste na Aqua.

I nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że ta lista nikogo nie obchodzi. Dla
                    kogoś takiego jak ja to zupełnie nic nie mówiące nazwiska, które niepotrzebnie
                    tutaj szarga.
                    • pozarski Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 13:13
                      ewa8a napisała:

> pozarski napisał:
                      >
                      > > Przyznaje sie tez do tego,ze to
                      > on wysylal te liste na Aqua.
                      >
                      > I nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że ta lista nikogo nie obchodzi. Dla
                      > kogoś takiego jak ja to zupełnie nic nie mówiące nazwiska, które
                      niepotrzebnie
                      > tutaj szarga.
                      >
                      >
                      Na tym wlasnie polega jego szalenstwo.On uwaza,ze jest wazny i wszystko,czego
                      sie dotknie,jest rownie wazne.Pomaranczowa rewolucja,to komandosi80 lat,jak
                      pisze.Wszystkowszystko odnosi do wydarzenia,ktore nie wyniosloby go tak
                      wysoko,gdyby sie nazywal np Kowalski, a nie Idelfons.zgryz_bieruta, od wieki
                      wiekow.

____

• mysz.szara Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:47
              ewa8a napisała:

> Ty może tego nie wiesz, ale ona kiedyś bardzo walczyła z przejawami cenzury i
              > na każdą informację, że ktoś klika w kosz aż trzęsła się z oburzenia.
              >
              >

I dlatego muszę określić swoje stanowisko. Przez cały czas milczałam i
              obserwowałam rozwój sytuacji. Dziś już nie wytrzymałam. Kopanie w posty i watki
              postawiło kropkę na i, przyłączam się do Was big_grin

Nie wiem co się stało z Pati. Bardzo ja lubiłam, a dziś jej nie poznaję.

mysz.szara

• ewa8a Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 12:57
                Ja wcale nie liczyłam na to Owieczko, że opowiesz się po jakiejkolwiek stronie.
                Sama włączyłam się do tego konfliktu, gdy zauwazyłam, że z forum robi się
                jakieś pranie brudów, które przybiera coraz większe rozmiary. Po moim bardzo
                grzecznym poscie przeczytałam z ogromnym zdziwieniem, jakobym straszyła
                Palnicka, wytwarzała nastrój grozy, nękała, a potem posypały się takie
                głupoty, iz stwierdziłam, że nie mogę jednak z tą osobą rozmawiać, bo ona po
                prostu zwariowała i obawiam się, że może mi się to udzielić. Ale, że nie
                rozmawiam z nią, wcale nie oznacza, że nie mogę o niej, jeśli daje ku temu
                powody. To co zrobiła oznacza koniec aquanetu, nie udało się miriam, uda się
                patience.
                • mysz.szara Re: Choroba szalonych krów ? 13.12.06, 13:34
                  ewa8a napisała:

> Ja wcale nie liczyłam na to Owieczko, że opowiesz się po jakiejkolwiek stronie.

Ewo, długo ważyła się szalka. Miałam ogromny dylemat z podjęciem decyzji. Ale
                  ciąganie cudzych nazwisk po forach wcale mi się nie podoba. Uważam, że jeśli
                  ktoś chce to sam się nam przedstawi.

> Sama włączyłam się do tego konfliktu, gdy zauwazyłam, że z forum robi się
                  > jakieś pranie brudów, które przybiera coraz większe rozmiary.

Uważnie czytałam wasze potyczki słowne. Czytałam wypowiedzi pożarskiego.
                  Niektóre rzeczy oczywiście są dla mnie niezrozumiałe, ale tylko z tego powodu,
                  że nie znam faktów. Jedno wiem na pewno. Wiem, że nie powinniśmy dowiedzieć się
                  kim jest pozaraski (imię i nazwisko) co robił , gdzie mieszkał, kim
                  był ojciec, matka, itd.

> Po moim bardzo
                  > grzecznym poscie przeczytałam z ogromnym zdziwieniem, jakobym straszyła
                  > Palnicka, wytwarzała nastrój grozy, nękała, a potem posypały się takie
                  > głupoty, iz stwierdziłam, że nie mogę jednak z tą osobą rozmawiać, bo ona po
                  > prostu zwariowała i obawiam się, że może mi się to udzielić. Ale, że nie
                  > rozmawiam z nią, wcale nie oznacza, że nie mogę o niej, jeśli daje ku temu
                  > powody.

Trochę będę bronić Pati, - może to objawy przemęczenia z przepracowania, a może
                  za dużo internetu.wink

> To co zrobiła oznacza koniec aquanetu, nie udało się miriam, uda się
                  > patience.

Też mam takie odczucie. Bo jeżeli ktoś kala swoje gniazdo (aquanet to wszak jej
                  "dziecko") to prędzej czy później się rozpadnie. Ale to nic, przeniesiemy się
                  gdzie indziej. Myślę jednak, że admini w porę opamiętają się i dostrzegą
                  niedomagania naszej patience, sorry - anticipation

pozdrawiam

mysz.szara
                  • pacyniarz A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 13:59
                    Już dawno niczego tak śmiesznego nie było na Aquanecie. I do tego ten komentarz Panscana big_grin A może trawkę popalają z Ildefonsem? big_grin W ramach rocznicy? I stąd takie ciekawe pomysły. Nie obawiałbym się też o Aquanet, bo już nie raz w pradziejach były zamachy i różne sugestie w sprawie ewentualnego zamknięcia. A Aquanet nadal sobie spokojnie funkcjonuje. W każdym razie z niecierpliwością oczekuję na rozwój akcji (jak się Patience obudzi i jeszcze raz przeczyta co napisała).
                    • mysz.szara Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:16
                      pacyniarz napisał:

> Już dawno niczego tak śmiesznego nie było na Aquanecie. I do tego ten komentarz
                      > Panscana big_grin A może trawkę popalają z Ildefonsem? big_grin W ramach rocznicy? I stąd
                      > takie ciekawe pomysły. Nie obawiałbym się też o Aquanet, bo już nie raz w pradz
                      > iejach były zamachy i różne sugestie w sprawie ewentualnego zamknięcia. A Aquan
                      > et nadal sobie spokojnie funkcjonuje. W każdym razie z niecierpliwością oczekuj
                      > ę na rozwój akcji (jak się Patience obudzi i jeszcze raz przeczyta co napisała)
                      > .

Zdarza się i najlepszym, tylko że później ten kociokwik taki upierdliwy i głowa
                      boli.smile No i przeprosić niektórych trzeba big_grin Tupot białych mew lalalalala

mysz.szara

Pacyniarzu, dzień dobry, szukam wpisu pan.scana, gdzie on jest?
                      • ewa8a Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:20
                        • Przedawkowałaś,
                        pan.scan 13.12.06, 02:07 + odpowiedz
                        zmień drinki na bardziej wykwintne.
                        • mysz.szara Dzięki n/t. 13.12.06, 14:28
                          ewa8a napisała:

> • Przedawkowałaś,
                          > pan.scan 13.12.06, 02:07 + odpowiedz
                          > zmień drinki na bardziej wykwintne.
                      • pozarski Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:22
                        mysz.szara napisała:

>
                        > Pacyniarzu, dzień dobry, szukam wpisu pan.scana, gdzie on jest?
                        >
                        Nie ma, bo watek zostal wyciety razem z nim.(jesli o jego wpisie pod pejszns
                        mowa)

____
                    • ewa8a Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:17
                      To rzeczywiście wygląda jak pisane w pijanym widzie ,,wyprowadzam czołgi na
                      ulice i wprowadzam rządy terroru ! ‘’i można by się śmiać do rozpuku, tak też
                      początkowo zrobiłam, po przeczytaniu komentarzu pana scana, gdyby nie to, że
                      poszły za tym konkretne czyny. Wcześniej juz szlochała na moderacji. Myślę, że
                      to taka szczeniacka zemsta na całym forum, ze się z niej wyśmiewa. Niestety
                      Patience zamiast się opamiętać, pogrążą się coraz bardziej.
                      • mysz.szara Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:34
                        ewa8a napisała:

> To rzeczywiście wygląda jak pisane w pijanym widzie ,,wyprowadzam czołgi na
                        > ulice i wprowadzam rządy terroru ! ‘’i można by się śmiać do rozpuk
                        > u, tak też
                        > początkowo zrobiłam, po przeczytaniu komentarzu pana scana, gdyby nie to, że
                        > poszły za tym konkretne czyny. Wcześniej juz szlochała na moderacji. Myślę, że
                        > to taka szczeniacka zemsta na całym forum, ze się z niej wyśmiewa. Niestety
                        > Patience zamiast się opamiętać, pogrążą się coraz bardziej.
                        >
                        >
                        • ewa8a Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 14:43
                          Jak przeczytałam o tym szaleństwie kopania (wcześniej nazywało się to po prostu
                          kliknieciem) :

> Kopanie w kosz
                          > Za kazdy zaspamowany watek kopanie w kosz.
                          > Wszystko jedno w jaki kosz i przy czyim poscie, bo chodzi o ilosc nie jakosc.
                          > Stac mnie na kopanie w kosze z proxy
                          > zachecam wszystkich do kopania w co sie da

to od razu przypomniała mi się scenka z Beatą Tyszkiewicz z filmu Kingsajz,
                          która uprzedzała córkę – Leonio nie kop pana, bo się spocisz.
                          • pozarski Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 15:00
                            ewa8a napisała:

> Jak przeczytałam o tym szaleństwie kopania (wcześniej nazywało się to po
                            prostu
                            >
                            > kliknieciem) :
                            >
                            > > Kopanie w kosz
                            > > Za kazdy zaspamowany watek kopanie w kosz.
                            > > Wszystko jedno w jaki kosz i przy czyim poscie, bo chodzi o ilosc nie jak
                            > osc.
                            > > Stac mnie na kopanie w kosze z proxy
                            > > zachecam wszystkich do kopania w co sie da
                            >
                            >
                            > to od razu przypomniała mi się scenka z Beatą Tyszkiewicz z filmu Kingsajz,
                            > która uprzedzała córkę – Leonio nie kop pana, bo się spocisz.
                            >
                            >
                            >
                            Zauwazylas,jak sie jej zmienil jezyk?Nastapila jakas wyrazna degradacja w
                            wypowiedziach pejszns.Wg mnie to wplyw jezyka komandoskiej konspiracji.Taki
                            wojskowo-meleniarski.Typowy Idelfons z polowy XX wieku.

____

• ewa8a Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 15:05
                              "Jedno wam powiem: życie idioty to nie bułka z masłem."

Forest Gump
                      • pacyniarz Ewka, bierzesz to chyba zbyt powaznie. 13.12.06, 16:25
                        Przejmować się śmiesznymi bredniami? Bo demokracja forumowa zagrożona? Eee tam.
                        • ewa8a Re: Ewka, bierzesz to chyba zbyt powaznie. 13.12.06, 17:05
                          Zastanawia mnie dlaczego wątek zniknął. Gdyby nie przytomnośc umysłu
                          Pozarskiego, nawet bysmy nie wiedzieli, że na forum zaczął się ten groźny pucz
                          i taka straszna kopanina. Mam taką cichą nadzieję, że gdy wytrzeźwiała i
                          przeczytała co naskrobała, to sama zabiegała o to, by usunąć dowody swojej
                          głupoty.
                          A Ty mógłbyś tu zaglądać częściej, lubię Twoją pogodę ducha.
                          • pozarski Re: Ewka, bierzesz to chyba zbyt powaznie. 13.12.06, 17:10
                            Obawiam sie Ewo,ze sie mylisz.Patipati jedzie dalej.

____

• ewa8a Re: Ewka, bierzesz to chyba zbyt powaznie. 13.12.06, 17:14
                              Zauważyłam to już po wysłaniu postu. Myślałam, że po tym obciachu przynajmniej
                              przez jakiś czas będzie cicho, normalni ludzie mają jakieś odruchy wstydu.
                              Obłąkana desperatka może nie znać tego uczucia.
                              • pacyniarz Hehe, zastanawiająca jest jedna rzecz: 13.12.06, 17:38
                                Mianowicie Patience rozpoczęła akcję typu "nieco wali mi w dekiel" nie będąc już osobą anonimową (zresztą na własne życzenie, chyba, anonimowości sie pozbyła). Jest ryzyko, że niechcący, sąsiedzi zaopatrzeni w internet, trafią na tę publicystykę i wtedy nawet na widok kota będą przechodzić na druga stronę ulicy. Na wszelki wypadek rzecz jasna. Bo ogólnie to jest wesołe zdecydowanie. smile
                                • patience I wlasnie o to chodzi :D 13.12.06, 17:45
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53885623&a=53891536
                                • ewa8a Re: Hehe, zastanawiająca jest jedna rzecz: 13.12.06, 17:46
                                  Chory na pewne schorzenie twierdzi, że jest zdrowy, podobnie jak pijany uważa,
                                  że jest trzeźwy. Ale na jej widok, rzeczywiście lepiej przejść na drugą stronę,
                                  bo nie wiadomo co strzeli jej do głowy. Kota bym nie obwiniała, w końcu
                                  właściciela się nie wybiera.
                                  • pacyniarz Ale kot też może być odpowiednio nastawiony. 13.12.06, 17:53
                                    Na wszelki wypadek lepiej mu rzucić szprotkę i uciekać.

ewa8a napisała:

> Chory na pewne schorzenie twierdzi, że jest zdrowy, podobnie jak pijany uważa,
                                    > że jest trzeźwy. Ale na jej widok, rzeczywiście lepiej przejść na drugą stronę,
                                    >
                                    > bo nie wiadomo co strzeli jej do głowy. Kota bym nie obwiniała, w końcu
                                    > właściciela się nie wybiera.
                                    >
                                    • ewa8a Re: Ale kot też może być odpowiednio nastawiony. 13.12.06, 17:56
                                      Dobrze, że to kot, a nie koń, bo nakręcony przez właścicielkę skopałby
                                      wszystkich do bólu.
                                      • pacyniarz Powinienem napisać 13.12.06, 23:44
                                        że Koń Pożarskiego (czy Przewalskiego - nie pamiętam jak mu tam było) byłby najlepszy w zaistniałej sytuacji, ale ponieważ brzmi dwuznacznie to nie napiszę.

> Dobrze, że to kot, a nie koń, bo nakręcony przez właścicielkę skopałby
                                        > wszystkich do bólu.
                                        >
                                        • pozarski Re: Powinienem napisać 13.12.06, 23:48
                                          pacyniarz napisał:

> że Koń Pożarskiego (czy Przewalskiego - nie pamiętam jak mu tam było) byłby
                                          naj
                                          > lepszy w zaistniałej sytuacji, ale ponieważ brzmi dwuznacznie to nie napiszę.
                                          >
                                          No,dlaczego nie?Nie mam nic przeciwko dwuznacznosciom.
                                          • pacyniarz Acha no to ok. :) 14.12.06, 00:09
                                            W takim razie: Koń Pożarskiego byłby najlepszą alternatywą w zaistniałej sytuacji.
                                            Howgh.

pozarski napisał:

> pacyniarz napisał:
                                            >
                                            > > że Koń Pożarskiego (czy Przewalskiego - nie pamiętam jak mu tam było) był
                                            > by
                                            > naj
                                            > > lepszy w zaistniałej sytuacji, ale ponieważ brzmi dwuznacznie to nie napi
                                            > szę.
                                            > >
                                            > No,dlaczego nie?Nie mam nic przeciwko dwuznacznosciom.
                                            >
                                            • pozarski Re: Acha no to ok. :) 14.12.06, 00:17
                                              pacyniarz napisał:

> W takim razie: Koń Pożarskiego byłby najlepszą alternatywą w zaistniałej
                                              sytuac
                                              > ji.
                                              > Howgh.

Swietnie.Ten kon lepszy i wiekszy od Przewalskiego.
                                              • pacyniarz Lepszy pod każdym względem rzecz jasna. 14.12.06, 00:27
                                                To się rozumie samo przez się.

pozarski napisał:

> pacyniarz napisał:
                                                >
                                                > > W takim razie: Koń Pożarskiego byłby najlepszą alternatywą w zaistniałej
                                                > sytuac
                                                > > ji.
                                                > > Howgh.
                                                >
                                                > Swietnie.Ten kon lepszy i wiekszy od Przewalskiego.
                                                >
                                                • pozarski Re: Lepszy pod każdym względem rzecz jasna. 14.12.06, 00:30
                                                  pacyniarz napisał:

> To się rozumie samo przez się.
                                                  >
                                                  To w porzadku.Jest cos niewymownie dostojnego w tej nowej nazwie,nie uwazasz?
                                                  Kon Pozarskiego.Od razu na mysl mi przychodzi Cud nad Wisla.
                                                  • pacyniarz Zamierzasz pogonić bolszewików? 14.12.06, 00:35
                                                    Tym koniem? A nazwa i owszem brzmi duzo lepiej od Konia Przewalskiego, o Kasztance nie wspominając.

pozarski napisał:

> pacyniarz napisał:
                                                    >
                                                    > > To się rozumie samo przez się.
                                                    > >
                                                    > To w porzadku.Jest cos niewymownie dostojnego w tej nowej nazwie,nie uwazasz?
                                                    > Kon Pozarskiego.Od razu na mysl mi przychodzi Cud nad Wisla.
                                                  • patience Re: Pacyniarzu? 14.12.06, 00:44
                                                    Sugerujesz ze p00zi jest w stanie swoim koniem pogonic samego siebie? hmmm Za
                                                    pomoca lusterka?
                                                  • pozarski Re: Pacyniarzu? 14.12.06, 00:56
                                                    Kon Pozarskiego pogonil pejszns i idelfonsa,to i pogoni siebie.Prochy dzialaja?
                                                    Po twoich slowach sadze, zes na bardzo wolnych obrotach.Tak trzymac!
                                                  • patience Cóż za wyobraźnia.... 14.12.06, 01:10
                                                    Mialam na mysli lusterko z koncowki tego tekstu:
                                                    terra.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?350926
                                                    Kto bolszewik, kto mienszewik, gdzie sa elity, a gdzie motloch... jak to zrobic,
                                                    bez lusterka? A ci, co sie ciesza, ze posiadaja konia, niech lepiej sobie
                                                    pomysla nad tym, co te konie ploszy. Bo sie moze okazac, ze zanim naklonia konia
                                                    do kopania, to sami zostana kopnieci. That's all about lifewink
                                                  • pozarski Re: Cóż za wyobraźnia.... 14.12.06, 01:15
                                                    patience napisała:

> Mialam na mysli lusterko z koncowki tego tekstu:
                                                    > terra.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?350926
                                                    > Kto bolszewik, kto mienszewik, gdzie sa elity, a gdzie motloch... jak to
                                                    zrobic
                                                    > ,
                                                    > bez lusterka? A ci, co sie ciesza, ze posiadaja konia, niech lepiej sobie
                                                    > pomysla nad tym, co te konie ploszy. Bo sie moze okazac, ze zanim naklonia
                                                    koni
                                                    > a
                                                    > do kopania, to sami zostana kopnieci. That's all about lifewink
                                                    >
                                                    Obawiam sie,ze mozdzek twoj dziala zbyt powoli albo w ogole.Od kopania jestes
                                                    ty,nie pamietasz juz?Napisalas,ze bedziesz kopac i kopiesz.Kon Pozarskiego to
                                                    lagodny konik.A ten link - pejszns,pomysl praw(n)iczko,przeciez tam nie
                                                    chodze.Babrac sie w waszym g.wnie,no,tego by brakowalo.Slabo u ciebie z
                                                    dowcipem,ale nie ma sie co dziwic,po dzisiejszym ciezkim dniu.
                                                  • patience I niech dalej bedzie lagodny/nt 14.12.06, 01:16

• pozarski Re:To sie zobaczy.Akcja/reakcja./nt 14.12.06, 01:18

• pozarski Re: Pacyniarzu? 27.12.06, 22:23
                                                    Mirror,mirror on the wall...
                                                  • pozarski Re: Zamierzasz pogonić bolszewików? 14.12.06, 02:22
                                                    pacyniarz napisał:

> Tym koniem? A nazwa i owszem brzmi duzo lepiej od Konia Przewalskiego, o
                                                    Kaszta
                                                    > nce nie wspominając.

Zdecydowanie.I to zarowno tych na lewicy,jak i tych na prawicy.
                    • patience Re: A mnie okropnie rozśmieszyła. 13.12.06, 16:33
                      Pacyniarzu, zawsze w ciebie wierzylam. Masz bardzo dobre szanse awansu na
                      sierzanta sztabowego. Stan wojenny trwa, to masz szanse nawet na oficera.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53854319&a=53887693

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

pacyniarz napisał:

> Już dawno niczego tak śmiesznego nie było na Aquanecie. I do tego ten komentarz
                      > Panscana big_grin A może trawkę popalają z Ildefonsem? big_grin W ramach rocznicy? I stąd
                      > takie ciekawe pomysły. Nie obawiałbym się też o Aquanet, bo już nie raz w pradz
                      > iejach były zamachy i różne sugestie w sprawie ewentualnego zamknięcia. A Aquan
                      > et nadal sobie spokojnie funkcjonuje. W każdym razie z niecierpliwością oczekuj
                      > ę na rozwój akcji (jak się Patience obudzi i jeszcze raz przeczyta co napisała)
                      > .
                      • pacyniarz Spocznij. 13.12.06, 17:51

Macie szczęście towarzyszko, że mamy do was słabość. Bo inaczej byśmy sobie porozmawiali.

> Pacyniarzu, zawsze w ciebie wierzylam. Masz bardzo dobre szanse awansu na
                        > sierzanta sztabowego. Stan wojenny trwa, to masz szanse nawet na oficera.
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53854319&a=53887693
                        >
                        > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        >
                        > pacyniarz napisał:
                        >
                        > > Już dawno niczego tak śmiesznego nie było na Aquanecie. I do tego ten kom
                        > entarz
                        > > Panscana big_grin A może trawkę popalają z Ildefonsem? big_grin W ramach rocznicy? I
                        > stąd
                        > > takie ciekawe pomysły. Nie obawiałbym się też o Aquanet, bo już nie raz w
                        > pradz
                        > > iejach były zamachy i różne sugestie w sprawie ewentualnego zamknięcia. A
                        > Aquan
                        > > et nadal sobie spokojnie funkcjonuje. W każdym razie z niecierpliwością o
                        > czekuj
                        > > ę na rozwój akcji (jak się Patience obudzi i jeszcze raz przeczyta co nap
                        > isała)
                        > > .
                        • patience Re: Spocznij. 13.12.06, 17:57
                          I nawzajem big_grin
        • hymen W sprawie choroby krów zachowuję neutralność. 13.12.06, 13:04
          Uczestnictwo w wojnie mnie nie interesuje.
          • ewa8a Re: W sprawie choroby krów zachowuję neutralność. 13.12.06, 13:07
            Nie musisz uczestniczyć w wojnie, ale pytanie - czy chcesz pisać na aquanecie,
            na którym na stałe jest admin i co krok znajdujesz jakies poszatkowane wątki,
            albo stwierdzasz ich obecność na oslej?
          • pozarski Re: W sprawie choroby krów zachowuję neutralność. 13.12.06, 13:08
            hymen napisał:

> Uczestnictwo w wojnie mnie nie interesuje.

Nie ma zaciagu do wojska.

____

• ewa8a Jeszcze jedno Hymen 13.12.06, 13:17
            Na forum nauka była kiedyś adminka eraster. Postów było raczej mało, więc miała
            czas, by wszystkie przeczytać. Wylatywały za byle głupstwo, niektóre nawet za
            to, że były zbyt naukowe i nie dla wszystkich zrozumiałe, choć inni tłumaczyli,
            że wprawdzie dyskusja ich przerasta, ale chętnie poczytają sobie co mają do
            powiedzenia np. fizycy. Abprallowi zabroniła uzywać sygnaturki ,,pieprzone
            cywile’’, gdyz uznała słowo ,,pieprzone’’ za nieprzyzwoite. Uciekłam stamtąd,
            wygarnąwszy jej co o niej myślę, mój post wisiał tylko przez kilka minut.
            Dlatego tak cenię sobie aquanet.
            • hymen Re: Jeszcze jedno Hymen 13.12.06, 13:33
              Ewo! Właściwą odpowiedź napisał Pożarski, o ile w ogóle można mówić o właściwej
              odpowiedzi wink))))) Zawsze sprzeciwiałem się cenzurowaniu, kopaniu, usuwaniu
              przenoszeniu itd. Teraz też to zrobiłem. Na mój gust wystarczy.
    • lady_manjana Kilka pytan i wnioskow 13.12.06, 14:13
      Zdziwilam sie dzisiaj czytajac ten watek, bo Helga zawsze nalezala do
      przeciwnikow jakiejkolwiek cenzury i ingerencji w forum.Nawet, gdy wspomniany
      przez Ciebie Patience, Jozio Zawadzki spamowal, bronilas go dzielnie, i mowilas
      zeby na kosz nie naciskac.
      Ja tam, jak wiesz, nigdy nie bylam przeciwniczka kosza, zdarzalo mi sie latac
      po nozyce, szczegolnie w okresie nasilonej tworczosci krzeslowego i jego pacyn
      lub wyznawcow lub szczegolnych zlosliwosci Gini i jej podobnych.
      Skad zatem ta zmiana u Ciebie? Powiem szczerze,ze wisi mi to, czy bedziesz
      naciskac na kosz, czy nie, ale jestem ciekawa dlaczego zmienilas poglad na
      temat ciecia. (?)
      Aquanetu i tak sie nie bardzo da czytac, a bardzo bardzo tego zaluje. Z lezka w
      oku przypominaja mi sie czasu gdy byl t0g, kropekuk,a nawet "sliniące sie
      fandanga Miriam"...

Oj tesknie za tamtymi czasami....

• pozarski Re: Kilka pytan i wnioskow 14.12.06, 01:28
        Bo wtedy pejszns byla Zielona,a dzis jest Brunatna.
    • allegro.con.brio Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 13.12.06, 15:08
      pozarski napisał:

> Stac mnie na kopanie w kosze z proxy i
      > na rozmaitych forach. Rownoczesnie udzielam zezwolenia na kopanie w moje
      > posty
      > oraz zachecam wszystkich do kopania w co sie da. Oglaszam Wojne. Koniec z
      > Telerankiem. Jak Stan Wojenny, to Stan Wojenny. Enough.

Ktoś zna przyczynę tego że Helguś tak silnie jest wk*rwiona?
      • pozarski Re: Watek ...do Allegro 13.12.06, 15:18
        allegro.con.brio napisał:

> pozarski napisał:
        >
        >
        > > Stac mnie na kopanie w kosze z proxy i
        > > na rozmaitych forach. Rownoczesnie udzielam zezwolenia na kopanie w moje
        > > posty
        > > oraz zachecam wszystkich do kopania w co sie da. Oglaszam Wojne. Koniec z
        >
        > > Telerankiem. Jak Stan Wojenny, to Stan Wojenny. Enough.
        >
        > Ktoś zna przyczynę tego że Helguś tak silnie jest wk*rwiona?
        >
        Allegro,badz moderato i nie pisz,ze pozarski napisal cos,czego nie napisal on a
        pejszns.

____

• allegro.con.brio Re: Watek ...do Pozarski 13.12.06, 15:22
          pozarski napisał:

> Allegro,badz moderato i nie pisz,ze pozarski napisal cos,czego nie napisal on
          a
          >
          > pejszns.

To nie ja, to automat. Natomiast z kontekstu mojej wypowiedzi wynikało że
          chodzi o babeczkę wymachującą maczugą a nie o Ciebie.

> ____

Tak jak automat wyciął by powyższe, gdybyś przy swojej sygnaturce miał normalny
          delimiter. Abpralizm chyba jest zaraźliwy.
          • pozarski Re: Watek ...do Pozarski/Allegro 13.12.06, 15:25
            Ok.Rozumiem(mniej wiecej).

____

• allegro.con.brio Re: Watek ...do Pozarski/Allegro 13.12.06, 15:26
              pozarski napisał:

> Ok.Rozumiem(mniej wiecej).
              >
              >
              >
              >
              >
              > ____

Nie sądzę wink
              • pozarski Re: Watek ...do Pozarski/Allegro 13.12.06, 15:34

> pozarski napisał:
                >
                > > Ok.Rozumiem(mniej wiecej).
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > ____
                > > Zabierz swoje brudne lapska od marianny
                > > autor:patience
                >
                >
                > Nie sądzę wink
                >
                Poniewaz nie masz nic do powiedzenia na temat watku,wiec nie ma to praktycznie
                zadnego znaczenia.

____

• pozarski Re: Watek ...do Pozarski/Allegro 13.12.06, 22:40

> pozarski napisał:
                >
                > > Ok.Rozumiem(mniej wiecej).

>
                > Nie sądzę wink
                >

Allegro,zwracam honor.Znow nauczylem sie czegos,tym razem dzieki Tobie.Dzieki.

• babariba-babariba a kogo dziś obchodzi stan wojenny... 13.12.06, 17:28
      ...oprócz różnych takich, którzy z jednej historycznej przypadłożci, 25 lat
      później legitymację sobie wywodzą do osądzania wszystkiego, co było kiedyś.
      Piszę to jako osoba, która zupełnie dorosła była 13 grudnia 1981 roku, która tę
      noc spędziła w bardzo sympatycznych okolicznościach, a nieprzyjemne było, bo
      wóda się skończyła a mety na Placu Trzech Krzyży pochowały się, a potem jeszcze
      na dokładkę rano Teleranka nie nadawali.
      Dzisiaj ton w ocenach tych dni nadają młodzi tacy różni, których dopiero
      porobiono wyłącznie dlatego, że w telewizorze nic nie było. Nawet Teleranka.
      A starsi jakichś radości przecież potrzebowali. To se takich ponarabiali...
      • pozarski Re: a kogo dziś obchodzi stan wojenny... 17.12.06, 00:24
        Zdecydowanie.Ale ten stan wojenny warto zapamietac.
    • pozarski Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 17.12.06, 17:38
      Trzeba dorzucac drew do ognia,bo palenisko wygasnie.
    • pozarski Zawiesza,odwiesza,ustanawia,dziel i i rzadzi. 19.12.06, 14:40
      Kto? Kobitka,ktora uwaza,ze Stan Wojenny Jaruzela zostal wprowadzony na prosbe
      Reagana.
      • pozarski Zawiesza,odwiesza,ustanawia,dziel i i rzadzi.PS 19.12.06, 14:44
        A wszystko nadaje z izolatki sanatorium_psychiatrycznego
        im.idelfonsa.zgryz_bieruta aka drf
    • pozarski Tylko tak,przed spaniem,ku pokrzepieniu serc. 23.12.06, 01:14

• pozarski Re: Watek pejszns o Stanie Wojennym na Aqua 27.12.06, 01:00
      Swieta,swieta i po swietach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka