Dodaj do ulubionych

Mr. Pozarski, Patience & company- apel

15.12.06, 00:50
chamski bedzie z uzyciem slow.

Wezcie sie i wypier.... dalajcie na jakies priv/blog czy inne goooowno. K-wa,
nieznosni sie robicie. Chj mnie wasze wojenki obchodza, a co do watka nie
wleze, to jakby ow sie byl interesujaco nie zaczal to dalej sonderkomado
siedzi. W pis-du z takim forum. Helga, Ciebie znam najdluzej, co Ci to
przypomina? Jakis kwietnych, Hiacynty i Perly moze??? Microwave sobie
sprawiliscie? To juz bylo. Wiec dajcie sobie siana, to szczeniactwo juz
przestalo byc smieszne.
Obserwuj wątek
    • sanatorium_psychiatryczne Jaski bardzo dobrze... 15.12.06, 00:54
      to nie sa zarty
      • pozarski Re: Jaski bardzo niedobrze... 15.12.06, 00:55

• patience A kiedy bylo?/nt 15.12.06, 01:15

• sanatorium_psychiatryczne regresja mentalna 15.12.06, 01:18
        i natrectwa

nasty stuff
        • pozarski Ja lubie jak o sobie mowisz tak krytycznie. 15.12.06, 01:19
          sanatorium_psychiatryczne napisał:

> i natrectwa
          >
          > nasty stuff
        • drf ale teraz juz zapanowal spokoj w sadzawce 15.12.06, 01:20
          nie takie wojny juz bylywink))
          • pozarski Nie,mylisz sie.Takiej wojny tu na pewno nie 15.12.06, 01:36
            bylo.Bohater garnca68, drf aka sanatorium_psychiatryczne, rzucajacy na otwarte
            forum materialy,ktore ukradl jednemu z forumowiczow(mnie),ujawniajacy liste
            emigrantow68 do premiemiera RP,oskarzajacy,razem ze swoja przyjaciolka
            pejszns,o przynaleznosc do rozmaitych tajnych sluzb prl tych,ktorzy ten list
            podpisali...itd itp. Nie, nie ma pokoju w sadzawce i nie bedzie.Jest noc i
            prawie wszyscy spia po prostu. Tak wiec,jaski,jesli chcesz,mozesz spokojnie
            brac udzial w tej wojnie,ale nie mow mi,co ja mam robic.
            • jaski Re: Nie,mylisz sie.Takiej wojny tu na pewno nie 15.12.06, 02:34
              Mr Pozarski, nie sadzisz, ze to smiesze co nieco? SPrzedajesz(sorry publikujesz
              sie juz czas jakis) i jak ju masz cos extra, to wiesz, o tym sie nie gada to
              sie trzyma. Absolutnie sie zgadzam, Twoje materialy sa Twoje i wesz i gnida
              jest ten co korzysta bez prosby o udopostepienie. A ci ja mam Ci mowic co masz
              robic? Dorosly Kwa jestes i juz. Ja Cie tylko poprosic o cos moge i tyle.
              Wojny, Drogi Mr P. juz lata nie te, 40. mi niedawno stukla i wiesz jak to
              jest,duch by jeszcze chcial, ale cialo to tylko lezec chcesmile))
              • pozarski Re: Nie,mylisz sie.Takiej wojny tu na pewno nie 15.12.06, 02:38
                Powiedz to drf aka sanatorium_psychiatryczne.Mial to po prostu na swoim
                komputerze i kiedys byl moim przyjacielem.Czlowiek wie czego sie spodziewac po
                wrogach,ale nie przypuszcza,ze z przyjaciolmi jest duzo,duzo gorzej.
                • jaski Re: Nie,mylisz sie.Takiej wojny tu na pewno nie 15.12.06, 02:59
                  Nawet nie wiesz jak bardzo Cie rozumiem. COz, za wszystko trzeba placic. No
                  moze nie za Aqua net. Ale za dawnych przyjaciol??? Z radoscia.. Brrry. Od czego
                  sa Ukrainscy chlopcy ze specnaz??. To zart.
                  • pozarski Re: Nie,mylisz sie.Takiej wojny tu na pewno nie 15.12.06, 03:01
                    Zart?Myslisz,ze nie myslalem?
      • jaski Re: A kiedy bylo?/nt 15.12.06, 01:19
        Patience, odp. nie bedzie. Apel to apel a nie pierdlna dyskusja.
        • patience Ja nie dyskutuje. Pytam kiedy bylo smieszne 15.12.06, 01:28
          Wtedy jak jakis koles pod kazdym moim postem dopisywal szmaty, to bylo smieszne?
          Jak spamowal kazdy watek w ktorym napisalam choc jeden post to tez bylo
          smieszne? Skoro kazdy moze pisac co chce jak chce i kiedy chce, to ta demokracja
          dotyczy wszystkich. Jak probowalam to ograniczyc to sie dowiedzialam ze niszcze
          demokracje. To teraz nie niszcze, a wrecz przeciwnie. Troskliwie pielegnuje
          zasady demokracji ludowej ewuni i poziego. Zmien te zasady, jesli potrafisz, a
          nie bedziesz mial ze mna zadnego problemu.
          • jaski Re: Ja nie dyskutuje. Pytam kiedy bylo smieszne 15.12.06, 01:39
            Jezu maryja, Patience, kiedy my z tej piaskownicy wyleziemy? A bo on mi
            zapie.. grabki, - a ona mi lopatke schowala pod laweczka. Nie znizaj sie do
            dyskusji z .... Znasz ta bajke? Wiesz jak sie konczy? Zreszta apel byl, jak
            mozesz zauwazyc nie tylko do Ciebie. Ja nie ma problemu z Toba, problem jest ze
            sytuacja.
            • patience ja tez mam problem z sytuacja 15.12.06, 01:48
              mamy forum bez moderacji bo sobie sami wywalczylismy. Za to, ze jestesmy
              najstarszym forum i zdawaloby sie, wszyscy wiedza jak sie zachowac. Do tej pory
              to dzialalo. Pare razy jak ktos przegrzal pod czyims adresem sama bralam udzial
              w zwracaniu uwagi takiej osobie. Nie mam nic wspolnego z zadnym ildefonsem.
              Wyslalam ich na forum o moderacji zeby sobie sprawdzili u admina. Wytrzymuje
              bluzgi i rozne takie. I nic. Nie moge rozmawiac na zaden temat zeby sie w watku
              nie pojawil pozi z ewunia i swoimi bluzgami. Wyczerpalam pokojowe mozliwosci
              jakie posiada indywidualna osoba. Zycze sobie porozmawiac z kimkolwiek o
              czymkolwiek bez pijawek na karku. Ustal zasady, ja ich dotrzymam. Ustalcie
              zasady i przypilnujcie ich wykonania. Wlasnie o to chodzi.
              • pozarski Re: ja tez mam problem 15.12.06, 01:58
                patience napisała:

> mamy forum bez moderacji bo sobie sami wywalczylismy. Za to, ze jestesmy
                > najstarszym forum i zdawaloby sie, wszyscy wiedza jak sie zachowac. Do tej
                pory
                > to dzialalo. Pare razy jak ktos przegrzal pod czyims adresem sama bralam
                udzial
                > w zwracaniu uwagi takiej osobie. Nie mam nic wspolnego z zadnym ildefonsem.
                > Wyslalam ich na forum o moderacji zeby sobie sprawdzili u admina. Wytrzymuje
                > bluzgi i rozne takie. I nic. Nie moge rozmawiac na zaden temat zeby sie w
                watk
                > u
                > nie pojawil pozi z ewunia i swoimi bluzgami. Wyczerpalam pokojowe mozliwosci
                > jakie posiada indywidualna osoba. Zycze sobie porozmawiac z kimkolwiek o
                > czymkolwiek bez pijawek na karku. Ustal zasady, ja ich dotrzymam. Ustalcie
                > zasady i przypilnujcie ich wykonania. Wlasnie o to chodzi.
                >
                >
                Wyslalam ich na forum!Dobre sobie!Idz jaski na to forum O moderacji i poczytaj,
                jak sie pejszns blazni nawet tam.Ty nam nie bedziesz ustalala zadnych
                warunkow.Jest tak jak Ewa mowi.Albo przestajesz kopac w kosze i Aqua zyje
                dalej,albo kopiesz,denuncjujesz innych,sprowadzasz admina i forum umiera.
                Wybierz sobie.Jesli zas chodzi o pijawki i idelfonsa.Pijawka jestes ty
                pejszns,a idelfons to drf.Przyznal to w Plotkies absolutnie otwarcie w tej
                idiotycznej rozmowie z pipczynskim.Sanatorium zapis tej rozmowy puscil na swoim
                watku 2996,wiec mozesz tam jaskiego za raczke zaprowadzic.
              • patience Moja konkretna propozycja jest taka 15.12.06, 02:01
                Klikanie na kosz przy kazdym poscie ktory zawiera inwektywy, uwagi natury
                personalnej oraz spam. Obojetnie kto pisze.
                • patience No to czekam na decyzje /nt 15.12.06, 02:04

• jaski Re: ja tez mam problem z sytuacja 15.12.06, 02:06
                OK, to apel mial byc, ale niestety, jaruzel mial chyba racje. Tylko teraz,
                Myszki drogie ciezko Was za morde wziac(ach, te free proxy i fire walls).
                Pozarski, znasz drf w realu? kuku Ci zrobil? No to daj mu w morde i przestan
                mnie meczyc jekami dziewicy z lelija na bialych piersiach. Drf, znasz
                Pozarskiego? No to zrob to samo w trosce o zdrowie psychiczne wspolforumowiczow.
                Moje Zdrowko. Pozarski, w szwecji mieszkasz, to kwa zrozum tych co dalej niz ty
                mieszkaja. Wlaze tu na polskie forum, glodny slowa narodowego i dyskusji z
                rodakami a widze pierooolony problem czy podcierac sie lewa czy prawa reka. Na
                AOL mialbym wiekszy ubaw. Rodacy! Swiat! Caly! PAtrzy! na !! Was!!!!
                • patience Generale, od czego jestes generalem? 15.12.06, 02:08

Koszykowka czy demokracja ludowa?
                  Decyduj smile
                  • jaski Re: Generale, od czego jestes generalem? 15.12.06, 02:21
                    patience napisała:

>
                    > Koszykowka czy demokracja ludowa?
                    > Decyduj

Madame, wszak sama napisalas kiedys, ze armia nie decyduje. Armia spelnia
                    swoja polityczna panszczyzne. To Wy nami rzadzicie(no, raz lepiej, raz
                    gorzej), wojsko jest apolityczne. Poza tym, nie rozumiem, na koszykowej sklep
                    byl pt. konsumy, trampki bez bonu mozna bylo kupic, ale co to ma sie z
                    demokkracja ludowa???? AAA, tam jeszcze biblioteka byla, gdzie sie element anty
                    gromadzil- Hmmm, cz Ty ,mnie do zamachu stanu namawiasz???
                    • patience Generale, jest stan wojenny 15.12.06, 02:25
                      zarzadzony przez cywila. Czyli wszystko w najlepszym porzadku. Teraz chodzi o
                      opracowanie strategii przywracajacej pokoj na forum. Przestrzegajac zasady, ze
                      te same zasady obowiazuja wszystkich. Ja jestem za koszykowka, bo mi sie
                      demokracja ludowa nie podoba. Ale skoro towarzystwo sobie zyczy demokracji
                      ludowej, to sie dostosuje do otoczenia. Armia byc moze jest tu najlepsza do
                      podjecia decyzji, bo ta banda cywili juz od dluzszego czasu sobie nie radzi z
                      sytuacja. Mnie nie wylaczajac.
                    • abprall Re: Generale, od czego jestes generalem? 15.12.06, 02:30
                      a ja stałem vis-a-vis koszyka na lotniczym ...czasem z chalubinskiego
                      wchodził ...fajni byli wodze wydziału , cały las : brzoza , lipka , łobza ,otto
                      cała plejada ...
                      ....panowie studenci (semestr technologii lotniczyej - czasy gomóły) , tego
                      nie musicie się uczyć , w cukrowni wam się to nie przyda...
                      F-16 są awaryjne....USA buraki cukrowe przysłały ...chłopaki , wreszcie mamy
                      zatrudnienie....
                • pozarski Re: ja tez mam problem z sytuacja.Jaski,ja z toba 15.12.06, 02:14
                  nie mam zadnych problemow.Chcesz pisac - piszesz.Przeciez ci nikt nie broni.Tu
                  jest teraz tak,ze pejszns i drf aka idelfons.zgryz_bieruta(oraz masa innych
                  nickow) chca ustalac reguly tego forum.No,nie ze mna takie numery.Forum jest
                  jakie jest i dopoki oboje nie zaczeli wyciagac spraw niektorych organizacji z
                  realu i umieszczac swinskie komentarze na rozne tematy na Aqua, nie bylo
                  problemow.Teraz te problemy sa i nie znikna,dopoki drf i pejszns beda robili co
                  robia.Wczoraj pejszns wprowadzila stan wojenny na forum.Masz problem z
                  tym,zwroc sie do niej.To nie jest moja herbatka.
                  • jaski Re: ja tez mam problem z sytuacja.Jaski,ja z toba 15.12.06, 02:25
                    Wiesz,Mr Pozarski, tak ogolnie to masz racje, i ja Ci wcale nie mam zamiaru
                    Twojej wolnosci medialnej ograniczac. Tylko to po prostu nudne jest. Jak gaska
                    i ptys kiedys w tvp.
                    • pozarski Re: ja tez mam problem z sytuacja.Jaski,ja z toba 15.12.06, 02:31
                      jaski napisał:

> Wiesz,Mr Pozarski, tak ogolnie to masz racje, i ja Ci wcale nie mam zamiaru
                      > Twojej wolnosci medialnej ograniczac. Tylko to po prostu nudne jest. Jak
                      gaska
                      > i ptys kiedys w tvp.

Gaski i ptysia nie znam,ale druga propozycja jest zgodna ze stanem faktycznym.
    • drf Deklaracja Drf 15.12.06, 01:30
      W odpowiedzi na apel

Deklaruje chec natychmiastowego przerwania jakijkolwiek rozmow z panem pozarskim
      pod warunkiem ze bedzie to obustronne...

drf
      • pozarski Re: Deklaracja celna 15.12.06, 01:43
        Rozmow?Nie jestesmy w ONZ kolego.Ty rozmawiasz,podajac dane mojej rodziny i
        moje,puszczajac na forum moje rzeczy?To jest rozmowa?Oboje oskarzacie, nie
        tylko mnie, o dzialalnosc agenturalna na rzecz prl - i ty to nazywasz rozmowa?
        Nie.Ja bede czytal wszystko,co bedziecie pisali i komentowal to wtedy,kiedy na
        to bede mial ochote.Twoja przyjaciolka moze to nazywac spamem,ale nie sobie
        nazywa jak chce.To jest otwarte forum,nie jakis terra.blox.pl,gdzie sobie
        mozecie gadac o wszystkim i wszystkich do woli.
    • jaceq Re: Mr. Pozarski, Patience & company- apel 15.12.06, 01:31
      jaski napisał:
      to szczeniactwo juz
      > przestalo byc smieszne.

Przestało, zanim zaczęło. Na razie Biały Wywiad ustalił, że Idelfons to Fidel Son.
      • jaski Jaceq 15.12.06, 02:14
        A wszystko to przez tego pana pisarza na "A" co to bardziej lubial mlodych
        chlopcow niz mlode panny. No i chwala wywiadowi, ze jeszcze dziala. Ja tam
        zaraz znikam na pare tygodni, za strach myslec co zastane jak wroce. 'Error
        404-page not found'????????
        • patience General rejteruje przed procesem decyzyjnym? 15.12.06, 02:15
          wink)
          • jaski Dobra, pora na konkretne propozycje 15.12.06, 02:39
            • jaski Re: Dobra, pora na konkretne propozycje 15.12.06, 02:51

Pierwsze to wolacz byl tylko.

!. w ramach odbudowy zaufania spolecznego do podmiotow sporu proponuje
              a) Patience wstrzym sie z epitetem "poozi"
              b) Pozarski(Mr) wstrzyma sie z epitetem pejnsznitz(czy tym podobnie,
              wybaczcie-trudne slowo)
              c) W/W strony zobowiazuja sie przez natepne tygodnie- az do nowego roku-
              ograniczyc dzialania zaczepne do niezbednego minimum- przez ktore to uznaje
              sie MERYTORYCZNE glosy(posty) w dyskusjach na forum Aqanet.
              Posty owe nie moga zawierac w swej skladni slow powszechnie uwazanych
              za obelzywe( spis na zyczenie).

d) Strony konfliktu powstrzymaja sie od gromadzenia srodkow bojowych
              zgodznie z konwecja 15/23 11.

RATYFIKACJA KONWENCJI MOZE ODBYC SIE W DOWOLNYM TERMINIE.

• pozarski Re: Dobra, pora na konkretne propozycje 15.12.06, 02:59
                Ja nie mialbym nic przeciw temu pod warunkiem,ze zarowno pejszns jak i
                idelfons.zgryz_bieruta aka dajczgewand aka drf etc najpierw zazadaja od admina
                sciagniecia wszystkich postow zawierajacych jakakolwiek wzmianke o mnie i mojej
                rodzinie.Dodatkowo takze te posty,w ktorych sa moje rzeczy plus liste
                osob,ktore podpisaly protest przeciwko Hatikva68,a ktore drf umiescil na
                forum.Po spelnieniu tych warunkow zgadzam sie nie nazywac pejszns inaczej,nic
                sie na tym forum nazywa. Do tego czasu jednak nie zobowiazuje sie do
                spelnienienia nawet najmniej istotnego warunku umowy.
              • patience Jestem za, ale brakuje mi tu odp na 2 pytania 15.12.06, 03:01
                1. To moje pytanie zadane na starcie, co robic z postami nie zawierajacymi w/w
                wyrazow, za to zawierajacymi epitety, obrazliwe uwagi personalne, lub tez sa
                spamem dopisywanym pod kazdym moim postem lub czyimkolwiek postem. A takze
                dowolnego autorstwa.

2. Co zrobic jak ktos zlamie te zasady, ktore ze swej strony obiecuje dotrzymac.
                • pozarski Re: Jestem za, ale brakuje mi tu odp na 2 pytania 15.12.06, 03:04
                  Jesli pytasz mnie,to w ogole nie rozumiem o czym mowisz.
                  • patience Pytam generala co robic ze spamem 15.12.06, 03:11
                    epitetami, obrazliwymi uwagami personalnymi etc. obojetnie kto je napisze.
                    Podtrzymujac swoja propozycje klikania na kosz przy takich postach. A skoro nie
                    rozumiesz to cie uprzejmie informuje, ze slowo pejszens mnie niespecjalnie
                    denerwuje. A wlasciwie wcale. Za to nie podobaja mi sie szmaty, podpaski,
                    smrodliwe odory, spam, etc. etc. Czyli wiekszosc twoich postow. I pytam o
                    klikanie na kosz, gdyz wnioskuje z dramatycznego tonu pewnego watku, ze
                    ograniczanie wolnosci medialnej w tym zakresie jest ograniczaniem demokracji.
                    • pozarski Re: Pytam generala co robic ze spamem 15.12.06, 03:16
                      patience napisała:

> epitetami, obrazliwymi uwagami personalnymi etc. obojetnie kto je napisze.
                      > Podtrzymujac swoja propozycje klikania na kosz przy takich postach. A skoro
                      nie
                      > rozumiesz to cie uprzejmie informuje, ze slowo pejszens mnie niespecjalnie
                      > denerwuje. A wlasciwie wcale. Za to nie podobaja mi sie szmaty, podpaski,
                      > smrodliwe odory, spam, etc. etc. Czyli wiekszosc twoich postow. I pytam o
                      > klikanie na kosz, gdyz wnioskuje z dramatycznego tonu pewnego watku, ze
                      > ograniczanie wolnosci medialnej w tym zakresie jest ograniczaniem demokracji.
                      >
                      >
                      >
                      Sluchaj pejszns,zyjemy w demokracji i zrobisz dokladnie to,co uwazasz za
                      stosowne.Ja ci nie mam zamiaru nic przyrzekac,bo to,co ty uwazasz za spam,ja
                      uwazam za legitymna odpowiedz na jakis post.Nie podoba ci sie to,to albo idz na
                      swoj blog,albo klikaj na kosz,albo rob co chcesz.Ja swoje warunki opisalem
                      dokladnie w odpowiedzi jaskiemu i to jest wszystko,co mam do powiedzenia w tej
                      sprawie.
                    • patience Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycje 15.12.06, 03:19
                      Wlasnie dotyczaca tego rodzaju smiecia. Ze oboje wyrazamy zgode na to, zeby
                      ludnosc klikala na kazdy post o naturze obrazliwej, personalnej, spamerskiej,
                      zawierajacej epitety etc. niezaleznie kto go napisdze i pod czyim adresem.
                      Poczynajac od jutra rano, jak sie obudza. Ja wyrazam zgode, teraz kolej na ciebie.
                      • pozarski Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 03:29
                        patience napisała:

> Wlasnie dotyczaca tego rodzaju smiecia. Ze oboje wyrazamy zgode na to, zeby
                        > ludnosc klikala na kazdy post o naturze obrazliwej, personalnej, spamerskiej,
                        > zawierajacej epitety etc. niezaleznie kto go napisdze i pod czyim adresem.
                        > Poczynajac od jutra rano, jak sie obudza. Ja wyrazam zgode, teraz kolej na
                        cieb
                        > ie.
                        >
                        Nie,ja sie na to nie zgadzam.Pryncypialnie,poki to nie sa tresci naruszajace
                        moja godnosc albo godnosc kogos innego,dopoty ja na zadem kosz nie bede
                        klikal.Ty masz potrzebe wprowadzania regul,ktore pasuja tobie.Wolalbym zebys
                        sie sama kierowala takimi regulami,ktore nie podwazaja wartosci drugiego
                        czlowieka i wtedy nie byloby zadnych problemow na tym forum.Niestety nie wydaje
                        mi sie to mozliwe w twoim wypadku.
                        • patience No to wlasnie sie zgodziles 15.12.06, 03:32
                          > Nie,ja sie na to nie zgadzam.Pryncypialnie,poki to nie sa tresci naruszajace
                          > moja godnosc albo godnosc kogos innego,dopoty ja na zadem kosz nie bede
                          > klikal.

epitety i obrazliwe uwagi niewatpliwie naruszaja godnosc. Dlatego jak rozumiem
                          bedziesz na takie posty klikal, nawet, jesli je sam napiszesz.

Done.
                          • patience PS. Dobranoc wszystkim./nt 15.12.06, 03:33

• pozarski Re: No to wlasnie sie zgodziles 15.12.06, 03:40
                            patience napisała:

> > Nie,ja sie na to nie zgadzam.Pryncypialnie,poki to nie sa tresci naruszaj
                            > ace
                            > > moja godnosc albo godnosc kogos innego,dopoty ja na zadem kosz nie bede
                            > > klikal.
                            >
                            > epitety i obrazliwe uwagi niewatpliwie naruszaja godnosc. Dlatego jak rozumiem
                            > bedziesz na takie posty klikal, nawet, jesli je sam napiszesz.
                            >
                            > Done.
                            Typowa pejszns.Ja bede klikal,kiedy mnie sie cos nie bedzie podobalo.A ty
                            bedziesz klikac,kiedy tobie sie nie bedzie cos podobalo.I kazdy kto chce
                            klikac,kiedy mu sie nie bedzie cos podobalo,tez bedzie klikal.Chcesz byc
                            dowcipna i,gdyby nie sytuacja,to bym sie nawet usmiechnal,ale nie ze mna takie
                            numery.
                          • dachs a kto będzie oceniał, czy 15.12.06, 11:23
                            epitet "Uszatek" obrażą godność "kaczuszki", czy też epitet "Krzyś52", obraża
                            godność "Benkarozdętegodo231"?
                            Wystarczy jeżeli nie będzie się publikować rękopisów bez zgody autora, a spokoj
                            sam wróci na Aquanet, bez potrzeby interwencji wigilantów.
                            • patience Pod warunkiem ze autor mowil prawde ;) 15.12.06, 15:45
                              > epitet "Uszatek" obrażą godność "kaczuszki", czy też epitet "Krzyś52", obraża
                              > godność "Benkarozdętegodo231"

Nie wiem? Ja tylko pytam co z wyklikiwaniem postow, ktore zawieraja wylacznie
                              epitety, obrazliwe uwagi, spam, uzywany do rozdeptywania watku, etc. Osobiscie
                              sie dostosuje do kazdej definicji forumowej demokracji. Jesli wiekszosc powie ze
                              to ograniczanie wolnosci medialnej, to sie dostosuje i obiecuje codziennie
                              swoja porcje smieci zostawicwink

> Wystarczy jeżeli nie będzie się publikować rękopisów bez zgody autora, a spokoj
                              > sam wróci na Aquanet, bez potrzeby interwencji wigilantów.

General jaski bardzo po zolniersku to wyrazil, ze w takiej sytuacji dawno
                              naslalby na zlodziei ukraincow, co tlumaczac na jezyk cywilny oznacza po prostu
                              pojscie na policje. I ja go popieram. "Okradziony" autor tygodniami sie mazgai
                              na forum i wyplakuje w kolnierz kazdego kto mu sie w rece nawinie, a tymczasem
                              by mogl pojsc na jakis posterunek i zlozyc doniesienie o przestepstwie. Juz mu
                              sama to kilka razy doradzalam. Kradziez jest scigana z urzedu i nie zaplacilby
                              ani grosza. Tylko ze cena za darmowa usluge policyjna jest to, ze za falszywe
                              doniesienie mozna beknac, a dodatkowo za ewentualne mowienie nieprawdy przy
                              skladaniu zeznan.
                              • pozarski Re: Pod warunkiem ze autor mowil prawde ;) 15.12.06, 15:48
                                patience napisała:

> > epitet "Uszatek" obrażą godność "kaczuszki", czy też epitet "Krzyś52", ob
                                > raża
                                > > godność "Benkarozdętegodo231"
                                >
                                > Nie wiem? Ja tylko pytam co z wyklikiwaniem postow, ktore zawieraja wylacznie
                                > epitety, obrazliwe uwagi, spam, uzywany do rozdeptywania watku, etc. Osobiscie
                                > sie dostosuje do kazdej definicji forumowej demokracji. Jesli wiekszosc powie
                                z
                                > e
                                > to ograniczanie wolnosci medialnej, to sie dostosuje i obiecuje codziennie
                                > swoja porcje smieci zostawicwink
                                >
                                >
                                > > Wystarczy jeżeli nie będzie się publikować rękopisów bez zgody autora, a
                                > spokoj
                                > > sam wróci na Aquanet, bez potrzeby interwencji wigilantów.
                                >
                                > General jaski bardzo po zolniersku to wyrazil, ze w takiej sytuacji dawno
                                > naslalby na zlodziei ukraincow, co tlumaczac na jezyk cywilny oznacza po
                                prostu
                                > pojscie na policje. I ja go popieram. "Okradziony" autor tygodniami sie mazgai
                                > na forum i wyplakuje w kolnierz kazdego kto mu sie w rece nawinie, a tymczasem
                                > by mogl pojsc na jakis posterunek i zlozyc doniesienie o przestepstwie. Juz mu
                                > sama to kilka razy doradzalam. Kradziez jest scigana z urzedu i nie zaplacilby
                                > ani grosza. Tylko ze cena za darmowa usluge policyjna jest to, ze za falszywe
                                > doniesienie mozna beknac, a dodatkowo za ewentualne mowienie nieprawdy przy
                                > skladaniu zeznan.
                                >
                                >
                                No prosze jaka mondra.Na forum O moderacji podalas inna informacje,ale to nie
                                ma zadnego znaczenia.Znalazlem na was lepszy sposob.
                                • patience Re: Pod warunkiem ze autor mowil prawde ;) 15.12.06, 15:56
                                  > No prosze jaka mondra.Na forum O moderacji podalas inna informacje,ale to nie
                                  > ma zadnego znaczenia.Znalazlem na was lepszy sposob.

Niech zgadne. Donosy na forum New York Tomes?

wink))
                                  • pozarski Re: Pod warunkiem ze autor mowil prawde ;) 15.12.06, 16:00
                                    patience napisała:

> > No prosze jaka mondra.Na forum O moderacji podalas inna informacje,ale to
                                    > nie
                                    > > ma zadnego znaczenia.Znalazlem na was lepszy sposob.
                                    >
                                    > Niech zgadne. Donosy na forum New York Tomes?
                                    >
                                    > wink))
                                    >
                                    Tam was znaja?Watpie.Lubie jak sie tak rzucasz.Very sexy!
                              • dachs Prawda jest, ze 15.12.06, 16:58
                                publikujecie fragmenty rekopisow Pozarskiego (sami je przeciez jako takie
                                przdstawiacie)
                                prawda jest, ze bez zgody autora, gdyz Pozarski protestuje przeciw publikacji.

Nie widze wiec w tym wypadku miejsca na - najelegantsza nawet - sofistyke.
                                Po prostu przestancie i bedzie spokoj.
                                • patience Migasz sie? ;)) 15.12.06, 17:29
                                  Tak latwo ci nie pojdziewink Pytanie brzmi "Polska Ludowa, czy koszykowka". Co
                                  robic z postami, ktore zawieraja wylacznie uwagi personalne, epitety, czy
                                  stanowia spam. Nie ma powrotu do sytuacji poprzedniej, kiedy p00zi sobie wieszal
                                  szmaty i wychodki, a reszta forum miala ubaw. Ja tez chce miec ubaw, jesli juzwink

Po drugie, nie uzywaj liczby mnogiej, bo ja nic nie publikowalam. Po 3cie,
                                  cytowanie fragmentow utworu rozpowszechnianego wczesniej przez samego autora jak
                                  wiesz, zgody tegoz autora juz nie wymaga. Nie wolno tylko publikowac calosci.
                                  Duszona Kaszanka spowodowala ze przez jakis czas mialam spokoj z wychodkami
                                  dopisywanymi pod moimi postami, bo p00zi mial inne zajecie. Trudno, zebym sie z
                                  tego nie cieszyla, nonie? Po tym drf, i to nawet ochoczo, zgodzil sie zapomniec
                                  natychmiastowo o istnieniu p00ziego, co obejmuje rowniez jego utwory. Tylko ze
                                  to nie ma zadnego zwiazku z pytaniem Polska Ludowa czy koszykowka na wypadek,
                                  gdyby sie jednak okazalo, ze p00ziemu jednak nie o jego "utwor" chodzi?

No wiec?
                                  wink)
                                  • pozarski Nie klam pejszns. 15.12.06, 17:39
                                    patience napisała:

> Tak latwo ci nie pojdziewink Pytanie brzmi "Polska Ludowa, czy koszykowka". Co
                                    > robic z postami, ktore zawieraja wylacznie uwagi personalne, epitety, czy
                                    > stanowia spam. Nie ma powrotu do sytuacji poprzedniej, kiedy p00zi sobie
                                    wiesza
                                    > l
                                    > szmaty i wychodki, a reszta forum miala ubaw. Ja tez chce miec ubaw, jesli
                                    juz;
                                    > )
                                    >
                                    > Po drugie, nie uzywaj liczby mnogiej, bo ja nic nie publikowalam. Po 3cie,
                                    > cytowanie fragmentow utworu rozpowszechnianego wczesniej przez samego autora
                                    ja
                                    > k
                                    > wiesz, zgody tegoz autora juz nie wymaga. Nie wolno tylko publikowac calosci.
                                    > Duszona Kaszanka spowodowala ze przez jakis czas mialam spokoj z wychodkami
                                    > dopisywanymi pod moimi postami, bo p00zi mial inne zajecie. Trudno, zebym sie
                                    z
                                    > tego nie cieszyla, nonie? Po tym drf, i to nawet ochoczo, zgodzil sie
                                    zapomniec
                                    > natychmiastowo o istnieniu p00ziego, co obejmuje rowniez jego utwory. Tylko ze
                                    > to nie ma zadnego zwiazku z pytaniem Polska Ludowa czy koszykowka na wypadek,
                                    > gdyby sie jednak okazalo, ze p00ziemu jednak nie o jego "utwor" chodzi?
                                    >
                                    > No wiec?
                                    > wink)

Dlaczego klamiesz pejszns?Ja tu nic swojego,poza postami do was,nie
                                    publikowalem.Jestes wprost niesamowita i masz szczescie ze cie nie mam na
                                    odleglosc reki.Nie dalej jak wczoraj drf znow puscil jeden moj tekst,choc ty
                                    twierdzisz,ze to ja robie.Niech sie Borsuk przejdzie na aqua 2996 i sam zobaczy
                                    jak tam,razem z drf,rozrabialas z moimi tekstami i jeszcze w dodatku
                                    obrzydliwie je komentowalas.Przestan udawac swieta,bos nia nie jest.
                                    • patience Doprawdy? A jak bys to skomentowal., p00zi? 15.12.06, 17:52
                                      Tu jest slad p00zi, za co mianowicie mi te wychodki wieszasz. Robiles "kampanie"
                                      propagandowa przeciwko jakiejs osobie w tym samym stylu co teraz, i za to
                                      zawiesilam cie. No to sie pojawiles na FAQ i zawiesiles chamski post na temat
                                      tej osoby, po nazwisku. Osoba ta publikuje w GW. Sam post wylecial, ale to jest
                                      nasza pozniejsza rozmowa na ten temat.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=40588942&a=40620601
                                      A potem byl donos za IPN i caly przeuroczy ciag dalszy. Moze nie?
                                      • pozarski Re: Doprawdy? A jak bys to skomentowal., p00zi? 15.12.06, 17:59
                                        Koniec dyskusji.Ty rob, co chcesz i ja bede robil, co chce.
                                        • patience Yasssne. To nie ty pisales. 15.12.06, 18:02
                                          To drf ci sie na konto wlamal.

wink
                                      • pozarski OK.Tu jest moja odpowiedz.Bredzisz: 15.12.06, 18:19

Re: No i sie spikneli bracia duchowi
                                        Autor: pozarski
                                        Data: 21.04.06, 15:24 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                                        patience napisała:

> Jesli liczysz ze kiedykolwiek otrzymasz przeprosiny za Osla Lawke to sie
                                        mylisz
                                        > .
                                        > Trzydniowka ci sie slusznie nalezala za niemerytoryczne ataki personalne
                                        ponize
                                        > j
                                        > pasa. Tutaj tez by cie posadzili na osla.

Jak juz przenieslismy hatikve do forum to powiem jedynie, ze moj wklad w
                                        dyskusje byl jak najbardziej merytoryczny. Ty nie znasz Szmendryka (jak nazywam
                                        LeoLK), ja go znam, a w kazdym razie znalem kiedys dobrze. Tez sie z tej
                                        znajomosci wypisalem. Jesli cos bylo ponizej pasa to ta jego pieczatka z
                                        izraelskiego banku, ktora do dzis wisi w waszej czerwonej (nie tylko barwa
                                        loga) Tykwie.Pozar
                                        ________________________________________________________________________

No i?Ty piszesz o naszym(antyhatykwanow) liscie do Marcinkiewicza(nie do
                                        Giertycha,jak usilujesz wmawiac naiwnym),jakby to byl donos.Ale donos ma to do
                                        siebie,ze jest anonimowy.Jako prawnik powinnas to wiedziec,ze donosy sie pisze
                                        zza wegla,nie oko w oko.Ty piszesz donosy ukrywajac sie pod nickiem.Wypisalem
                                        ten link,bo np Borsukowi sie moze nie chce tam lazic.Co ty widzisz zlego w moim
                                        poscie?Ja nic nie widze.Za to w twoim widze wlasnie poczatki paranoi,w ktorej
                                        siedzisz do dzis.
                                        • patience Koniec z dyskusjami o donosach, p00zi 15.12.06, 18:25
                                          Juz ci powiedzialam. Pisz gdzie chcesz i co chcesz. Mnie interesuja odpowiedzi
                                          innych niz ty forumowiczow w sprawie koszykowka czy Polska Ludowa. I tyle.
                                          • pozarski Oj pejszns pejszns,klamczuchu jeden. 15.12.06, 18:33
                                            patience napisała:

> Juz ci powiedzialam. Pisz gdzie chcesz i co chcesz. Mnie interesuja odpowiedzi
                                            > innych niz ty forumowiczow w sprawie koszykowka czy Polska Ludowa. I tyle.
                                            >
                                            >
                                            Przeciez proponowalem to pare postow temu,ale ty sie chcialas wykazac.Znow
                                            naklamalas,jak masz w zwyczaju,a teraz "konczymy".Mnie te wymiany nigdy nie
                                            przypadly do gustu,ale niestety zmuszalas mnie do udzialu w nich.Czekaj na
                                            forumowiczow do sadnego dnia,bo nie wydaje mi sie,zebys sie doczekala.
                                            • patience Chcesz konwersowac, p00zi? 15.12.06, 18:38
                                              A 2 posty wczesniej mowiles ze skonczyles? Ale mam czas i moge posluchac.
                                              Opowiedz mi o demokracji medialnej.

wink
                      • pozarski Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 14:06
                        patience napisała:

> Wlasnie dotyczaca tego rodzaju smiecia. Ze oboje wyrazamy zgode na to, zeby
                        > ludnosc klikala na kazdy post o naturze obrazliwej, personalnej, spamerskiej,
                        > zawierajacej epitety etc. niezaleznie kto go napisdze i pod czyim adresem.
                        > Poczynajac od jutra rano, jak sie obudza. Ja wyrazam zgode, teraz kolej na
                        cieb
                        > ie.
                        Mam dla ciebie lepsza propozycje: Wejdz na Plotkies i tam przeczytaj komentarz
                        do Slowo wstepne.Bardzo ciekawe!Same cytaty z Aquanet,ale z moim wstepem,gdzie
                        odkrywam tajemnice waszych,twoich i drf aka idelfons.zgryz_bieruta aka
                        dajczgewand,nickow.Prawdziwy scoop!

--
                        o hooojach i rozporkach
                        autor:drf vel idelfons.zgryz_bieruta
                        • patience Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 15:55
                          Slabo. Jak na twoje mozliwosci, slabo. Donos ktory jest wpisany w komentarzach
                          pod artykulem gazetowym to zaden donos. Nie chce mi sie ich ogladac, bo jeszcze
                          nie zwariowalam zeby sie zajmowac tego rodzaju literatura. Ale pisz, robaszszku,
                          pisz. W Haaretz sie slabo starasz, a tam tez jest forum. Juz sprawdziles, nonie?

wink)
                          • pozarski Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 15:59
                            patience napisała:

> Slabo. Jak na twoje mozliwosci, slabo. Donos ktory jest wpisany w komentarzach
                            > pod artykulem gazetowym to zaden donos. Nie chce mi sie ich ogladac, bo
                            jeszcze
                            > nie zwariowalam zeby sie zajmowac tego rodzaju literatura. Ale pisz,
                            robaszszku
                            > ,
                            > pisz. W Haaretz sie slabo starasz, a tam tez jest forum. Juz sprawdziles,
                            nonie
                            > ?
                            >
                            > wink)
                            >
                            >
                            Na twoim miejscu bym zagladnal,poniewaz to jest "donos" innego typu niz wasze
                            tutaj.Tam sa tylko i wylacznie wasze posty z Aquanetu.Podaje ci miejsce gdzie
                            masz kliknac: Do redakcji ... 2006-12-14

• patience Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 16:03
                              Pozi, ale mi sie nie chce czytac twoich donosow. Ani trochewink)
                              • pozarski Re: Pod twoim adresem tez mam konkretna propozycj 15.12.06, 16:05
                                patience napisała:

> Pozi, ale mi sie nie chce czytac twoich donosow. Ani trochewink)
                                >
                                Pejszns,cos z twoja glowka dzis nie tak.Przeciez mowie jak dziecku:Bedziesz
                                czytala jedynie swoje donosy,tyle ze nie na aqua a w Plotkies.Dla mnie wielka
                                przyjemnosc,wiec moze i dla ciebie bedzie pozytywne przezycie.
                                • patience Po raz ostatni, jak dziecku 15.12.06, 16:11
                                  Pisz, p00zi pisz. Pisz donosy, gdzie tylko sobie zyczysz, oraz ile tylko sobie
                                  zyczysz. Skoro sie upierasz zeby mnie informowac gdzie napisales ostatnio, to
                                  informuj. Ale mnie zadne donosy niewiele obchodza i sie nimi nie mam zamiaru
                                  zajmowac. Howgh.
                                  • pozarski jak dziecku 15.12.06, 16:25
                                    To rozumiem.PiSiowcy maja szczescie,zes ich zolnierz.
          • drf pytanie do wszystkich aquanautow 15.12.06, 02:40
            koszykowka czy polska ludowa?
            • pozarski Re: pytanie do wszystkich aquanautow 15.12.06, 02:44
              drf napisał:

> koszykowka czy polska ludowa?

To jest fantastyczne.Jedna reka wyklepujesz wredne posty do kobiety(mowie o
              Ewie) na tym forum,a druga chcesz wydawac wyroki.Nie badz smieszny.Wracaj do
              nory,krecie.
        • jaceq Re: Jaceq 15.12.06, 19:38
          jaski napisał:

> A wszystko to przez tego pana pisarza na "A" co to bardziej lubial mlodych
          > chlopcow niz mlode panny. No i chwala wywiadowi, ze jeszcze dziala. Ja tam
          > zaraz znikam na pare tygodni, za strach myslec co zastane jak wroce. 'Error
          > 404-page not found'????????

I tak może być. Pisarzy (nie pisarek!) co to wolą bardziej... itd. to jak psów,
          a już zwłaszcza na "A". Domyslam się, że chodzi o Hansa Ch.? A wywiad jak to
          wywiad, zwłaszcza biały. Jak już przeczyta gazety, to, natchniony, bierze kartkę
          papieru z kajetu, ołówek i układa literki w kombinacje czy inne reperkusje, z
          powtórzeniami lub bez, zapomniałem jak się ta zabawa nazywa (Hasz by wiedział).

Zabawa w "kto kogo przechytrzy" bardzo mi przypomina tę anegdotę, w której pewna
          firma zajmująca się zabezpieczeniami przed "nieuprawnionym" kopiowaniem
          pomyślała sobie zaprosić z 2-go końca Polski hackerów na sympozjum, by się od
          nich co nieco dowiedzieć. Hackerzy (trzech ich było zaproszonych) bardzo chętnie
          wsiedli do pociągu, do którego wsiadło też trzech "szpionów" firmy, którym
          kazano nauczyć się czegoś od hackerów już na tym etapie.

Szpiedzy kupili 3 bilety, a hackerzy - jeden. Gdy nadchodził konduktor, hackerzy
          myk-myk do WC zamknęli się, konduktor zapukał, wysunęła się ręka z jednym
          biletem, kanar sprawdził, podziękował i poszedł sobie.

W drodze powrotnej mający się czegoś nauczyć szpiedzy kupili jeden bilet, a
          hackerzy - żadnego. Gdy nadchodził konduktor, szpiedzy pędem zamknęli się w WC.
          Wtedy hackerzy zapukali do tego WC, wysunęła się ręka z jednym biletem, który
          hacerzy złapali i pomknęli zamknąć się w innym WC.
    • ewa8a Reminiscencja 15.12.06, 08:27

To miło z Twojej strony Jaski, że wystąpiłeś z takim apelem. Forma
      niespecjalnie mi mi sie wprawdzie podoba, ale każdy pokazuje to, na co go stać.
      Szkoda, że zrobiłeś to tak późno. Wczesniej jak widać wcale Ci nie
      przeszkadzało, że dwoje pałających zemstą dewiantów wywleka czyjeś dane
      osobowe, zamieszcza zdjęcia, nawet z dzieciństwa, publikuje utwory bez zgody
      autora, komentuje sytuację rodzinną.
      Po postach rzecznika, jak się później okazało rzeczniczki –a były to posty
      tego typu :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=45404952
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=45403611

nie wytrzymałam i wtrąciłam się tymi oto słowy :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=45513476

Nie tylko, że nie powstrzymałam furiatów, ale wręcz zachęciłam do dalszych
      szaleństw, w konsekwencji których zaczęły się nawet donosy do adminów, cięcie
      postów i całych wątków. Z jedną z tych osób zakończyłam definitywnie znajomość
      po tym jak stwierdziłam, że jak to ktoś okreslił ,,bije jej na dekiel’’. Drugą
      doprowadziłam do zrzucenia maski dobrotliwego wujaszka.
      Ta wojna ma jednak swoją jedną zaletę – pokazała prawdziwe oblicze ludzi,
      którzy tu pisują.
      Nie czytam wszystkich postów w tym wątku, bo jest zbyt długi. Jeśli wyjasniłes
      w nim powód swojej interwencji – wskaż mi proszę odpowiedni link, a jesli nie -
      zapytam tylko dlaczego obudziłeś się tak późno ?
      • hasz0 _________Ile jeszcze tych szydeł w polskim worku? 15.12.06, 09:56
        • pozarski Re: _________Ile jeszcze tych szydeł w polskim wo 15.12.06, 10:05
          Ciekawe,co na to jaski.Moze wie?
          • hasz0 Teraz zrozumiałem skąd tyle agresji i epitetów 15.12.06, 10:23
            pod adresem kogoś, kto przez kilka lat nie zniżył się
            do opluwania i wyszydzania - nawet niekulturalnie "argumentującego" polemisty.

Byli nawet tacy, którzy wręcz wyszydzali sam pomysł tytułu
            mego wątku "Odp. -> #-a ino kurtularne" i traktowali to jako
            dowód braku kultury i czegoś tam jeszcze...

• pozarski Gdybys zapytal wczesniej,to bys wiedzial w- 15.12.06, 11:02
              czesniej.
      • jaski Re: Reminiscencja 16.12.06, 17:30
        Onudzilem sie pozno- Ewo ja wpadam tu raz na jaki czas, jak znajde cos dla mnie
        ciekawego to czytam i pisze, watki po 100200300 wpisow omijam szerkim lukiem,
        rowniez marzec68 mnie nie interesuje, chociaz to chyba w tym wlasnie roku
        kolega mi zapierdzielil samochodzik co ponoc bardzo przezywalem. Ten watek to
        byla pomylka. Ja tam sie poddaje.
        • ewa8a Re: Reminiscencja 16.12.06, 17:38
          Alez ja Cię doskonale rozumiem. Chcesz poczytać coś normalnego. Ja jeszcze na
          dodatek chciałam, by ci co chcą - byli anonimowi i nie chcę czytać o czyjejś
          rodzinie. Próbowałam uspokoić zwasnione strony juz kilka miesięcy temu, a sam
          widzisz co z tego wyszło. Mściwość wzięła górę.
    • patience No to czekam na decyzje 15.12.06, 16:07
      Koszykowka czy demokracja ludowa?
      wink
      • pozarski Re: No to czekam na decyzje 15.12.06, 16:29
        Najpierw powiedz jak dlugo siedzialas w pudle,a potem sie zastanowie.
        • jaski Butterfly efect 16.12.06, 17:23
          Tak juz nieraz jest, zwylke siku tutaj wywoluje kataklizm powodzi gdzies tam.
          No a potem to masz wyrzuty sumienia- po kiego chja szczalem, trzeba sie bylo
          jeszcze wstrzymac w ramach treningu pecherza.
          O naiwnosci!!! Tobie poeci i dziatwa szkolna zawdziecza utopijne wizje zmany
          tego swiata! Wyborcy politykow , ktorych wlasnie wybrali a trunkowi kolejna
          flasze, naiwnie wierzac, ze kaca jutro nie bedzie. Oraz dziwne przekonanie, ze
          bohaterowie sa zmeczeni.
          Zawiodlem. Wyprowadzilem bledne wnioski z rozpoznania. Dane wywiadu do dpy czy
          interpretacja? ZApytam Rumsfelda. Wam przeciez ten caly shit fight sie bardzo
          podoba, dostarcza rozrywki, wypelnia jalowe przed-po-poludnia-wieczory, pozwala
          zaistniec w jakims nie do konca zrozumialym ambiwalentnym kregu
          exchibicjonistow. A potem macie do siebie o to pretensjie- nakrecajac nastepna
          afere. I jak Pozarski slusznie zauwazyl- mozecie spoko to robic, nikt Wam tego
          nie zabrania. Ja tam moge nie czytac, systematycznie omijajac Wasze ksywy na
          listach dialogowych, najwyzej przegapie cos interesujacega Waszego autorstwa w
          swietym przekonaniu, ze to kolejny smierdziel. I to by bylo na tyle. Robta co
          chceta.

------
          • ewa8a Re: Butterfly efect 16.12.06, 17:32
            jaski napisał:

> No a potem to masz wyrzuty sumienia- po kiego chja szczalem, trzeba sie bylo
            jeszcze wstrzymac w ramach treningu pecherza

Miałam nadzieje, że był jeszcze jakiś inny powód tego ,,szczania'' oprócz tego
            wymienionego w pierwszym poscie. Teraz mam pewność, ze zrobiłeś to dlatego, że
            lubisz spokój. Ostatnio na oczach całej klasy niemal zgwałcono dziewczynkę,
            nikt nie pomyslał o tym, by chociaz biec po pomoc. A Ty w tym momencie
            zachowujesz sie jak sąsiad, na którym nie robi wrazenia krzyk maltretowanej
            kobiety za sciany, on interweniuje dopiero, gdy ten krzyk zaczyna zakłócać mu
            nocny wypoczynek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka