max_bialystock 16.11.01, 18:11 to tak na marginiesie zycia i ... hazardu(?) w Polsce!:] ech las vegas!:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
max_bialystock wszyscy sza?:)) e chcą wygrac 15.000.000zł? i ... 16.11.01, 18:30 czmychnać gdzie marcepany rosną?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Eee Max nie jest tak zle IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:04 Mogloby byc oczywiscie lepiej, ale np w takim Szczecinie 3 kasyna do wyboru, ze 20 punktow bukmacherskich 4 roznych firm. Nic tylko grac i wygrywac. Ale takie polskie Monte Carlo czy Las Vegas to by moglo powstac Ech, pomarzyc mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Monte Carlo ... :)) 16.11.01, 19:10 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Mogloby byc oczywiscie lepiej, ale np w takim Szczecinie 3 kasyna do wyboru, > ze 20 punktow bukmacherskich 4 roznych firm. Nic tylko grac i wygrywac. > Ale takie polskie Monte Carlo czy Las Vegas to by moglo powstac > Ech, pomarzyc mozna... i "ja tylko pociągnął?" oczywiscie! "nie zaciągnął" to jest z innej bajki! PS. znam liczby w totka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Totek ... :)) IP: 64.95.214.* 16.11.01, 19:28 max_bialystock napisał(a): > PS. znam liczby w totka! Moze tego z ostatniego tygodnia ? Te same liczby byly u nas dwa tygodnie temu ! Odpowiedz Link Zgłoś
max_bialystock Re: Totek ... :)) 16.11.01, 19:31 Gość portalu: Mag napisał(a): > max_bialystock napisał(a): > > > PS. znam liczby w totka! > > Moze tego z ostatniego tygodnia ? Te same liczby byly u nas dwa tygodnie temu ! no wiesz Mag! dwa razy chcesz wygrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Te same liczby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:50 Gość portalu: Mag napisał(a): > Te same liczby byly u nas dwa tygodnie temu ! Bo ONI tym wszystkim steruja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Kiedy pojawi sie wolny rynek w grach liczbowych?:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.01, 01:16 Ty Maxiu, nigdy nie zrozumiesz Rynku. Przecież, kolego Ty (do)wolnie wybierasz! Podzielisz się? Ja niekoniecznie. S. max_bialystock napisał(a): > to tak na marginiesie zycia i ... hazardu(?) w Polsce!:] > > > > ech las vegas!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max o! trzy karty juz mnie znudziły! teraz 1 z 48 w... IP: *.net.bialystok.pl 17.11.01, 01:32 Gość portalu: Scan napisał(a): > Ty Maxiu, nigdy nie zrozumiesz Rynku. Przecież, kolego Ty (do)wolnie wybierasz > ! > Podzielisz się? Ja niekoniecznie. > S. ...w ToTTLO( firma szwagra? o tam bym swoją kaske zatracił... u niego teraz jest wieksze prawdopodobienstwo! ;> ( butik juz zbudowany!hihi ) jasne ze sie podziele! a gdzie czmychasz?;> Odpowiedz Link Zgłoś