Gość: Scan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 21:50 Przepraszam. Kolejny raz potwierdziło się, że największymi plotkarzami są faceci. Wszystko OK - jeśli wola Twoja. Scan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snajper Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 23:22 Gość portalu: Scan napisał(a): > Przepraszam. Kolejny raz potwierdziło się, że największymi plotkarzami są > faceci. Wszystko OK - jeśli wola Twoja. > Scan Ależ oczywiście masz rację. To mężczyźni są największymi plotkarzami. Napisałem kiedyś mojemu znajomemu z FA list, w którym podałem pewne informacje. Informacje te potrzebne były mojemu znajomemu, ułatwiały mu pewną sprawę, jednak w rękach moich >przeciwników< forumowych mogły stanowić broń, o czym mój znajomy dobrze wiedział. Cóż, nie powstrzymało go to od ujawnienia tych wiadomości, które doszły, być może pośrednio, być może bezpośrednio, do moich >przeciwników<. Informacje z PRYWATNEGO listu. Nigdy Ci tego Scanie nie wypominałem. Ale teraz, gdy piszesz o plotkarstwie... Gdy sądzisz i rzucasz kamieniem... Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 O, cholera... 06.04.03, 23:26 Wlazłem tu bo myslałem, że jest Ania. A tu tymczasem szykuje się pojedynek. Już kiedyś oferowałem usługi jako sekundant. Może tym razem się załapię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 23:36 No właśnie. Kto oprócz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper To proste. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 00:06 andrzejg napisał: > To ki diabła tak broniłeś Scana? Uważaj, bo zaraz się okaże, że zdradzasz tajemnice stanu. W Camelocie co prawda na gardle nie karzą, ale jak zaczną brać przykład z Cachalota... Za zbyt długi jęzor - usunięcie. Za obrazę majestatu - usunięcie. Za nieprawomyślność - usunięcie. Za nielewomyślność - usunięcie. ) A dlaczego ? Bo jak kogoś lubię i szanuję, to go bronię bez względu na pewne tej osoby potknięcia. Nikt wszak nie jest bez grzechu. Ja wiele mogę zrozumieć i wybaczyć, jednak tylko do pewnej granicy, za którą jest już naiwność i głupota. A nikt nie lubi uchodzić za naiwnego. ) Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: To proste. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 00:39 Za plotkarstwo, Snajper. Ja tego nie uznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: To proste. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 00:54 Gość portalu: Scan napisał(a): > Za plotkarstwo, Snajper. Ja tego nie uznaję. Informacja nie jest plotką. Informowanie nie jest plotkarstwem. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Plotka plotce nie rowna 07.04.03, 00:59 Wiadomo jest, ze istnieja osoby na Forum, ktore z zapartym tchem czekaja na najdrobniejszy szczegol z zycia prywatnego, aby potem uzywac tego w polemikach, do nagonek, osmieszania itp. Hiacynt, Ania, Nurni, Euromir i pare innych nickow - lubuja sie zwlaszcza w sledzeniu zycia prywatnego Miriam i Perly. Nie ma takiej sprawy, ktorej by nie wywlekli po kilka razy na Forum, jesli sie dowiedza. Zupelny brak kultury. Ekscytacja malolatow. Co zreszta Miriam i Perla im ulatwiaja, piszac o sobie duzo w wyniku przyjetej przez siebie konwencji. Hiacynto/Euromiro/Nurnie podobnie ekscytuja sie sprawa plci Helgi. Po 100 razy juz pewno o tym pisali. Bierze ich to niesamowicie. No ale o tej lapczywosci Hiacynta i sp-lki na detale Miriamowe to Snajperze wszakze dobrze wiedziales. Czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Plotka plotce nie rowna IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:20 sceptyk napisał: > Wiadomo jest, ze istnieja osoby na Forum, ktore z zapartym tchem czekaja na > najdrobniejszy szczegol z zycia prywatnego, aby potem uzywac tego w polemikach > do nagonek, osmieszania itp. Hiacynt, Ania, Nurni, Euromir i pare innych > nickow - lubuja sie zwlaszcza w sledzeniu zycia prywatnego Miriam i Perly. Nie > ma takiej sprawy, ktorej by nie wywlekli po kilka razy na Forum, jesli sie > dowiedza.Zupelny brak kultury. Ekscytacja malolatow. Co zreszta Miriam i Perla > im ulatwiaja, piszac o sobie duzo w wyniku przyjetej przez siebie konwencji. > Hiacynto/Euromiro/Nurnie podobnie ekscytuja sie sprawa plci Helgi. Po 100 razy > juz pewno o tym pisali. Bierze ich to niesamowicie. > > No ale o tej lapczywosci Hiacynta i sp-lki na detale Miriamowe to Snajperze > wszakze dobrze wiedziales. Czyz nie? Eeee tam, ja tam żadnej łapczywości nie widzę. Prędzej już mozna napisac o ekshibicjonizmie co niektórych forumowiczów i forumowiczek wywlekających najrozmaitsze sprawy swego życia prywatnego i epatujących nimi publiczność. Łącznie z torsjami na molo w Sopocie. Ale, jak sam to napisałeś, taką przyjęli konwencję. A oprócz tego ja o żadnych detalach nie piszę. Zaręczyny to nie detal, to poważna i radosna sprawa. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Plotka plotce nie rowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:27 Zwróć wobec tego uwagę swemu koledze Euromirowi (Panu)na jego niezdrowe fascynacje "poważnymi i radosnymi sprawami". Koleżance Gini również. Za Twoim powodem zresztą, Snajper. Przypominam - wynoszenie z prywatnego forum wiadomości, do których nie jest się upoważnionym - to również ploty. Zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Plotka plotce nie rowna IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:35 Gość portalu: Scan napisał(a): > Zwróć wobec tego uwagę swemu koledze Euromirowi (Panu)na jego niezdrowe > fascynacje "poważnymi i radosnymi sprawami". Koleżance Gini również. Za Twoim > powodem zresztą, Snajper. A co mnie do pisania Gini ? Nie ode mnie wie ona o oświadczynach, ale od Miriam. Tak więc nie ja jestem powodem jej postów, których prawdę mówiąc nie czytałem. I nie ja jestem od zwracania uwagi innym forumowiczom, dorosłym w końcu ludziom. Tu każdy odpowiada samodzielnie za swoje posty. > Przypominam - wynoszenie z prywatnego forum wiadomości, do których nie jest > się upoważnionym - to również ploty. Zasady? Nie, to nie sa ploty. Za to jest coś takiego jak niedyskrecja (określenie chyba najłagodniejsze, mozna tez inaczej to nazwać). Ale to jest wtedy, gdy się powtarza informacje zastrzeżone lub podane w prywatnym liście. Informacje podane na forum, choćby prywatnym, zastrzeżone automatycznie nie są. Zasady. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Ekshibicjonizm jest różny 07.04.03, 01:27 Szczegóły z życia prywatnego pokazywać, to nie jest nic złego. Ja i Maretina nie baliśmy się ogłosić na publicznym forum, że bierzemy ślub. Taką mieliśmy chęć i tak zrobiliśmy. Jednak Miriam pisała o zaręczynach z Perłą na forum ukrytym. Gdyby chciała, to pochwaliłaby się tym również na Aktualnościach. Nie zrobiła tego jednak. Miriam i Perła widocznie chcieli być ekshibicjonistami tylko przed określoną grupą ludzi. Szanujmy to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper OK. :(( Twoje na wierzchu. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:40 monopol napisał: > Szczegóły z życia prywatnego pokazywać, to nie jest nic złego. Ja i Maretina > nie baliśmy się ogłosić na publicznym forum, że bierzemy ślub. Taką mieliśmy > chęć i tak zrobiliśmy. I było to bardzo fajne. ) > Jednak Miriam pisała o zaręczynach z Perłą na forum > ukrytym. Gdyby chciała, to pochwaliłaby się tym również na Aktualnościach. Niewątpliwie... > Nie zrobiła tego jednak. Miriam i Perła widocznie chcieli być ekshibicjonista > mi tylko przed określoną grupą ludzi. Szanujmy to. Ja się upierać nie będę. Może i źle zrobiłem, ( ale plotką to nie było. To była informacja. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 23:33 Ciekawe informacje. Napisz wobec tego na znany Ci adres - nie lubię niedomówień. Sprostuję publicznie - jeśli masz rację. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 00:18 Gość portalu: Scan napisał(a): > Ciekawe informacje. Napisz wobec tego na znany Ci adres - nie lubię niedomó > wień. Sprostuję publicznie - jeśli masz rację. > Scan Ciekawe ? To juz teraz stara sprawa, do której podchodzę meb emocji. A ponieważ jest to tajemnica poliszynela... Kiedyś, gdy pacynki były jeszcze nowością, kilka osób starało się różnymi metodami rozszyfrować tożsamość tych tworów. Także Scan się tym bawił. Aby ułatwić mu analizy i uprościć zadanie, napisałem mu, że jeden z nicków, na którym chciał skupić swoją uwagę jest moją pacynką. Piszę o nicku Lena.k, za pomoca którego próbowałem (o naiwny !!!) pogodzić zwaśnione strony. Na usprawiedliwienie swojej naiwności powiem, że było to jeszcze przed wojnami forumowymi i najbardziej ostrymi atakami. Jakiś czas później Perła zaczął mnie straszyć, że ma o mnie jakies kompromitujące wiadomości. A potem Lady_Hawk wprost napisała o Lenie, jako mojej pacynce. A o tym wiedziałem tylko ja i Scan. I to juz koniec historii. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 00:37 Aaa - o Lenę K. chodzi Ci Snajperze. W czasie naszego śledztwa n/t pacynek w GW poinformowałeś o tym również wówczas dawną M. - we trójkę szukaliśmy. Snajper, Scan, M. - zgadza się? Mam tę pocztę. To jedno. Drugie - skoro byłeś Leną - dlaczego bolał Cię "bertoldi". Tak jak i innych "sprawiedliwych". No i to byłoby na tyle. Oprócz jeszcze pewnych moich podejrzeń o węzłach i kipu. Ale jakie to ma teraz znaczenie? Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 00:52 Gość portalu: Scan napisał(a): > Aaa- o Lenę K. chodzi Ci Snajperze. W czasie naszego śledztwa n/t pacynek w GW > poinformowałeś o tym również wówczas dawną M. - we trójkę szukaliśmy. Snajper, > Scan, M. - zgadza się? Poinformowałem tylko Ciebie. > Mam tę pocztę. To jedno. > Drugie - skoro byłeś Leną - dlaczego bolał Cię "bertoldi". Tak jak i > innych "sprawiedliwych". Pacynka pacynce nie równa. Co innego robiła Lena, co innego Bertoldi, co innego Jenisej. Jeśli mnie pamięć nie myli, to na Bertoldim chyba psów zbyt nie wieszałem. A już na pewno nie na Tobie, za Bertoldiego. Zawsze miałem słabość do wierszyków. ) A Bertoldi mnie najbardziej bolał, gdy się okazało kto nim był. > No i to byłoby na tyle. Oprócz jeszcze pewnych moich podejrzeń o węzłach i > kipu. Ale jakie to ma teraz znaczenie? Aaaa, znowu kipu. Ten temat się co pewien czas przewija. Nie tylko w Twoich listach. Nawet znalazłem te swoje posty o węzłach. To chyba był list do Abe. Ale muszę Cię rozczarować, widocznie niechcący napisałem coś bardzo wieloznacznego. Tam naprawdę nie było drugiego dna. Ja już od dłuszego czasu pozwalam sobie na luksus szczerości. Co zresztą nawet w tych postach widać. Więc możesz mi wierzyć. ) > Scan Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:10 Wcale nie wieszałeś. Chwała Ci za to. Ty wręcz milczałeś, gdy palant z Kłodzka wraz z nurniem odsądzał mnie od forumowej czci i wiary i gównem obrzucał. Nie widziałem ponadto, byś Doliniarza Kłodzkiego skrytykował za boaa. Czy też Tyu za pytona -bertoldiego. Korespondencję w sprawie bertoldiego miałeś. Różne miary? Nie wymagam od nikogo obrony (jak inni) - ale też ci inni się znaleźli. Samorzutnie. Z wewnętrznej potrzeby sprawiedliwości, ale i też z realnego poznania. Compris? No i to rzeczywiście jest na tyle, Snajper. Scan Gość portalu: snajper napisał(a): > Jeśli mnie pamięć nie myli, to na Bertoldim chyba psów zbyt nie wieszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 01:28 Gość portalu: Scan napisał(a): > Wcale nie wieszałeś. Chwała Ci za to. > Ty wręcz milczałeś, gdy palant z Kłodzka wraz z nurniem odsądzał mnie od > forumowej czci i wiary i gównem obrzucał. Nie widziałem ponadto, byś Dolinia > rza Kłodzkiego skrytykował za boaa. Czy też Tyu za pytona -bertoldiego. > Korespondencję w sprawie bertoldiego miałeś. Różne miary? Nie różne. Właśnie takie same. Nie potępiłem Bertoldiego, nie potępiłem Boaaa. Nie broniłem Bertoldiego, nie broniłem Boaaa. Ja na byle pacynkę kamieniem nie rzucę. Ale i bronić pacynek nie mam zamiaru. Żadnych pacynek. > Nie wymagam od nikogo obrony (jak inni) - ale też ci inni się znaleźli. > Samorzutnie. Z wewnętrznej potrzeby sprawiedliwości, ale i też z realnego > poznania. Compris? Nie o pacynkach zaczęliśmy rozmawiać, ale o plotkarstwie. O niedyskrecji raczej. Moja niedyskrecja - przekazanie informacji podanej na forum Cachalot. Twoja niedyskrecja - przekazanie informacji przesłanej Ci w prywatnym liscie. I to Ty mnie plotkarzem nazywasz ? Jak siebie w takim razie nazwiesz ? > No i to rzeczywiście jest na tyle, Snajper. > Scan > > > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > Jeśli mnie pamięć nie myli, to na Bertoldim chyba psów zbyt nie > > wieszałem. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:34 Dobranoc Snajper. Nazywam Cię niedyskretnym - jeśli tak ma byc lepiej dla Ciebie. Przekaż mi w jakiś sposób moje CD. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Nie sądźcie, bo sądzeni będziecie. 07.04.03, 05:40 OOOOOOO! Przepraszam! Pojawienie sie lenki spowodowalo insynuacje i obrazajace mnie oskarzenia, ze wykorzystujac sytuacje "walcze o rzad dusz", czy jakos tam. Nie sprostowales tego. A bardzo obrazilo mnie podejrzenie, czemu dalam wyraz, ze kreuje sie na sluzaco katowickiego kocmolucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Co jest OK Scan? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 00:03 Gość portalu: Scan napisał(a): > Przepraszam. Kolejny raz potwierdziło się, że największymi plotkarzami są > faceci. Wszystko OK - jeśli wola Twoja. > Scan Za co przepraszasz mój miniony przyjacielu? Za błahe podejrzenie, czy za "maglarę" i inne inwektywy, którymi ją obdarzasz? Co się z Tobą stało Scanie? Czy to w ogóle jeszcze Ty? Abe(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Co jest OK Scan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 00:29 Dzięki za troskę,dawno minioną. Daj sobie spokój, proszę, miniona "przyjaciólko". Za błahe (nie błahe?) podejrzenia. Nie o maglarę, bynajmniej rzecz idzie. Kto w pralni wyrósł - w pralni skończy. Jego życie. Sprawa zasadza się na zasadach ( ha! - jak wyszło) - wydawało mi się, że je masz, znasz i czujesz. Żyję, swoim rytmem. Ja. Dobrym, o ile łajzy nie depczą mi po odciskach, których sporo mam. W innym nurcie jesteś, niestety, dawna Abe. Do usług. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Co jest OK Scan? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 01:06 Gość portalu: Scan napisał(a): > Dzięki za troskę,dawno minioną. > Daj sobie spokój, proszę, miniona "przyjaciólko". To nie troska. Powinieneś o tym wiedzieć, a mimo to usiłujesz mi przywalić. > Sprawa zasadza się na zasadach ( ha! - jak wyszło) - wydawało mi się, że je > masz, znasz i czujesz. Mówisz, że Ci się wydawało. Skoro tak mówisz, to chyba faktycznie wszystko się wydawało. W innym > nurcie jesteś, niestety, dawna Abe. Naprawdę tak myślisz? W nurcie? Nigdy nie byłam w żadnym nurcie. A Ty jesteś w jakimś nurcie? Szkoda, że się odezwałam. Wcale przez to nie czuję się lepiej. Nie będę Cię już nękać. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Co jest OK Scan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:18 Miraż, Abe. Poniewczasie. Czuj się dobrze. Pozdrawiam Was, pyry. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 W Maglowaniu Zdecydowanie Przoduja Kobiety, ale IP: *.proxy.aol.com 07.04.03, 01:38 ...tajemnicy raczej nie powierzylbym mezczyznie. Mezczyzna prawie zawsze musi pochwalic sie zonie. A dalej to juz wiadomo - magiel. .. Swoja droga coz takiego tkwi w tej Abe, ze Cie tak stawia na bacznosc, Scanie. Doprawdy intrygujace... .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: W Maglowaniu Zdecydowanie Przoduja Kobiety, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 01:41 Chyba nic. Odmeldowałem się przecież. Spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Gini 07.04.03, 02:03 Dobrze, ze stosunkowo krotko piszesz. Prostym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Gini 07.04.03, 02:21 Jasne. To wiele wyjaśnia. Na przykład to, że tylko zbyt długa zima przeszkadza Ci robić babki w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik Przyjaciele 07.04.03, 02:39 Scanie, niepokoi mnie to, co ostatnio czytam. Wydaje mi się, że przestałeś odróżniać przyjaciół od wrogów. A nic tak przyjaciela nie ugodzi, jak uznanie go za wroga, i to tylko z tej przyczyny, że ktoś rozłączył międzyludzką... Pozdrawiam Stoik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Przyjacielu IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 02:48 stoik napisał: > Scanie, > niepokoi mnie to, co ostatnio czytam. Wydaje mi się, że przestałeś odróżniać > przyjaciół od wrogów. A nic tak przyjaciela nie ugodzi, jak uznanie go za > wroga, i to tylko z tej przyczyny, że ktoś rozłączył międzyludzką... > > Pozdrawiam > Stoik Dzięki Stoiku. I kto tu czyim powinien być psychoanalitykiem ? (Wstawiłem tu znaczek ) potem go skasowałem i wstawiłem (, potem i ten skasowałem. Nie wiem jak oznaczyć tak bardzo smutny żart.) Pozdrawiam Cię serdecznie Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś