aniela 19.01.05, 12:10 ja to najbardziej lubie przebywac w kuchni, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: wątek pokojowy 19.01.05, 13:54 Ja w kiblu. Wyprónianie z gazetą lub książką w ręku - tak wyobrażam sobie raj. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek pokojowy 19.01.05, 14:46 Jak to zepsułem wątek? Nawiązałem. Każda bytność w kuchni kończy się koniec końców bytnością w kiblu na zakończenie - takie jest odwieczne prawo natury! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek pokojowy 23.01.05, 21:11 Nie wiem jak prawo natury moze byc odwieczne w przypadku kuchni i kibla, skoro wymienione pomieszczenia nie sa odwieczne. Znowu sie madrzysz Karolak, nie znajac sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek pokojowy 24.01.05, 08:55 Są zawsze odkąd pamiętam! Chyba mi nie napiszesz, że wierzysz w te bzdury o ewolucji, etnografii i kulistości ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek pokojowy 24.01.05, 10:50 Ale Ty masz zaawansowana skleroze, wiec nie mozesz pamietac wszystkiego. Jasne, ze nie wierze w kulistosc ziemi, tylko jej gorzystosc, bo to widzialam jak bylam na koloniach w Beskidach. W ewolucje tez nie wierze tylko w rewolucje, ktorej miazmatom ulegles Karolak. Mam na mysli rewolucje seksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek pokojowy 24.01.05, 11:00 Nie ma takiego słowa: "miazmatom". Gdyby było, to bym wiedział, co ono oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek pokojowy 24.01.05, 12:00 Gdybys Karolak wiecej w moim towarzystwie przebywal a nie wloczyl sie z jakimis podejrzanymi typami po szemranych spelunach, to bys nie takie slowa znal! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek pokojowy 27.01.05, 12:12 Karolak zatrzymal sie na C (encyklopiedia gw z tego tygodnia).do M dojdzie za pare miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: wątek pokojowy 27.01.05, 13:32 Smiesz żartować chyba?! Jeden tom tej encyklopedii kosztuje ponad 30 zł!!! Nie będę tracił fortuny na makulaturę. A poza tym, jeszcze nie wkułem darmowego A, które dawali na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wątek pokojowy 28.01.05, 12:43 o! pisza tam o mnie? w ksiedze? a. (badz co badz) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: wątek pokojowy 28.01.05, 15:04 Ja tez najbardziej lubie zatrzymywac dlonie na duzym C- i mnie przyjemnie i jej przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wątek pokojowy 05.02.05, 11:10 To zaszedles dalej od Karolaka w wiedzy encyklopedycznej. Odpowiedz Link Zgłoś