Dodaj do ulubionych

Natychmiast odbanowac Hasza

10.01.07, 15:41
Hasz mnie prosil o zamieszczenie tego listu.
Prosbe te spelniam z przyjemnoscia, ze moge to dla niego zrobic
i z przykroscia, ze cos takiego robic musze.
To mialo sie juz na Aquanecie nie zdarzac.
A teraz list Hasza, jaki przyslal na moja skrytke mailowa.
========

Ubekistan strzela sobie nie w stopę a w samo serce.
Po kilku dniach na Kraju, gdy ograniczyłem się tylko do
demaskowania manipulacji, zaangazowanych w ich ostatni śmiertelny
bój o rzad dusz, dziennikarzy - zostałem zablokowany na stałe.

Zastosowali wobec mnie wredną metodę; takiego częściowego usuwania
moich postów, by ukryć tą manipulacją - całą swoją wielką kompromitację,
przegranych ze mną z kretesem polemik adminów i dyzurnych na
Kraju.

Pytałem o cła na części i podzespoły i brak na gotowe
wyroby jakie nałożył LB od 90-ych lat jako minister i vice-premier.
NIKT z nich nie udzielił na nie odpowiedzi!
Pytałem też o lustrację dziennikarzy, którzy mogą lustrować
księży...
Pokazałem wg jakiego kryterium i w jakiej proporcji
dzielić winy katów i ich ofiar. Tego nie mogli przełknąć...
Ze z tej lawiny sie nie wywiną...

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=27518
www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=411
www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=129

Byłbym wdzięczny za zamieszcenie mego postu.
Pzdr #

==========

I ja Cie Haszu pozdrawiam
borsuk
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Natychmiast odbanowac Hasza 10.01.07, 16:18
      Popieram!
      Co to za forum bez Hasza.

A tu Balcerowicz odchodzi! Dzień triumfu Hasza.

Oleg
      • babariba-babariba popieram!!! 10.01.07, 16:20
        ...zabanowany kiedyś przez forumowe ORMO babariba666
    • xiazeluka Odkneblujcie Hasza, pieprzeni faszyści z FK /nt 10.01.07, 16:43

• gini Re: Odkneblujcie Hasza, pieprzeni faszyści z FK / 10.01.07, 16:48
        Popieram!!!!
    • ada08 A jeśli nie natychmiast to chociaż 10.01.07, 17:07
      krakowskim targiem - najpóźniej jutro rano smile

No jak można banować tak zaangażowanego dyskutanta?!

Pozdrawiam, Haszu smile
      a.
      • andrzejg nie zgadzam się 10.01.07, 17:08
        > krakowskim targiem - najpóźniej jutro rano smile

odbanować natychmiast

smile

Pozdrawiam Hasza

A.
    • jaceq Trochę (?) mnie to dziwi. 10.01.07, 17:27
      Czytam:
      "Tym forum opiekuje się Giwi."

Kiedyś było jeszcze chyba jakieś plopli, ale teraz zostało same giwi. Giwi ma
      status tzw. "aesa", czyli że nie może bezpośrednio zabanować nicka tak, żeby nie
      mógł pisać np. na aquanecie. Czyli, że:

• albo Hasza zabanowała sama admiralicja portalu (doprawdy, nie wiem za co;
      Hasz nierzadko wypisuje takie bzdury, że się czytać nie chce, ale przecież
      jeszcze większe bzdury wypisują rużne junkry, posrebrniki, dziedzicznecośtam,
      camille_pisuarro, itp. oraz ich klony, znacznie liczniejsze, niż klony Hasza),

• albo rzeczone giwi (nie posiada jeszcze etykietki, więc nie wiem jakich
      rodzajników użyć i neutralny wydaje mi się najbezpieczniejszy. posiada u
      admiralicji szczególnego rodzaju chody, co nie powinno chyba dziwić, jak się
      zważy, że ów aes z gorliwością nawróconego kanibala interpretuje tzw. "netykietę
      agory" i tzw. "regulamin agory" tak, by jak najbardziej owe regulacje
      przypominały słynny paragraf 22. Co oczywiście admiralicji odpowiada.

Borsuk, dawałeś pewnie ten wpis Hasza także na Kraju? Jeśli tak, to już go nie
      ma. Pewnie TW Agora SA ps. "Giwi" usunęło.

Napisałem do admiralicji o odbanowanie Hasza. Poklikałem w kosz przy
      wypowiedziach TW "Giwi" jako, że moim zdaniem łamią one Netykietę, nie tę
      agoropodobną, ale tę właściwą.

Pozdrawiam Hasza i życzę sobie widzieć Go tu NATYCHMIAST! ZROZUMIANO TAM???
      • jaceq rużne 10.01.07, 17:35
        pijany byłem?
    • pozarski Re: Natychmiast odbanowac Hasza 10.01.07, 17:41
      I ja cie pozdrawiam, i niech szlag trafi banerow!(Ty wiesz,ze zydowskie klatwy
      dzialaja).
    • piq giwi, wyjąć komunistyczny knebel natychmiast 10.01.07, 18:12
      Zabanowanie hasza, który jest nadzwyczaj kulturalnym forumistą, jest SKANDALEM.
      Już banowanie kogokolwiek jest skandalem, ale hasza to już na pewno. Cholerne
      komunonazistowskie szuje.

Haszu, pozdrawiam i trzymaj się.
    • orwella Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie! 10.01.07, 18:14
      musisz wykombinowac jakis sposob, zeby sie logowac by proxy pod innym nickiem.
      Carpe diem.
      • xiazeluka A gdyby nie myślał podobnie? 10.01.07, 18:16
        Prosty test wykrywający hipokryzję.
        • marcq Precz z faszystowskim (czyli prawicowym!) kneblem 10.01.07, 18:58
          xiazeluka napisała:

> A gdyby nie myślał podobnie?
          > Prosty test wykrywający hipokryzję.

Hasz Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ nie myśli podobnie do mnie. Jedyne, stwierdzone przed
          laty podobieństwo naszych poglądów dotyczyło piękna wysp greckich. Ale:

UWAŻAM ZABANOWANIE HASZA (i kogokolwiek, kto pisze choćby największe bzdury,
          lecz pisze je z kulturą) ZA ŚWIŃSTWO.

Popieram żądanie natychmiastowego odbanowania Go.

Marcq
          • oleg3 Precz z kneblem :) 10.01.07, 19:08
            marcq napisał:

>Precz z faszystowskim (czyli prawicowym!) kneblem

Miło, że stajesz w szeregu

Oleg
            • marcq Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 19:34
              oleg3 napisał:

> marcq napisał:
              >
              > >Precz z faszystowskim (czyli prawicowym!) kneblem
              >
              > Miło, że stajesz w szeregu
              >
              > Oleg

Witaj.smile
              Miło, że polemizujesz wink w sposób tak subtelny.
              Tak, precz z KAŻDYM kneblem!

M.
              • orwella Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 21:07
                Precz w wszelkimi kneblami politycznymi.!!!!!!
                • marcq Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 21:10
                  orwella napisała:

> Precz w wszelkimi kneblami politycznymi.!!!!!!

NIE TYLKO politycznymi.
                  Także światopoglądowymi, obyczajowymi... itd.
                  • orwella Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 21:18
                    zgadzam sie, Marcqu, ze wszystkimi kneblami, tyle ze zdaje sie w Pl nikt
                    jeszcze nie zabrania roznic sie swiatopogladowo i obyczajowo, wszystko rozbija
                    sie o polityke, ale swiat sie zienia na gorsze. Widac jak jedna z najstarszych
                    wspolczesnych demokracji ulegla degeneracji w ostatnich latach. Za prawde
                    wylatuje sie z pracy, trafia do mamra albo jeszcze gorzej. wszystko co
                    najgorsze przed namismile
                    • marcq Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 22:03
                      orwella napisała:

> zgadzam sie, Marcqu, ze wszystkimi kneblami, tyle ze zdaje sie w Pl nikt
                      > jeszcze nie zabrania roznic sie swiatopogladowo i obyczajowo,
                      ...

Teoretycznie. A w praktyce - zależy, gdzie.
                      W miastach powyżej 100 tys. mieszkańców - być może tak...
                      Poza Toruniem, oczywiście. wink

M.
                      • orwella Re: Precz z kneblem :) 10.01.07, 22:56
                        Torun zawsze byl ekstrawagancki. Kopernikowi zezwolil na ogloszenie De
                        revolutionibus orbium coelestium dopiero na lozu smierci.smile
                  • xiazeluka Marcqowy docencie 11.01.07, 19:29
                    marcq napisał:

> NIE TYLKO politycznymi.
                    > Także światopoglądowymi, obyczajowymi... itd.

Wykaż się może praktyczną stroną realizacji tego hasła i stań w obronie więźniów sumienia prześladowanych na podstawie faszystowskiego zapisu o tzw. kłamstwie oświęcimskim. Swoją heroiczną wypowiedź a la Emil Zola wygłoś na golasa, w obliczu p. Edelmana.
                    Możesz być pewien, że po takiej demostracji niezależności umysłu stanę się towarzysza admiratorem po wsze czasy.
                    • gloubiboulgomm Ksiaze nie lubi Edelmana=dlaczego? 11.01.07, 19:32
                      • pozarski Re: Ksiaze nie lubi Zydow.Dlatego. 11.01.07, 19:44

• gloubiboulgomm Re: Ksiaze nie lubi Zydow.Dlatego.Dlaczego? 11.01.07, 19:57
                          • pozarski Dlaczego?Dobre pytanie.Zapytaj ksiecia. 11.01.07, 20:04

• xiazeluka Hehe, Pozerski, gołąbeczku, piszesz w stylu Helgi 11.01.07, 20:17
                              Pozerski: Książę nie lubi Żydów.
                              Pytanie z widowni: Dlaczego?
                              Pozerski: Jego zapytaj.

Ja mam brać odpowiedzialność za Twoje insynuacje, Pozerski? Przypisujesz mi pewne brzydkie poglądy, a gdy ktoś Cię złapie za guzik u znoszonej marynarki i chce uzasadnienia, odsyłasz go do obiektu swojego seansu nienawiści, komuchu?

Jeśli MOja Xiążęca Mość kogoś nie lubi, to z nazwiska, a nie rasy - nie uznaję odpowiedzialności zbiorowej. Nie lubię więc Ciebie, Pozerski, a nie wszystkich Pozerskich na świecie.
                              • pozarski To ciekawe ksieze,co piszesz, bo pare dni temu 11.01.07, 20:21
                                pisales,zes dumny aryjec.Ktokolwiek dzieli ludzkosc na aryjcow i
                                niearyjcow,jest z natury rzeczy antysemita,a to znaczy,ze Zydow en mass nie
                                lubi,a nie tylko z nazwiska.Wiec nie pieprz Pietrze.
                                • xiazeluka A co konkretnie napisałem? 12.01.07, 08:46
                                  Daj linka, Pozerski, ponieważ Twoja genetyczna niezdolność do rozumienia słowa
                                  pisanego jest rzeczą znaną Mojej Xiążęcej Mości. Po prostu czegoś nie
                                  zrozumiałeś - nie ma się czego wstydzić, to przecież takie ludzkie, szczególnie
                                  u upośledzonych umysłowo.
                                  • xiazeluka PS. 12.01.07, 08:49
                                    Dowód mojego twierdzenia sam zresztą zaprezentowałeś: według Ciebie, głuptaku,
                                    oświadczenie o treści "Jestem dumny z tego, że mieszkam w Wąchocku" jest
                                    jednoznaczne z pogardliwym dzieleniem ludzkości na mieszkającą i nie
                                    mieszkającą w Wąchocku. Czy oświadczenie: "Jest mi wstyd, że mieszkam w
                                    Wąchocku" uznałbyś za dumną i radosną deklarację autouznania swojej głupoty?
          • danutki Re:popieram popierającego 11.01.07, 10:20
            marcq napisał:

>
            > Hasz Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ nie myśli podobnie do mnie. Jedyne, stwierdzone przed
            > laty podobieństwo naszych poglądów dotyczyło piękna wysp greckich. Ale:
            >
            > UWAŻAM ZABANOWANIE HASZA (i kogokolwiek, kto pisze choćby największe bzdury,
            > lecz pisze je z kulturą) ZA ŚWIŃSTWO.
            >
            > Popieram żądanie natychmiastowego odbanowania Go.
            >
            > Marcq
            • i-love-2-ski panie adasiu 11.01.07, 17:33
              w pana gazetce takie metody. na prawde wstyd. cos mi sie widzi,ze lubial pan ten
              system,gdzie za nieposluszenstwo wobec wladz paznokietki sie wyrywalo za kare.
              wstyd dla gazety i tyle.popieram protest.
          • xiazeluka Faszyzm to Lewica, durna cioto 11.01.07, 12:54
            Podpisałeś się pod programem NSDAP, pod postulatami Mussoliniego podpisałbyś się również, gdyby je tutaj ktoś opublikował, towarzyszu-samobójco.
        • orwella Re: A gdyby nie myślał podobnie? 10.01.07, 21:05
          mysle podobnie tzn. zgadzam sie z jego pogladami. Odbanowac zadam zgodnie z
          zasada wolnosci, zwlaszcza, ze jest to to ban polityczny, czyli atak na
          dysydenta hasza. giwi toleruje najbardziej plugawe chamstwo jesli skieroewane
          jest na ksiezy czy PiS, ale dysydentow skazuje na banicje. to wlasnie agorowa
          wolnosc i demokracja. Pytanie, na ile jest to dyrektywa odgorna, a na ile jej
          wlase inicjatywa.
          • pozarski Re: A gdyby nie myślał podobnie? 10.01.07, 21:51
            Nikt nigdy nie zabanowal pisiore pejszns ani pisiora
            sanatorium_psychiatryczne,choc pisali rozne swinstwa o mnie i Ewie8a.Ciebie
            tez,za potwierdzanie ich swinstw o mnie i pisanie swinstw o Ewie8a nikt nie
            zabanowal.Tylko narzekasz i siejesz poploch.
            • orwella Re: A gdyby nie myślał podobnie? 10.01.07, 22:01
              nie martw sie Pozi, pisze o swoich doswiadczeniach . Mnie kiedys zabanowali za
              popieranie PiS.
              • jaceq _________U K Ł A D______________ 10.01.07, 22:21
                orwella napisała:

> nie martw sie Pozi, pisze o swoich doswiadczeniach . Mnie kiedys zabanowali za
                > popieranie PiS.

Straszne!
              • ewa8a Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 14:18
                Juz zapomniałaś, jakie wątki sama zakładałaś, domagając się zabanowania
                Krzysia, Gorbiego, Elznara i innych osób ?

> Mnie kiedys zabanowali za
                > popieranie PiS.

Przypuszczam, że za zjadliwe, pełne rydzykowej propagandy posty, które płodzisz
                naprzemian z zupełnie nieszkodliwymi idiotyzmami o globalnych mafiach
                dobrobycie na Kubie.
                A jeszcze zapytam - zabanowali wszystkie 100 nicków ?
                • orwella Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 18:09
                  czy nie mam prawa sie tu wpisac? Walcze z atakiem na wolnosc slowa. domagalam
                  sie zabanowania watkow i autorow zdecydowanie chamskich, oczerniajacyh i
                  opluwajacych Polakow. Hasza watki na pewno nie naleza do takich. Mysle, ze on
                  zostal zabanowany, bo puscil na FK liste esbekow i ubekow. Byly tam ciekawe
                  nazwiska osob publicznychwink
                  • pozarski Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 18:15
                    Jesli puscil swoja liste esbekow,to slusznie go zabanowali.Forum nie jest chyba
                    miejscem do publikacji danych osobowych,nie uwazasz?A jak tak uwazasz,to sie
                    przedstaw.
                    • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 18:54
                      To, że ona ,,myśli'' jeszcze o niczym nie świadczy.
                      • pozarski Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:11
                        ewa8a napisała:

> To, że ona ,,myśli'' jeszcze o niczym nie świadczy.
                        >
                        >
                        Aha.Ja z kolei myslalem,ze ona cos wie.Bo jak na razie nikt nic nie wie.
                        • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:24
                          Tak, ona ma zawsze wiadomości z pierwszej ręki. Oczywiście te wiadomości są tak
                          powalające, że od razu lądują na oslej. Esbecka mafia zatyka jej usta.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=27452450&a=53621764
                          • pozarski Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:27
                            ewa8a napisała:

> Tak, ona ma zawsze wiadomości z pierwszej ręki. Oczywiście te wiadomości są
                            tak
                            >
                            > powalające, że od razu lądują na oslej. Esbecka mafia zatyka jej usta.
                            >
                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=27452450&a=53621764
                            >
                            >
                            To jest dziwna osobka.Siedzi zdaje sie w Stanach,ale weszy jakby sie nie
                            ruszyla z miejsca.
                            • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:35
                              Jak wyczyta jakąś bzdurę w rydzykowych szmatławcach, to zaraz zakłada pod
                              różnymi nickami dziesiątki sensacyjnych wątków na FK. Pytałam ją wielokrotnie,
                              dlaczego nie robi tego pod jednym nickiem, ale nigdy mi nie odpowiedziała.
                            • wikul Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 23:11
                              pozarski napisał:

> To jest dziwna osobka.Siedzi zdaje sie w Stanach,ale weszy jakby sie nie
                              > ruszyla z miejsca.

W Stanach czy w Kanadzie ? Łatwo zakładać sosjalizm u kogoś. Kilka lat temu
                              na tym forum grasował towarzysz podobny w pogladach do aurory. Wabił sie watto
                              i nadawał z Kanady. Cóż to był za oryginał. Nie spotkałem drugiego takiego
                              antyamerykanisty.
                              • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 23:16
                                Pisała kiedyś, że w Montanie, a ja wciąż nie mogę się nadziwić, dlaczego nie na
                                Kubie ?
                              • jaceq Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 12.01.07, 00:06
                                wikul napisał:
                                > W Stanach czy w Kanadzie ? Łatwo zakładać sosjalizm u kogoś.

Chyba odbyła pielgrzymkę do Starego Heimatu. Jeśli się nie mylę, widziałem posty
                                nielogowane wypuszczone z acn.waw.pl
                                • wikul Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 12.01.07, 00:20
                                  jaceq napisał:

> wikul napisał:
                                  > > W Stanach czy w Kanadzie ? Łatwo zakładać sosjalizm u kogoś.
                                  >
                                  > Chyba odbyła pielgrzymkę do Starego Heimatu. Jeśli się nie mylę,widziałem post
                                  > nielogowane wypuszczone z acn.waw.pl

Tak, też widziałem.
                      • orwella Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:18
                        oczywiscie, to jest tylko moje przypuszczenie, nie wiem dlaczego.
                    • orwella Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:17
                      To byla oficjalna lista pracownikow SB o ile sie nie myle. Takie listy kraza po
                      internecie i pewnie sa dostepne w roznych urzedach.
                  • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 18:52
                    orwella napisała:

> czy nie mam prawa sie tu wpisac?

Masz prawo, tyle tylko, że ktoś, kto zakłada paskudne wątki, w których domaga
                    się zabanowania innych, a teraz walczy o wolność słowa wygląda
                    nieprzekonywująco.

> Walcze z atakiem na wolnosc slowa. domagalam
                    sie zabanowania watkow i autorow zdecydowanie chamskich, oczerniajacyh i
                    opluwajacych Polakow.

Tak, was rydzykowych świrów, przekonanych, że inni ,,opluwają’’ Polaków jest
                    sporo. Dlaczego nie walczysz pod jednym nickiem ? Dlaczego te wszystkie swoje
                    gnioty firmujesz dzisiątkami nicków ? Czyżbyś zdawała sobie sprawę, jaka
                    jesteś śmieszna ?

> Mysle, ze on
                    zostal zabanowany, bo puscil na FK liste esbekow i ubekow. Byly tam ciekawe
                    nazwiska osob publicznychwink

A.... myślisz. Podobnie jak myślałaś, że Daniel Podrzycki padł ofiarą mordu, a
                    nie pozwolili ci rozgłaszać tych sensacji i usuwali twoje wątki, by zataić
                    prawdę.

Nie odpowiedziałaś mi na pytanie, więc je powtórzę : Czy zabanowali ci
                    wszystkie 100 nicków ?
                    • aquanet Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:26
                      ewa8a napisała:

> Nie odpowiedziałaś mi na pytanie, więc je powtórzę : Czy zabanowali ci
                      > wszystkie 100 nicków ?
                      >
                      >

Ewo, być może zbanowali cassandrę.corkę.priama bo aurora coś nie ma natchnienia
                      i nie trafia ze swoimi przepowiedniami wink Gdzie te listy esbeków? Spotkałaś
                      się może z nimi?

A.
                      • ewa8a Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:31
                        A tak, rzeczywiście bywała Kasandrą, córką Priama. List nie widziałam i nie
                        wiem skąd przychodzi jej do głowy, ze Hasz mógł je publikować. On może po
                        prostu kreskował i ktoś nie wytrzymał, a Kasandrę jak zwykle ponosi fantazja.
                        • aquanet Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:40
                          ewa8a napisała:

> A tak, rzeczywiście bywała Kasandrą, córką Priama. List nie widziałam i nie
                          > wiem skąd przychodzi jej do głowy, ze Hasz mógł je publikować. On może po
                          > prostu kreskował i ktoś nie wytrzymał, a Kasandrę jak zwykle ponosi fantazja.

Czytałam wiele wpisów za odbanowaniem # i jakoś nikt o tym fakcie nie wspominał.
                          Wyssała sobie z palca? Nawet ols milczy na ten temat - Jako obserwator przyznaje
                          jedno, jako rozmówca w sprawie odbanowywań zdecydowanie fajniejszy był Tebe.

A.
                          • orwella Nie wyssalam, widzialam na wlasne oczy liste 11.01.07, 19:47
                            pracownikow SB i UB na FK. Nie byla to lista tzw. TW, tylko normalnych
                            pracownikow. I musze powiedzec, byly tam ciekawe nazwiska, niektore powszechnie
                            znane.
                            • pozarski Re: Nie wyssalam, widzialam na wlasne oczy liste 11.01.07, 19:50
                              orwella napisała:

> pracownikow SB i UB na FK. Nie byla to lista tzw. TW, tylko normalnych
                              > pracownikow. I musze powiedzec, byly tam ciekawe nazwiska, niektore
                              powszechnie
                              >
                              > znane.
                              I co?Nie skopiowalas sobie?
                              • aquanet Re: Nie wyssalam, widzialam na wlasne oczy liste 11.01.07, 19:56
                                pozarski napisał:

> orwella napisała:
                                >
                                > > pracownikow SB i UB na FK. Nie byla to lista tzw. TW, tylko normalnych
                                > > pracownikow. I musze powiedzec, byly tam ciekawe nazwiska, niektore
                                > powszechnie
                                > >
                                > > znane.
                                > I co?Nie skopiowalas sobie?
                                >

hehehe o to samo zapytałam. Przypuszczam, że nie skopiowała, bo bała sie
                                pozostawić odciski palców big_grin

pozdr

A
                            • aquanet Re: Nie wyssalam, widzialam na wlasne oczy liste 11.01.07, 19:55
                              orwella napisała:

> pracownikow SB i UB na FK. Nie byla to lista tzw. TW, tylko normalnych
                              > pracownikow. I musze powiedzec, byly tam ciekawe nazwiska, niektore powszechnie
                              >
                              > znane.

Skopiowałaś ją? Trzeba było!
                    • orwella Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:42
                      Nie czytaj moich gniotow, Ewo, a swoja droga skad wiesz ile mam nickow? ja sama
                      nie wiem, zakladam sobie rozne sukienki jak mi przyjdzie ochota i nie mam
                      pojecia ile ich mam zakurzonych w szafie. skoro ty wiesz, to swiadczy, ze ...
                      wiadomo... wiele osob na tym forum wie, ze zajmujesz sie szpiegowaniem, bo to
                      jest ewidentne z twoich wypowiedzi, zas "paskudnosc" watkow zalezy od gustow.

Dla ciebie wiadomosc, ze Izrael dokonuje aktow ludobojstwa niewinnych
                      Palestynczykow czy Libanczykow jest powodem do dumy, radosci i pochwaly, a dla
                      mnie te czyny zasluguja na potepienie i nazwanie ich zbrodniami przeciw
                      ludzkosci. Podobnie zbrodnia przeciw ludzkosci nazywam wymordowanie przez UB
                      setek tysiecy Polakow i zlamanie zycia milionom. tobie nie podoba takie
                      okreslenie tych zbrodni, wolisz zeby byly przemilczane. Nie wnikam dlaczego.

Tym sie roznimy Ewo. Rzadko podejmuje z toba dyskusje, bo nie mam z toba
                      wspolengo jezyka, wiec radze daruj sobie komentowanie moich wypowiedzi, a
                      poczujesz sie lepiej, czego ci zycze.
                      • pozarski Re: Aurorko, co ty robisz w tym wątku ? 11.01.07, 19:49
                        Zanim wyslalas,przeczytalas ten stek bredni i insynuacji?Raczej powinnas Ewe
                        pochwalic za to,ze cie czyta,boc to droga przez meke z twoimi postami.
                      • ewa8a Sama nie wiesz ile masz nicków ?!!!! 11.01.07, 19:58
                        Może ci listę jakąś zrobić ? A odpowiesz mi w końcu, dlaczego tworzysz taką
                        gromadę ? Chcesz udowodnić, że więcej osób ma takie poglądy czy wstydzisz się
                        swoich postów, bo wiesz, jak reagują ludzie na twoje rewelacje (naćpana, pijana
                        itd) i nie chcesz, by na widok nicku aurora czy orwella od razu kreślili kółko
                        na czole ?
                        No i bardzo chciałabym wiedzieć – czy banuja ci tylko ten nick, pod którym
                        aktualnie piszesz, czy za jednym zamachem banują wszystkie.
      • gini Re: Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie! 10.01.07, 18:39
        orwella napisała:

> musisz wykombinowac jakis sposob, zeby sie logowac by proxy pod innym
        nickiem.
        > Carpe diem.

A dlaczego Hasz ma kombinowac?Czemu ma zmieniac nicka?
        Niech Go odbanuja, i to wszystko.
        • parcienastolec Re: Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie! 10.01.07, 19:23
          gini napisała: > A dlaczego Hasz ma kombinowac?Czemu ma zmieniac nicka?
          > Niech Go odbanuja, i to wszystko.
          ---------------
        • drf NIE dla Cenzury! 10.01.07, 19:25
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55279016&a=55279980
          drf
          • pozarski Re: NIE cenzurze od organizatora stanu wojennego 10.01.07, 19:59
            na Aquanecie?Swiat oszalal.
          • drf watek przeniesiony z kraju na moderacje... 10.01.07, 20:25

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
        • orwella Re: Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie! 10.01.07, 21:10
          Kiedys mnie zabanowali za poglady zblizone do hasza i musialam przedzierac sie
          przez zasieki drutow kolczastych, ale sie udalosmile. Moze jednak pod presja vox
          populi giwi ustapi, choc jest bardzo twarda.
          Carpe diem.
      • wikul Re: Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie! 10.01.07, 21:48
        orwella napisała:

> Popieram Cie Haszu, bo mysle podobnie!

Pod takim argumentem wymiękam. Odbanować Hasza !
        P.S. Pod warunkiem że nie będzie nas katował kreseczkami.
    • sz0k a więc jednak różnice są 10.01.07, 19:24
      Między tym forum, a moderowanym FK.
      • wikul Re: a więc jednak różnice są 10.01.07, 21:55
        sz0k napisał:

> Między tym forum, a moderowanym FK.

Nie wiedziałeś ? Tam koszą równo jak kombajn Bizon. Nigdy nie wiadomo za co.
    • rycho7 Re: Natychmiast odbanowac Hasza 10.01.07, 20:20
      dachs napisał:

> Hasz mnie prosil o zamieszczenie tego listu.

Popieram Cie Borsuku. Mimo, ze Hasz ostatnio (bez sensu) obwiescil mi, ze nie
      bedzie mi odpowiadal, to jednak znacznie lepiej bede sie czul gdy bede mogl
      czytac wlasnie to co Hasz pisuje. W koncu nie dlatego go czytalem, ze sie z nim
      zgadzalem lecz wrecz przeciwnie.

Zapewniam redachtorow, ze banowanie Hasza nie zmusi imnie do kupowania lub
      czytania tego co wyplywa z hemoroidow Agory na paier jakiejstam gazety.
      Redachtory moga sprobowac odpowiadac na urojenia Hasza. Ponoc na tym polega
      wolnosc slowa. O ile cos takiego w ogole istnieje lub istniec moze.

Hasz0 napisał:

> Ubekistan strzela sobie nie w stopę a w samo serce.

99,99 procenta Polakow to moim zdaniem nie ubekistan. No ale o co bym sie
      spieral z Haszem?
    • wolomin_w_nocy _________________________________ ______O KURNA, 10.01.07, 20:46
      Chyba trzeba będzie im to FK zakreskować
      +++++++++++++++++++++
      +++++++++++++++++++++++======================
      • absztyfikant Santo subito! 10.01.07, 21:38
        Hasz naszym nowym Wielguuuuuuuusem! Józio Zawadzki tez mnie popiera!
    • jaceq Re: Natychmiast odbanowac Hasza 10.01.07, 23:06
      " • Re: ________Czy Hasz już odbanowany?________
      jaceq 10.01.07, 22:26 + odpowiedz

Chyba jeszcze nie. Za to Giwi awansowała na moderatora Oślej Ławki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55292965 "

Wygląda na to, że stara się wykazać gorliwością w tej nowej roli:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55292810&v=2&s=0

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55292561

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55282446
      • pozarski Re: Natychmiast odbanowac Hasza 10.01.07, 23:16
        Pejszns sie to nalezalo,juz chocby za pompatyczna stylistyke,ale Ciebie tam
        chyba poslala moja wulgarna sygnaturka,choc przeciez nie jestem autorem tekstow.
      • drf Tradycje Aquanetu 11.01.07, 01:21
        Od paru lat toczyla sie walka na Forum Aktualnosci o wolnosc
        wypowiedzi...Jestesmy jedynym Forum GW bez cenzury !!!
        nie dajmy sobie odebrac tego prawa...
        Hasz masz moje poparcie!!!
        • pozarski Re: Tradycje wodolejstwa 11.01.07, 01:39
          drf napisał:

> Od paru lat toczyla sie walka na Forum Aktualnosci o wolnosc
          > wypowiedzi...Jestesmy jedynym Forum GW bez cenzury !!!
          > nie dajmy sobie odebrac tego prawa...
          > Hasz masz moje poparcie!!!

Z takim poparciem,Hasza nigdy nie odbanuja.
    • institoris1 jak w tytule n/t 11.01.07, 02:04
    • babariba-babariba zaqu..ł mnie silnie kolejna breweria.. 11.01.07, 10:10
      ...czerwonym nickiem odznaczającego się cenzora, olsa.
      Bo to nie posiadacz nożyczek z haszem rozmawiał, albo nie...
      Z haszem rozmawiała (albo nie) grupa ludzi, która uważa(ła), że wartością samą
      w sobie jest możliwość, żeby na jednym forum pojawiali się hasze, babariby,
      olegi, wikule, krzysie52, patience...
      I władca nożyczek, ols jakiś ma tu niewiele do gadania, chyba, że kolorowy nick
      wyłączy i do dyskusji, a choćby nawet pyskówek wejdzie na prawach zwykłego
      uczestnika forum.
      <a
      href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=55279016&a=55305855">Porąbany
      Nożyczkowiec</a>
    • jureek Re: Natychmiast odbanowac Hasza 11.01.07, 10:59
      Popieram - odbanować natychmiast. Napisałem o tym na forum o moderacji, bo tu
      chyba zawodowi admini nie zaglądają. A Giwi podpadła na całej linii.
      Jura
    • perli si 11.01.07, 12:30
      jutro Pan Profesor wolny ma być!
    • benek231 Popieram. Tylko Hasz moze wykonczyc Giwi :O)) 11.01.07, 15:39
      Ale tez wlasnie dlatego Giwi zabanowala go, gdyz resztki intuicji kolaczace w
      lasujacym sie i otepialym mozgu podpowiedzialy jej, ze Hasza nalezy sie pozbyc.
      Ona biedna niestety musiala czytac to co on pisze, a jako osoba obowiazkowa
      czytala wszystko. I popadala w coraz wiekszy zamet i kociokwik.

Ja oczywiscie - w przeciwienstwie do niektorych Aquanetowiczow, podchodzacych do
      banowania i cenzurowania dosc selektywnie - jestem przeciwny wszelkiej cenzurze
      i banowaniu.
      • benek231 PS: Popieram. Tylko Hasz moze wykonczyc Giwi :O)) 12.01.07, 04:49
        W celu rozwiania watpliwosci pragne zaznaczyc, ze jestem za odbanowaniem Hasza,
        bedac jednoczesnie przekonanym, iz - w analogicznej sytuacji - rzeczony Hasz
        (obok np. Dachsa) raczej wolalby wlasna piescia sie zabic niz wystapic o moje
        odbanowanie...
        • xiazeluka Sprawdzono to w praktyce, Kretynie52 12.01.07, 08:51
          Nie było chyba takich, którzy twojej plugawej homoosoby nie wzięli w obronę.
          • benek231 Ja nigdy nie bylem zabanowany Kretynie :O)) 12.01.07, 13:34

Czyli znow potwierdzasz, ze jestes glup.

Domyslam sie jednakze, iz znow bierzesz mnie za Krzysia52, ktory zabanowany byl.

===
            xiazeluka napisała:

> Nie było chyba takich, którzy twojej plugawej homoosoby nie wzięli w obronę.
            >

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=22616355&a=22618498

No i jak ci w tej cuchnacej buzi? Z "watku obronnego" jasno wynika, ze bardzo,
            bardzo, nieliczni wstawili sie wtedy za Krzysiem52, czyli po raz kolejny
            wyszedles na idiote Kretynie.
            Twoj jedyny problem, ze ty z tym nie masz najmniejszych problemow, Lowco Much.

• xiazeluka Długo sobie odświeżałeś pamięć, Boyu52 12.01.07, 14:11
              Tak, Kretynie52, biorę cię za Kretyna52, czyli ubeka na emigracji, świadczącego
              usługi seksualne biednym Murzynom.

Poszukaj dokładniej swoich adwokatów, oregoński żigolaku.
              • benek231 Ty juz przebiles dno, Kretynie 12.01.07, 14:15
                Swa zakuta pala, ma sie rozumiec.

Tyle ze to musialo miec miejsce juz dawno temu smile)
                • xiazeluka Przebiłem dno, lecz ciebie nadal nie widać 12.01.07, 14:21
                  Choć może przeoczyłem cię pod stosem sapiących czarnuchów.
    • aquanet Odbanować pana Hasza! 11.01.07, 19:54
      dachs napisał:

> Byłbym wdzięczny za zamieszcenie mego postu.
      > Pzdr #
      >
      > ==========
      >
      > I ja Cie Haszu pozdrawiam
      > borsuk
      >

bo kto się zajmie jego ogrodem?! sad

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28413889&a=28418672
      • pozarski Re: Odbanować pana Hasza! 11.01.07, 20:10
        Niesamowite!Co za widok!Ma facet pare.
      • drf Dla Hasza! 11.01.07, 22:45
        napisz list do mnie : titta@comhem.se

Serdecznie pozdrawiam
        drf

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23456197&a=23533291
        • pozarski Re: Dla Hasza! 11.01.07, 22:55
          drf napisał:

> napisz list do mnie : titta@comhem.se

Haszu - nie mow,ze nie ostrzegalem!
          • ewa8a Re: Dla Hasza! 11.01.07, 23:14
            Najlepiej niech wklei jakiś obszerny fragment swojego pamiętnika. Drf będzie
            miał co puszczać na forum w odcinkach.
      • ewa8a Re: Odbanować pana Hasza! 11.01.07, 22:47
        O ludzieeee, co za brednie ! Ona, pisząc to była chyba pod wpływem jakiegoś
        środka odurzającego.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23456197&a=23533291
        • pozarski Re: Odbanować pana Hasza! 11.01.07, 22:54
          ewa8a napisała:

> O ludzieeee, co za brednie ! Ona, pisząc to była chyba pod wpływem jakiegoś
          > środka odurzającego.
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23456197&a=23533291
          >
          >
          No przeciez!Pali to,co drf - hasza.
    • keyser_sose Odbanować wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 12.01.07, 02:06
      Od kiedy można wpisać opcję "ignore" nie ma żadnych powodów banowania kogokolwiek.
    • cs137 Re: Przyłaczam sie do chóru! 12.01.07, 10:16
      Co prawda, ostatnio wpadałem na Aquanet dośc nieregularnie i dlatego nie jestem
      zorientowany w całokształcie sprawy - a nie lubie przyłączać sie do jakiejś
      akcji tylko na zasadzie "owczego pędu". Ale do tego protestu sie przyłacze, bo:

(a) praktyki banowania w ogólności nie popieram; i

(b) jeśli tylu zacnych Forumowiczów protestuje, to na pewno jest to protest słuszny.

Wiec ja też wołam: odbanowac Hasza!
      • xiazelulka Re: Przyłaczam sie do chóru! 12.01.07, 15:09
        Do chóru wujów jeszcze jeden wuj.
    • cichy__wielbiciel kandyduje do zabanowania 13.01.07, 11:31
      Naruszam leguramin podbijajac w celu oswiadczenia ze to post numer 100.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka