aufprall 13.01.07, 00:18 daję adminowi 10 dni na przywrócenie mojego trade mark.... jeżeli nie , to baj , baj...na germany forum mam liberty... hasz trzymaj sie ....masz styl...styl jest manifestacją charakteru.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: daję adminowi 10 dni ..... 13.01.07, 00:27 chłopie, nie dawaj nawet jednego dnia. Śmigaj na to wolne germańskie forum juz dzisiaj. Nikt tu po tobie nie zapłacze, raczej wszyscy odetchna z ulgą. No, idź już, nie ogladaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aufprall Re: daję adminowi 10 dni ..... 13.01.07, 00:33 o ! wikul ....co ? , mathias ci zaszkodził , a porzygaj se...nie zapomnij zamknąć bulaja , bo zara idziemy w zanurzenie.... ancor-mooring winch URUCHOMIĆ .... tego szczura na cumie utopcie, to wikul..... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: daję adminowi 10 dni ..... 13.01.07, 00:33 szanowny abprall jest ozdobą forum,chociaż go chwilowo nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Kolejne abprallowe obiecanki, cacanki... 13.01.07, 00:50 Nie osmieszaj sie. Juz tyle razy obiecywałes i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
aufprall Re: Kolejne abprallowe obiecanki, cacanki... 13.01.07, 00:54 bo honor nie pozwala mi , bym pola ustąpił debilowi..... dlategom musiał ja być łamsłowo...dupku... ty ze wschodniej ściany ? ...o qrwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kolejne abprallowe obiecanki, cacanki... 13.01.07, 02:12 aufprall napisał: > bo honor nie pozwala mi , bym pola ustąpił debilowi..... > dlategom musiał ja być łamsłowo...dupku... > ty ze wschodniej ściany ? ...o qrwa.... Znów masz parcie na stolec ? Wybija do mózgu ? To straszne. Felusiak dobrze radzi, idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Wozny, miotla! 13.01.07, 02:22 kufaje na grzbiet i zamiatac chodnik albo spac. Moze ci sie przysni ze jestes wykidajłą w night bar ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Zlodziej! - krzyczy zlodziejka 13.01.07, 10:40 patience napisała: > kufaje na grzbiet i zamiatac chodnik albo spac. Moze ci sie przysni ze jestes > wykidajłą w night bar ? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=55399072&a=55424589 Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Kolejne abprallowe obiecanki, cacanki... 13.01.07, 02:24 idzi ty w kibinimater....pokrako...... abi , jak by ci w ryj pier'dolnął to na oczki AM ty by wylądował.... ukonczył WAT i WAM....dupku....był ty kiedy na bemowie ? a co wiesz o bloku operacyjnym...cywilu zasmarkany... a latał ty na helikoptach ? w noc sylwestrową w dupę ci petardę włożę.. na refleksje daję ci 300 dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 naiwnosc 13.01.07, 09:21 aufprall napisał: > bo honor nie pozwala mi , bym pola ustąpił debilowi..... To jest najwiekszy blad rozumowania forumowego. Moi adwersarze znikali dopiero gdy ich zaczynalem olewac. Znikali z forum "samoistnie". Z braku oporu wyslizgiwali sie na produkowanym przez siebie gownie. Moje milczenie szkodzi takze najbardziej cenzorom. Zmniejsza klikalnosc z ktorej te podelce sa oplacane. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 chłopczyku abprall 13.01.07, 02:06 czy nie zechciałbyś pozwolić sie zbadac lekarzowi specjaliście od schorzeń ... nazwijmy to emocjonalnych. To nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Odbanowac Abpralla - Popieram ! 13.01.07, 07:05 Nie tylko z zasady, bo to forum istnieje jeszcze wlasnie dzieki niemu> Poznym latem i wczesna jesienia jedynie dzieki Abprallowi forum nabijalo minimum otwarc. Bolszewia, jak to pasozyt, wygadala sie oczyscila lodowke z jadla, wziela dupy w troki oraz swoje laleczki, i poszla sobie w cholere - po nich chocby potop. Kilku zacieklych wrogow tego forum zatarlo lapki na mysl, ze teraz to zlikwiduje Aquanet z cala pewnoscia... Na szczescie byl Abpral. Przez kilka miesiecy glowny animator tego forum. Dziekuje Abprallu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg to abpralla też zabanowaliście? 13.01.07, 08:19 a komuz on szkodził Odbanować Nie osmieszajcie się społecznicy z Agory Żeby jeszcze wam za to płacili...zrozumiałbym ale banowac w czynie społecznym? Wielgus podobno tez nie brał kasy... A. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity admin nie pekaj! 13.01.07, 09:58 trzymaj go jeszcze przez te 10 dni. choc wiem, ze ta zapijaczona lajza i tak slowa nie dotrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: admin nie pekaj! 14.01.07, 22:17 centre.gravity napisał: > trzymaj go jeszcze przez te 10 dni. choc wiem, ze ta zapijaczona lajza i tak > slowa nie dotrzyma. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś