jenisiej 23.01.07, 22:31 Nie przepadałem za Jego ulubioną formą - ni to reportażową, ni to fabularną - ale bardzo ceniłem Jego opinie, wynikające z kolosalnej wiedzy o świecie, ludziach - i człowieku. ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Kapuściński nie żyje 23.01.07, 22:36 jenisiej napisał: > Nie przepadałem za Jego ulubioną formą - ni to reportażową, ni to fabularną - > ale bardzo ceniłem Jego opinie, wynikające z kolosalnej wiedzy o świecie, > ludziach - i człowieku. > > ['] Kapusta to ty jesteś. Dla normalnych ludzi to Ryszard Kapuściński. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Tobie, Wikulu, wszystko się kojarzy. Moja wina? 23.01.07, 22:45 wikul napisał: > Kapusta to ty jesteś. Dla normalnych ludzi to Ryszard Kapuściński. W środowisku znajomych dziennikarzy (to nie moja branża) wszyscy tak o Nim mówili. Ciepło. Hony soit qui mal y pense. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Tobie, Wikulu, wszystko się kojarzy. Moja win 23.01.07, 22:51 jenisiej napisał: > wikul napisał: > > > Kapusta to ty jesteś. Dla normalnych ludzi to Ryszard Kapuściński. > > W środowisku znajomych dziennikarzy (to nie moja branża) wszyscy tak o Nim > mówili. Ciepło. > > Hony soit qui mal y pense. Mówili i owszem. Ale ON umarł. Nie zauważyłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Tobie, Wikulu, wszystko się kojarzy. Moja win 23.01.07, 22:58 wikul napisał: > Mówili i owszem. Ale ON umarł. Nie zauważyłeś ? Jak łatwo zauważyć, jednak zauważyłem. Pierwszy na tym forum, choć to nie ma znaczenia. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Odchodzę znani i lubiani .. ['] n/t 23.01.07, 23:16 jenisiej napisał: > Nie przepadałem za Jego ulubioną formą - ni to reportażową, ni to fabularną - > ale bardzo ceniłem Jego opinie, wynikające z kolosalnej wiedzy o świecie, > ludziach - i człowieku. > > ['] Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ['] n/t 28.01.07, 00:13 drf napisał: > Mistrzostwa krotkiej formy sie jeszcze nie odbyly,ale zupagrzybowa juz trenuje zwiezlosc wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś