Dodaj do ulubionych

Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!!

IP: *.echostar.pl 23.11.01, 20:29
Słuchając dzisiejszych słów Andrzeja Leppera odczuwałem dume i satysfakcje z
tego, że w polskiej polityce do władzy doszli tacy ludzie jak Pan Andrzej
Lepper. To wspaniale, że nie boi się on przeciwstawić zwolennikom poddania
Polski pod władze obcych sił.

Brawo Panie Andrzeju !

Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób ogromnie kompetentny i
zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości. Nie bójmy się !,
zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie i leniwi umysłowo
Obserwuj wątek
    • mram Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! 23.11.01, 20:54
      Gość portalu: Roman napisał(a):

> Słuchając dzisiejszych słów Andrzeja Leppera odczuwałem dume i satysfakcje z
      > tego, że w polskiej polityce do władzy doszli tacy ludzie jak Pan Andrzej
      > Lepper. To wspaniale, że nie boi się on przeciwstawić zwolennikom poddania
      > Polski pod władze obcych sił.
      >
      > Brawo Panie Andrzeju !
      Mnie akurat cieszy co innego.Jestem dumny z naszego systemu politycznego, dzieki
      któremu tak wybitni Mężowie Stanu mogą przemawiać w naszym imieniu.Pomyślmy:
      gdyby nie pełne prawa wyborcze dla wszystkich/głos profesora uczelni=głos żula
      spod budki.../moglibyśmy nie dosłyszeć nigdy w TV przemyśleń Marszałka.A tak
      możemy czerpać z naszej demokracji łobiema łapami.Jestem po prostu dumny z tych
      naszych rodaków którzy dokonali słusznego wyboru.Dla nich jeszcze jedna dobra
      wiadomość.TV Polsat emitująca mój ulubiony serial"świat wg.kiepskich" wprowadziła
      nowy sposób głosowania w audiotele.Nie trzeba podawać jakiejkolwiek odpowiedzi na
      te zazwyczaj trudne pytania.Teraz wystarczy zadzwonić.Jestem również dumny z SLD,
      za poparcie dla Pana Leppera na stan.Marszałka. Już za niedojdy Buzka mówili że
      czas amatorów się skończył.Teraz Polska!!! Tzn. teraz Lepper!!!

• Gość: Le Niuch Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.gwl.koszalin.tpnet.pl 23.11.01, 20:57
      Romanie!
      Ja także nie mam nic przeciwko temu, że w kraju tym są ludzie przeciwstawiający
      się zwolennikom przystąpienia Polski do UE.
      Pan Lepper jednak już na początku swego udziału we władzach tego kraju sięga po
      niewybredne epitety, narusza godność osobistą innych osób, przeciwstawia się w
      sposób nielegalny porządkowi prawnemu w tym kraju. Wcześniej bezprawnie
      blokował drogi, pobił jednego ze swych adwersarzy, prymitywnie ubliżał
      przeciwnikom.
      Miażdzącej krytyki politycznego przeciwnika można z powodzeniem dokonać nie
      sięgając do takich środków.
      Zachowanie A. Leppera jest dla mnie poważnym ostrzeżeniem, że człowiek ów nie
      powinien nigdy sprawować władzy w tym kraju, ani decydować o losie ludzi takich
      jak ja i Ty. Skoro bowiem już dziś Pan Lepper nie liczy się z prawem, nie
      będzie tego czynił gdyby jakieś zrządzenie losu dało mu do rąk znaczącą władzę
      w tym kraju.
      Dlatego życzę Ci byś nie posmakował życia pod jego wyłącznymi rządami. Wówczas
      mogłoby się bowiem okazać, że rządzi on tak bliskimi mu: przemocą, bezprawiem,
      prymitywnym warcholstwem, pomiatając swymi przeciwnikami, a może i narodem.
      Życzę Ci byś w przyszłości nie musiał walczyć o odsunięcie tego człowieka od
      władzy.
      Teraz można jeszcze w prosty sposób utemperować jego metody. Pobłażanie im, czy
      wręcz przyklaskiwanie, nie wróży nic dobrego. Jest akceptacją dla wzbudzania
      konfliktów oraz pochwałą chamstwa i bezprawia.
      • Gość: z Re: Jestem durny IP: *.look.ca 25.11.01, 07:14
        narusza godność osobistą innych osób,

Leniuch, a kto tam w Polsce ma godnosc osobista? Ja slyszalem, ze posiadaja
        domy, samochody i konta, znajomosci i przedwczesne emerytury, niektorzy zyja w
        biedzie i sa uzaleznieni od alkoholu i narkotykow, faktem tez jest bezrobocie i
        zacofanie gospodarcze i umyslowe, sprawnie dzialaja gangi, ale o godnosci to
        nie slyszalem! Nie mozna naruszyc czegos co nie istnieje.
      • Gość: Porter Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.orion.pl 03.12.01, 11:48
        Gość portalu: Le Niuch napisał(a):

> Romanie!
        > Ja także nie mam nic przeciwko temu, że w kraju tym są ludzie przeciwstawiający
        >
        > się zwolennikom przystąpienia Polski do UE.
        > Pan Lepper jednak już na początku swego udziału we władzach tego kraju sięga po
        >
        > niewybredne epitety, narusza godność osobistą innych osób, przeciwstawia się w
        > sposób nielegalny porządkowi prawnemu w tym kraju. Wcześniej bezprawnie
        > blokował drogi, pobił jednego ze swych adwersarzy, prymitywnie ubliżał
        > przeciwnikom.
        > Miażdzącej krytyki politycznego przeciwnika można z powodzeniem dokonać nie
        > sięgając do takich środków.
        > Zachowanie A. Leppera jest dla mnie poważnym ostrzeżeniem, że człowiek ów nie
        > powinien nigdy sprawować władzy w tym kraju, ani decydować o losie ludzi takich
        itd

Ja uwazam, ze zawsze, kiedy tego rodzaju ludzie zyskuja na znaczeniu, wina lezy
        nie po stronie zdesperowanych wyborcow, ale po stronie tych, ktorzy ich do
        desperacji przywiedli: rzadzacych. System, ktory powstal w Trzeciej
        Rzeczpospolitej jest dla wielu obywateli nie do przyjecia nie dla tego, ze panuje
        tu przerazajaca nedza, a emeryci zywia sie - jak to twierdzil p. Miller w jednym
        ze swoich wystapien - w smietnikach. System ten jest nie do przyjecia, bo
        pozbawia ludzi nadziei. Ludzie nie wierza w madrosc, uczciwosc, ani nawet dobra
        wole klasy politycznej. Sa przekonani, ze politycy ukradna, co ukrasc mozna, a
        zmarnuja, czego ukrasc nie zdolaja. Dlatego wszelkie wysilki na nic sie nie
        zdadza. To pozbawia ludzi wiary i nadziei. A bez tego zyc nie mozna. I pojawia
        sie Lepper, tak jak w identycznie jak RP skorumpowanej Republice Weimarskiej
        pojawil sie Hitler. A ostatnio w Austrii Heider, a wczesniej we Francji Le Pen
        (uwaga - ja nie porownuje ze soba tych postaci. Chodzi mi o jeden jedyny aspekt
        ich dzialania). Czlowiek znikad. Spoza ukladu. Ktory moze rozwali to smierdzace
        towarzystwo wzajemnej adoracji. Na ogol taki czlowiek spoza ukladu natychmiast
        wlacza sie w uklad. Dostaje swoja dzialke i kulturalnie, jak na cywilizowanego
        polityka panstwa prawa przystalo nie zwraca uwagi na panoszaca sie wokol
        korupcje. Ale tym razem sie nie udalo: Lepper okazal sie chamem i zaczal
        wypominac kolegom parlamentarzystom jakies drobne, nikogo nie interesujace
        duperele, jak niespodziewany wzrost majatku p. Piskorskiego, ktorego sama szczera
        gebusia jest rekojmia uczciwosci. Nic zatem dziwnego, ze klasa polityczna wielkim
        glosem zakrzyknela z oburzenia: wszak kariera polityczna jest krotka, a zarobic
        trzeba w jej trakcie na reszte zycia. I pomyslec o dzieciach. A Lepper, podlec
        utrudnia bycie dobrym ojcem. Zaraz tez znani z niezaleznosci dziennikarze
        orzekli, ze ich sluchacze, widzowie i czytelnicy nie chca czytac, sluchac i
        ogladac wynurzen, z ktorych moglyby wynikac kolejne pomowienia. Ja zwracam uwage
        na dojrzalosc naszych mediow! W innych krajach kolejka by sie do takiego dostawcy
        sensacji ustawila. A u nas - cisza, powaga, kultura i dostojenstwo. Milo mi tez
        stwierdzic, ze ogromna dojrzaloscia wykazali sie uczestnicy naszego forum, nie
        dajac sie wziac na lep wrogiej propagandy. I nic dziwnego! Czy ktos przy zdrowych
        zmyslach moglby uwierzyc, ze tworca kariery politycznej ministra C. jego
        zasluzony tatus byl - kanalia? To przeciez niemozliwe. Jak mozna tego czlowieka
        znieslawiac? Czy nie dosc przeszedl, gdy w roku 1993 za utrwalanie wladzy ludowej
        zabrano mu uprawnienia kombatanckie? I za co? Za taki drobiazg, jak zabicie
        podkomendnego, ktory nie chcial strzelic w plecy uciekajacej kobiety? A w co
        najlepiej strzelac, jak nie w plecy?! A ponadto - czy to wina ministra, ze tatus
        go wspieral, zalatwil stypendium Fulbrighta, zapisal do informacji wojskowej? A
        reszta ohydnie pomowionych przez tego - nie bojmy sie tego okreslenia - buraka
        (lac. beta)? Wszak wystarczy wejrzec w ich jasne oczy, by spostrzec pod nimi
        niezmierzone poklady potriotyzmu. Gotowosci poswiecen dla kraju. A ten Lepper
        pierdut - i wszystko to sprobowal popsuc. Ale nie martwmy sie. Na pewno skaza go
        na dlugie lata wiezienia i wszystko wroci do normy. Bo bylo tak swietnie, zanim
        Lepper wszedl do sejmu, prawda?
    • Gość: Ruby Polska też powinna być dumna ... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 21:31
      ... tak jak każda matka kochająca wszystkie swoje dzieci.
      Również niedorozwiniętego umysłowo Jędrusia któremu kolejny raz udało się
      zrobić kupkę! A że znów nie miał pieluchy, to przy okazji udało mu się po raz
      kolejny kogoś os..ć.

Jakie to zabawne i budzące nadzieję dla mamusi i Romka - nieodrodnego braciszka
      Jędrusia. A ile już razy os..ł mamusię. Jakie to dla niej szczęście! Jedyna
      czynność którą Jędruś potrafi - tak dobrze mu wychodzi.
      To rozkosz i autentyczna duma dla każdej matki!
    • Gość: igor Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.wroc.gazeta.pl 23.11.01, 22:15
      Szkoda!
      Ja niestety nie jestem z niego dumny.
      Nie mam nic przeciwko eurosceptykom. Dzięki nim mamy okazję poznać wiele
      różnych aspektów naszej eurointegracji.

Natomiast stanowczo protestuję przeciw chamstwu i grubiaństwu na najwyższych
      stanowiskach w państwie. A to niestety Lepper uprawia.
      • Gość: gomez Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: 62.46.27.* 23.11.01, 22:29
        a co to za demokracja w ktorej mozna skazac czlowieka za lzenie osob na
        urzedach ,to komuna jest jako zywo.tfu
    • puppetmaster Roman - moze MORON? 23.11.01, 23:27
      Po twojej pisowni widac, ze glosowales na leppera.
    • Gość: mar Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 23:37
      Romanie ty se dla żartu piszesz a oni Cię biora poważnie. Panowie po co ta
      dyskusja
    • Gość: Roman Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera IP: *.dls.net 24.11.01, 01:06

> Słuchając dzisiejszych słów Andrzeja Leppera odczuwałem
      dume i satysfakcje z
      > tego, że w polskiej polityce do władzy doszli tacy
      ludzie jak Pan Andrzej
      > Lepper. To wspaniale, że nie boi się on przeciwstawić
      zwolennikom poddania
      >
      > Brawo Panie Andrzeju !
      >
      > Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób ogromnie
      kompetentny i
      > zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości.
      Nie bójmy się !,
      > zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie
      i leniwi umysłowo

Kochani internauci.
      Czy w Polsce nie ma myslacych ludzi? Czlowieku, jezeli
      Lepper jest twoim idolem to predej czy pozniej Polska
      zniknie z mapy. Ale kazdy narod ma taka wladze na jaka
      zasluguje. Ktos tego durnia i kretyna wybral do sejmu i na
      wicemarszalka. Z wielu wypowiedzi widac, ze nie tylko
      wladza, ale narod tez idiocieje. Zycze sukcesow w
      budowaniu skansenu. Towarzysze Lepper, Kalinowski,
      Maciarewicz, Giertych i wielu inny znakomicie sie do tego
      nadaja.
      • Gość: the-edge Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.11.01, 12:44
        PAN PRZEWODNICZACY JEST MOIM IDOLEM
        BARDZO GO WSZYSCY U NASZ LUBIEMY POSLUCHAC ,NIBY ŻE ZE WSI A JAK SE SWIETNIE
        DAJE RADE Z TA HOLOTĄ ZŁODZIEJSKĄ I Z TEMI MORDERCAMI NARODU POLSKIEGO ,Z
        KOLEGOM CZEKAM TYLKO TERAZ JAK NASZ PAN PRZEWODNICZACY SPELNI SWOJO OBIĘTNICE I
        ZE SWEMI WIERNEMI POSŁAMI BRAĆ BĘNDZIE TE KANALIE Z INNYCH PATII (ZLŁODZIEJE)W
        KÓŁECZKO I ZROBI Z NIEMI POŻĄDEK W TYM ŻĄDZIE

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ KANALIA
      • Gość: robas AMEN IP: *.focal-chi.corecomm.net 24.11.01, 23:43

> Gość portalu: Roman napisał(a):
        >
        > > Słuchając dzisiejszych słów Andrzeja Leppera odczuwałem
        > dume i satysfakcje z
        > > tego, że w polskiej polityce do władzy doszli tacy
        > ludzie jak Pan Andrzej
        > > Lepper. To wspaniale, że nie boi się on przeciwstawić
        > zwolennikom poddania
        > > Polski pod władze obcych sił.
        > >
        > > Brawo Panie Andrzeju !
        > >
        > > Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób ogromnie
        > kompetentny i
        > > zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości.
        > Nie bójmy się !,
        > > zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie
        > i leniwi umysłowo
        >
        >
        > Kochani internauci.
        > Czy w Polsce nie ma myslacych ludzi? Czlowieku, jezeli
        > Lepper jest twoim idolem to predej czy pozniej Polska
        > zniknie z mapy. Ale kazdy narod ma taka wladze na jaka
        > zasluguje. Ktos tego durnia i kretyna wybral do sejmu i na
        > wicemarszalka. Z wielu wypowiedzi widac, ze nie tylko
        > wladza, ale narod tez idiocieje. Zycze sukcesow w
        > budowaniu skansenu. Towarzysze Lepper, Kalinowski,
        > Maciarewicz, Giertych i wielu inny znakomicie sie do tego
        > nadaja.

• Gość: Mea Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 23:58

> Kochani internauci.
        > Czy w Polsce nie ma myslacych ludzi?

A wiesz, co powiedzial o nim Piskorski: "śmieć". I według Ciebie Piskorski to niby człowiek myślący? Niczym sie nie rozni od Leppera - poza tym, ze wyglad niby lepiej.

M

• Gość: Piotr Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.telemarketing.com.pl 24.11.01, 22:53
      Powiedział to, co ja myślę, jesli chodzi o Cimoszewicza.
      Lepper to jeden z niewielu w sejmie, którzy są szczerzy.

Pozdrawiam.
    • Gość: robas Re: Jestem dumny z chama Andrzeja Leppera !!! IP: *.focal-chi.corecomm.net 24.11.01, 23:41

>
      > Brawo Panie Andrzeju !
      >
      > Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób ogromnie kompetentny i
      > zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości. Nie bójmy się !,
      > zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie i leniwi umysłowo

Brawo, brawo i jeszcze raz brawo.
      Po co nam panstwo prawa, lepiej dac wladze nowemu Stalinkowi. Wyrznie kogo
      trzeba, zmusi do roboty, wychowa nasze dzieci, tak jak mu sie spodoba.
      Unia tez nie dla nas. Po co nam przynaleznosc do kultury zachodniej, skoro i
      tak blizsi jesesmy Azji.
      My Polacy wolne ptacy. Nikt nam nie bedzie mowil co mamy robic. Polska kraj
      bogaty i zasobny. Glupi Niemcy czy Anglicy sa za slabi w pojedynke, wiec lacza
      sie w unie. Ale to nie dla nas. Sami wypracujemy sobie dobrobyt.
      Pod kierownictwem wielkiego Andrzeja dokonamy wielkich czynow i spokojnie
      zdechniemy z glodu, sami i zapomniani, bez zalu z czyjejkolwiek strony.
      Brawo i wiwat!
    • Gość: ethanol Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: 151.112.27.* 25.11.01, 02:22
      romciu- pomyliles sie zakladajac ten watek
      napisales - jestem dumny, a mialo byc "jestem durny"
    • Gość: Egon Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 02:29
      JA TEZ ZA TO, ZE CZERWONYM SWINIOM W OCZY OTWARTE PLUJE!!!!!!!
    • Gość: Leprer Hahahaha...Buahahaha... Ech... Kurwa, ty masz łeb. IP: *.dostep.pl 25.11.01, 02:30
      • Gość: Egon Re: Hahahaha...Buahahaha... Ech... Kurwa, ty masz łeb. IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 03:24
        Gość portalu: Leprer napisał(a):

Sredni czas egzystencji swin czerwonych= 4 lata,a pozniej rzeznia do LUDZI
        nalezaca!!! No i co chamy czerwone? oddajcie LUDZIOM, To co im przez lat
        dziesiatki z kieszeni zabieraliscie!!! B Y D L A K I CZERWONE!!!!
        • Gość: komodor Re: Hahahaha...Buahahaha... Ech... Kurwa, ty masz łeb. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 09:07
          Tyle razy cie prosiłem żebyś się leczył a ty co?
          • Gość: misio chorwacja niemcy 3:0 IP: 10.1.11.* 25.11.01, 10:07
            chorwacja niemcy trzy do zera, krzycze ze wszystkimi pierdo-Le pera
    • Gość: krecha Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.HWR.Arizona.EDU 25.11.01, 11:15
      Czasy sie takie zrobily, ze zlodzieje i sprzedawczyki, ktore ladnie gadaja
      sa uwazane za dobre. Nazywa sie to dyplomacja - a nie kryminal. A te lebki,
      co tych zlodziei i sprzedawczykow nazywaja po imieniu sa uwazane za zle.
      Nazywa sie to brak kultury - a nie szczerosc.

Nie inaczej jest tu (tzn. w USA), a mysle, ze i w innych krajach.
      Caly swiat jest jakis taki pokrecony.

• Gość: Dariusz krecha ! To ty jesteś pokręcony ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 12:07
        Twój idol chce tylko zdobyć władzę wykorzystując głupotę podobnych do ciebie
        osobników !
      • Gość: U Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.gis.net 30.11.01, 04:53
        Gość portalu: krecha napisał(a):

> Czasy sie takie zrobily, ze zlodzieje i sprzedawczyki,
        ktore ladnie gadaja
        > sa uwazane za dobre. Nazywa sie to dyplomacja - a nie
        kryminal. A te lebki,
        > co tych zlodziei i sprzedawczykow nazywaja po imieniu
        sa uwazane za zle.
        > Nazywa sie to brak kultury - a nie szczerosc.
        >
        > Nie inaczej jest tu (tzn. w USA), a mysle, ze i w
        innych krajach.
        > Caly swiat jest jakis taki pokrecony.
        >

Moje poparcie dla Leppera wynika z faktu,ze nie nalezy
        do szajki,ze przylozyl widlami w szklana sciane palacu
        zlodziei i pojawily sie pekniecia.Moze ktos nastepny
        walnie jeszcze raz i jeszcze raz,w palacu zlodziei
        zrobi sie zimno i jego mieszkancy wyniosa sie z niego na
        zawsze.Oby............salonowcy z lepkimi
        lapkami..........
    • Gość: snajper Jesteś durny jak wicemarszałek Andrzej Lepper !!! IP: *.acn.waw.pl 25.11.01, 16:53
    • Gość: Roman Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.echostar.pl 29.11.01, 20:55
      Postawa Andrzeja Leppera powinna być przykładem dla innych polityków. Sto razy
      wolę kogoś kto używa słowa ,,kanalia" wobec osoby wyprzedającą suwerenność
      kraju niż kogoś kto przymyka na to swe poprawne politycznie oczy.

Kiedy w referendum padnie NIE dla Unii Europejskiej Andrzej Lepper będzie miał
      w tym swój udział i za to mu z tego miejsca dziękuję.

Roman
    • Gość: Lepper Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.echostar.pl 30.11.01, 13:04
      Ale zrobiłem SLD w jajo czy jak kto woli w ciula lub w konia !!!!!

Hahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!

Bezpośrednio po wyborach trochę taktycznie się uspokoiłem, wybrali mnie
      wicemarszałkiem, potem rozpocząłem atak i ...
      odwałali mnie (o to chodziło mi, oni ida mi na pasku jak pieski)

Lepper

P.S. Sam sprzedam im sznur na którym ich powieszą
    • Gość: anka Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.utaonline.at 30.11.01, 18:24

>
      > Brawo Panie Andrzeju !

Mysle ze jest pan chory. dziekuje za uwage
      >
      > Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób ogromnie kompetentny i
      > zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości. Nie bójmy się !,
      > zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie i leniwi umysłowo

• Gość: the-edge WIWAT ANDŻEJ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.12.01, 10:24
        HCEM WAM WSZYSTKIM KOHANI POWIEDZIEĆ , ŻE Ą WSRÓD NAS ZEZOWACI UMUSŁOWO ,LUDZIE
        TACY JAK :IGOR ,MEA, ROBAS ,ETHANOL , LENIUH ,KRECHA ,ANKA .... TO ZLODZIEJE
        KTÓRZY ROZKRADAJĄ NASZĄ ZIEMIĘ OJCZYSTĄ KANALIE , BO TYLKO KANALIOM I
        ZŁODZIEJOM UDAŁO SIE PO 89 ROKU DO CZEGOŚ DOJŚĆ -TO SOM ŚWIENTE ŚŁOWA PANA
        PRZEWODNICZĄCEGO , ALE MY JÓRZ PRACÓJEMY RZEBY WAS ZNALEŻĆ , OCENIMY SKOND
        MACIE WASZE MAJĄTKI , WYSYPIEMY NA WAS sMIERDZĄCE KOŚCI , I WYLEJEMY GNOJUWKĘ ,
        AMAJĄTEK KTURY ROZKRADLIŚCIE PRZEKARZEMY NA POMOC ROLNIKOM WIELODZIETNYM I NA
        DOPŁATY NA BĘZYNE
        A TEN AMERYKANIN CO PISAŁ TO NIECH LEPIEJ SIEDZI Z NOSEM W TEJ AMERYCE BANDYTA
        JEDEN MY SIE NIE ZGADZAMY NA NOWY WIETKONG W TALIBIE
        MUWIE SIEDZ LEPI CICHO BO I W AMERYCE TESZ MAMY SYMPATYKUW

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚC
        • Gość: ALK To chyba żart IP: *.chello.pl 01.12.01, 10:36
          Pan Roman (Dmowski?) pisze: Cieszę się też, że inne siły narodowe w sposób
          ogromnie kompetentny i
          zdeterminowany zwalaczać będą wrogów niepodległości. Nie bójmy się !,
          zwolennicy wejścia do UE są bardzo słabi merytorycznie i leniwi umysłowo.

Sądzę, że to mimo wszystko żart, bo specjalnego intelektu nie trzeba, żeby
          dostrzec:
          taka determinacja i kompetencja mogą zaprowadzić za daleko - na Białoruś. Albo
          wprost w objęcia Putina (może on jest tą tajemniczą krynicą nagłej wiedzy pana
          Leppera?).

• Gość: the-edge MARSZ GWIŻDZISTY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.12.01, 10:59
            PAN PRZEWODNICZĄCY ,WYSŁAL MAM FAKSA ZE TEN NIERUB PREZYDENT GO NIE WPUŚCI DO
            PAŁACU PREZYDENCKIEGO -ZOBACZYMY PÓKI CO TO PAN PRZEWODNICZĄCY NIECHCE WCALE BO
            PODOBNIEŻ PREZYDENT ZARAZIŁ SIE HOROBO WŚĆIEKŁYCH KRUW OD MIENSA Z UNII
            EŁROPEJSKIEJ , A DO PAŁACU TO PAN PRZEWODNICZĄCY NIE MUSI BYĆ WCALE ZAPRASZANY
            BO PO KONSULTACJACH ZE SPECJALISTAMI MEC. DZIDO I MEC.RURZĄ ŻARSKO OKAZUJE SIE
            ŻE JAK PREZYDENT JEST WŚCIEKLE HORY ,TO MUSZOM BYĆ NOWE WYBORY A WTEDY WIADOMO
            KTO WYGRA !!!

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !
    • Gość: zbil Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.01, 19:39
      Roman chyba chciał trochę sprowokować innych do wypowiedzi.
      Nie jest możliwe, aby tak myślał ktoś, kto umie pisać, prawda Roman ?
      Powiedz, że tak ?
      Powiedz, że nie muszę jeszcze uciekać z naszej Ojczyzny ?
      • Gość: the-edge Re: Jestem dumny z wicemarszałka Andrzeja Leppera !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.12.01, 09:44
        Przyjacielu , przykro mi to mówić (pisać) , ale szykuj walizki.
        Siła prymitywizmu polega na zogniskowaniu wszystkich działań wokół jednej
        potrzeby (np BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ)która to zazwyczaj jest potrzebą lidera
        (LEPPERA)i Lepper swój cel osiągnie , potem będzie cel kolejny - np. dymisja
        premiera , przedterminowe wybory które Samoobrona wygra w cuglach , a wtedy PAN
        PRZEWODNICZĄCY obdarzy nas całą masą cudownych pomysłów takich jak 50%podatek
        importowy , likwidacja hipermarketów i.t.d , Ale wtedy Ty już będziesz na
        emigracji i będziesz śmiał się z takich debilów jak ja którzy zostali bo
        myśleli że uda się go powstrzymać, których PAN PRZEWODNICZĄCY będzie równo
        walił w dupę ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka