Dodaj do ulubionych

Polsce Żyd potrzebny jest

IP: 212.160.135.* 16.05.03, 14:27
Ojciec mojego kolegi ze szkoły mawiał, iz aby w Polsce dobrze było to
trzeba "Żyda do sklepu a esesmana na ulicę".
Zaczynam wierzyć, że to prawda jest. Otóz dowiaduję ja ci się, iż Polska po
wejściu do Unii dostanie 3 mld euro rocznie. A wpłacić ma 1,5 mld euro
właśnie.
Czyż nie prościej byłoby aby Polska NIC nie wpłaciła a dostała 1,5 mld euro
tylko? Takie samo saldo przecież jest.

Perła
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: 213.216.66.* 16.05.03, 14:32
      Gość portalu: Perła napisał(a):

> Czyż nie prościej byłoby aby Polska NIC nie wpłaciła a dostała 1,5 mld euro
      > tylko? Takie samo saldo przecież jest.

hheh heheh buchahah łech.

5040
      • Gość: Perła Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: 212.160.135.* 16.05.03, 14:43
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
        >
        >
        > > Czyż nie prościej byłoby aby Polska NIC nie wpłaciła a dostała 1,5 mld eur
        > o
        > > tylko? Takie samo saldo przecież jest.
        >
        > hheh heheh buchahah łech.
        >
        >
        > 5040

to niby jak to jest siedem? Saldo Ci się niezgadza?

Perła
        • Gość: Sokol Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net 16.05.03, 14:48

> Gość portalu: siedem napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Perła napisał(a):
          > >
          > >
          > > > Czyż nie prościej byłoby aby Polska NIC nie wpłaciła a dostała 1,5 ml
          > d eur
          > > o
          > > > tylko? Takie samo saldo przecież jest.
          > >
          > > hheh heheh buchahah łech.
          > >
          > >
          > > 5040
          >
          > to niby jak to jest siedem? Saldo Ci się niezgadza?
          >
          > Perła
          Zgadza sie.Skladka polezy rok i zyd w Brukseli wezmie odsetki od 3 mld.Szczwane.
        • Gość: siedem Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: 213.216.66.* 16.05.03, 14:55

> to niby jak to jest siedem? Saldo Ci się niezgadza?

zostaw sobie te pytanie. jak bedzie w TV debilata unijna z udziałem telewidzow.
          zadzwonisz - popłoch murowany. te 1,5 to bezwzględnie musimy zapłacić a 3 mld
          to jest "opcja". hipnotyzerzy unijni tłumacza to w ten sposob: bo tak jest
          budzet unii skonstruowany. najpierw sie płaci a potem dużo, dużo więcej
          wyciąga. czar swowchozu!

5040
          • Gość: Sokol Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net 16.05.03, 15:06
            Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            > > to niby jak to jest siedem? Saldo Ci się niezgadza?
            >
            > zostaw sobie te pytanie. jak bedzie w TV debilata unijna z udziałem
            telewidzow.
            >
            > zadzwonisz - popłoch murowany. te 1,5 to bezwzględnie musimy zapłacić a 3 mld
            > to jest "opcja". hipnotyzerzy unijni tłumacza to w ten sposob: bo tak jest
            > budzet unii skonstruowany. najpierw sie płaci a potem dużo, dużo więcej
            > wyciąga. czar swowchozu!
            >
            > 5040

Stany Zjednoczone Europy Kolchoznikowej zw.potocznie Unia Europejska.
            Jakby Stany zjednoczone istnialy w Federacji na zasadzie skladek
            to juz dawno bysmy mieli ZSRR bis.

Ja sie dziwie ze jest jeszcze tyle durniow na tym swiecie europejskim ze wierza
            w cuda gospodarcze z tym kolchozem europejskim.Ja jestem w USA i nie zauwazylem
            aby ten kolos egzystowal ekonomicznie na zasadzie skladek a Teksas ma klauzule
            ze moze z Unii wystapic jak zadecyduja wyborcy-czyli obywatele tego stanu.
            Czy Polska moze wystapic z tego kolchozu?
    • Gość: Galba He, he - wy Perła zbyt cwani chcecie być IP: 144.57.128.* 16.05.03, 15:23

• Gość: Galba Dziwi mnie wasz brak wiary w Polskę! IP: 144.57.128.* 16.05.03, 15:27
        Jak mówi pan Saryusz-Wolsky żeby wyść na zero musimy skonsumować 68 proc.
        funduszy strukturalnych - wszystko co powyżej to nasze. Żyć, nie umierać.

G.

PS. Austria wyciąga 30 proc., Polska wykorzystuje obecne linie funduszowe w 2
        do 40 proc. (zależy od programu).
        • Gość: szorg Re: Dziwi mnie wasz brak wiary w Polskę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 15:47
          Mnie też dziwi..czego wszyscy sie tak boją?! Idziemy do tej Unii bo teraz
          k....wa my!!! Jak już będziemy, to rozerzymy sie po tej Europce. Skorumpować
          urzędnika? proszę bardzo z dostawą do domu, chcecie furę zdrowego zarcia, mamy
          w bród a nadto MY gadamy z amerykańcamy a wy pedały nie!
          A tak swoją droga to Polaką trzeba żyda w sklepach a essesmana na ulicy. Swiete
          słowa!
    • Gość: Optyk nie wiem co to za kobieta ale... IP: 209.234.157.* 16.05.03, 15:51
      jeżeli ten 'esesman' pilnuje aby nikt nie mógł otworzyć
      sklepu w miescie którym mieszkasz - być może jest to raj
      na miare Ywoich oczekiwań!
    • Gość: polishAM Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.26.68.143.Dial1.Weehawken1.Level3.net 16.05.03, 16:00
      W zasadzie tak bylo w 1939 roku. Dla jednych i drugich skonczylo to sie
      tragicznie, a Polska w rezultacie odzyskala stare ziemie piastowskie. Na dzien
      dzisiejszy Zydom potrzebni sa radykalni chrzescijanie, az slychac szelest
      przelewanych pieniedzy do ministries.
      www.crossministries.net/
      • Gość: patolog Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: 155.139.68.* 16.05.03, 16:28
        Patrzcie,patrzcie - polska szynka jeszcze nie deportowana ? Pewnie w ramach
        pomocy spolecznej konczy leczenie w szpitalu stanowym jak rowniez leczenie
        odwykowe od zapachow w sraczykach, ktore sprzatal.
    • Gość: ue nie Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 16.05.03, 17:10
      lepsza grucha niz zla dupa!

1.5md za oddanie dupy : za malo
      jak sie postaramy mozemy oddac rondelek za owiele wiecej : dupa bialego
      czlowieka jest w cennie bo jej malo na rynku.

wiec ja mowie pomachajmy sobie drukarka do banknotow i bedzie nam lepiej.

A za 1.5md to my mozemy im.wsadzic.

polsce stoi twardo.
    • Gość: pro+se Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.tnt40.chi5.da.uu.net 16.05.03, 19:10
      Polsce jak Polsce ale Niemcom napewno.Po ile to Hitler zydow sprzedawal?
      $500.00 za zyda bylo?.Ale jak wiemy z historii nie bylo duzo chetnych na ich
      kupowanie.moze jeszcze przyjdzie kiedy moda i zapotrzebowanie na zyda.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Polsce Żyd potrzebny jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 21:40

> Ojciec mojego kolegi ze szkoły mawiał, iz aby w Polsce dobrze było to
      > trzeba "Żyda do sklepu a esesmana na ulicę".
      > Zaczynam wierzyć, że to prawda jest. Otóz dowiaduję ja ci się, iż Polska po
      > wejściu do Unii dostanie 3 mld euro rocznie. A wpłacić ma 1,5 mld euro
      > właśnie.
      >
      > Perła

- gówno prawda wpłacimy więcej niż dostaniemy twoje twierzdenie to wierutne
      kłamstwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka