hasz0 27.04.07, 16:07 blogfm.blox.pl/2007/04/Wkurzony-Marek-Jurek.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 To nie ten co 1-szy w radio ogłosił się tym no... 27.04.07, 16:20 zapomniałem o Brukseli. Oskarżą mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 27.04.07, 22:15 hasz0 napisał: > blogfm.blox.pl/2007/04/Wkurzony-Marek-Jurek.html A co cie to durniu obchodzi. Posłuchaj Jurka, może troche zmądrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 28.04.07, 00:41 Bo o żonę właśnie pyta Marek Jurek redaktora Janiszewskiego. Nie dość, żeś głupi jak ten redaktorek to jeszcze nie kapujesz dlaczego marszałek pytał go o żonę? Nie wiesz kto na antenie, jako pierwszy w Polsce, przechwalał się preferencjami antyrodzinnymi, nie wymagającymi prawnej ochrony godności płodów a bierzesz się za polityków z najwyższej półki? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 28.04.07, 00:55 hasz0 napisał: > Bo o żonę właśnie pyta Marek Jurek redaktora Janiszewskiego. > > Nie dość, żeś głupi jak ten redaktorek to jeszcze nie kapujesz > dlaczego marszałek pytał go o żonę? > > Nie wiesz kto na antenie, jako pierwszy w Polsce,przechwalał się preferencjami > > antyrodzinnymi, nie wymagającymi prawnej ochrony godności płodów > a bierzesz się za polityków z najwyższej półki? Ty jesteś wiekszym idiota niż myślałem. W całej rozmowie zdenerwowanego do granic mozliwości Jurka, zauważyłeś tylko że Jurek (na samym końcu)spytał czy żonie też by takie pytania zadawał. Cała reszta (jak zwykle to twoje chorobliwe urojenia i konfabulacje). Zacznij qrwa w końcu myśleć i słuchać co ludzie mówią, zamiast wymyślać humbuki, jak chory psychicznie na prochach. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 28.04.07, 08:05 Ty byś na miejscu Jurka nie przywalił Janiszewskiemu w mordę za 10 razem? Poza tym red. obiecał, że tego nie puści w radiu ale puścił w Internecie - ot taki honor jak Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 28.04.07, 22:20 hasz0 napisał: > Ty byś na miejscu Jurka nie przywalił Janiszewskiemu w mordę > za 10 razem? > > Poza tym red. obiecał, że tego nie puści w radiu > ale puścił w Internecie - ot taki honor jak Twój. Moze bym przywalił ale rzecz jest o przyczynie zdenerwowania (!!!) a nchalność dziennikarza jest rzeczą drugorzędną. Gdybyś o tym pomyslał to byś wiedział dlaczego odszdł Jurek & Co i dlaczego przy najbliższej okazji odejdą inni. Tylko ty wtedy będziesz pisał o żonach Janiszewskich a nie o meritum. I nie bedziesz miał odwagi napisać że twój idol nie potrafi szanować ludzi, ma ciagoty dyktatorskie, nie znosi sprzeciwu i uważa się za nieomylnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy red.J.Janiszewski ma żonę ? 28.04.07, 22:30 hasz0 napisał: > Poza tym red. obiecał, że tego nie puści w radiu > ale puścił w Internecie - ot taki honor jak Twój. Hieny dziennikarskie już tak mają. Tylko nie wiem dlaczego mnie do tego mieszasz ? Odpowiedz Link Zgłoś