Dodaj do ulubionych

knebel na leperra

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.11.01, 18:15
czy nie macie odczucia, ze cenzurka troszeczke wrocila, nie osadzam, czy w
wypadku leppera, to dobre, czy zle,
ale, dla demokracji to niebezpieczne,
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: knebel na leperra IP: 62.8.156.* 30.11.01, 18:23
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> czy nie macie odczucia, ze cenzurka troszeczke wrocila, nie osadzam, czy w
      > wypadku leppera, to dobre, czy zle,
      > ale, dla demokracji to niebezpieczne,

Tak, niunia, też mam takie wrażenie po tym, jak od rana próbuję znaleźć w sieci CAŁE wystąpienie
      Leppera. Wszędzie tylko fragmenty, a przecież nie powinno dla dziennikarza stanowić problemu dotarcie
      do stenogramów sejmowych. Nawet jeśli nie chce się wczorajszego wystąpienia publikować na
      papierze, to przecież te parę kilobajtów w internetowych wydaniach gazet pewnie by się znalazło.
      Pozdrawiam
      Jurek

Nawet na oficjalnej witrynie samoobrony nie ma pełnej wersji. Dzwoniłem tam dzisiaj i dowiedziałem się,
      że opublikują ją (kiedy? nie wiadomo), ale najpierw muszą zredagować stenogram. A przecież Lepper
      obiecywał "kasetę w każdej gminie".
      • Gość: niunia Re: knebel na leperra IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.11.01, 19:31
        wrocław też szuka,
        • Gość: aparat Re: knebel na leperra IP: *.230-201-24.mtl.mc.videotron.ca 30.11.01, 20:27
          Jezeli nie bedzie w Polsce cenzury (tak jak w latach 1946-1990 Główny Urząd
          Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk ) to moga byc znowu przykre chwile.
          Proponuje jak najszybciej ustanowic CENZORA, bo przydzie jakis inny Lepper
          i bedzie zadawac glupie pytania. Czerwoni maja w tym wprawe a emeryci z KC
          jeszcze zyja. Musimy sie jakos bronic, bo jak ten motloch wioskowy
          bedzie za duzo wiedzial to rzeczywiscie przyniesie do miasta swoj smrod
          i niewyparzone geby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka