Dodaj do ulubionych

no more tears

31.05.07, 20:49
nifgdy wiecej lez. Komandos adoptował dzidziusia. Uczucia ojcowskie sa rownie
silne co matczyne

picasaweb.google.pl/boguty/Koty/photo#5070759228471483346
Swiat nie polega na mordobiciuwink
Obserwuj wątek
    • hasz0 ____podążył ścieżką serca obdarzy go MOCĄ!/n 31.05.07, 21:28
      • patience Re: ____podążył ścieżką serca obdarzy go MOCĄ!/n 31.05.07, 23:49
        Yes.
        Ale to trudne, urwac sie przemocy, no ie?
    • pozarski Re: no more tears 31.05.07, 21:31
      To dobrze.Kaczoressa juz jest w dobrych,ludzkich rekach.No sweat.wink)
    • benek231 Znakomite posuniecie pojednawcze :O)) 01.06.07, 01:20
      Nastepnym razem zamiesc fotke Twoich czterech kotow w koszyku, a z Ewa8a
      pogodzisz sie z cala pewnoscia smile Po szostce bedziecie psiapsioly surprised)

A przy okazji...

W watku za linkiem prosilem Cie o konkretne dane. Moglas odpowiedzic ze nie
      wiesz nic na ten temat, lub/oraz nie wiesz nic na temat mozliwych zrodel
      (wlacznie z JD). To zaden wstyd.

Wybralas olanie mnie jak gdyby na klepaniu swojej mantry zalezalo Ci znacznie
      bardziej niz na rozjasnieniu tego co zaciemnione.
      Wiem wiem, poniewa "druga strona" robi to samo wiec Ty usprawiedliwiona jestes
      oczywiscie w pelni. Jesli oczywiscie nie chcesz rozstawac sie ze swa ukochana
      mantra.. Bo ta wydaje Ci sie najlepsza odpowiedzia na mantre "tamtych". Jesli...

Bo moze po prostu naprawde nic nie wiesz, ani nie masz pojecia o odnosnych
      zrodlach. A olalas mnie przez roztargnienie surprised))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=63220367&t=1180652977423
      • patience Re: Znakomite posuniecie pojednawcze :O)) 01.06.07, 08:49
        Nie chce mi sie tu dyskutowac, przeciez wieszwink Jestes dobry prowokator, ale nie
        az tak. Za to te koty sa zdumiewajace. Myslalam ze instynkt ojcowski to wynik
        ucywilizowania samcow, a sie okazuje ze nie. Oni to maja instynktowne, tak samo
        jak samice. Nikt go tego nie uczyl a jest wspanialym tatusiem.
    • jaski Re: no more tears????? 01.06.07, 02:03
      no po pierwsze,to jak juz komando, to bym nie wierzyl, czemu taka dziwaczna
      ksywa dla zwierza?
      Stary dowcip;
      Tankers znajduja weza i rozjezdzaja go plutonem czolgow.
      Airmen znajduja weza, call for back up, bombarduja weza z 12 f-16 i wszyscy
      dostaja medale
      Marine recon followuja weza i gubia sie w terenie.
      commando sledzi weza, znajduje jego nore, i pali weza wraz z rodzina.

E tam, swiat wlasnie na mordobiciu polega. Roznica , czy w rekawiczkach
      jedwabnych czy bez...........
      • patience Re: no more tears????? 01.06.07, 09:32
        No bo to wielki kocur czarna nocna zjawa, ktora sledzi wszystkie cmy i muchy az
        do ich nor, a tam morduje wraz z rodzina. A maly siedzial i wyl na klatce
        schodowej z zaawansowanym kocim katarem, pchlami, robalami, odwodnieniem i
        niedożywieniem. Jak moj kot zaczal tez wyc to mialam wyjscie albo sie przylaczyc
        do kota z wyciem, albo wsadzic malego do wiezienia z torturami zastrzykowymi. A
        teraz mam okazje podziwiac uroki instynktu ojcowskiego.
        • marouder Mialem wyzla, ktory na spacerach mial zwyczaj... 01.06.07, 18:40
          ...odbiegac daleko ode mnie i przeszukujac zarosla mordowac w mojej
          nieswiadomosci wszystkie stworzenia, ktore nie zdazyly przed nim uciec.
          Razu pewnego Bruno oznajmil mi szczekaniem, ze cos znalazl. Gdy dobieglem,
          siedzial nad mala, mieszczaca sie w dloni czarno-biala, slepa jeszcze kotka.
          Wychowal ja potem.
          • pozarski Re: Mialem wyzla, ktory na spacerach mial zwyczaj 01.06.07, 18:49
            Czy to przypadkiem alegoria przyszlej koalicji?Wzruszajace.wink
            • marouder Ocene pozostawmy pejszns:)/nt 01.06.07, 18:57

• patience Twoj pies to ghandysta 01.06.07, 22:06
            Czyli moj kolega swiatopogladowy. A dalsze wiesci sa takie, ze dzieci z podworka
            znalazly gniazdo skad sie maly wzial. Jest tego ze 7 sztuk plus para rodzicow.
            Rodzice wygladaja jak z jeszcze wiekszego gulagu niz ich dzieci, bo przynosza
            wszystko co upoluja dla malych. Ale poluja we dwojke, pewnie dlatego tak duzo z
            miotu przezylo. Jedno jest czarnobiale, drugie czarne z bialymi wasami, a dzieci
            czarne lub bardzo pieknie laciate. Dzieci cale podworko postawily na alarm, w
            tej chwili ta piwnica jest obstawiona kolekcja misek, a dorosli dyzuruja przy
            okienku (panowie z piwem) bo dzieci wrzeszcza ze chca kotka i w zwiazku z tym
            strasza male i nie daja im jesc. A ja wlasnie ugotowalam kilogram watrobki,
            pokroilam w kostke i zanioslam jakiejs babci ktora wczesniej nie widzialam na
            oczy. Wszystko to podziwiam przez okno.

PS. Empatia to niezla alternatywa dla jezyka nienawisci wink
            • pozarski Re: Twoj pies to ghandysta 01.06.07, 22:32
              Naturalnie.Empatia,zwlaszcza wyrazona slowami jak w sygnaturce ponizej,to
              najlepsze lekarstwo na nienawisc.Tak wiec pies marudera jest jak pejszns,a
              oboje sa ghandystami.Dobrze wiedziec.Podejrzewam jednak,ze psia polszczyzna
              lepsza od tej,ktora sie posluguje dwunozna empatyczna ghandystka.
              --
              z hooojem w sygnaturce?autor:dajczgewand vel sanatorium_psychiatryczne
              Na ciebie tez zdazyl napisac hooj jeden.
              I jak tu takich nie nazwac yeebnietymi?autor:patience

• patience Re: Ty jestes chory, pozi, 01.06.07, 22:43
                .. ale dla reszty jest zawsze ratunek. To jak z kotami piwnicznymi, przewaznie
                opiekuje sie tylko kotka, wobec czego jak ze dwa przezyja z calego miotu, to
                dobrze. Ale czlowiek sie tym rozni od kota, ze siedzi w piwnicy, ale moze
                siedziec gdzie indziej. Empatia wobec kotow piwnicznych polega m.in. na tym, ze
                nie da sie uratowac wszystkich. Jeden zastrzyk na koci katar kosztuje tylko 2
                zlote u mojego weta, ale te dzikie na to umieraja. Niektore z tego podworkowego
                miotu pewnie sie nie dadza zlapac. That's the story about life.
                • pozarski Re: Ty jestes zdrowa,helgo? 01.06.07, 22:50
                  Cos mi sie nie wydaje,ale ja nie mam za grosz empatii dla ciebie i twojego
                  kociego miotu rodem z bezpieki.
                  • patience Re: Bo jestes chory 01.06.07, 22:52
                    Nawet do siebie nie masz. A pojscie do lekarza jest takie prostesad

Ps. Enough, for today
                    • pozarski Wiem,ze masz dlugie,choc malo owocne, 01.06.07, 22:56
                      doswiadczenie z psychiatria.To jednak za malo,zeby stwierdzic chorobe u innych.
                      Lecz sama swoje urojenia.
            • rycho7 zludna nadzieja 02.06.07, 09:13
              patience napisała:

> PS. Empatia to niezla alternatywa dla jezyka nienawisci wink

Chciejstwo przedkladasz ponad empirie.

Kotki na podworku morduja obce samce. Jako gatunek tak juz maja. Bronia rewirow
              lowieckich.

Co do homo sapiens to postudiuj doswiadczenia Hutterytow. Pieknoduchy ledwo
              przezywaja. Twoje geny podobnie, dzieki Bogu.
              • pozarski Re: zludna nadzieja 02.06.07, 09:36
                Zda sie,ze ich geny maja sie podobnie do kocich:
                "Społeczność huterycka cech..e się dynamicznym przyrostem naturalnym. Ostatnie
                dane, z marca 2004, mówią, że społeczność po obu stronach granicy liczy 49 tys.
                ludzi. Wynika to z faktu, że przeciętna huterycka kobieta wydaje na świat
                dziesięcioro dzieci, a nie brak takich, które rodzą 16 razy."(z Wiki)
                • pozarski Ps. Chyba padne!Automat c e n z u r u j e czyste 02.06.07, 09:39
                  polskie slowo!
                • rycho7 rabinacka paralaksa 02.06.07, 15:02
                  pozarski napisał:

> "Społeczność huterycka cech..e się dynamicznym przyrostem naturalnym.

> społeczność po obu stronach granicy liczy 49 tys.

Pare wiekow wczesniej liczyla kilkaset tysiecy. Byli jednak pacyfistami i
                  ich "zredukowano". Oczywiscie parchy zaprzecza aby byl to holocaust.
                  • pozarski Rych_ujku,znow nacpany? 02.06.07, 15:48
                    Test na cenzorautomat.
              • patience No wlasnie empiria 02.06.07, 12:31
                Dwojka polujacych rodzicow = wiecej potomstwa przezywa. Empatia to samolubstwo
                genow. A uczucie nienawisci jest byc moze i chwilowo przyjemne, ale sie konczy,
                ze najpierw mordujesz wrogow, potem przyjaciol, potem sam siebie i umierasz w
                samotnosci. Nie zostaje po tobie nic. No ale ludzie maja wolna wole. Niektorzy
                dokonuja takich a nie innych wyborow. That's also a story about life - nonie?
                • pozarski Re: No wlasnie empiria 02.06.07, 12:42
                  patience napisała:

> Dwojka polujacych rodzicow = wiecej potomstwa przezywa. Empatia to samolubstwo
                  > genow. A uczucie nienawisci jest byc moze i chwilowo przyjemne, ale sie
                  konczy,
                  > ze najpierw mordujesz wrogow, potem przyjaciol, potem sam siebie i umierasz w
                  > samotnosci. Nie zostaje po tobie nic. No ale ludzie maja wolna wole. Niektorzy
                  > dokonuja takich a nie innych wyborow. That's also a story about life - nonie?
                  >
                  Wow!Sama na to wpadla,czy jakis ewolucyjny psycholog doznal uszczerbku na
                  swojej reputacji?A na marginesie:Jak tam kontynuacja genetycznego basenika
                  dwunoznej empirycznej ghandystki?
            • marouder Bruno Gandysta:) 02.06.07, 12:06
              Przytaczam fragment notatki mojej znajomej wetknietej mi w drzwi w czasie mojej
              nieobecnosci (epoka przedkomorkowa):
              "Andrzeju badz tak laskaw i przyjedz do mnie na wies po swojego psa! Zamordowal
              sasiadom 10 kur, 6 kaczek, 4 indyki a nie wiadomo jeszcze, co lezy w zbozu!"
              • pozarski Re: Bruno Gandysta:) 02.06.07, 12:21
                A teraz wyobraz sobie,co by bylo,gdyby Bruno NIE byl ghandysta!Hekatomba!wink
              • patience Re: Bruno Gandysta:) 02.06.07, 12:26
                Instynkt lowiecki to nie to samo co instynkt opiekunczy. Oba sa komplementarne i
                sluza przetrwaniu. Dzielny tatus. By wykarmil duzo malych kotkow wink
                • pozarski Re: Bruno Gandysta:) 02.06.07, 12:31
                  Dobrze,ze sie instynkt lowiecki wlacza i wylacza akurat w miare potrzeb
                  empatycznej dwunoznej ghandystki ze Szwecji.Taki instynkt jest w dzisiejszej
                  Polsce(ale nie tylko)jak najbardziej w cenie.wink
                  • marouder Podejrzewam, ze w Szwecji moj sp. wyzel Bruno.... 02.06.07, 12:48
                    ...ogloszony by zostal wrogiem publicznym, nie ghandysta, ja zas podlegalbym
                    reedukacji wraz z wlascicielem szkoly treserskiej, do ktorej mialem go
                    nieszczescie poslac.

PS. Bruno polowal takze na owce i barany a raz zagonil krowe, co prawda nie
                    cielna, na srodek drogi krajowej.
                    • pozarski Re: Podejrzewam, ze w Szwecji moj sp. wyzel Bruno 02.06.07, 12:56
                      Mam nadzieje,ze postawiles mu odpowiedni pomnik.To byl prawdziwy pies.Czesc
                      jego pamieci!
                      • marouder Oczywiscie, ze ma odpowiedni pomnik! 02.06.07, 13:12
                        Lezy pod kamieniem na lakach nad rzeka Rudawa w Krakowie, w miejscu, ktore
                        szczgolnie lubil.

PS. Upolowal tez razu pewnego obiekt latajacy w postaci modelu samolotu
                        sterowanego radiem przechwytujac go w locie, podczas podchodzenia do ladowania.
                        Ciezko zasmucila mnie wtedy ilosc pieniedzy, jaka musialem wlascicielowi
                        zwrocic, gdyz bylem mlodym, zle oplacanym pracownikiem, jak sie to mowi, zaraz
                        po studiach.
                        • pozarski Re: Oczywiscie, ze ma odpowiedni pomnik! 02.06.07, 13:17
                          Kto mu kazal latac nad laka?To raczej on tobie powinien byl zaplacic za szkody
                          wyrzadzane na psychice Bruna,ktory zapewne myslal,ze to ptaszek jakis
                          smakowity.wink
                          • jaceq Re: Oczywiscie, ze ma odpowiedni pomnik! 02.06.07, 13:39
                            pozarski napisał:

> Kto mu kazal latac nad laka?To raczej on tobie powinien byl zaplacic za szkody
                            > wyrzadzane na psychice Bruna,ktory zapewne myslal,ze to ptaszek jakis
                            > smakowity.wink

Popieram całkowicie. Skąd łajdak wiedział np. że pies nie wykonuje obowiązków
                            służbowych w ramach Przeciwlotniczej Obrony Terytorialnej?
                            • marouder Re: Oczywiscie, ze ma odpowiedni pomnik! 02.06.07, 13:44
                              Glupi , dalem sie nabrac na opowiesc o ilosci godzin poswieconych wycinaniu i
                              klejeniu filigranowych elementow kadluba i usterzenia z drzewa balsa
                              pochodzacego z drugiego obszaru platniczegosad(
                              • pozarski Re: Oczywiscie, ze ma odpowiedni pomnik! 02.06.07, 13:57
                                Takie byly czasy.Trzeba miec nadzieje,ze wlasciciel samolociku sie tymi
                                pieniedzmi udlawil,a jemu nikt pomnika nie postawil.
                                • marouder Za kare pewnie potem rabal go pies!/nt 02.06.07, 14:13

• patience Miales w domu basiora...:) 02.06.07, 14:56
                      marouder napisał:

> PS. Bruno polowal takze na owce i barany a raz zagonil krowe, co prawda nie
                      > cielna, na srodek drogi krajowej.

W stanie natury ani kosteczka by sie nie zmarnowala z tego co upolowal, bo bylby
                      wielkim basiorem wielkiego stada z mnostwem pieknych, psich kobiet i szczeniakow
                      z pekatymi brzuchami. By sobie zrobil szwedzkie panstwo dobrobytu. A tymi
                      polowaniami udowadnial okolicznym psim damom, ze sie do tego swietnie nadajesmile
        • jaski Re: no more tears????? 03.06.07, 04:48
          Wiesz, ja tam nigdy za bardzo kotow nie lubilem, siersciuch taki co toma
          wszystko tam gdzie sie lize. Psa zawsze (prawie )mialem. Tylko cos tam sie
          pozmienialo, a psa trzeba do kibla prowadzac no i koniec. A zwierzak w domu
          rzecz mila. No to z fretka probowalem, ale to ustrojstwo sra wiecej jak zre i
          to po katach. I jak juz szczur odszedl na wieczne lowy(w smietniku pewnie,
          uwielbial za zycia) no to sobie powiedzialem, never again! I wytrwalem cos rok
          ponad, az tu pewnego dzionka znajoma przyniosla kota w worku(doslownie). Kot
          (kotka) sie zagospodarzyl i jakos za bardzo nie dochodzi do agresji. Zreszta to
          bardzo dziwny kot. Bardzo wokalny, czyli mozna pogadac. Typu , ja mowie
          spir...laj kot na to whyyyyyy. Albo - Zrec bedzie pozniej, kot- nooooowwwww.
          • patience Re: no more tears????? 03.06.07, 12:08
            Hy hy dobre! A zwroc jeszcze uwage na ogon, one go uzywaja jak cos w rodzaju
            palca wskazujacego i maja jezyk migowy. Np siedzi bokiem i udaje ze nie zwraca
            na ciebie uwagi, a koniuszek ogona jest precyzyjnie zwrocony w twoim kierunku.
            Albo na twojego goscia, jesli mysli ze ten olbrzym to na razie jakis taki
            niepewny. Albo pokazuje ogonem gdzie jest jego stado, albo gdzie ma zamiar
            skrecic. Szybkosc drgan konca ogona tez ma znaczenie, to cos w rodzaju wybijania
            na bebnie. A jak sie na ciebie patrzy to zmruz powoli oczy. Odmrugnie. Mruzenie
            oczu oznacza ze wszystko jest w porzadku.
            • jaski Re: no more tears????? 03.06.07, 17:31
              I jeszcze przedziwne wyczucie czasu. Tak jakos 5-10 minut zanim budzik zawyje
              zwierz juz skacze po mnie i zaczyna koncert. I za przewodnika sluzy, czyli
              prowadzi i wie, ze najpierw kibel i prysznic, a dopiero potem schody(gdzie
              zawsze dochodzi do nieporozumien, w polowie kot staje i oglada sie czy ide za
              nim, a schody waskie i zakrecone w precelek) i micha.

A jak sie na ciebie patrzy to zmruz powoli oczy. Odmrugnie. Mruzenie
              > oczu oznacza ze wszystko jest w porzadku

Nie ten typ. Jak sie na kota gapie, to on sie najczesciej oblizuje. Nie wiem co
              to znacy.
              • cyborg.jr Re: no more tears????? 03.06.07, 17:37
                boś mleczarz ....
                • jaski Re: no more tears????? 03.06.07, 18:15
                  A gowno prawda. Mleka w mojej lodowce nie ma, nie bylo i nie bedzie. Zreszta
                  kot do mleka ma stosunek wybitnie negatywny(wbrew powszechnemu mniemaniu-nie
                  pije. Mleka. pije wode, najczesciej z kibla. Taki dziwny kot.)
                  • cyborg.jr Re: no more tears????? 03.06.07, 18:21
                    tyś go z pewnością skidnapingował w sejmie ale kancelarii prezia ...
                    • jaski Re: no more tears????? 03.06.07, 18:25
                      cyborg.jr napisał:

> tyś go z pewnością skidnapingował w sejmie ale kancelarii prezia ...
                      Prosze mnie tu nie insunuowac. Kot jest legalnie zagarniety z tzw naturalnego
                      srodowiska olanych zwierzakow.
                  • pozarski Re: no more tears????? 03.06.07, 18:23
                    Ciekawe od kogo sie nauczyl takiej ciekawej metody zaspakajania pragnienia?
                    Czyzby pan jeneral...?wink
                    • jaski Re: no more tears????? 03.06.07, 18:30
                      pozarski napisał:

> Ciekawe od kogo sie nauczyl takiej ciekawej metody zaspakajania pragnienia?
                      > Czyzby pan jeneral...?wink

Coz, nikt nie jest doskonaly. Kiedys sobie sikam, kot wpadl i sie patrzy z
                      wyrzutem. Ci ludzie to sa po..i. Zamiast isc jak nalezy do pudelka z
                      piaskiem to ten asshole szcza do rury z ktorej potem ja pije. Pewnie sobie tak
                      kot pomyslal.
    • cs137 Powiem Wam prawdę tera: "Terra" to efekciarstwo 02.06.07, 08:58
      urlcut.com/oto_terra
    • andrzejg Re: no more tears 02.06.07, 13:56
      Google
      Błąd

404 NOT_FOUND
      Nie można przetworzyć prośby.

Chyba juz oddał, albo wysłał na akcję

A.
      • patience Faktycznie. 02.06.07, 14:59
        Moze tak sie da wejsc, album koty. Te zdjecia kocura tatusiujacego malemu sa
        niesamowite, myslalam ze samce nie maja takiego instynktu.

picasaweb.google.pl/boguty
        • pozarski Re: Faktycznie. 02.06.07, 15:08
          Samce maja takie dziwne instynkty.Jedza koszerne i niekoszerne.Seks zreszta tez
          uprawiaja,nie baczac zupelnie na genetyczny basenik.wink
    • abstrakt2003 chwała tobie patience 02.06.07, 15:48
      za te koty!
      Dobre masz serce.
      • pozarski Po prostu dwunozna empatyczna ghandystka 02.06.07, 15:51
        inaczej nie potrafi.Empiria,my dear Watson.
        • abstrakt2003 empatia jest bardzo ważna n/t 02.06.07, 15:57

• pozarski Wlasnie,wlasnie.A zwlaszcza u dwunogich em- 02.06.07, 16:02
            pirystek-ghandystek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka