jaceq 02.06.07, 12:48 Pytanie do radia Erewań: - Co właściwie oznacza wyraz "szach..e"? Po kilku dniach radio udziela odpowiedzi: - Nie jesteśmy pewni, ale wszyscy w redakcji uważamy, że lepiej jest mówić "cisza, panowie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re:jeszcze jednen test 02.06.07, 12:51 - Co właściwie oznacza wyraz "szach..e"? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re:jeszcze jednen test 02.06.07, 12:56 Przypuszczałem, że może to dlatego, że jak się wklepie z palca, że skrypt rozpoznaje kody. Wklepałem więc do notepada, zrobiłem "czyste" ascii, bez żadnych unicodów i ctrl-c ctrl-v i też tnie. No to jeszcze jeden test: Minister to сҺцј. Może teraz tak trzeba pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Jak testować... 02.06.07, 12:58 ...to testować: Cenzor to jest kawał сҺuјa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Wyglada na to, Jacku,ze wlasnie tak trzeba 02.06.07, 13:02 bedzie pisac.Czy moglbys wymyslic cos latwiejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wyglada na to, Jacku,ze wlasnie tak trzeba 02.06.07, 13:10 pozarski napisał: > Czy moglbys wymyslic... Że zacytuję piosenkę Grechuty: "samo się nie myśli tak jak grzmi samo i samo się błyska" więc pójdę dalej tropem tej samej piosenki, i po paru "hopach" może coś sensownego przyjdzie do głowy. Jedno jest pewne: cokolwiek cenzorstwo nie wymyśli, wymyślenie czegoś, co pozwoli to obejść zajmie 10 razy mniej czasu. Podobnie jak z zabezpieczeniami typu DRM: tabuny jajogłowców miesiącami ślęczą marnując miliony baksów nad czymś, co pierwszy lepszy 10-letni gòwniarz obejdzie w ciągu pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wyglada na to, Jacku,ze wlasnie tak trzeba 02.06.07, 13:21 Bede zobowiazany! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Bledy ortograficzne nie pomagaja!/nt 02.06.07, 13:04 Pozar, trzeba będzie opracować słownik wyrazów, hm... nieobcych bo w swojej wypowiedzi człowiek jak wraz może być przez te kropki niezrozumiany lub zrozumiany niewłaściwie. Jak już zaszaсҺować nie wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bledy ortograficzne nie pomagaja!/nt 02.06.07, 13:09 Na twoje barki skladam obowiazek,ale prosze jednoczesnie o cos latwiejszego dla tych,co sie znajomoscia jezyka kodow i maszyn matematycznych nie potrafia wykazac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.wysyn 02.06.07, 13:18 ...czy inne takie...kropka jest dobra na wszystko. Czy Kropka z FS czytuje aquanet? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.w 02.06.07, 13:23 Tak robia wszyscy szanujacy sie forumowicze,ale co robic z koszernymi wyrazami? Tez stawiac kropke czy kreske(ktora czyta aqua)? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.w 02.06.07, 13:35 marouder napisał: > Czy Kropka z FS czytuje aquanet? Moim skromnym zdaniem wygląda na to, że o dziwo ale chyba tak, że czytuje. Jeśli dobrze pamiętam, to chyba kiedyś wyganiała nawet swoich niesfornych podopiecznych na aquanet, bo tu można używać m.in. takich pięknych słów znanych z literatury polskiej jak te, które byłeś łaskaw zacytować powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.w 02.06.07, 16:39 Jest bardzo proste rozwiązanie tego problemu: pisanie na forach zamkniętych. Bonus: nie zastanie się tam Hasza... ) J. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Re: Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.w 03.06.07, 01:59 Ktos nas tu podsluch..e? Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Re: Swiadom istoty rzeczy pisywalem ch.uj, skur.w 03.06.07, 02:00 Mozna tez fonetycznie z angielska: khooye Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy A Tinky Winky powiedzial: 03.06.07, 02:01 Będę nosił damską torebkę i khooy! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: A w linkach? 03.06.07, 04:00 Czy w linkach mozna napisać ch.. czy tez nie pozwoli? Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: DZIAŁA!!!!!!! Tyle, ze na czerwono! 03.06.07, 04:29 czyli pod kolor moich przekonań politycznych .... -------- Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: A propos koloru czerwonego: 03.06.07, 06:29 Wiódł Khoza z Zulusem dysputy w niedzielę Przed którym z nich przyszłość świetlistsza się ściele Rzekł Zulus: "Kolego! Wierz w Buteleziego!" Rzekł Khoza: "To ty wiesz w Mandelę!" Plemienną nienawiść dyskusja wywlekła I krew z czarnych torsów czerwona pociekła W czym morał się znajdzie Że i w apartheidzie Murzynów wciąż dola nielekka Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba ch..e, to ONO kropkuje... 04.06.07, 16:57 ...ale mawiać ma zwyczaj, że 'za dużo wielkich jet liter w tytule postu', na przykład. I postu nie puszcza dzięciolstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________Ja Wam zaszaсҺuję to Was nikt poraсҺ 04.06.07, 20:14 Napisałem do Jacqa coś z rdzeniem "сҺuj" chyba no nie jestem pewnien czy zaszaсҺuje analogią z oszustwem akceptowalnym dla pokolenia 1989 czy abstarсҺuje od wyborów w 1948 z oszustwem nieakceptowalnym dla tamtego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _Ja Wam zaszaсҺuję to Was nikt nie poraсҺuje 04.06.07, 20:15 za długie drugie сҺuje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Zdorow palnick, wsiego wam samogo dobrogo 07.06.07, 12:34 ..z katoliczieskim prazdnikom) Odpowiedz Link Zgłoś