Gość: :) IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 21:33 Grazie Lech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc Na złodzieju czapka gore ! IP: 80.48.150.* 08.06.03, 21:56 Ile par skarpetek dostaje za przymknięcie oka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały Re: Na złodzieju czapka gore ? IP: *.netten.com.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 23:12 Gość portalu: zxc napisał : > Ile par skarpetek dostaje za przymknięcie oka ? Tyle co masz ich śmierdzących do wyprania - buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wałęsa: strasznie się bałem 08.06.03, 22:04 Ponieważ prezydent zapomniał panu podziękować, ja to zrobię. Dziękuję panie Lechu! Nie byłoby tego bez pana, nawet jeśli dzisiaj niewielu chce o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk To sympatyczne, Kataryno 08.06.03, 22:12 Ludzie zapominaja szybko o zaslugach innych. Zbyt szybko. Zazdrosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok Re: To sympatyczne, Kataryno IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 23:07 i ja sie do tych podziekowan przylacze... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziobak Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.opisik.pulawy.pl 09.06.03, 07:28 To wszystko zaczęło się od Ciebie i dlatego dziękuję Ci Lechu Dziobak Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wałęsa: strasznie się bałem 08.06.03, 22:07 ja tez sie przestraszylam. potem dlugo bylam oslupiala, potem poczulam zlosc do tych, ktorzy nasza przyszlosc chcieli pozostawic w rekach politykow, w momencie kiedy sami powinnismy zabrac glos. na szczescie w niedziele cos sie ruszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: 62.181.178.* 08.06.03, 22:23 Dziękujemy Panie Prezydencie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamosz Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.acn.pl 08.06.03, 22:26 Dziekujemy Panie Prezydencie,gdyby nie Pan nigdy by nas nie było w UE niestety obecnie rzadzący zapomnieli zaprosić Pana na Wielka Fete ale my pamietamy . Dziękujemy Panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.bmj.net.pl / 192.168.200.* 08.06.03, 22:29 Madre slowa, Panie Prezydencie. Dziekujemy za sukces Polski ktory jest w czesci takze Pana sukcesem! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wałęsa: strasznie się bałem 08.06.03, 22:52 Gość portalu: Doktor napisał(a): > Madre slowa, Panie Prezydencie. Dziekujemy za sukces Polski > ktory jest w czesci takze Pana sukcesem! W bardzo, bardzo dużej części. Ostatnie kilka lat to była ledwie ostatnia zmiana sztafety, gdyby Wałęsie - i innym - zabrakło kiedyś odwagi to byśmy tu sobie dzisiaj nie rozmawiali. Szkoda tylko, że Polska nie bardzo potrafi albo nie chce podziękować człowiekowi, któremu tak wiele zawdzięcza. Krótką mamy pamięć, bardzo krótką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jul Sobota Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 23:10 O naszej krótkiej pamięci decydują także środki masowego przekazu ,które chyba świadomie zapominają o WIELKIM ELEKTRYKU.Nie dziwię się Kwaśnieskiemu(zawiść?),ale np.Adam M?- wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivat UE!!!! Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.idea.pl 09.06.03, 02:52 chuj w dupsko kwasniewskiemu staremu komuchowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 03:27 Panie Prezydencie Walesa-wyprowadzil Pan bez jednego wystrzlu czerwona armie z Polski i zlo dobrem zwyciezajac dal fundament pod powrot Polski do Europy.Dziekujemy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: gateway:* / 192.168.1.* 08.06.03, 22:37 Panie Prezydencie, dziękuję za Pańską postawę. Po Ojcu Świętym mam Pan największy wkład osobisty we wprowadzniu nas do Europy. Niech Pan wraca do polityki. Potrzebujemy Cię, Lechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lechowi, wielkie podziękowania za Polskę! IP: gateway:* / 192.168.1.* 08.06.03, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-nowald@wp.pl Unia To Wybawienie dla Polityków i Złodziei IP: 80.51.243.* 08.06.03, 22:40 Zwykły naród bedzie miał jeszcze gorzej-zobaczymy za rok za dwa -bardzo szybko bedzie to widoczne jeszcze bardziej zuborzałe społeczenstwo.To na 100% tak bedzie. 14 lat temu ten sam Wałęsa i cała elita polityczna wmawiała narodowi poprawe za 5 za 10 lat napewno bedą widoczne oznaki lepszego życia.A co mamy obecnie po 14 latach to dobrze widać poprostu Państwo mafijne ze skorumpowanymi Politykami.Złodziei Wałęsa miał puścić w skarpetkach a puścił naród.Ten sam Wałesa wcześniej jeszcze drobnych złodziei /dzisiejszy pruszków/ uniewinniał swoimi aktami a dzisiaj drobni wówczas złodzieje stali sie obecnie najpotężniejszą mafią Swiata korumpując pokolei ludzi Polityki i ludzi z Rządu itd.To jest własnie to. Teraz Unia ma być tym wybawieniem i ci sami ludzie to opowiadają co 14 lat temu zaczynali polityke. Widać dobrze ale biede narodu -widać dobrze bogatych polityków- widać dobrze korupcje na szczytach władzy - widać dobrze państwo mafijne zamiast państwa prawa.-widać dobrze skorumpowanych urzędników każdego szczebla====To właśnie taki mamy Kapitalizm zapoczątkowany przez Wałęse-a miało być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phx Re: Unia To Wybawienie dla Polityków i Złodziei IP: *.ph.ph.cox.net 08.06.03, 23:05 Panie Prezydencie, dziekuje w imieniu moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wichrowski Katarynko! Jestes wspaniala IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.06.03, 23:09 Wlasnie nieco pozniej popatrzylem na to forum i chcialbym podziekowac Katarynie za to co napisalas. Jestes po prostu wspanialym, prawym Czlowiekiem. Jeszcze raz dziekuje. J Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nowald: a CO zrobiles z referendum konstytucyjnym? 09.06.03, 01:43 A JAK i dlaczego glosowales w kolejnych wyborach? Czy wspolpracujesz z organami scigania w sprawie korupcji w swej wlasnej gminie, czy tez sam "smarujesz"? Zrob rachunek sumienia. I MYSL. Bardzo duzo mysl. Moze ci to kiedys pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Strasznie sie balem tego glupka W. IP: *.sympatico.ca 08.06.03, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech W. Sam jesteś głupkiem - Lechu. IP: *.netten.com.pl / 192.168.1.* 08.06.03, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.pool.mediaWays.net 08.06.03, 23:13 i ja sie balem Panie Walesa ´´,bo w Polsce duzo rozrabiakow,a ja sie balem bo miszkam w Berlinie,prosze Pana i zadnych perspektyw aby tu glosowac,aby tu moeszkac legalnie,,,, to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Wałęsa: strasznie się bałem 08.06.03, 23:19 Panie Prezydencie, nie trzeba się bać. Polacy dadzą sobie radę. Okazuje się, że w potrzebie potrafimy Dzięki panie Prezydencie za wszystko, warto było! Teraz do roboty rodacy a nie rozsięść się na laurach, oklaski Europy bedą krótkie i niewiążące - wynik referendum zobowiązuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 23:32 Kiedys kiedy ci wszyscy Nikolscy, Czarzasci i inne Millery odejda w niepamiec, bedzie mozna spokojnie usiasc i dojsc do wniosku ze jednak w XX wieku nasz kraj wydal kilka wybitnych jednostek, a jedna z nich jest powszechnie szanowy i powazany Lech Wałesa. Dziekujemy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.03, 23:28 WITAJCIE W EUROPIE MOI KOCHANI RODACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.03, 23:33 DROGI LECHU W.(mam na imie tez tak samo) ja tez sie balem.Okropnie! Ale nie taki diabel straszny... Teraz zaczyna sie inna walka, ale juz o nasza NOWA EUROPEJSLKA POLSKE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowski Re: Nieładne potraktowanie L.Wałęsy, twórcy S IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.06.03, 23:42 Zasługi Przewodniczącego Wałęsy dla Polski, Polaków i tych wszystkich byłych Demoludów, które poszły w nasze ślady, są pierwszorzędne i niepodważalne; stąd niezaproszenie Go na uroczystość ogłoszenia wyników Referendum Unijnego przez obecnego Prezydenta, budzi niesmak. Ale jestem pamiętliwy i jak zadra tkwi we mnie wspomnienie, kiedy to mój ulubiony Przewodniczący, przejmując honory prezydenckie, nie zaprosił na uroczystość Prezydenta ustępującego! Nie usprawiedliwia go fakt, że tym ustępującym prezydentem był gen. Wojciech Jaruzelski, twórca Stanu Wojennego; wszak niewiele wcześniej zabiegał o kontakty z nim, zasiadał tet`a`tet w Sejmie i swobodnie sobie z nim gawędził. Hic transit gloria mundi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Nieładne potraktowanie L.Wałęsy, twórcy S IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.03, 23:51 Gość portalu: Konrad Korzeniowski napisał(a): > Zasługi Przewodniczącego Wałęsy dla Polski, Polaków i tych wszak .... Odstawmy to wszystko na bok! To juz jest historia. Liczy sie przyszlosc, DOBRA PRZYSZLOSC DLA POLSKI! Nad tym nalezy sie gleboko zastanowic. Jak czynic, aby Polsce bylo lepiej niz dotychczas. Aby pomoc najbiedniejszym. Oni tez maja HONOR i tez sa POLAKAMI! Reszta jest nie wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Konradzie, klasie politycznej ciagle KLASY brak 09.06.03, 01:47 Taki moral. Ale ...rozejrzyj sie i dzisiaj po roznych chatach GW: mnie bardzo przykro, ze nie kazdy z opcji pro-unijnej (nie lubie slowa:euroentuzjasta, bo ja raczej jak Walesa:"Nie ma wyjscia, misimy wchodzic!")potrafi po europejsku WYGRYWAC!!! wart Pac palaca, a palac Paca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Nieładne potraktowanie L.Wałęsy, twórcy S IP: *.proxy.aol.com 10.06.03, 05:46 Wlasnie o to chodzi, ze nie ujmujac mu niczego z dawnych zaslug, wobec glownie SLDowcow - ktorzy ciezko pracowali na przepchniecie tego referendum i zasluzyli na pochwale i gratulacje - zachowal sie Walesa jak ostatni buras: malostkowy, prostacki, zawistny. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.03, 23:42 DROGI LECHU W. (Mam na imie tez tak samo i nazwisko na W. Ale nie to jest wazne) ja tez sie balem. Okropnie! Ale nie taki diabel straszny... Szkoda,ze to nie wszyscy zrozumieli. Ale w takim dniu trzeba Im wybaczyc. Teraz zaczyna sie inna walka, ale juz o nasza NOWA EUROPEJSKA POLSKE!! Odpowiedz Link Zgłoś
chimek Dziekuje Lechowi 08.06.03, 23:45 Z calego serca dziekuje ci Lechu. Sa ludzie, ktorzy wiedza, ze duzo dales od siebie dla Polski. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Gicala Dziekuje P. Walesa IP: *.sympatico.ca 09.06.03, 00:14 Mam wiele krytycznych uwag do polityki ktora pan prowadzil, ale DZIEKUJE SIE NALEZY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.06.03, 00:44 dziekujemy panie prezydencie,poniewaz bez panskiej wytrwalosci nie bylo by dzisiejszego sukcesu.nauczylam sie od pana bardzo wiele, przede wszystkim tego zeby nigdy nie rezygnowac z wytyczonego przez siebie celu,skoro sie ma przekonanie ,ze jest on sluszny.sto lat panie leszku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Kwiaty na groby IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 00:50 Kto pojdzie jutro zlozyc kwiaty na groby tych ktorzy zgineli w walce o NIEPODLEGLOSC Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej walesa IP: *.dialup.mindspring.com 09.06.03, 01:31 Wyglada na to ze tylko pan walesa jest ojcem tego momentu uwazam ze powinien wspomniec o tych ludziach na ktorych plecach wjechal na szczyty a nie jak pieknie opowiada ze przeskoczyl parkan bo przeskoczyl ale tylko samego siebie w swojej pysze Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Po twoich plecach? I ze nie wspomnial, to cie boli? 09.06.03, 01:54 Malostkowosc, malostkowosc, malostkowosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Bravo Lechu od Ciebie sie to wszystko zaczelo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 01:23 Bravo Lechu od Ciebie sie to wszystko zaczelo,wielki ukłon podziękowania dla Pana i wszystkich odważnych ludzi Solidarności,może kiedys komunistów szlag trafi i bedzie sie mówić tylko o Lechu Wałęsie no bo przeciez nie o sprzedawczyku millerze ,cieszmy sie wszyscy z dobrego referendum ,pozdrawiam,ciao Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Dzieki Lechu, jestesmy prawie u celu((: 09.06.03, 01:34 Teraz praca, praca, praca... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Sowko, ja sie dolaczam. I gratulacje wzajemne!!! 09.06.03, 01:52 Ale jeszcze i KONSTYTUCJA, i ORDYNACJA, i NARZEDZIA KONTROLI WLADZY. Bo jakos wole, by Polska przypominala w tejze Unii Brytanie, nizli - przykladowo - Wlochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.03, 01:39 LECH WAŁĘSA jest bohaterem naszych czasów i kto nie przyjmuje tego do wiadomości nie jest prawdziwym Polakiem.Ale (o zgrozo!) Z wyniku najbardziej cieszą się Ci którzy jeszcze nie tak dawno opluwali tą zachodnią Europę i próbowali zniszczyć LECHA WAŁĘSĘ.Być może dlatego zabrakło LECHA na pierwszym planie!Ale teraz właśnie WAŁĘSA jest POLSCE najbardziej potrzebny.Nie zmarnujmy kolejnej szansy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.maine.rr.com 09.06.03, 01:44 to ze sie bal to sie wcale nie dziwie , to nie pierwszy raz , jako Bolek tez sie bal, ale akta wyczyscil i juz sie nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ja tez, ale troche mniej :O) IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 14:18 Gość portalu: as napisał(a): > to ze sie bal to sie wcale nie dziwie , to nie pierwszy raz , > jako Bolek tez sie bal, ale akta wyczyscil i juz sie nie boi . :::: Widzisz, nie tylko Walesa mial obawy dot. wynikow referendum. To nie jest jednak usprawiedliwienie dla pieprzenia glupot. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 02:02 Do Wyborczej-na pierwsej stronie waszego portalu: • Premier Leszek Miller: I przemówił naród • Wałęsa: strasznie się bałem NIE WAŁĘSA TYLKO LECH WAŁĘSA - NAJLEPIEJ PREZYDENT w szczegolnosci przy zestawieniu nazwiska tego ostatniego z "Premierem" idiotą z Żyrardowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Z Calgary Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.ca.shawcable.net 09.06.03, 02:48 Lechu... Nalezysz do grona, ktorego nie wolno dopuszczac do publicznego wystepowania. Ludzie, ktorzy nie opieraja swoich poczynan na pelnej i niekwesionowanej trosce o wszystkich Polakow sa zdrajcami. Co dobrego zrobiles dla Polski ??? Co dobrego dla Solidarnosci ? Nie ma dla nich miejsca w zyciu publicznym. Moga sie gzdzic we wlasnych organizacjach zaklamanych i kontrolowani dokladnie PRAWEM, nad ktorym nie moze nikt byc. Nie tylko nie przyczyniles sie do budowania takiego PRAWA ale otworzyles furtke dla komunistycznej recydywy, dla ktorej Narod jest przeszkoda do wszystkiego. Bez pozdrowien Piotr Zabielski z Calgary www.rodzinywyborcow.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordian Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.future / 192.168.0.* 09.06.03, 02:56 Boze co za belkot.Oszolomy PROSZE sie zamknac jesli nie macie nic do powidzenia!!! Wszystkim NORMALNYM zycze pomyslnosci i wytrwalosci! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wałęsa: strasznie się bałem IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 03:36 Panie Prezydencie Walesa-wyprowadzil Pan czerwona armie bez jednego wystrzalu z Polski i dal fundament pod powrot Polski do Europy.Dziekujemy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Nie ma co, klasa to on nadal nie grzeszy IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 06:31 "Miałem wielkie obawy, bo w parlamencie zrobiono straszną rzecz, prowokację albo głupotę, bo jeśli powiedziano narodowi +możesz sobie robić jak chcesz, a my i tak przegłosujemy+, to ci ludzie nigdy nie powinni być w parlamencie. To są niebezpieczni ludzie i dlatego się strasznie bałem" - powiedział .. :::: Ktos inny pogratulowalby tej koalicji i rzadowi sukcesu, bo jakby nie bylo to staraniem tej ze koalicji, oraz rzadu, Polska zaliczyla w koncu referendum na rzecz UE. . Czlowiek z jaka taka klasa, zamiast wybrzydzania, docenilby znane starania komuny. A zabiegali bardzo bo nawet lepiej wchodzili w dupe klerowi niz sam Lech Walesa. Dla wspolnego! dobra tym razem. I jak bym nie brzydzil sie plaszczeniem sie przed klerem to w tym przypadku chyle przed Kwasniewskim i Millerem czola. Do takiego czegos trzeba miec jednak charakter i patriotyzm. Lech Walesa wolal uszczknac choc tyle z osiagniec koalicji. Zaprzyjaznione ZCh- N-owskie rzady, takze za prezydentury Walesy, robily rekami ZCh-N-owcow wszystko by Polska do UE nie weszla. I niewiele brakowalo by odniesli sukces. Wtedy Lech Walesa nie mial wielkich obaw. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś