stormy_weather 13.07.07, 00:30 www.haaretz.com/hasen/spages/881002.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nordpol Re: no, he never forgot .... 13.07.07, 00:34 web.israelinsider.com/views/11665.htm Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Ja ja tego tez never forgot 13.07.07, 01:20 Izraelscy żołnierze zastrzelili omyłkowo we wtorek w Hebronie na Zachodnim Brzegu palestyńskiego nastolatka, który trzymał w ręku broń-zabawkę - poinformowała rzeczniczka armii izraelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: no, he never forgot .... 13.07.07, 04:27 Pamietajcie Srodkowa Europe, a nie to, jak ja niejaki A.H., a pozniej J.S. usilowali zniszczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: no, he never forgot .... 13.07.07, 01:43 "Izraelscy żołnierze zastrzelili omyłkowo we wtorek w Hebronie na Zachodnim Brzegu palestyńskiego nastolatka, który trzymał w ręku broń-zabawkę - poinformowała rzeczniczka armii izraelskiej." I bardzo dobrze zrobili. Ogólna pula genów ludzkości tylko dobrze na tym wyjdzie. Trzeba być zdrowo piегdolniętym, albo wyjątkowo nienawidzieć własnego dziecka, żeby mu dawać na Zachodnim Brzegu pistolet-zabawkę do zabawy. Ale takie właśnie jest Arabstwo: zdrowo piегdolnięte i nienawidzące własnego potomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Prezentujesz 13.07.07, 09:20 Tu typowy khazarski punkt widzenia. Polega on na antysemityzmie do swoich braci arabow, na faszyzmie i rasizmie, pozbawionym ludzkich odruchow. Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś