hasz0 26.07.07, 14:27 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4342190.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder No tak:(Jestescie w koncu z Lyzwa w podobnym wieku 26.07.07, 14:34 ...wiec nie ma sie co dziwic twoim projekcjom. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Bezwstydny ciulu! Smiesz mnie spostponować wiekowo 26.07.07, 14:48 ? To faszystowsko-bolszewickie forum zdrajców, imających się wszelkich socjologiczno-psychologicznych sztuczek, oczerniających przyzwoitych ludzi doprowadziło mnie do szewskiej pasji zemaskowania owijanych w bawełnę Waszych i waszych wrednych sposobików odpowiedzi "ad personam" na dowolnie zadane każde me pytanie! Wystarczy qrva popatrzeć na konferencję premiera broniącego w Nartach polskiej racji stanu i ich własności... Wredne czepliwe haniebne suczki które nie interesuje klrzywda ludzka a płatne oszczerstwa mego rządu. To TYLKO i JEDYNIE ich interesuje... A kolejna polska rodzina traci dach nad głową i jest wysiedlana, bo sąd uznał pozew niemieckiego obywatela o zwrot majątku na terytorium Rzeczypospolitej. Tak było już w Zdorach i Nartach. Obecnie toczy się precedensowy proces przeciwko gminie Jedwabno i Skarbowi Państwa o zwrot 50 ha ziemi. Pamiętasz jak Twoja opcja szydziła: "To niemożliwe!" "Oszołomy zajmują sie teorią spiskową" Niemcy są ambasadorem Polski" Obiecały rzady niemieckie... i tym podobne FATALNE dla Polaków MYŚLENIE łże-łgarskie! Spadaj albo je'b się mogę cię ja zdiagnozować pracowałeś w klinikach? Studiowałęś medycynę? jak ja przez 6 lat w akademiku? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pisze sie "Tiulu".... 26.07.07, 15:00 ...Nie, tyle lat, co ty nie studiowalem zawartosci akademika Akademii Medycznej Byles bardziej zainteresowany zenska, czy meska zawartoscia? hasz0 napisał: > pracowałeś w klinikach? > Studiowałęś medycynę? jak ja przez 6 lat w akademiku? Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta ___Pisze sie "Tiulu"....gdy nie wymawia "hrhrhrhr" 26.07.07, 15:15 ja mam polską bezbłędną wymowę... chcesz to to usłyszeć super dźwięcznie i wyraźnie z najlepszym akcentem i intonacją, którą zachwycało się paręnaście damskich pokoleń? Co studiowałem w przerwach to noja sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ja np. sadze, ze moglbys popracowac nad swoja.. 26.07.07, 18:54 ...sraczka forumowa. Ale co tam ja Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ja tu sobie niegdyś kulturalnie polemizowałem a Ty 26.07.07, 23:01 skutek winien przyczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder PamietamPamietam tez,ze sie to zmienilo radykalnie 26.07.07, 23:10 ...po zdjeciu z ciebie bana. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 kacza racja stanu ponad prawem 26.07.07, 18:47 hasz0 napisał: > Wystarczy qrva popatrzeć na konferencję premiera broniącego > w Nartach polskiej racji stanu i ich własności... Juz Ci Haszu pisalem, ze OBECNIE jak mi zaplacicie to Wam poradze co nalezy zrobic. Wasze pojecie prawa uniemozliwia Wam jakiekolwiek racjonalne dzialanie. Vater Fuehrerr ueber Alles. "Premier" "prawnik" mowiacy takie dyrdymaly to juz super prowokacja antypolska. Hasz tego nawet nie zauwazy. > i tym podobne FATALNE dla Polaków MYŚLENIE łże-łgarskie! Sluszna samokrytyka Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 to pomówienie niedokładnie słyszałeś od łgarzy 26.07.07, 23:03 starszy stan prawny wazniejszy? zapłacę ci markami za €? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: A co gdy się okażeże Anetka zgwałciła bidaka 26.07.07, 15:52 To nie jest wykluczone. Ponieważ nie ma żadnych dowodów na to, ze to Aneta gwałciła Łyżwę, nie ulega wątpliwośći, że dowody te zostały zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 brak dowodów? sąd gdy je nawet widzi tak orzeka 26.07.07, 16:35 jakby ich nie widział. Niemiec , który wyjechał na własne życzenie do raju, dostał od Niemiec odszkodowanie (inaczej nazwane jest przez administrację niemiecką był przez nią pouczany, jak go zwrócić, dostaje gotowe kwestionarusze pozwu i wie, że "polskie" sądy nie stana po stronie Polkaa, który wtedy nie mógł wybrać wolnego świata... przekonywali mnie też Twoi idole polityczni, że w Polsce ni ma mafii www.sport.pl/pilka/1,70994,4341738.html resztę absurdów opisywałem dawniej i dziś Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sady staja po stronie prawa 26.07.07, 18:50 hasz0 napisał: > "polskie" sądy nie stana po stronie Polkaa, To jest niepojete. Jeden taki nie stanal nawet po stronie Super-Polaka Nad-Boga Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 szyderstwem się kiedyś sam zadławisz orzekają różn 26.07.07, 22:29 ie w tej samej sprawie. Niepojete jest orzekanie, na podstawie zeznań świadczącego kłamliwie wobec dokumentu ze swym podpisem i pieczatką, który jest dla sądu pomimo tego wiarygodny - ze sąd nie żada od firmy źródłowego dokumentu ale opiera się na fałszywych zeznaniach itd.itd ... niepojęte jest twoje przekonanie ze posiadasz wiedzę o każdej sprawie. Niepojęta twa mściwa zapiekłość maskowana ironią. " Już dawno powinien tam być wpisany Skarb Państwa i nowi właściciele - mówi "Dziennikowi" Dorota Arciszewska-Mielewczyk, senator, założycielka Powiernictwa Polskiego. - Niestety, kolejne władze zaniedbały tę sprawę, a cierpią przez to ludzie wyrzucani ze swoich domów - dodaje." Dawni właściciele powołują się na zapisy w księgach wieczystych świadczące o ich własności nieruchomości. Problem jednak w tym, że zapisy te nie mają nic wspólnego ze stanem faktycznym. - Stare księgi niemieckie straciły moc prawną i nie powinno się orzekać na podstawie wypisów z tych ksiąg - ocenia prof. Jan Szachułowicz z Uniwersytetu Warszawskiego, specjalista w zakresie prawa gospodarki nieruchomościami. Brak aktualnych wpisów w księgach potwierdzających, kto jest aktualnym właścicielem nieruchomości, to przede wszystkim efekt wieloletnich zaniedbań władzy publicznej. Zdaniem prof. Szachułowicza, sprawę można załatwić "w miesiąc" przez zamknięcie starych ksiąg i założenie nowych polskich, a dotychczas zapadłe wyroki należy skarżyć do wyższych instancji. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: brak dowodów? sąd gdy je nawet widzi tak orze 26.07.07, 20:13 hasz0 napisał: > jakby ich nie widział. > Niemiec , który wyjechał na własne życzenie do raju, dostał od Niemiec > odszkodowanie To Lyzwe Niemiec zgwalcil? SzymonNiemiec? > przekonywali mnie też Twoi idole polityczni, że w Polsce ni ma mafii > www.sport.pl/pilka/1,70994,4341738.html > resztę absurdów opisywałem dawniej i dziś Moi idole akurat nie o tym mowili, ale dobrze ze nareszcie dajesz wiare wlascicielowi TVN. To wazny krok naprzod. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 jw. awansowały miernoty stąd takie wyroki 26.07.07, 22:32 www.naszawitryna.pl/jedwabne_1023.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 "Błyskawiczne kariery" + nepotyzm =państwo prawne 26.07.07, 22:36 stajnia Augiasza czyli gnój. Kto się nie przekonał nie uwierzy. I będzie szydził...z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: jw. awansowały miernoty stąd takie wyroki 26.07.07, 23:49 Co do awansu miernot to zgadzam sie z Toba w 100%. Zaufanie do Waltera, teraz awans miernot. Czy to napewno Ty Haszu? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A co gdy się okażeże Anetka zgwałciła bidaka 26.07.07, 16:32 Gdy się okażeże Anetka zgławałciła bibidaka Łyłyżwę ninic sie nienie stanie ale gdy sie okażeże popod ninickiem hasz0 & Co piszesze Miminichnik to bebędzie dopopiero sesensacja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A co gdy się okażeże Anetka zgwałciła bidaka 27.07.07, 01:27 hasz0 napisał: > A co gdy się okażeże Anetka zgwałciła bidaka [Łyżwę]. A nic. Łyżwa jak zajdzie, to usunie, czyli wyskrobie. Do tego celu nie będzie potrzeby wyciągać z aresztu weterynarza Popeckiego; Łyżwowa z klapcążkami powinna wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś