jaceq 22.08.07, 01:30 na Pardę i Wodę? Obyczajowe? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4423023.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Kryże i Ziorro 22.08.07, 09:55 to znamienne i wiadomo kto stoi tam gdzie stało ZOMO A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 wyręczą mnie inni 22.08.07, 10:24 Parda wyszedł. Woda się wstrzymał. Ziobro wygrał. sam_sob 22.08.07, 07:44 Odpowiedz "Opowiadała o skonfliktowaniu ministra z Trybunałem Konstytucyjnym i władzą sądowniczą oraz jego wojnie z Januszem Kaczmarkiem i Andrzejem Lepperem". Zatem to powód by pozostał na tym stanowisko, bo wie gdzie tkwi przyczyna istotnego zła. Parda wyszedł. Woda się wstrzymał. Ziobro wygrał. landaverde 22.08.07, 08:01 Odpowiedz "Ten w sprawie Ziobry uzasadniała wczoraj Julia Pitera (PO). Ironizowała, że minister zajmuje się głównie publikowaniem sprostowań i robieniem konferencji prasowych "z rekwizytami rodem z kiepskiego teatru". Ale wysuwała też zarzuty większego kalibru. Opowiadała o skonfliktowaniu ministra z Trybunałem Konstytucyjnym i władzą sądowniczą oraz jego wojnie z Januszem Kaczmarkiem i Andrzejem Lepperem." Też mi zarzuty. W sądach (oraz w TK) pełno komuchów wydających tendencyjne wyroki, a Ziobro ma to zmienić - konflikt jest w tym wypadku naturalny. Gdyby go nie było, to znaczyłoby, ze minister nie wykonuje należycie swoich zadań. Ciekawe też czy Pitera widziała kiedykolwiek podejrzanych lub oskarżonych pałających miłością i życzliwymi uczuciami do prokuratora? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dorn dziekuję w imieniu Saby Giertchowi za zainter 22.08.07, 10:28 esowanie. Cyrk na Wiejskiej trwa. Chcą odwołać Marszałka Sejmu na kilka dni przed samorozwiązaniem Sejmu. Gdzie tu sens? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ooo! Widzę ,że normą jest przyprowadzanie zwierząt 22.08.07, 10:47 do Sejmu Pytasz o sens odwołania? Sens jest taki,że marszałek ma wielki wpływ na kolejność głosowań Lepiej miec swojego marszałka w tak cięzkim okresie. Lepiej jak mataczy swój A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Pozorowanie Opozycji? 22.08.07, 11:06 ino tłumaczę jak krowie na miedzy przystawki walczą o swój byt - co się dziwisz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakie 'gwoździe' miał Zero... 22.08.07, 21:55 Może ten ? dolnyslask.naszemiasto.pl/olesniczanin_-_czlowiek_roku/specjalna_pozycja/4052_5069.html?pp=3 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jakie 'gwoździe' miał Zero... 22.08.07, 23:49 wikul napisał: > Może ten ? Eee, chyba nie, mimo entuzjastycznych okrzyków tego gwoździa "na komisji": "panie ministrze, jestem z panem do samego końca, mojego albo pańskiego!" Ziobro podobno dyma coś innego, coś z Polskiego Radia, nieco bardziej apetycznego. Wygląda też, że gwoździe się Zioberkowi rozsypały: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4426261.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4425149.html Za to LiS chudnie w oczach: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4425893.html?skad=rss A Gosiu - jak to Gosiu: jest zwolennikiem (proszę się nie śmiac), męskich decyzji: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4426520.html?skad=rss I chyba tylko tchórzliwemu Dornowi coraz bardziej (mam nadzieję) wstyd własnego tchórzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Sukcesy Zbigniewa Ziobry 26.08.07, 17:13 Autor: buffalo_bill☺ 26.08.07, 17:09 1. Afera billboardowa: "Z powodu niestwierdzenia przestępstwa Prokuratura Okręgowa w Warszawie umorzyła śledztwo w sprawie rzekomego finansowania przez PZU billboardów lidera Platformy Obywatelskiej Donalda Tuska przed wyborami prezydenckimi." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,3787685.html 2. Dr Garlicki: "Sąd stwierdził, że nie istnieje nawet prawdopodobieństwo, żeby dr Mirosław G. kogokolwiek zabił. Stąd decyzja o jego wypuszczeniu za kaucją - powiedział Radiu TOK FM, Wojciech Małek rzecznik sądu okręgowego w Warszawie." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4112251.html 3. Barbara Blida: "Prokuratura dwa lata temu zbadała sprawę remontu willi Barbary Blidy i nie dopatrzyła się korupcji - ustaliła "Rzeczpospolita". serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4144399.html 4. Korupcja w ministerstwie rolnictwa: "- To minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro ostrzegł mnie o przygotowywanej przez Centralne Biuro Antykorupcyjne akcji w ministerstwie rolnictwa - oświadczył na sobotniej konferencji prasowej szef Samoobrony Andrzej Lepper." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4382152.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Sukcesy Zbigniewa Ziobry 30.08.07, 01:11 najprawdopodobniej dojdzie jeszcze kolejny "sukces": na Szaserów. Zero się nie wypłaci. Czy Cimoszewicz za 3 lata da mu rentę "specjalną"? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Jakie 'gwoździe' miał Zero... 29.08.07, 07:29 Niedługo Grek Ziobra będzie miał tylko jeden gwóźdź - zardzewiały w doopie. Odpowiedz Link Zgłoś