Dodaj do ulubionych

Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka?

IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 17:27
...kapelana, Leszka Glodzia?
Obserwuj wątek
    • Gość: doku Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.chello.pl 12.07.03, 17:49
      ...żeby 1szy żyd miał sie
      z kim uchlać
      pozatem kretynie52
      spierdalaj z forum
      • Gość: Krzys52 Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 20:21
        Gość portalu: doku napisał(a):

> ...żeby 1szy żyd miał sie
        > z kim uchlać
        > pozatem kretynie52
        > spierdalaj z forum
        .
        ::
        A teraz napisz to samo ale jako Debil
    • Gość: krety52 krety 52 krety 52 IP: 130.94.107.* 12.07.03, 18:19
      K.P.
      .
      K.P.
      • gini Re: No wlasnie po co? 12.07.03, 20:23
        Wszyscy wiedza , ze Kwasniewski to pijak dal juz raz popis.
        • Gość: Kris Re: No wlasnie po co? IP: 61.123.255.* 13.07.03, 20:31
          gini napisała:

> Wszyscy wiedza , ze Kwasniewski to pijak dal juz raz popis.

Znowu ci sie pomigało sekutnico? Watek o Głodziu Flaszce jest a nie o
          prezydencie.
          • Gość: camrut delirium tremens dotyka rowniez wspolwyznawcow:). IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:40
      • Gość: camrut JUZ SAM TWOJ NICK TLUMACZY WIELE... IP: *.echostar.pl 13.07.03, 14:11
        ale poniewaz nadal nic nie rozumiesz, proponuje jeszcze raz udac sie do:
        1. www.nszzsol.lodz.pl/inter/internowani.htm
        2. sprawdzic miejsce na liscie z numerem 222
        3. a teraz zakodowac sobie raz na zawsze, ze na skutek pomyłki, zamiast
        Krzysztof wpisano Kazimierz
        4. Krzys podpisujac sie dwa razy, dal tym samym do zrozumienia, ze chodzi o ta
        sama osobewink
        5. Kazimierz P. = Krzysztof P.
        6. K.P. = K.P.
        7. A teraz powinna cie przerazic twoja wlasna glupotasmile

• Gość: krety52 KRETY KRETY IP: *.gen.twtelecom.net 13.07.03, 14:41
          kazimierz krzysztof
          krzysztof kazimierz
          ...................
          52=222
          222=52
          ...................
          K.P.
          .
          K.P.
          • Gość: camrut ODPISALABYM, ALE W ZASADZIE NIE MA NA CO...:) IP: *.echostar.pl 13.07.03, 16:18
            • Gość: Krzys52 Tu chodzi o tego Pijaka, Kamilo. Popatrz na te... IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 18:46
              ...morde opoja i zarloka. I takiego wysyla kk do reprezentowania Polakow na
              Ukrainie. Jakby Ukraincy nie znali sie na pijakach. Krotko, wstyd jak cholera.
              .
              Serdeczosci Kamilo
              Krzysztof
              .
              PS...Jesli chodzi o przekonywanie Smierduchy - daj sobie spokoj. Ona zywi sie
              konfliktem i awantura. To jest jej zabawa. Ponadto Smierducha jest potwornie
              wrecz glupia, o czym przeciez doskonale wiesz.
              .
              A swoja droga, nie byloby juz sprawy gdybym po prostu sklamal, ze np. wstawili
              mi drugie imie, albo ze to jakis inny facet gdyz ja nie bylem internowany a to
              jest przeciez lista internowanych. Kazdy katol siegnalby po wygodne klamstwo,
              przy czym, pozniej, po wyjasnieniu sprawy powiedzialby, ze wczesniej zartowal
              tylko, lub zelgal cos rownie wygodnego. Klamczuch ma znacznie latwiejsze zycie.
              Zwlaszcza klamczuch patologiczny - jak Smierducha.
              Na dobra sprawe to mnie nie robi roznicy ten Kazimierz. Skoro brakuje tam
              nazwisk 11 moich kolegow, z ktorymi siedzialem - gdyz nie dopilnowali by ich
              wpisano - to, prawde powiedziawszy, moja tam obecnosc niespecjalnie mnie
              zachwyca. Z Kazimierzem czy Krzysztofem - wszystko jedno. Ponadto, ja wiem
              swoje.
              Nawiasem mowiac jeszcze jednemu wstawili Kazimierza - zamiast Mieczyslawa. Ta
              lista robiona byla na predce i po 20 latach. A tylko ja mam pamiec dinozaura.smile)
              • Gość: camrut Coz...taktownosc w iscie kat. stylu:( IP: *.echostar.pl 13.07.03, 18:54
                przeciez to jak gol samoboj, ale najwidoczniej liczy sie cos innego, a moze to
                po prostu przejaw skrajnej głupoty i krotkowzrocznosc?!
                Olej gownojadow, przciez to flustraci, a przerazajaca wiekszosc to
                malolaty...smile
                Dolaczylam sie do Twojego watku o 'swietym Pawle'smile
                pozdrawiam!
                • Gość: Krzys52 Re: Coz...taktownosc w iscie kat. stylu:( IP: *.proxy.aol.com 13.07.03, 19:18
                  Gość portalu: camrut napisał(a):

> przeciez to jak gol samoboj, ale najwidoczniej liczy sie cos innego, a moze
                  to
                  > po prostu przejaw skrajnej głupoty i krotkowzrocznosc?!
                  > Olej gownojadow, przciez to flustraci, a przerazajaca wiekszosc to
                  > malolaty...smile
                  > Dolaczylam sie do Twojego watku o 'swietym Pawle'smile
                  > pozdrawiam!
                  .
                  :::
                  To wspaniale Kamilo,
                  zaraz zapoznam sie z Twoim wpisem.
                  Aktualnie koncze tekscik o korupcji (ktory to juz tekst o korupcji...?).
                  Przygotowalem go w ramach polemiki z Katarynka (ktorej walory intelektualne
                  oraz uczciwosc wysoko oceniam, ale Katarynka jest wierzaca i praktykujaca,
                  niestety...), jednak wydaje mi sie teraz, ze temat zasluguje na osobny watek.
                  Mam nadzieje ze posunieciem tym nie uraze Katarynki.
                  .
                  Serdecznosci
                  Krzysztof
                  .
                  PS...Moj argument logiczny na okolicznosc nie-historycznozci Jezusa zwalil z
                  nog najwiekszych moich oponentow. Tradycyjne podejscia pozostawialy zbyt duzo
                  miejsca na niedomowienia, a w efekcie pozorna przewage zwolennikow
                  historycznosci Jezusa, a wiec wsparcie dla wierzen. Wobec mojego argumentu
                  koscielni sa po prostu bezradni.
        • gini Re: JUZ SAM TWOJ NICK TLUMACZY WIELE... 13.07.03, 18:58

> ale poniewaz nadal nic nie rozumiesz, proponuje jeszcze raz udac sie do:
          > 1. www.nszzsol.lodz.pl/inter/internowani.htm
          > 2. sprawdzic miejsce na liscie z numerem 222
          > 3. a teraz zakodowac sobie raz na zawsze, ze na skutek pomyłki, zamiast
          > Krzysztof wpisano Kazimierz
          > 4. Krzys podpisujac sie dwa razy, dal tym samym do zrozumienia, ze chodzi o
          ta
          > sama osobewink
          > 5. Kazimierz P. = Krzysztof P.
          > 6. K.P. = K.P.
          > 7. A teraz powinna cie przerazic twoja wlasna glupotasmile
          >

Juz mnie przerazila.
          Krzys to po prostu Kazio.A moze Kazio to Krzys?
          Co to za roznica.
          • Gość: camrut skoro cie przerazila.. na poczatek dobre i to.... IP: *.echostar.pl 13.07.03, 19:12
            • Gość: spychacz Re: skoro cie przerazila.. na poczatek dobre i to IP: 209.26.191.* 13.07.03, 19:49
              miła pani gini
              po czemu ty z takim
              skurwysenem numer 52
              jeszcze gadasz
              to zapluty ubek
              nie jednego
              kablował

pzdr
              • institoris1 Re: skoro cie przerazila.. na poczatek dobre i to 13.07.03, 20:00
                Gość portalu: spychacz napisał(a):

> miła pani gini
                > po czemu ty z takim
                > skurwysenem numer 52
                > jeszcze gadasz
                > to zapluty ubek
                > nie jednego
                > kablował
                >
                > pzdr

zakablowal spychaczsmile)
                • Gość: OLO I Re: skoro cie przerazila.. na poczatek dobre i to IP: *.chello.pl 13.07.03, 20:07
                  też to słyszałem
                  • Gość: camrut ze spychacz to donosiciel?! o zgrozo:)!!!! IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:10
                    • institoris1 kiedys te wieksze nazywaly sie "staliniec" 13.07.03, 20:15
                      Naczy sie spychacze, a nie donosiciele.
                      • Gość: camrut nawyk paplania zdradza ich samych:) IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:25
              • Gość: camrut na poczat.postaraj sie podpisac pod wlasciwym post IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:07
                pod wlasciwym post'em, a potem....
                'nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu'...ale powinienes ta
                formule 'mily panie' znac lepiej ode mnie, nieprawdaz?!
                Ale i tak kabel jestessmile
          • Gość: Kris Re: JUZ SAM TWOJ NICK TLUMACZY WIELE... IP: 61.123.255.* 13.07.03, 20:38
            Złosliwa dziwka ściera belgijska wybździła:

Juz mnie przerazila.
            Krzys to po prostu Kazio.A moze Kazio to Krzys?
            Co to za roznica.

Różnica dla mądrych jest dla głupich brak. Postawiłaś kolejna kupę śmierdzacą
            nie na temat watku. Spadaj ściero lizać dupe na prywatne fora tu nic po tobie
            • Gość: camrut zgoda.Roznica dla madrych dla glupich brak IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:45
              po co wiec sie takim glupolem przejmowac? Sam sie zdradza swoja elokwencja i
              nadgorliwosci w przyklejaniu latek, w imie Ojca i syna, rzecz jasnasmile
              • Gość: Kris Re: zgoda.Roznica dla madrych dla glupich brak IP: 61.123.255.* 13.07.03, 20:53

> po co wiec sie takim glupolem przejmowac? Sam sie zdradza swoja elokwencja i
                > nadgorliwosci w przyklejaniu latek, w imie Ojca i syna, rzecz jasnasmile

Nie wiem czy Cie zaskocze, ale ta głupia ściera deklaruje sie jako ATEISTKA
                Dobre co?
                • Gość: camrut Re: zgoda.Roznica dla madrych dla glupich brak IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:58
                  no masz...moze 'sumienie'smile nie pozwala jej inaczejsmile?!
                  Licze na to,ze do wieczora jeszcze padnie na forum jakas 'perelka' w jej
                  wydaniu. Wydaniu katolicko - ateistycznymsmile
                  Amensmile!
                  • Gość: Kris Re: zgoda.Roznica dla madrych dla glupich brak IP: 61.123.255.* 13.07.03, 23:24
                    Walczaca ateistkasmile)))))))))
                    Kon by sie usmiał.
    • Gość: OLO I Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.chello.pl 13.07.03, 20:25
      ze gadali staliniec
      na spychacze
      moze ale chiba
      na wsi wieśniaku
      czerwony
      • Gość: camrut tyle milosci chrzescijanskiej w jednym post'cie:)? IP: *.echostar.pl 13.07.03, 20:28
        znakiem tym, jak nic katoliksmile
    • Gość: bez a co to, ukrainska "HORYLKA" zla jest? IP: 192.120.171.* 13.07.03, 20:52
      nie moge o niej zlego slowa powiedziec,
      a sprawdzalem jej jakosc wielokrotnie.

- To daj i Glodziowi poprobowac.
      • Gość: Kris Re: a co to, ukrainska 'HORYLKA' zla jest? IP: 61.123.255.* 13.07.03, 20:57
        Gość portalu: bez napisał(a):

> nie moge o niej zlego slowa powiedziec,
        > a sprawdzalem jej jakosc wielokrotnie.
        >
        > - To daj i Glodziowi poprobowac.

nie w tym rzecz tylko fioletowy kinol Głódź wstyd Polsce przynosi
        dla mnie moze chlac nawet denaturat
        • Gość: camrut niech sie zatacza nad oltarzem IP: *.echostar.pl 13.07.03, 21:04
          albo chwiejnym krokiem kroczy dookola oltarza, jesli to wiernym nie
          przeszkadza, ale ten gamon wystepuje jako reprezentant Polski. Wstyd.
          To,ze wierni akceptuja zapijaczonych kaznodziejow, to ich sprawa, ale wielebny
          Glodz - pijak podczas takiej uroczystosci....wstyd. wstyd. wstyd.
          I wyczucie taktu w iscie katolickim stylu.
          • Gość: Krzys52 Re: niech sie zatacza nad oltarzem IP: *.proxy.aol.com 14.07.03, 16:25

> albo chwiejnym krokiem kroczy dookola oltarza, jesli to wiernym nie
            > przeszkadza, ale ten gamon wystepuje jako reprezentant Polski. Wstyd.
            > To,ze wierni akceptuja zapijaczonych kaznodziejow, to ich sprawa, ale
            wielebny
            > Glodz - pijak podczas takiej uroczystosci....wstyd. wstyd. wstyd.
            > I wyczucie taktu w iscie katolickim stylu.
            .
            ::
            Kilkakrotnie czytalem o wistepach tego wieprzka w pijackim widzie. Popatrz na
            te dwu-litrowa morde opoja i te swinskie oczka - a wiesz juz wszystko.
            Zgzdzam sie oczywiscie, ze nie tak znow trudno wyobrazic sobie takiego Glodzia,
            ktory narabany jak gwozdz uskutecznia dzikie tance dookola kamienia ofiarnego.
            Parafianie ma sie rozumiec nic, taktownie, nie widza.
            .
            Serdecznosci takze dla Krisa
            .
            Krzysztof
          • Gość: bez nad nami Bog, a za Bugiem? IP: 192.120.171.* 14.07.03, 16:38
            nie chwytasz jednego:
            na obszarze miedzy Bugiem, a Wladywostokiem pijany polityk,
            pop, czy nawet ksiadz, w czasie pelnienia obowiazkow - to zaden dyshonor.

Co kraj, to obyczaj.
            • Gość: camrut Re: nad nami Bog, a za Bugiem? IP: *.echostar.pl 14.07.03, 21:40
              Gość portalu: bez napisał(a):

> nie chwytasz jednego:
              > na obszarze miedzy Bugiem, a Wladywostokiem pijany polityk,
              > pop, czy nawet ksiadz, w czasie pelnienia obowiazkow - to zaden dyshonor.
              >
              > Co kraj, to obyczaj.

Poki co, my jestesmy krajem miedzy Odra a Bugiem, a Glodz wystepowal jako
              reprezentant Polski, a nie sasiadow miedzy Bugiem a Wladywostokiem, jak
              woliszsmile. A jako taki powinien utozsamiac sie z wartosciami narodowymi a
              nie 'sasiadowymi' ('nasi' parafianie chyba nie zalicza z duma, jako obyczaju,
              pijanstwa swoich duszpasterzy )- czyli jednak dyshonor.Chyba,ze Glodz pod
              wplywem procentow utozsamil sie z innym kregiem kulturowym. Ale to juz inna
              przypadlosc - rozdwojenie jaznismile + oczywiscie alkoholizm
    • Gość: JB Znowu Kwas narozrabiał? nt IP: *.inetia.pl 14.07.03, 16:52
    • Gość: U Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.75.50.66.Dial1.Boston1.Level3.net 14.07.03, 20:56
      Byla okazja do wychlapania,to sie zalapal,co nie?
    • Gość: mary Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.ne.client2.attbi.com 15.07.03, 20:55
      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...kapelana, Leszka Glodzia?
      • Gość: mary Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.ne.client2.attbi.com 15.07.03, 20:55
        Gość portalu: mary napisał(a):

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
        >
        > > ...kapelana, Leszka Glodzia?

w pijanym widzie pomylily ci sie pijaki?
        • Gość: Krzys52 Re: Dlaczego do Pawliwki wyslano tego Pijaka? IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 05:34
          Gość portalu: mary napisał(a):

> Gość portalu: mary napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
          > >
          > > > ...kapelana, Leszka Glodzia?
          >
          >
          > w pijanym widzie pomylily ci sie pijaki?
          .
          :::
          Obawam sie, ze to Ty masz jakies mary. Mnie pijaki absolutnie nie pomylily sie.
          Ja mam swego ulubionego i jest nim katabas Glodz. Ty oczywiscie mozesz miec
          swojego i jest nim...ktokolwiek nim jest (pozwol ze konfidencjonalnym szeptem
          spytam: czy mialas na mysli biskupa Sliwinskiego, czy jakiegos innego
          biskupa?). W ten oto prosty sposob kazdemu z nas przypada sprawiedliwie, jeden
          pijak biskup - na pysk.
          .
          K.P.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka