monopol 15.07.03, 19:07 W rzeczywsitości jest sprawnie działającą mafijną maszynką Sojuszu Lewicy Demokratycznej do ukręcania łba niewygodnym dla Millera sprawom. Kto by się tego spodziewał patrząc w te tępe oczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę IP: *.energoprojekt.com.pl 15.07.03, 20:03 monopol napisał: > W rzeczywsitości jest sprawnie działającą mafijną maszynką Sojuszu Lewicy > Demokratycznej do ukręcania łba niewygodnym dla Millera sprawom. > > Kto by się tego spodziewał patrząc w te tępe oczka? jeżeli zahaczyłeś swoim życiem o kawałek PRL, to nie powinieneś się dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę 15.07.03, 20:13 Gość portalu: zxc napisał(a): > jeżeli zahaczyłeś swoim życiem o kawałek PRL, to nie powinieneś się dziwić Jednak dziwię się. PRL przepadł już w mrokach historii, mamy demokrację, kapitalizm. Potwory przeszłości nie powinny już straszyć. A jednak straszą... Wynika z tego, że SLD dąży do odbudowania w dzisiejszej rzeczywistości swoich mafijnych struktur z czasów Polski Ludowej. A wszyscy się na to patrzą i to by było na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawężnik Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę IP: *.icpnet.pl 15.07.03, 20:58 monopol napisał: > Gość portalu: zxc napisał(a): > > > jeżeli zahaczyłeś swoim życiem o kawałek PRL, to nie powinieneś się dziwić > > Jednak dziwię się. PRL przepadł już w mrokach historii, mamy demokrację, > kapitalizm. Potwory przeszłości nie powinny już straszyć. A jednak straszą... > > Wynika z tego, że SLD dąży do odbudowania w dzisiejszej rzeczywistości swoich > mafijnych struktur z czasów Polski Ludowej. > > A wszyscy się na to patrzą i to by było na tyle... Panie Monopol, dobrze , ze piszesz prokurator Kapusta, bo za komuny znałem milicjanta tzw. krawężnika o nazwisku Kapusta i to był wcale przyzwoity krawężnik ! > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę 15.07.03, 21:41 Gość portalu: Krawężnik napisał(a): > Panie Monopol, > dobrze , ze piszesz prokurator Kapusta, bo za komuny znałem milicjanta tzw. > krawężnika o nazwisku Kapusta i to był wcale przyzwoity krawężnik ! No jeśli taki był rzeczywiście, to daj mu Boże zdrowie W końcu i w MO byli porządni ludzie - niektórzy przeszli pozytywnie weryfikację po upadku PRL. Nie każdy milicjant był ZOMO-wcem pałującym ludzi. Nie każdy z nich był Ciastoniem, Płatkiem, Piotrowskim, Pękalą czy Chmielewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 22:13 ale dzisiaj wieczorem w TVN24 faktycznie zachowywał sie jak idiota monopol napisał: > W rzeczywsitości jest sprawnie działającą mafijną maszynką Sojuszu Lewicy > Demokratycznej do ukręcania łba niewygodnym dla Millera sprawom. > > Kto by się tego spodziewał patrząc w te tępe oczka? > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę 15.07.03, 22:19 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > ale dzisiaj wieczorem w TVN24 faktycznie zachowywał sie jak idiota Udawał sukinsyn. Jest cwany i zwinny - potrafi zakamuflować każdą rzecz, która mogłaby zaszkodzić jego mocodawcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę IP: 80.72.34.* 15.07.03, 22:13 monopol napisał: > W rzeczywsitości jest sprawnie działającą mafijną maszynką Sojuszu Lewicy > Demokratycznej do ukręcania łba niewygodnym dla Millera sprawom. > > Kto by się tego spodziewał patrząc w te tępe oczka? > On zmienił wcześniejsze nazwisko nazywał się środek z kapusty Oczka nie tępe lecz wredne ps Pozwalamy na to wszyscy Ty Ja oraz wszyscy głosujący Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę 15.07.03, 22:17 Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > On zmienił wcześniejsze nazwisko nazywał się środek z kapusty > Oczka nie tępe lecz wredne Nie taki to głąb wbrew pozorom... Wredny ( i wierny ) przydupas Millera > ps > Pozwalamy na to wszyscy Ty Ja oraz wszyscy głosujący Ja głosując jeszcze im nigdy nie pozwoliłem, ale tak zwana większość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Prokurator Kapusta tylko wygląda na idiotę IP: 80.72.34.* 15.07.03, 22:26 monopol napisał: > Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > > > On zmienił wcześniejsze nazwisko nazywał się środek z kapusty > > Oczka nie tępe lecz wredne > > Nie taki to głąb wbrew pozorom... > Wredny ( i wierny ) przydupas Millera > > > ps > > Pozwalamy na to wszyscy Ty Ja oraz wszyscy głosujący > > Ja głosując jeszcze im nigdy nie pozwoliłem, ale tak zwana większość... > > Jesteśmy w mniejszości (nie mniejszością) Odpowiedz Link Zgłoś