palnick 08.10.07, 21:11 wybory2007.wp.pl/kalkulator.html?rfbawp=1191869580.453&ticaid=149ac "Przejdź do kwestionariusza" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palnick Mam poglądy nie z TEJ ziemi :-))) 08.10.07, 21:28 Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem: Lewica i Demokraci - 5% zbieżnych odpowiedzi Pozostałe partie: Platforma Obywatelska - 5% Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 5% Prawo i Sprawiedliwość - 5% Samoobrona RP - 5% Polska Partia Pracy - 0% Polskie Stronnictwo Ludowe - 0% --- Wynik jest zrozumiały. Żadna partia nie realizuje mojego programu i tylko Jarosław Kaczyński chce wszystko zmienić Głosuję na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re:Mnie wyszło dokładnie tak samo, jak Pani Alnick 08.10.07, 22:00 To bardzo dziwne, bo z p. Alnick mamy przecież bardzo rózne poglady. Czyli test jest do de. We władzach AKN (Akademicki Klub Narciarski) na Politechnice Warszawskiej był w latach 60-tych niejaki Albicki. Jego zona musiała sie nazywać p. Albicka. Niewykluczone, ze ona to Palnick - dla niepoznaki "b" zamieniła na "n". tak, żeby wyszło p. Alnicka, a potem jeszcze raz dla niepoznaki odrzuciła ostatnie "a" i wyszedł p. Alnick, w skrócie palnick. No to palnicka rozszyfrowaliśmy do końca! Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k No patrz Ceesio czegoś Cię nauczyli w tej UBecji 08.10.07, 22:08 cs137 napisał: > No to palnicka rozszyfrowaliśmy do końca! I ta maniera pisania w liczbie mnogiej, aż się wzruszyłem tawarisz... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ceesia usunęli z UBe za prowincjonalizm i wysłali 08.10.07, 22:35 do USA. Nic mu to nie pomogło "Mam niechęć do polskiego inteligenta. Denerwuje mnie jego prowincjonalność.Kiedy przyjechałem do Polski i naczytałem się rozmaitych pism, moje pierwsze wrażenie było takie, że to wszystko jest nieważne. Cokolwiek oni wydają i piszą, to jest niepoważne. Ludzie na Zachodzie są poważniejsi. W Polsce oświeconych inteligentów jest bardzo mało.A patrząc na naszą kampanię wyborczą, można powiedzieć, że jest ich minimalna ilość - twierdzi Mrożek." wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=50316&wid=9274490&rfbawp=1191826604.721 Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Tego samego, czego Palnicka nauczyli 08.10.07, 22:53 Dlatego w teście wyszedł nam dokładnie ten sam wynik. Siedzieli my z Palnickiem w jednej ławce w Akademii Spraw Węwnętrznych, kuźni ubeckich kadr. Nie pamietasz, Szm0k? Cóż to, zza pulpitu wykładowcy nigdy nie patrzyłes na słuchaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sz0k:)) 08.10.07, 22:01 Kononowicz nie zalozyl partii? Ten byl bardziej rewolucyjney w sensie zmiany palnick napisał: > Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem: > > Lewica i Demokraci - 5% zbieżnych odpowiedzi > > Pozostałe partie: > > Platforma Obywatelska - 5% > Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 5% > Prawo i Sprawiedliwość - 5% > Samoobrona RP - 5% > Polska Partia Pracy - 0% > Polskie Stronnictwo Ludowe - 0% > --- > > Wynik jest zrozumiały. Żadna partia nie realizuje mojego programu i > tylko Jarosław Kaczyński chce wszystko zmienić > > Głosuję na PiS! > Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Sz0k:)) 08.10.07, 22:36 marouder napisał: > Kononowicz nie zalozyl partii? > Ten byl bardziej rewolucyjney w sensie zmiany --- Owszem ale on chciał zrobić tak, żeby niczego nie było Odpowiedz Link Zgłoś
patience Hehehe ja tez :D 09.10.07, 09:39 Wynika z tego, ze w sytuacjach granicznych (tj pogladow nabytych osobiscie a nie pod wplywem propagandy partyjnej) test wyrzuca ksiezycowe przeliczniki. Zdaje sie ze to jak w testach na inteligencje, ktore mierza tylko pewien przedzial, a geniusze wychodza albo z bardzo wysokim ilorazem albo jako idioci. Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem: Polska Partia Pracy - 70% zbieżnych odpowiedzi Pozostałe partie: Polskie Stronnictwo Ludowe - 65% Lewica i Demokraci - 60% Samoobrona RP - 60% Prawo i Sprawiedliwość - 60% Platforma Obywatelska - 40% Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 30% Dlatego zaglosuje na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Hehehe ja tez :D 09.10.07, 11:02 patience napisała: > Dlatego zaglosuje na PiS --- I to jest jedyna właściwa konstatacja niezaleznego umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Kolejny test z cyklu "od idiotów dla idiotów" 08.10.07, 21:43 Ale, jako że dupokracja to rządy idiotów właśnie, to się nawet nie dziwię, że ktoś to może potraktować poważnie i jako jakąkolwiek (a już nie daj Boże - ostateczną) sugestię... Pierwsze lepsze z brzegu pytanie: "Czy jesteś za ujednoliceniem stawki podatkowej?" jest np. wyjątkowo kretyńskie. Ciekawe ilu geniuszy zgadnie dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
rejtan.ka lewica = prawica:)) 08.10.07, 23:19 a mnie bezpartyjnej lewaczce (za jaka sie uwazam) wyszlo, ze jestem prawica, wg. tego testu. To znaczy, ze nasze partie "prawicowe" sa naprawde lewicowe, bo ze LID nie jest zadna lewica tylko partia krwiopijczych oligarchow, to od dawna wiadomo. moje wyniki: Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 73% zbieżnych odpowiedzi • Samoobrona RP - 68% • Prawo i Sprawiedliwość - 63% • Polskie Stronnictwo Ludowe - 53% • Polska Partia Pracy - 48% • Lewica i Demokraci - 38% • Platforma Obywatelska - 33% Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Jak to mozliwe, że wyszło ci tyle procent? 08.10.07, 23:26 Czuję się niedoprocentowany To się na szczęście da naprawić sposobem Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rejtan.ka Re: Jak to mozliwe, że wyszło ci tyle procent? 08.10.07, 23:36 pitny spiryt ma ponoc 96%, ale pali wątpia). Nie wiem, tak mi wyszlo, ale to ciekawe. Juz od dawna mam wrazenie, ze nazewnictwo polskich partii nie ma nic wspolnego z nazewnictwem swiatowym i tradycyjnym, jest calkiem dowolne. Polskie partie prawicowe sa naprawde lewicowe, a LID i PO to neoliberalne partie zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak to mozliwe, że wyszło ci tyle procent? 08.10.07, 23:43 rejtan.ka napisał: > pitny spiryt ma ponoc 96%, ale pali wątpia). > > Nie wiem, tak mi wyszlo, ale to ciekawe. Juz od dawna mam wrazenie, ze nazewnictwo polskich partii nie ma nic wspolnego z nazewnictwem swiatowym i tradycyjnym, jest calkiem dowolne. Polskie partie prawicowe sa naprawde lewicowe, a LID i PO to neoliberalne partie zlobu. --- Masz wrażenie? Dla mnie to oczywista oczywistość )) Odpowiedz Link Zgłoś
rejtan.ka Re: Jak to mozliwe, że wyszło ci tyle procent? 08.10.07, 23:52 oczywiscie, ze to oczywista oczywistosc Bylam przekonana, ze LID to partia egoistycznych oligarchow, sprzedawczykow i krwiopijcow, ale nie wiedzialam, ze partie uwazajace sie za prawicowe sa w naturze lewicowe. To dla mnie nowosc. Przypuszczam, ze te pytania faktycznie odzwierciedlaly program roznych partii. Odpowiedz Link Zgłoś