minusn 25.10.07, 21:54 komentarza nie potrzeba. Jak takie g.ówno handlujące krajem razem z milerm i innymi towarzyszami może być zapraszane? Cud? Zmartwychwastanie? Jutro cudów c.d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minusn Haaallo CUD mamy ! 25.10.07, 22:20 My tu cud mamy, a tvn dalej jedzie z kampanią wybiórczą... W warszawie nagle się hektary ziemii znalazły 2 km od PKiN (Pałac Kultury dla ludzie spoza), które można przehandlować. Bufetowa już interes wietrzy. A ME? Eeeee tam... W chorzowie też jest boisko Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Haaallo CUD mamy ! 25.10.07, 22:25 Tym bardziej, że Platformiakom kadencja sie skończy przed ME więc to, ze się nie uda czegoś tam zorganizowac bedzie mozna zwalic na nowy rząd...A cud sie nie zdarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: cudu ciąg dalszy 25.10.07, 22:27 wczoraj o tej samej porze co Oleksy dziś w tvn Fotyga się objawiła. To był cud. Do tej pory pod wrażeniem jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: cudu ciąg dalszy 25.10.07, 23:03 minusn napisał: > fotyga może i jest cudem natury... bez wątpienia. Wczoraj byłem pod "głębokim wrażeniem" i dopiero około 22.30 byłem w stanie wykonać ruch palcem i przełączyć mój telewizor na inny kanał... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: cudu ciąg dalszy 25.10.07, 23:09 No tak, ale to nie jest cud tej ekipy i tego im za zasługi poczytywac nie mozemy. Prosi sie o odnotywanie cudów bieżących... Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: cudu ciąg dalszy 25.10.07, 23:12 No więc jest cud... W wawie hektary ziemii się znalazły... i można w super miejscu apartementy budować... tutaj park skaryszewski, saska kępa, wisła... a bufetowa nogami przebiera... Jedno ale ME będzie w Chorzowie. Trudno można zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: pytanie techniczne 25.10.07, 23:13 cuda odnotowuje się (i potwierdza) w jakimś określonym celu. W kosciele katolickim po to by np. ogłosic kogoś świętym. Co z cudami PO (jeśli będą)? Czy ma to doprowadzic do ogłoszenia PO "świetą"? Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: pytanie techniczne 25.10.07, 23:17 No więc nie jest tak prosto z tymi cudami... I nie jest prawdą że cuda są po to by ktoś był świętym... Wtedy świętymi by byli: św. Olek św. Bolek św. Lewandowski św. Miller św. Oleksy św. Jaskiernia bł. Gronkowiec bł. Sawicka i najnowszy bł. Lipiec i jeszcze kilku... Odpowiedz Link Zgłoś