Gość: Józef Zawadzki IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:24 ma możliwośc slekcji postów. To zgon tego forum. Nora UBeków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła no i kto tu kretynem jest IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 13:29 to że ja mam możliwość selekcji postów, banowania adresów i wycinania nicków wedle upodobania, to wszyscy więdzą o tym. Amerykę odkryłeś, też coś... Ludzie nauczyli się z tyn żyć, tylko ty jeden podskakujesz, co o kretyniźmie twoim świadczy, bo wiedząc już jakie możliwości mam, to cicho powinieneś siedzieć baranie jeden. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: no i kto tu kretynem jest IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:36 Wszystkich tłuku nie zablokujesz. Wróć do lektury tego co to tobie odpadzie napisano. Wiem skąd się logujesz. Przy najbliższej okazji masz zmienioną maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: no i kto tu kretynem jest IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 13:40 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Wszystkich tłuku nie zablokujesz. Wróć do lektury tego co to tobie odpadzie > napisano. Wiem skąd się logujesz. Przy najbliższej okazji masz zmienioną maskę. Józiu: 1. stosujesz groźby karalne 2. ja się nie loguję 3. to, że zostałeś zablokowany to twoja wina jest. Napisz odwołanie, zobaczę co da się zrobić. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: no i kto tu kretynem jest IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:44 Zmiana maski nie jest karalna kameleonie. Nawet na mydło się nie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Józio dziwne skojarzenia ma IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 14:19 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Zmiana maski nie jest karalna kameleonie. Nawet na mydło się nie nadajesz na mydło? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kretyn Prełka 09.08.03, 13:30 Facet daj sobie spokoj bo w kazdym poscie to Ty kretyna z siebie robisz.Z tym, ze moze o to chodzi, to sie przestane wtracac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Kretyn Prełka IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:33 Zgadza sie . Perełka mieł racje w jednym gdy pisał o Twoim IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kretyn Jozio 09.08.03, 13:44 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Zgadza sie . Perełka mieł racje w jednym gdy pisał o Twoim IQ. No wiec sie pomylil, szkoda tylko, ze nie napisal o twoim IQ bo pewnie czegos takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: Kretyn Jozio IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:46 Nawet nie zasługujesz na odpowiedź jednozowojowa dziewico. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kretyn Jozio 09.08.03, 13:50 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Nawet nie zasługujesz na odpowiedź jednozowojowa dziewico. Jozek a jak ty piszes z tego zablokowanego przez Perle adresu? O tlumaczenie jednozowojew dziewicy , nie bede sie dopraszac, coz Je suis viege =cala zarumieniona sie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Kretyn Jozio IP: *.zin.lublin.pl 09.08.03, 13:47 gini napisała: > Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > > > Zgadza sie . Perełka mieł racje w jednym gdy pisał o Twoim IQ. > No wiec sie pomylil, szkoda tylko, ze nie napisal o twoim IQ bo pewnie czegos > takiego nie ma. gini, daj spokój. Józio pewnie miał zwarcie na łączach i mózgu. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Touche Perla! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś