owca_czarna 01.01.08, 00:33 Bo chciałam złożyć mu życzenia noworoczne i zapytać czy już zrobił test szczoteczki do zębów. O wie o co chodzi Wikule wszystkiego dobrego w Nowym Roku ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm może dostał zawału... 01.01.08, 00:41 albo wylewu... mógł tez wpaść pod pociąg... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: może dostał zawału... 01.01.08, 00:44 to się nazywa noworoczny optymizm.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie, abstract juz sie naebal:)/nt 01.01.08, 00:48 ariadna-enta napisała: > to się nazywa noworoczny optymizm.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: może dostał zawału... 01.01.08, 01:05 ariadna-enta napisała: > to się nazywa noworoczny optymizm.) On był miły i sympatyzcny, mimo że różne trawy jadaliśmy. Wikuleeeeeeeeeeee gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: może dostał zawału... 08.01.08, 11:27 ariadna-enta napisała: > dlaczego był? A jednak jest! owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: może dostał zawału... 01.01.08, 01:02 hiperrealizm napisał: > albo wylewu... > mógł tez wpaść pod pociąg... Kciałam mu złożyć życzenia. Szukam go wszędzie www.ceper.com.pl/meteo/rysunki/owca.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba faktycznie, gdzieś go zjadło ostatnio... 01.01.08, 00:45 ...a korzystając z wolnej chwili życzenia zasyłam wszystkim z dziewiczych ostępów Puszczy Knyszyńskiej. I każdemu życzę na Nowy Rok tego, czego ony każdy by mi życzył. Z tym, że ja życzę szczerze... I daj boh, sztob nieposlednij Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: faktycznie, gdzieś go zjadło ostatnio... 01.01.08, 00:51 No ja Tiebia zelaju cztoby wsio choroszyje, szcziastliwoje, krasiwoje zdorowoje i wkusnoje bylo nieposliednije Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: faktycznie, gdzieś go zjadło ostatnio... 01.01.08, 01:39 marouder.eu napisał: > No ja Tiebia zelaju cztoby wsio choroszyje, szcziastliwoje, krasiwoje zdorowoje > i wkusnoje bylo nieposliednije Hahaha, ale sukces Babariby wszyscy gadamy pa ruskamy jazyku dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: faktycznie, gdzieś go zjadło ostatnio... 01.01.08, 01:15 babariba-babariba napisała: > ...a korzystając a korzystaj se póki możesz > z wolnej chwili no co Ty, myślałam, że znów odprawiłeś Babaribową na drugi koniec Polski i korzystasz z dostępu do lodówki oczywiście ... > życzenia zasyłam wszystkim z dziewiczych uch napisałeś dziewiczych > ostępów Puszczy Knyszyńskiej. aaaaaaaa był ciemny, ciemny las, a w tym ciemnym, ciemnym lesie był ciemny ciemny .... ))))))) > I każdemu życzę na Nowy Rok tego, czego ony każdy > by mi życzył. a ja Tobie życzę Babaribo ....... hmmmmmm czego chcesz? > Z tym, że ja życzę szczerze... też będę życzyła szczerze ino powiedz czego chcesz > I daj boh, sztob nieposlednij S Nowym Godam Pozdrawlaju Was - ja tak znaju owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie jest Wikul ? 01.01.08, 01:14 owca_czarna napisała: > > Bo chciałam złożyć mu życzenia noworoczne i zapytać czy już zrobił test > szczoteczki do zębów. O wie o co chodzi > > Wikule wszystkiego dobrego w Nowym Roku ))))))))))) Jestem, jestem. Serdecznie dziękuję za życzenia ale tego testu i podobnych nie robię. Wszystkie panie kierownice(?), kierowcowe(?) przedkonały sie dotkliwie że nie warto. Znudził mnie Aquanet a i sprawy techniczne przeszkadzały w bywaniu na tym forum. Uporałem sie w końcu i z powrotem przesadłem sie na XP. A przy okazji owieczko, czy to rzeczywiscie prawdziwa natura kobiety ? video.interia.pl/obejrzyj,film,34353,sortuj,p,st,24H,pozycja,2 ,prawdziwe_oblicze_kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Gdzie jest Wikul ? 01.01.08, 01:26 wikul napisał: > A przy okazji owieczko, czy to rzeczywiscie prawdziwa natura > kobiety ? > > <a href="video.interia.pl/obejrzyj,film,34353,sortuj,p,st,24H,pozycja,2" target="_blank">video.interia.pl/obejrzyj,film,34353,sortuj,p,st,24H,pozycja,2</a> > ,prawdziwe_oblicze_kobiety I tak nas kochacie video.interia.pl/obejrzyj,film,89707,sortuj,t,st,laski,pozycja,4,%C5%9Awi%C4%85teczny_mix_z_laskami Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie jest Wikul ? 01.01.08, 02:48 owca_czarna napisała: > I tak nas kochacie Oczywiście, pod waruniem ze nie przesadzacie z podzielnoscią uwagi, zwłaszcza w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Gdzie jest Wikul ? 01.01.08, 17:41 wikul napisał: > owca_czarna napisała: > > > I tak nas kochacie > > > Oczywiście, pod waruniem ze nie przesadzacie z podzielnoscią uwagi, > zwłaszcza w łóżku. Hehehe cos taki zły )) czyżby Twoja pani wykazała się przesadną podzielnością uwagi i dojrzała, że Twój brzuch zaczyna przesłaniać Ci ... no nazwijmy ... życie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie jest Wikul ? 01.01.08, 18:59 owca_czarna napisała: > wikul napisał: > > > owca_czarna napisała: > > > > > I tak nas kochacie > > > > > > Oczywiście, pod waruniem ze nie przesadzacie z podzielnoscią uwagi, > > zwłaszcza w łóżku. > > Hehehe cos taki zły )) czyżby Twoja pani wykazała się przesadną podzielnością > uwagi i dojrzała, że Twój brzuch zaczyna przesłaniać Ci ... no nazwijmy ... > życie Zły ??? Może troche złosliwy. Ale bardzo lubię kobiety. Ciebie też bardzo lubię, chociaż czasem się nie zgadzamy. Pozdrawiam noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Na dobry początek :-) 08.01.08, 01:47 - Tato, czemu pies sąsiadów już nie szczeka? - Nie gadaj, tylko jedz kotlety! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Na dobry początek :-) 08.01.08, 11:25 wikul napisał: > - Tato, czemu pies sąsiadów już nie szczeka? > - Nie gadaj, tylko jedz kotlety! > Uważasz, że z owcy też takie kotlety można zrobić? owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Na dobry początek :-) 09.01.08, 01:22 owca_czarna napisała: > wikul napisał: > > > - Tato, czemu pies sąsiadów już nie szczeka? > > - Nie gadaj, tylko jedz kotlety! > > > > Uważasz, że z owcy też takie kotlety można zrobić? > > owca_czarna Niektórzy jedzą baraninę, zwłaszcza młodziutką. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Na dobry początek :-) 09.01.08, 01:27 wikul napisał: > owca_czarna napisała: > > > wikul napisał: > > > > > - Tato, czemu pies sąsiadów już nie szczeka? > > > - Nie gadaj, tylko jedz kotlety! > > > > > > > Uważasz, że z owcy też takie kotlety można zrobić? > > > > owca_czarna > > > Niektórzy jedzą baraninę, zwłaszcza młodziutką. Osobiście nie lubię baranów, zjadać oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś