Gość: Oaza IP: *.lar.sch.gr 20.08.03, 13:35 Wpadłam sie przywitać. Sporo nowych twarzy, tematy te same. Wciąż o Żydach i Arabusach. Zgroooooooooooza! Gdzie sie podziała moja siódemka ulubiona? Jeszcze w Tarnowskich Górach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Re: Wpadłam sie przywitać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 13:39 Gość portalu: Oaza napisał(a): > Wpadłam sie przywitać. Sporo nowych twarzy, tematy te same. Wciąż o Żydach i > Arabusach. Zgroooooooooooza! > > Gdzie sie podziała moja siódemka ulubiona? Jeszcze w Tarnowskich Górach? Witaj . Siedem był obecny nie tak dawno w wątku "Zabijają okupantów z ONZ" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dziendobry IP: 213.216.66.* 20.08.03, 13:43 spierdalaj skąś przyszedł pejsaty transwestyto 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oaza Re: dziendobry IP: *.lar.sch.gr 20.08.03, 14:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > spierdalaj skąś przyszedł pejsaty transwestyto > > 5040 Antosiu koooooochany móóóóój. Nie denerwuj sie. Jesteś częścią tego folkloru. Kto sie lubi ten sie czubi no nie? Ja jestem od biskupa tarnowskiego i mam ciebie przetestowac w imieniu matek wysyłajacych dzieci na oazy. Jak bedziesz sie tak brzydko wyrażał to wiesz co ci bozia zrobi z jezykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wiesz ja tez IP: 213.216.66.* 20.08.03, 14:30 jestem do swojej roli* przywiazany. np zawsze jak cie tu widze to mam nieodparta chec powiedzenia ci "spierdalaj". 5040 *-nie myslic za areałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A więc to jednak ta sama Oaza IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 14:53 co to jest serdeleczną przyjaciółką nieświętej pamieci śLimaka. /nt/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wygląda na to ze IP: 213.216.66.* 20.08.03, 14:55 Oaz wiele spraw przemyslal bo przy jego ostatnim pobycie dosc wyraznie dystansował sie ok Kamilś'a pierdząc coś o obronie uciśnionych [itp dyrdymałki] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak To by znaczyło IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 14:59 że nawet Oaza można poniekąd ucywilizować (w razie czego wytresować). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oaza Re: A więc to jednak ta sama Oaza IP: *.lar.sch.gr 20.08.03, 14:56 Gość portalu: pollak napisał(a): > co to jest serdeleczną przyjaciółką nieświętej pamieci śLimaka. /nt/ czemu /nt?/ tropicielu antychrysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A więc to jednak ta sama Oaza IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 15:01 Gość portalu: Oaza napisał(a): > czemu /nt?/ tropicielu antychrysta? A coś ty taki(a) ciekawski(a)? Odpowiedz Link Zgłoś