vicky17 17.02.08, 23:37 donosic,donosic kota do ambulatorium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:39 strasznie smieszne i dowcipne, rochellino... trzeba podac dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:41 dana33 napisała: > strasznie smieszne i dowcipne, rochellino... > trzeba podac dalej..... nie mow...usmialas sie znow po pachy? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:42 melord napisała: > > > nie mow...usmialas sie znow po pachy? > > po czubek koczka Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:42 dana33 napisała: > strasznie smieszne i dowcipne, rochellino... > trzeba podac dalej..... nu donos bo sie nudzisz tit for tat do not worry ale mam ucieche,ze geriatria dostaje drgawek. niedlugo przedawkujesz waleriane i zaczniesz latac po scianach.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:43 a co mam donosic? zes durna? to wszyscy wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:48 dana33 napisała: > a co mam donosic? zes durna? to wszyscy wiedza. no chyba nie donosisz swoich majtek. jedyna durna jaka widze to ty i jak sie nie uspokoisz z trolowaniem mnie to sie poskarze. spadaj gamoniu na swoje forum i odpindol sie ode mnie. zachowujesz sie jak niedopieszczona panienka przyklejajac sie zawsze do mnie. lesba jestes czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:56 )))) pewno ze lesba... przeszkadza ci? ja to ciagle jestem na moim forum.... tutaj tylko w przerwach... a ty co tu robisz? nudzisz sie na okraglaku, nie? tez bym sie nudzila.... )) nieprzyjemnie miec tyle dowodow pogardy, nie rochellinka? a tak chcialas byc popularna.... tylko inaczej troche nie? nu, ale popularna jestes.... bijesz rekordy w pogardzaniu toba.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:45 klika....hehe wytklikali prawie 100 postow choc cos o wygranej wspominali...naiwni Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:47 rachela czemu innych podejrzewasz może to ktoś z twoich? a znowu twój koleś zerowiec przylazł z podwędzonym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:50 ariadna-enta napisała: > rachela czemu innych podejrzewasz > może to ktoś z twoich? > a znowu twój koleś zerowiec przylazł z podwędzonym wątkiem. my zaczynamy watki,wy sie przyklejacie,plujecie inwektywami a potem klikacie to normalka. z tego szefowa zyje e tam koncze zabawe,ale test wyszedl pierwsza klasa,wedlug scenariusza Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 17.02.08, 23:58 jasne, ze to wy zaczynacie watki... mozna latwo sprawdzic, nie? nawet nie wysilacie sie na zmiane tytulu... ))) test ci wyszedl? nu, to dobrze.... przynajmniej cusik ci wyszlo.. ) durnowata rochellina... osmieszasz sie strasznie, probujac ratowac to, czego nie masz zupelnie... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 00:00 zaczynacie wątki nas atakujące nie widzisz tego?Widziałaś,żebym ja,albo Dana rozpoczęły wątek o ludziach z okrąglaka,albo zerżnęła wam wątek i komentowała go po chamsku? no .a teraz idż się wpisz do wątku zerowca -teraz jest pod nickiem dana-33,popluj sobie razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 00:03 nu, ariadna.... ja to mam przednia zabawe, jak widze te "testy" rochelliny... )) wprawdzie wycieli, ale dzisiaj wylam doslownie z tych bluzgow.. )) rochellinka chyba dzisiaj juz siedziec nie bedzie mogla, bo dupsko zbite na siny kolor... )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 00:53 ariadna-enta napisała: > zaczynacie wątki nas atakujące > nie widzisz tego? przepraszam ja zaczelam o cwiakalskim a wyscie tylki wpieprzyly z marudnym trollem. teraz watek o kotach a nie o was,ty chyba tez palisz maryche lub nie stac cie na okulary. czemu bezczelnie klamiesz,zalezy ci na tym by wyjsc znowu na idiotke? bezczelne watki i to personalne wy na wszym faszytowskim grajdole co wpis,nie mowiac,ze nie ma wpisu i zdania by moj nick nie byl nadmieniony. jak mame kocham razem z szefowa zmienilyscie orientacje seksualna,bo to juz pachnie mi fiksacja. nie piszcie na moich watkach i ignorujcie mnie dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 00:57 aha to było TYLKO o kotach.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:22 ariadna-enta napisała: > aha to było TYLKO o kotach.)) a co ty masz ogon czy miauczysz a moze jestes cwiakalskim? sprawdzilas co w spodniach nosisz zanim zaczniesz znowu nadawac glupoty,ze zakladamy watki o was? jestes cwiakalskim czy kotem,zdecyduj sama? jak mowie nauczylas sie klamac jak z nut,albo palisz maryche i zatracasz poczucie rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:23 to już wolę być kotem.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:25 ariadna-enta napisała: > to już wolę być kotem.)) kurde wywaliliscie mi jego urocze zdjecie. no wiesz on jest co najmniej tak urodziwy jak ten wylenialy co tu tupie sapiac. he,he watki o was to by sie cwiakala obruszyl i mnie pozwal Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:27 tak czy owak każdy wyleniały kot ładniejszy od Ćwiąkalskiego. sprawdzasz czas?.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:47 ariadna-enta napisała: > tak czy owak każdy wyleniały kot > ładniejszy od Ćwiąkalskiego. > > sprawdzasz czas?.)) sprawdzam bo lece na koncert:tym razem 2,5 godziny jak w pysk szczelil new orleans jazz,ze spiewem i solowkami. doniose jutro jak wroce zywa jak bylo, a tymczasem dobranoc wierni milosnicy,niestety me stopki zostaly wyciete wraz z cwiakala,wiec nie chce mi sie wklejac ich ponownie do poclaowania. jak to szlo,ale to chyba bylo napisane dla naszego wsiutka: bielejet parus odinokij w tumanie morja golubom szto iszczet on w stronie daljokoj szto kinul on w kraju radnom nu wywietrzcie sypialnie przed snem i nie zapomnijcie o klikaniu i donosach na mnie bo sie zmartwie jak jutro watek zobacze. nie ma jak pompa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:49 pa rachelko będę tęsknić Teraz zrób się na bóstwo i jazzuj.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 01:53 ariadna-enta napisała: > pa rachelko będę tęsknić > Teraz zrób się na bóstwo i jazzuj.)) u nas nie musimy sie pokazywac ani robic na bostwo,tu liczy sie muzyka a czesc muzykow wyglada jakby sprzedawala ryby na targu,ale jak wyciagna instrumenty i grac zaczna to nic tylko zalowac,ze samemu sie tak nie gra lidka tu inny swiat i nne wymogi,zupelnie nie polskie i to mnie w sumie bardzo cieszy. mniej pompy a wiecej naturalizmu przez co lepiej i mniej stresujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 02:02 dobra w sukni czy w dresie baw się dobrze. tylko się nie spóżnij czasami chyba,że w Ameryce można przychodzić kiedy się chce. polska wsiutka tego nie wie.))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Prosze przed wyjsciem sprzatnac po sobie! 18.02.08, 02:18 Zabieraj swoj inwentarz z Aquanetu "damo". Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:01 ..naprawde nie wystepowalem pod zadnym nickiem-podszywka Dorobilas sie nastepnych wielbicieli klamczucho patologiczna Jestes bardzo popularna osoba, nie ma to-tamto! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:07 rachelka to lubi,my o tym wiemy i ją wielbimy.))) gdyby faktycznie miała dość jak to ciągle podkreśla poszłaby sobie dawno,ale nie siedzi i niby to się oburza.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wikul napisal kiedys, ze Vickutek jak... 18.02.08, 01:12 ...nie zostanie porzadnie opjordolona, to glupia chodzi i miejsca sobie nie potrafi znalezc. Cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:24 marouder.eu napisał: > ..naprawde nie wystepowalem pod zadnym nickiem-podszywka > Dorobilas sie nastepnych wielbicieli klamczucho patologiczna > Jestes bardzo popularna osoba, nie ma to-tamto! e tam,widac,ze duzo osob samotnie pociaga denaturacik,no coz nie moja to sprawa,ze wirtualnie to znacznie gorzej sie prac niz w realu a potrzeby widac panowie macie duze,tyle,ze mozliwosci male Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:26 rachelka wszystko cacy możemy się słownie poprzerzucać tylko czemu ty ciągle krążysz wokół jednego tematu wszystko ci się tak jednoznacznie kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:36 Obydwie z Maglara za szczyt kobiecego szczescia uznaja rzniecie, zreszta rzniecie byle jakie, gdyz przyjemny anturaz opisuja jedynie wielkoscia meskiego przyrodzenia. Zalosne makolagwy Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Caly urok w tym, ze ja Vickutku.. 18.02.08, 01:50 marouder.eu napisał: > Obydwie z Maglara za szczyt kobiecego szczescia uznaja rzniecie, zreszta > rzniecie byle jakie, gdyz przyjemny anturaz opisuja jedynie wielkoscia meskiego > przyrodzenia. > Zalosne makolagwy nie przypominam sobie bym z miarka latala za toba,ale byc moze uciekles ze wstydu pod spodnice mame. raczej nie gustuje w tego typu statystykach ale rozumiem,ze ty je kochasz i czujesz sie strasznie zaszczycony podsuwac kazde badziewie kazdej kobiecie. no coz byli i tacy ktorych ekshibicjonizm rajcowal,wybacz,ale nie musialam sie tym ekscytowac i do dzis mnie to raczej nie pociaga w zadnym wymiarze,nawet wirtualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Drogi Vickutku, osobom takim jak ty i Maglara,... 18.02.08, 02:00 ...gdyby pokazac dobra relacje miedzy kobieta a mezczyzna, pelna milosci, troski, radosci, seksu, ktory ich wiez umacnia, to podejrzewam, byscie nie daly wiary, ze jest ona mozliwa. Pozostaly wam prymitywne ekscytacje spowodowane pustka w sobie i wokol siebie, ewentualnie sprowadzanie relacji do czestotliwosci krotkotrwalego bzykania na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Aha, Vickuniu powyzsze pisalem raczej ze.. 18.02.08, 04:53 ..wspolczuciem dla ciebie i Maglary. Obawiam sie, ze obydwie albo nie mialyscie moznosci ich poznac w praktyce, albo gdzies zagubilyscie w "odmetach" waszych biografii proste pojecia dobra, milosci pojmowanej jako postawa, nie tylko emocja i chcica, godnosci wlasnej, wiernosci, uczciwosci i szczerosci zarowno intencji jak i dzialan. Przykro mi, ale teksciory o "starej/starym" i robocie lozkowej odbywajacej sie na krotko przed zasnieciem w porze wczesno nocnej wystarczajaco obnazaja twoja milosno-seksualna codziennosc. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Szczegolnie ta milosc i gpdnosc wlasna 19.02.08, 07:59 a coz dopiero pomyslec o cudzej. No nie, Maruder? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie Bogno:) 19.02.08, 08:18 Nie manipuluj. Faktycznie nie znosze prostaczek Vickutka i jej przyjaciolki-pijaczki Maglary, z drugiej strony jednak wspolczuje takim osobom jak one. Inna rzecz, ze mozliwosc dokonania przez nie korekty praktycznie wynosi ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jako osoba zdenaturyzowana metaforycznie oraz.. 18.02.08, 01:29 ..posiadajaca zdenaturyzowana realnie przyjaciolke Maglare wiesz to z pewnoscia. vicky17 napisała: > e tam,widac,ze duzo osob samotnie pociaga denaturacik, Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zdenaturyzowana, forum ci zdycha. Ostatni post.. 18.02.08, 05:28 ..o godz, 0.21 czasu polskiego. Tu juz imienia nie odzyskasz, spadaj wiec PS. Sadze, ze na wlasnym forum takze utracilas imie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zdenaturyzowana, forum ci zdycha. Ostatni pos 18.02.08, 11:39 co znaczy forum jej zdycha? a ono kiedys wogole zylo? paru szurnietych sie tam produkuje, albo po naradach mailowych rzucaja sie, zeby otworzyc 2-3 nowe tematy, obracajace sie albo wokol zydow albo wokol.... zydow... ))) czasem, jak mimo wszystko chca cos nowego, to ida na erec i sciagaja od nas... ))) no i swietuja glosno kazda setke wpisow... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Łomatko, ja naprawde nie wiem, kiedy pytam, jak.. 18.02.08, 11:50 ..tak mozna zyc jak oni? Nie mam dosc wyobrazni, by w sobie wygenerowac kogos pokrewnego tym ludziom..To jest tak ogromne zawezenie pola swiadomosci, jakiego nie umiem sobie wyobrazic. tak naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 1 w nocy 18.02.08, 01:17 a ja dalej na jezykach wsiutow. musza te wirtualne zony i mezowie chyba szwankowac,ze nikt ich nie chce ,preferujac rozmowe z jakas niewazna vicky niedlugo vicky wyskoczy wam spod obrazu,bo tego typu chora fiksacja czesto tym sie konczy. sepleniaca lamaga juz ledwo siedzi,ale jeszcze pluje. nu bede was sprawdzac o ktorej walniecie sie w wyra,ale cos mi sie wydaje,ze jeszcze 2 godzinki sie pomeczycie wspolnie. uj jak szedl ten hymn macho wsiuta: I can't get no satisfaction.. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: 1 w nocy 18.02.08, 01:22 bez tych wsiutów żyć na forum nie możesz.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu W ziemi Sochaczewskiej z kurami spac chadzano.. 18.02.08, 01:28 ..oczywiscie nie tylko metaforycznie ale takze ze wszech miar realnie.. Czy posiadacie Rachelu kure domowa na pamiatke swego szczesnego dziecinstwa spedzonego pod strzecha, niedaleko gnojownika? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 11:33 daj tutaj linki do tych naszych "bezczelnych i personalnych watkow" na erecu, rochellinko.... mamy 18000 postow tam... ile jest o tobie? nudzi ci sie, wiec podlicz i podaj tutaj... glupia rochellino, klamiesz gdzie sie da... ale na szczescie erec moze czytac kazdy, wiec i kazdy widzi, jak klamiesz i wijesz sie bezsilnie, oskarzajac ciagle innych o to, co sama robisz.... tepa musisz byc strasznie, bo ci pisze od lat, zebys spojrzala na to, co wysmarowujesz tutaj od lat dzien w dzien, zanim klikniesz na poslij, ale do ciebie sie mowi z takim samym efektem, jak do sciany..... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiesz co, ja bym im nawet i wspolczul.. 18.02.08, 11:38 ...ale nigdy nie spotkalem takich kobiet w realu..nie powiem, spotykalem gorsze, ale tak prymitywne jak te tutaj, Maglare i Vickcie to chyba ostatnio w sklepie miesnym w Stanie Wojennym Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co robic jak kot sie nudzi 18.02.08, 00:16 nic podobnego.... nikt sie wami nie przejmuje, durniu... zwrocilam uwage, i napisalam to tez w watku wyraznie, zeby nikt, czytajac szybko, nie pomylil sie przypadkowo... )) pewnie, ze was olewamy.... i to nie tylko my.... a kto z normalnych ludzi tam u was jeszcze pisze? a ilu was tam jest wogole piszacych? nu, i o czym tak piszecie? zydzi, zydzi i zydzi. nu, piszcie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie mial cie kto doniesc do ambulatorium? 18.02.08, 00:22 Wiem, wiem kawal nie byl o donoszeniu nierogacizny do ambulatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Szczegolnie glupku forumowy, ze teraz wszyscy.. 18.02.08, 05:01 ..maja cie za zwyklego tchorza i prostego chama Gratuluje "awansu". Wspomnij przy tym Pulsiku, ze z duzo wyzszej polki zaczynales. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 ja piernicze 18.02.08, 05:15 5 nad ranem a obszczymurek jeszcze nadaje. ten to ma libido,maglara wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jestes pewna, ze wiesz czym sie zajmuje.. 18.02.08, 05:23 ..i gdzie teraz przebywam emocjonalna kretynko? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Jestes pewna, ze wiesz czym sie zajmuje.. 18.02.08, 05:26 marouder.eu napisał: > ..i gdzie teraz przebywam emocjonalna kretynko? w hadesie emocjonalne i zyciowe ZERO. wystarczy popatrzec ile godzin nadajesz a czlek miarki nie potrzebuje. samotnosc to jednak podla pani cu nie wsiutku.nu dobranoc bo koncercik byl suuuuuuupppppeeeeerrr emocjonalne dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Coz, mam taka wlasciwosc, ze rzadko klamie, co.. 18.02.08, 05:33 ..wiedza ci, ktorzy znaja mnie osobiscie, a tych jest troche na forach gazety Mylisz sie, zwyczajnie, po prostu. Co do ciebie, to prosze pomysl, zjawiska nie istnieja jako poszczegolne akty, albo tymczasowe skutki posrednie. Nie masz juz przyjaciol Moge wymienic te nicki, ktore cie opuszcza, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Stare dziee, Rachela, gdy weszla na forum.. 18.02.08, 05:40 ..widziala tylko bzdury, przepukiwanki miedzy toba a tym, ktory ci ukradl nick..zdurniales przez ten czas (do dzisiaj) jak opona parcieje. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No i widzisz, odwola czlowieka.. 18.02.08, 05:56 ...sekretarka i mamy nieporozumienie.. z oponami chodzilo mi o to, ze jak opona, tak ty parciejesz bratku...z biegiem lat. Zachowujesz sie jak tchorz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Juz dementowalem, ze vicck.. to nie ja.. 18.02.08, 06:20 ..i dla tych do ktorych to bylo adresowane dotarlo. Podejrzewam, ze dotarlo tez do Vickutka Osobie, ktora pod tym nickiem wystapila dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ty tam..... rochellina...... 18.02.08, 14:38 ty mozesz udowodnic te twoje nastepne bluzgi na moje forum????? jak to kim. tym kim cale ichniejsze forum jest:bagnem,gdzie kwitnie donosicielstwo,szantaz na niewygodnych,ponizanie innych,rasowe epitety i nazizm nawolujacy do zrownania z ziemia oponentow. poza tym zajmuja sie liczeniem naszych wpisow,zyczeniem mi dobrze,chamskimi przekretami naszych nickow i donoszeniem do siwej 1000 skarg na nas dziennie. tym zajmuja sie platni szczekacze ,ktorych my jako polacy mamy podziwiac.. a my drzyjmy bo nam znowu forum zamkna)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49859&w=75862051&a=75864188 masz opanowane do perfekcji rzucanie bezpodstawnych oskarzen, pustych slow, klamstw nie konczacych sie... ty mnie powiedz, rochellina... ty musisz miec parszywe zycie... pewnie ci sie nie przelewa finansowo, bo te twoje ciagle zapewniania, ile to ty masz, ile twoje dzieci... to wiesz... ktos kto ma, to nie gada o tym... no i te twoje podroze wokol swiata pare razy w roku, to tez nie bardzo realne, nawet dla zamoznego czlowieka... no i ta twoja pseudo-wiedza, co ja masz o wszystkim, szczegolnie o rubinach najwiekszych na swiecie... widzisz... twoj rynsztokowy jezyk i twoja nienawisc do wszystkiego mowia o tobie wiecej, niz myslisz... chociaz ty nie myslisz za duzo.... ty mnie powiedz, rochellina.... stary cie tlucze pare razy w tygodniu? wprawdzie bym sie mu nie dziwila, ale tez twoj frust, ktory tutaj wyladowujesz, bylby zrozumialy... bo inaczej to.... nu, napewno cie tlucze grün und blau, jak mowia niemcy.... Odpowiedz Link Zgłoś