szczesciara.33 26.02.08, 13:38 czy mozesz mi szczerze odpowiedziec na ile bliskie sa tobie idee endeckie? co w nich akceptujesz,a z czym jednak ci nie po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesciara.33 Re: oj,perla,perla-pytanie mam 26.02.08, 15:08 Perlo,czemu "olewasz" moje pytanie? zbyt intymne? za gleboko w polska dusze ingeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Nie ludz sie naiwny czlowieku 26.02.08, 16:09 Jezeli zadasz pytanie o katolicyzm to dostaniesz odpowiedz typu " jestem za a nawet przeciw ". Jedynie jak sie zapytasz o zydkow to bedzie slowotok. Dlatego nie ufam ludzikom , ktorzy z upodobaniem w go*wno wdeptuja. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Nie ludz sie naiwny czlowieku 26.02.08, 16:31 Czy Wy sądzicie,że Perła nic innego nie robi tylko na forum siedzi? Nie przyszło Wam do głowy, że na odpowiedź czasem trzeba i kilka dni poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Nie ludz sie naiwny czlowieku 26.02.08, 18:18 a000000 napisała: > Nie przyszło Wam do głowy, że na odpowiedź czasem trzeba i kilka dni poczekać? poczekam,nawet wiecej niz kilka dni,bo temat dotyczacy mojego pytania nie jest latwy w odpowiedzi jesli chce sie odpowiedziec naprawde szczerze.pytanie jest krotkie,odpowiedz zbyt krotka nie ujmie skomplikowania dla ...polaka-patrioty,ktory do tej pory,majac wyraznie okreslonego wroga,nie mial czasu wczesniej glebiej wejsc w ideologie endecka w calosci.no i trzeba jeszcze rozdzielic ruch endecki przed wojna od jego reaktywacji w wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nie ludz sie naiwny czlowieku 26.02.08, 19:50 azerko droga..... perlowaty byl na forum o godzinie: 18:08, 18:27, 18:31, 18:33, 18:42, 19:03.... i na tym watku i na sasiednim.... olewa wyraznie.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: Nie ludz sie naiwny czlowieku 26.02.08, 19:59 dana33 napisała: > olewa wyraznie.... )) dla mnie czesto wieksze znaczenie ma mozliwosc zadania pytania niz czekanie na odpowiedz. na to pytanie potrafie i sama odpowiedziec,ale gdybym to zrobila,oskarzajac Perle o endeckie sklonnosci,odebralabym mu prawo do podmiotowosci.niech przemowi wlasnym glosem-jak chce.a jak nie chce,to ja sobie dopowiem co bede chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
perla chcętnie bym Ci odpowiedział... 26.02.08, 19:58 ale drobny problem jest. Otóż jak do szkoły chodziłem to ślubowałem uroczyście, iż w ciągu jednego dnia dwóch pał nigdy nie dostanę. I jak dostałem jedną to zwijałem się ze szkoły co by tej drugiej nie dostać. No i akurat dostałem pałę z geografii a to przed lekcją historii było. A na historii o ideach endeckich było... Tak więc, nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci, bo nie znam idei tych. Przez geografię właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciara.33 Re: pala i tak cie nie ominela...od siwej 27.02.08, 18:58 sprawiedliwosc po latach perla napisał: > ale drobny problem jest. Otóż jak do szkoły chodziłem to ślubowałem > uroczyście, iż w ciągu jednego dnia dwóch pał nigdy nie dostanę. I > jak dostałem jedną to zwijałem się ze szkoły co by tej drugiej nie > dostać. No i akurat dostałem pałę z geografii a to przed lekcją > historii było. A na historii o ideach endeckich było... > Tak więc, nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci, bo nie znam idei > tych. Przez geografię właśnie. > Odpowiedz Link Zgłoś