Dodaj do ulubionych

A co bedzie jak Izrael padnie?

01.03.08, 14:34
Przezorny zawsze ubezpieczony. I widzac realne perspektywy
przyszlosci ,przezorniejsi Izraelczycy powinni miec alternatywne
miejsce zamieszkania po ewentualnej ewakuacji Izraela z ludnosci
zydowskiej.
Idealnym miejscem zalozenia nowego panstwa zydowskiego jest Czukotka,
bedaca pod wladaniem Rabina Abrama Abramowicza. Duzy, otwarty,
niezamieszkany lad. Przy odrobinie dyplomacji i inwestycji, mogloby
to byc spokojne Zydowskie Eldorado
Obserwuj wątek
    • cyborg.jr [...] 01.03.08, 14:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • abstrakt2003 franca podła jesteś 01.03.08, 14:50
        ty się trzymaj zdaleka od Polski i Polaków!
        A dawidki mogą sobie pujść pod ścianę płaczu!
        • cyborg.jr Re: franca podła jesteś 01.03.08, 15:41
          dobrze wam przywalił Gross… ponieważ trochę prawdy z waszych
          czarnych lat ujrzało światło dzienne ,nie czujecie się teraz trochę
          mali?
          kto tak agresywnie reaguje na swoją przeszłość ma jeszcze więcej do
          ukrycia…
          wy też nie składacie się z niewinnych baranków , ale o własnych
          zbrodniach nie słucha się chętnie , coś co mogło by własnej opinii
          szkodzić.

Shalom
          www.welt.de/multimedia/archive/00489/polen_dd_BM_Berlin__489133g.jpg
          • andrew2008 Re: franca podła jesteś 01.03.08, 15:54
            Cyborg przyjacielu, czy slyszales o powiedzeniu "gosc jak za dlugo
            siedzi to zaczyna smierdziec? Nie ukrywamy, ze po szescuset latach,
            ktore spedziliscie jako goscie na Polskiej ziemi, zaczeliscie troche
            smierdziec.
            Nie zapominaj rowniez , ze na jednego Zyda zabitego przez Polakow
            przypada 800 Polakow zabitych przez Zydow.
            Tak wiec my Polacy mozemy albo wedlug Tory "oko za oko" i wyrownac
            straszne krzywdy ktore doznalismy od zydow, przy najblizszej
            historycznej okazji.
            Albo mozemy wedlug nauki Jezusa powiedziec " Wybaczamy i prosimy o
            wybaczenie". Sprawa jest otwarta i nasz wybor zalezy od waszej
            postawy wobec Polakow. Wiecej takich chamskich klamcow jak Gross -
            i dacie gardla wczesniej czy pozniej
            • cyborg.jr Re: franca podła jesteś 01.03.08, 16:02
              w czasie wojny na jakim froncie walczyłeś ?
              i jaki miałeś przydział ?
              • andrew2008 Re: franca podła jesteś 01.03.08, 16:48
                Drogi cyborg, jako US Marine walczylem przez dwa lata w Wietnamie.
          • abstrakt2003 idź pod ścianę płaczu! n/t 01.03.08, 16:09

• 2-gi Re: franca podła jesteś 01.03.08, 18:13
            o nastepny szabes goj co mu obrzezano a Zydem nie jest.
      • andrew2008 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 15:25
        Alez my mamy podstawy sie bardzo martwic, bo Zydzi mieli w swoich
        szesciu tysiecy lat swej historii tylko 600(szescset) lat trwajace
        niepodlegle pansteka. A wiec Zydzi spedzili jako goscie na Polskiej
        ziemi dluzszy czas niz w swej panstwowosci.
        Dla kazdego racjonalnego czlowieka jest absolutnie jasne ,ze obecne
        panstewko zydowskie zmierza do ekstynkcji. Dlatego nasza troska o
        wasz bezpieczny pobyt na Czukotce jest zrozumiala. NIe chcemy znowu
        5 milionow nieproszonych gosci przez nastepne 600 lat.
        Obecnie polscy marcowi emigranci i inni spiewaja na melodie Mazurka
        Dabrowskiego:
        Przejdziem Synaj, przejdziem Warte, bedziem Polakami.....
        Pokazal nam w Yom Kippur-Dajan, jak uciekac mamy....
        Pamietajcie - Abram Abramowicz i Czukotka zaprasza was,
        ludu do ucieczki wybrany.
      • vicky17 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 18:54
        cyborg.jr napisał:

> nie martw się o davidów...pierwej wy nadwislanskie buraki i kartofle
        > zwiędniecie ...
        > jak trzeba będzie to was davidy deportują do diabła ...

jakos slabszych od siebie do diabla nie umiecie deportowac,ale o ile wiem dzis
        masz dzien kiwania wiec co robisz na polskim forum?
        • dana33 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:03
          pieniace sie chamidelko.... smile))))
        • cyborg.jr Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:09
          kiwam ...
          • vicky17 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:12
            cyborg.jr napisał:

> kiwam ...

slabo jakos,bo znowu lepiej idzie ci klikanie niz kiwanie. Boga nie oszukasz koles.
      • abstrakt2003 Co za debil usunął wypowiedź cyborga!? 02.03.08, 06:38
        W tej sytyacji moja odpowiedź też powinna być usunieta!
        Brak tekstu pierwotnego mój post czyni idiotycznym (beby nie
        powiedzieć debilnym)!!!!
    • rycho7 juz raz na Kolymie zakladali 01.03.08, 14:59
      andrew2008 napisał:

> Idealnym miejscem zalozenia nowego panstwa zydowskiego jest
      Czukotka

Niestety w tamtejszych kibucach nie chcialo im sie doic wielorybow.
      No i miejscowy mlekokombinat padl.
      • hasz0 _chętnie poczytam czy Gross wysyła egz. reklamowe? 01.03.08, 16:05
        • abstrakt2003 nie 01.03.08, 16:07
          on robi biznes na tym
          • haszszachmat To czemu nie robi we Francji i Belgii? Wdzięczność 01.03.08, 16:15

Eurodeputowani z Francji i Belgii popierali tezy

naszych zdrajców targowickich posłów (jak np. Geremek broniąc du'py)

mające świadczyć, iż
            Polska to kraj tonący w morzu ksenofobi i antysemityzmu,

gdy tymczasem w raporcie Światowej Organizacji Żydów za rok 2006, to
            właśnie w tych państwa doszło do największej ilość aktów przemocy
            względem mniejszość żydowskiej.
            • dana33 oj abstrakt, abstrakt..... 01.03.08, 16:53
              davidki...... trzymajcie sie z daleka od polski i polakow.... pojsc
              pod sciane placzu.... brakuje tylko peefowskiego "idz sie
              pokiwaj"....... wyrazenia prosto z okraglaka....
              • 2-gi [...] 01.03.08, 18:17
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • abstrakt2003 retoryka godna cyborga! 01.03.08, 19:33
                jego teksty tobie nie przeszkadzają....
                • spitme Re: retoryka godna cyborga! 01.03.08, 19:37
                  Cyborg ma plecy a ty masz miec smile)) ,...
                  ===================================================================
                  jego teksty tobie nie przeszkadzają....
                • vicky17 Re: retoryka godna cyborga! 01.03.08, 19:41
                  abstrakt2003 napisał:

> jego teksty tobie nie przeszkadzają....

mame by cos przeszkadzalo co zyd napisze. ile ty masz lat,ze takie bzdety
                  piszesz abstrakt. nie czytales tego badziewia na jej smietnisku,ktore kalumnie
                  rzuca na nasza wiare. jej znajomki z admilicji stwierdzili,ze to jest czyjas
                  opinia a nie lamanie netykiety a tu jak kaze mame isc i sie wykiwac to juz
                  netykiete cos lamie. nu wolne zarty z tym calym ich kiwaniem,bo dla mnie to tak
                  czy tak jest bujda na resorach.
                  • 2-gi Re: retoryka godna cyborga! 01.03.08, 19:52
                    lamie bo mame jest syjonistka ateistka a ty sie jej kiwac kazesz.To raz a drugie
                    primo to kiwanie sie takiego larda moze spowodowac nastepne trzesienie ziemi w
                    erecu.
                • dana33 Re: retoryka godna cyborga! 01.03.08, 19:49
                  nu, mnie nie przeszkadzaja, abstrakt, bo jak widac, tobie nie
                  przeszkadzaja teksty andrew and co......
                  • abstrakt2003 bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 19:54

• dana33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 20:26
                      zgadza sie. roznica w tym, ze ja nie pisze do ciebie, ze ci teksty
                      andrew nie odpowiadaja. ja to napisze dopiero wtedy, jak ty wylazisz
                      z pretensjami do mnie, ze ja nie reaguje na posty cyborga. mala
                      roznica moze, ale jest.
                      • dana33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 20:27
                        ty wogole abstrakt, ostatnio nic, tylko z ciezkimi pretensjami do
                        calego swiata o wszystko. moze pojedziesz na jakis wypocznek?
                        • vicky17 Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 20:46
                          dana33 napisała:

> ty wogole abstrakt, ostatnio nic, tylko z ciezkimi pretensjami do
                          > calego swiata o wszystko. moze pojedziesz na jakis wypocznek?

najlepiej wykresl go z twojego szamberetza,w koncu jak on smie tak ci na tluste
                          nogie wchodzic. tam tylko kazdy ma prawo to samo bloto rozbryzgiwac,po to
                          istniejecie w sieci by bajeczki o miszy rozprowadzac.faktycznie tobie tez sie
                          nalezy dluzszy wypoczynek w zakladzie zamknietym,ale z tego co wiem to chyba
                          brak takowych by twoje dolegliwosci mentalne wyleczyly. ty sie kazdego polaka
                          czepiasz,ze zydow po nogach nie caluje,bo wiadomo kazdy zyd o polaka walczy.
                          dziwie sie tej gawiedzi,ze pisuje u takiego naziola,ale w koncu swoj do swego
                          zawsze ciagnie.
                          • dana33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 21:14
                            mowisz, rochellinko, ze nareszcie mozesz sobie pofolgowac, bo to juz
                            nie okraglak, gdzie ci ciagle po pietach administracja chodzila? ze
                            tu niby cenzury nie ma? zgadza sie. nie ma cenzury administracji,
                            ale czytaja cie, czytaja.... i jedyny, ktory sie do ciebie usmiecha,
                            to aki boy.... nawet na twoim blogu te tzw. komentarze, to
                            przepisujesz z forumow, zeby nie wygladalo tak nedznie, zerowato...
                            nie letko w zyciu, rochellinko, nie?
                            • vicky17 Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 21:24
                              dana33 napisała:

> mowisz, rochellinko, ze nareszcie mozesz sobie pofolgowac, bo to juz
                              > nie okraglak, gdzie ci ciagle po pietach administracja chodzila? ze
                              > tu niby cenzury nie ma? zgadza sie. nie ma cenzury administracji,
                              > ale czytaja cie, czytaja.... i jedyny, ktory sie do ciebie usmiecha,
                              > to aki boy.... nawet na twoim blogu te tzw. komentarze, to
                              > przepisujesz z forumow, zeby nie wygladalo tak nedznie, zerowato...
                              > nie letko w zyciu, rochellinko, nie?

zawsze mozesz sie wpisyc,zeby w pape dostac boisz sie czy jak.w koncu ma sie
                              rozne rzeczy do roznych celow,cu nie. oczywiscie,ze sobie bede folgowac do woli
                              na temat twojego szamba i twych kolesiow.jestes wielka w agorze,ale w sumie
                              nikim poza tlusta plama poza nia. ciesz sie zyciem bo za plotem znowu
                              nieciekawie a to ty nie ja na ten plot musisz spogladac i co dla ciebie jest
                              realem dla mnie jest tylko chora patologia. ja wole moje osniezone swierki niz
                              twoje smierdzace czulenty,ale wiem ,ze ty spac nie bedziesz bez sledzenia mego
                              bloga dlatego ci dostarcze rozrywek a ty w nagrode bedziesz sobie mogla klikac
                              do woli w swoj leb.nu i git a teraz idz kapciu na swoj szameberetz dodac
                              nastepna mzorzaca krew w zylach historyjke o miszy, w koncu czekam na atrkacje
                              pisujac 50 jekow na dzien do admilicji. wiem,ze uwielbiaja to co ty co dzien
                              robisz innymsmile
                            • aaki Re: bliższa koszula ciału! n/t 01.03.08, 21:25
                              abstrakta trzeba wyrzucić z ereca.
                              jak on smie tak pisac sad
                              • abstrakt2003 no właśnie - "jak on śmie" 01.03.08, 22:01
                                Cały problem polega na tym że na EI obowiązuje jedynie słuszna
                                wykładnia rzeczywistosci którą to tworzacy EI usiłują narzucic
                                całemu formu portalu gazeta.pl.
                                A jak ktoś ma odmienne zdanie to najlepiej
                                - wyrzucić
                                - zabanować
                                - zlikwidować
                                • vicky17 Re: no właśnie - "jak on śmie" 01.03.08, 22:09
                                  abstrakt2003 napisał:

> Cały problem polega na tym że na EI obowiązuje jedynie słuszna
                                  > wykładnia rzeczywistosci którą to tworzacy EI usiłują narzucic
                                  > całemu formu portalu gazeta.pl.
                                  > A jak ktoś ma odmienne zdanie to najlepiej
                                  > - wyrzucić
                                  > - zabanować
                                  > - zlikwidować

no jak sie ma obstawiona agore swoimi kolesiami to mysle sie,ze caly swiat to
                                  agora. niestety nawet w salonie wesola grupka naziolstwa eretzkiego dostala
                                  porzadnego kopa a lecac juz nie moga zawolac..kropa..kropaaaa .nie mas zgdzie
                                  pisac abstrakt,ze klaniac sie musisz i trampki komus calowac?
                                • dana33 Re: no właśnie - "jak on śmie" 01.03.08, 23:15
                                  nie abstrakt. na ei obowiazuje uczciwosc. ty sie okazales czlowiekiem
                                  nieuczciwym. nie gotowym do zadnej dyskusji. ale za to prowokujacym
                                  bez przerwy. tacy na ei nie maja wejscia. ale nicha, abstrakt.. wiesz
                                  przeciez, dokad leciec, zeby nie byc samotnym... masz dobrego
                                  kandydata na konkurs zaproponowany przez zerowca... masz poparcie u
                                  forumowej madame de rynsztok.... nie masz co plakac.... wszystko gra
                                  abstrakt....
                                  • vicky17 Re: no właśnie - "jak on śmie" 01.03.08, 23:20
                                    dana33 napisała:

> nie abstrakt. na ei obowiazuje uczciwosc. ty sie okazales czlowiekiem
                                    > nieuczciwym. nie gotowym do zadnej dyskusji. ale za to prowokujacym
                                    > bez przerwy. tacy na ei nie maja wejscia. ale nicha, abstrakt.. wiesz
                                    > przeciez, dokad leciec, zeby nie byc samotnym... masz dobrego
                                    > kandydata na konkurs zaproponowany przez zerowca... masz poparcie u
                                    > forumowej madame de rynsztok.... nie masz co plakac.... wszystko gra
                                    > abstrakt....

haahahahahahahahaha rzeklo tluste mame o kolejnym niewygodnym,ktory zostal
                                    wypchniety za burte. a wielu juz tam bylo,ktorzy prowokowali mame poprzez
                                    mowienie jej prawdy w oczy. tak prawdy i swoich to mame nie lubi,tam kazdy musi
                                    jesc ten jej plastykowy czulent i uwazac ja za boginke i ostoje madrosci.
                                    kazdemu polakowi mowie,ze jest glupi jesli tego nie widzaila zanim zapukal do
                                    tego naziolstwa. a niech swiat patrzy i notuje jak wyglada tolerancja w
                                    wykonaniu tego badziewia i chcecie sie z takimi przyjaznic i kupowac ich tandete
                                    ideologiczna. nu niektorzy dorastaja pozniej,ale dorastaja a niektorym jedno
                                    slowo starczy by ten kit nazwac szmelcem i tyle.
                                    • dana33 Re: no właśnie - "jak on śmie" 01.03.08, 23:46
                                      musialam ci niezle zajsc za skore, rochellino, ze tak sie obnazasz...
                                      • ariadna-enta Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 00:26
                                        rachelka się obnaża?
                                        juz dawno to zrobiła.
                                        • melord Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 04:09
                                          hehe gruba sie wscieka,krew koszerna ja zalewa za brak dyscypliny
                                          nawet zbiorowe klikanie na aq nie wychodzi...
                                          zamknela by sie do cholery w gettcie eretzu i dupy nie zawracala tak
                                          cenzurze jak i uczestnikom forow....manipulantka
                                          • dana33 Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 10:55
                                            bambusie.... nie pij tyle...... widac juz wyrazne zmiany mozgowe...
                                        • vicky17 Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 05:18
                                          ariadna-enta napisała:

> rachelka się obnaża?
                                          > juz dawno to zrobiła.

ty sie mi tu nie spoufalaj lidka. dla ciebie to ja jestem pani vicky i tyle.ja
                                          sie nie mam z czego obnazac bo z wrogami mego kraju sie nie caluje,ale o tobie
                                          kobito nie mozna tego samego powiedziec. dajesz sie i to za darmo a to juz wstyd.
                                          • marouder.eu Rudzielcu, dla kogo ty jestes "pani"? 02.03.08, 06:09
                                            Dla kogo ty w ogole bylas kiedykolwiek "pani" na tym portalu??smile)
                                            • abstrakt2003 w takim samym stopniu jak ty jesteś pan 02.03.08, 06:55
                                              mimo że standardem jest walenie wszystki na ty, ja juz się spotkałem
                                              z sytuacją gdy z kimś byłem na pan. Poprostu są ludzie ktorzy
                                              przestrzegają zasad dobrego wychowania także w sieci.
                                              • marouder.eu Ech, zebym ci nie przypomnial glupi.. 02.03.08, 06:59
                                                ..Kukulo.
                                                ...wielce gut wychowany i dbaly o etykiete sie odezwal.
                                                Nudzi ci sie, nikt nie zauwaza abstrakta, jeszcze jakies inne "zadry" ego?
                                                • abstrakt2003 ????? 02.03.08, 07:06
                                                  zupełnie ciebie nie rozumiem.
                                                  • marouder.eu Re: ????? 02.03.08, 07:10
                                                    Postaraj sie wiec przeczytac ze zrozumieniem Ku-ku-lo.
                                                  • abstrakt2003 Re: ????? 02.03.08, 07:12
                                                    marouder.eu napisał:

> Postaraj sie wiec przeczytac ze zrozumieniem Ku-ku-lo.
                                                    ====================
                                                    Postaraj się napisać ze zrozumieniem.
                                                • abstrakt2003 Czego się pienisz "mądralo"? 02.03.08, 07:12
                                                  marouder.eu napisał:

> ..Kukulo.
                                                  ============
                                                  ?????? A to niby jakiś wstyd?
                                                  ============
                                                  > ...wielce gut wychowany i dbaly o etykiete sie odezwal.
                                                  ============
                                                  Czy ja napisałem, że to ja taki dobrze wychowany? Nie! Wyraźnie
                                                  powiedzialem że takich ludzi w sieci też się spotyka! Nie tylko
                                                  chamów i prostaków!
                                                  ============
                                                  > Nudzi ci sie, nikt nie zauwaza abstrakta, jeszcze jakies
                                                  inne "zadry" ego?
                                                  ============
                                                  W takim samym stopniu jak tobie!
                                          • dana33 Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 10:57
                                            hahahahahahaha...... pani vicky....... padlam od samego rana ze
                                            smiechu..... burdel-mame, to jest wlasciwe nazwanie dla ciebie,
                                            rochellinko... smile)))
                                            • vicky17 Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 16:04
                                              dana33 napisała:

> hahahahahahaha...... pani vicky....... padlam od samego rana ze
                                              > smiechu..... burdel-mame, to jest wlasciwe nazwanie dla ciebie,
                                              > rochellinko... smile)))

jedyna tego typu mame wlasnie sama reprezentujesz bo komu podoba sie twoja
                                              fizjonomia.. chyba chorym klientom,a tych masz wbrod jak widac.
                                              • ariadna-enta Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 16:12
                                                rachelka robisz bydło i jesteś chamska
                                                widziałaś kiedyś Danę
                                                nie?
                                                to skończ bredzić i nie zniżaj się jeszcze bardziej
                                                takiego dna jak ty jeszcze na forum nie widziałam.
                                                tylko bluzgi,nienawiść ,pograda

masz problemy ze sobą to rozwiązuj je poza forum
                                                nikt poza tobą i tą durną maglarą
                                                w tak ordynarny sposób nie odnosi sie do innych.
                                    • abstrakt2003 vicki mam do cioebie prośbę 02.03.08, 06:52
                                      przestań pieprzyć!!!!!!!
                                      Wqu..a mnie to co wypisujesz!!!!
                                      Jesteś niezmiernie głupia skoro nie wiesz o co mi chodzi i dlaczego
                                      wdałem się w dyskusję z środowiskiem skupionym przy Danie!
                                      ===========
                                      Wbrew pozorom bardzo wiele was łaczy drogie panie!
                                      Ale to już nie moja bajka!
                                      Porzucam spory pol-żyd to jest bardzo miałki temat, szkoda na to
                                      czasu!
                                      Na szczęście nasi rzadzacy potrafią wznieść się ponad to by dodtrzec
                                      wspólne strategiczne interesy Polski i Izraela!
                                      ===========
                                      NA POHYBEL ANTYSEMITĄ!
                                      NA POHYBEL POLAKOŻERCOM!
                                      • vicky17 Re: vicki mam do cioebie prośbę 02.03.08, 15:59
                                        abstrakt2003 napisał:

> przestań pieprzyć!!!!!!!
                                        > Wqu..a mnie to co wypisujesz!!!!
                                        > Jesteś niezmiernie głupia skoro nie wiesz o co mi chodzi i dlaczego
                                        > wdałem się w dyskusję z środowiskiem skupionym przy Danie!
                                        >

jedynym glupim posrod nas jestes ty,bo nie dosc,ze wypisujesz glupoty o mnie to
                                        jeszcze sie silisz na jakies bzdurne gornolotne elaboraty na temat...no wlasnie
                                        wlasnej durnoty. chciales co miales i zostales wlasciwie potraktowany przez
                                        tych,z ktorymi sie kumales chcac krzewic ten swoj bzdurny grossowski
                                        filosemityzm ala prawdziwy polak. no to cie kopneli tak jak kazdy polak majacy
                                        zludzenie z kim ma do czynienia zasluguje. nie ty pierwszy i nie ty ostatni
                                        jestes ofiara swego zlotego serca dla ubogich. zanim zaczniesz sie mnie czepiac
                                        wydoroslej chlopie,bo juz czas na to i skoncz bawic sie w psychoanaliytka,to
                                        mogles robic jak ci bylo dane na innym forum.
                                        • maglara Re: vicki mam do cioebie prośbę 02.03.08, 18:44
                                          Wiesz Vicky, najgorsze to takie mendy bez przydzialu. Ja na takich
                                          mowie bekarty mentalne. Paru takich poznalam w swym realnym zyciu,
                                          po przejezdzie granicy zapominali polskiego a niemieckiego jeszcze
                                          nie i krazyli tak na uragowisko sobie samym. Dzisiaj pluja na
                                          niemcow bo ich do grona przyjac nie chcieli, a polacy ich olewaja.
                                          • mistrz_ognia wal się! 03.03.08, 20:11
                                            ja tobie z przydziału tłumaczyć się nie będę!
                                            Ty lepiej zajmij się własną mentalnością bo masz z tym poważne
                                            kłopoty!
                                        • mistrz_ognia ty głupia kobieto! 03.03.08, 20:08
                                          Nigdy, przenigdy nie byłem filosemitą!
                                          Byłem, jestem i pozostanę umiarkowanym filosyjonistą!
                                    • ariadna-enta Re: no właśnie - "jak on śmie" 02.03.08, 15:23
                                      wściekła rachelka w akcji
                                      pare jej perełek językowych

burdel mame
                                      tłusta mama
                                      mama śmierdzace czulentem
                                      eretzkie naziolstwo
                                      jesteś nikim poza tłustą plamą
                                      badziewie
                                      śmietnik
                                      szmielc
                                      szmbonetowi kolesie

poza tym z lubością używa takich słów
                                      jak smród,sikanie pod wiatr,kibelek
                                      ślinienie się imptent,
                                      psychopata,zboczeniec

to tylko niektóre z jej przebogatego rynsztkowego języka
                                      cdn..

• abstrakt2003 o właśnie tak to wygląda 02.03.08, 06:46
                                    wystarczy cokolwiek powiedzieć niezgodnie z myślą dany i społki a
                                    już się człowiek stanie wrogiem i to od zawsze!!!!
                                    ===========
                                    Kto mnie zna ten wie że na forum zawsze swoimi drogami chadzałem.
                                    Nigdy nikomu nie cukrowałem. Zawsze pisze to co myślę, w bawełnę nie
                                    owijam. Najbardziej nieznosze hipokrycji i głupoty a to na forum
                                    pleni się najbardziej.
                                    ===========
                                    A teraz do ciebie droga dano.
                                    Stosujecie na forum praktyki niegodne przyzwoitego forumowicza.
                                    Macie dwie miary w ocenie wypowiedzi ludzi piszącyc na forum.
                                    Taki relatywizm jest obrzydliwy.
                                    • aaki Re: o właśnie tak to wygląda 02.03.08, 07:35
                                      to,że forum erec jest o izraelu to nie znaczy że masz tam pisac o der yassin i jeszcze w taki sposób jak pisałeś.
                                      tongue_out
                                    • dana33 Re: o właśnie tak to wygląda 02.03.08, 11:00
                                      alez abstrakcie...... nie jestes wrogiem..... nie pochlebiaj sobie w
                                      ten sposob....
                                      jestes bardzo goracym, polskim patriota, ktory w obronie dobrego
                                      imienia wlasnego kraju gotowy jest zamknac oczy na prawde. i zeby to
                                      twoja prawde udowodnic, stosujesz metode walki: najlepsza obrona to
                                      atak. to wszystko.
                        • spitme Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 09:56
                          Ciucius , what did I say ??? ,...

"po każdej takiej akcji jaka sie popisaliscie ostatnio , niesfornych
                          przybywa , a wam kreuje wrogow" ,...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=76346778

ty wogole abstrakt, ostatnio nic, tylko z ciezkimi pretensjami do
                          calego swiata o wszystko. moze pojedziesz na jakis wypocznek?
                          • szczesciara.33 Re: bliższa koszula ciału! 02.03.08, 10:02
                            nieempatyczne powiedzenie
                            co by bylo,gdyby wszyscy swieci ze swoim szefem wyznawali ta zasade?
                          • dana33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 11:07
                            rozlupanczyk.... abstrakt nie jest naszym wrogiem, serdenko...
                            abstraktowi brakuje troche doswiadczenia w paru sprawach, ale
                            spoko... jak dorosnie to i doswiadczenia bedzie mial wiecej....
                            • spitme Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 11:35
                              Ja tez nie - Powiedzmy ze ponioslo mnie troche , powinienem napisac
                              zdegustowanych waszym zachowaniem , natomiast wrogosc , ukryta czy
                              jawna jest nastepstwem zdegustowania , jesli jest sie skazanym na
                              wasze towarzystwo ,...
                              rozlupanczyk.... abstrakt nie jest naszym wrogiem, serdenko...
                              • szczesciara.33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 11:49
                                spitme napisał:

> Ja tez nie - Powiedzmy ze ponioslo mnie troche , powinienem
                                napisac
                                > zdegustowanych waszym zachowaniem , natomiast wrogosc , ukryta czy
                                > jawna jest nastepstwem zdegustowania , jesli jest sie skazanym na
                                > wasze towarzystwo ,...
                                > ===================================================================

spitme
                                co zrobisz z tesciowa,ktora zacznie cie irytowac a jednoczesnie
                                kochasz zone i dzieci i wiesz,ze tesciowa tez ich kocha a one ja?
                                • szczesciara.33 Re: mozesz na pomoc wezwac rachelke 02.03.08, 11:53
                                  ona mianowala sie dzisiaj spcejalistka od milosci 'wiecznej',bo
                                  chyba nie wietrznej,ktora to z najmniejszym powiewem wiaterku ulatuje
                                  >
                                  > spitme
                                  > co zrobisz z tesciowa,ktora zacznie cie irytowac a jednoczesnie
                                  > kochasz zone i dzieci i wiesz,ze tesciowa tez ich kocha a one ja?
                                  • szczesciara.33 ups-: mozesz na pomoc wezwac maglarke 02.03.08, 11:56
                                    nie rozrozniam ich obu-jeden ten sam polo-ideo
                                  • vicky17 Re: mozesz na pomoc wezwac rachelke 02.03.08, 16:01
                                    a ty mozesz wezwac na pomoc swa bardziej tlusta kolezanke danutko,bo zdaje sie
                                    ,ze psychiatra wam obu by sie przydal. wespol zaoszczedzicie na kosztach a od
                                    mego nikcu to ty sie odpindol specjalistko od pieprzenia kotka za pomoca mlotka.
                                • spitme Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 12:03
                                  Nie zastanawialem sie i nie widze potrzeby bo mieszka w Krynicy
                                  Zdroju a ja na Pacific NW w Stanach - Spotykamy sie raz na 2-3
                                  lata i spedzamy razem nie wiecej jak 3 dni smile)) ,...
                                  co zrobisz z tesciowa,ktora zacznie cie irytowac a jednoczesnie
                                  kochasz zone i dzieci i wiesz,ze tesciowa tez ich kocha a one ja?
                                  • szczesciara.33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 12:07
                                    spitme napisał:

> Nie zastanawialem sie i nie widze potrzeby bo mieszka w Krynicy
                                    > Zdroju a ja na Pacific NW w Stanach - Spotykamy sie raz na 2-3
                                    > lata i spedzamy razem nie wiecej jak 3 dni smile)) ,...
                                    > co zrobisz z tesciowa,ktora zacznie cie irytowac a jednoczesnie
                                    > kochasz zone i dzieci i wiesz,ze tesciowa tez ich kocha a one ja?
                                    >
                                    ====================================================================
                                    emigracja od tesciowe zalatwila problem?
                                    czy tesciowa jest rownie szczesliwa,ze tak rzadko ma z toba kontakt?
                                    • szczesciara.33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 12:09
                                      szczesciara.33 napisała:

> spitme napisał:
                                      >
                                      > > Nie zastanawialem sie i nie widze potrzeby bo mieszka w Krynicy
                                      > > Zdroju a ja na Pacific NW w Stanach - Spotykamy sie raz na 2-3
                                      > > lata i spedzamy razem nie wiecej jak 3 dni smile)) ,...
                                      > >
                                      > > co zrobisz z tesciowa,ktora zacznie cie irytowac a jednoczesnie
                                      > > kochasz zone i dzieci i wiesz,ze tesciowa tez ich kocha a one ja?
                                      > >
                                      >
                                      ====================================================================
                                      > emigracja od tesciowe zalatwila problem?
                                      > czy tesciowa jest rownie szczesliwa,ze tak rzadko ma z toba
                                      kontakt?

a ile lez wylejesz jesli tesciowa ci gorale napadna? np.ci sudeccy
                                      zza miedzy,zza rzeki granicznej? pewnie sie ucieszysz.same zyski
                                      • spitme Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 12:46
                                        O ile pamietam to Krynica Zdroj lezy w Beskidach ,...
                                        a ile lez wylejesz jesli tesciowa ci gorale napadna? np.ci sudeccy
                                        zza miedzy,zza rzeki granicznej? pewnie sie ucieszysz.same zyski
                                        • szczesciara.33 Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 18:10
                                          spitme napisał:

> O ile pamietam to Krynica Zdroj lezy w Beskidach ,...
                                          > a ile lez wylejesz jesli tesciowa ci gorale napadna? np.ci sudeccy
                                          > zza miedzy,zza rzeki granicznej? pewnie sie ucieszysz.same zyski
                                          >
                                          ==============================================
                                          reaktywacja bandziorow z UPA jest ci przyjemniejsza?
                                          zreszta nie o to chodzi.nie udawaj ze nie rozumiesz tej paraboli
                                          z 'tesciowa'
                                          • spitme Re: bliższa koszula ciału! n/t 02.03.08, 19:08
                                            Moze nie widze potrzeby wywracania kieszeni na twoich oczach , zeby
                                            ci udowodnic ze nie jestem golas ,...
                                            nie udawaj ze nie rozumiesz tej paraboli z 'tesciowa' ,...
    • rycho7 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 18:47
      andrew2008 napisał:

> Przezorny

Bedzie trzeba wzorem Czeczenii (nie zaszczyconej losem Kosowa)
      zorganizowac obozy filtracyje. Komisja Europejska sprawdzi
      ekologicznosc filtrow na kominach krematoriow.
    • spitme Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:22
      Anctarctic real estate prices gonna' blow da roof away cus
      Madagascars're already taken smile)) ,...
      • spitme Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:24
        Antarctics , zanim sie przyczepia ,...
      • vicky17 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 19:26
        a ciekawqe dlaczego kiwanie wyklikuja skoro dowolne badziewie przeciwko KAZDEJ
        innej wierze sami na tym smietniku EI wypisuja. coscie tacy bez poczucia
        humorku,cos wam sie nie pasi jak sie was szczypnie cy co?w konuc kiwac sie
        kiwacie no wiec kto tu ma byc obrazony:ten co sie kiwa czy ten co sie nie kiwa?
    • aaki przygarniemy uchodżców w polsce 01.03.08, 20:47
      smile
    • cyborg.jr Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 21:23
      W tym thread’zie padłem ofiarą uprzedzeń rasowych…
      Upiory admirała jankowera i pater’a direktora straszą w real-and-
      virtual-life Aqua …
      To niedobrze …
      Jednego jednak nie przewidzieli moi adwersarze - Jesteśmy
      nieśmiertelni !!!
      Wasza ojczyzna nie zginie póki wy żyjecie …. to za mało dla nas
      dzieci Syjonu - nasza ojczyzna jest nieśmiertelna ….

As long as deep in the heart,
      The soul of a Jew yearns,
      And forward to the East
      To Zion, an eye looks
      Our hope will not be lost,
      The hope of two thousand years,
      To be a free nation in our land,
      The land of Zion and Jerusalem.
      www.science.co.il/music/Hatikva-choral.mp3
      ---------------
      • aaki Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 21:26
        wszystko jest smiertelne.
      • vicky17 Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 21:26
        za pare miliardow lat ziemia padnie cyborgu,nie piernicz herezji bo przypominasz
        kanibala zjadajacego wlasne organy z bezsilnej wscieklosci,ze nic mu wiecej nie
        pozstalo.
      • andrew2008 Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 21:57
        Trzeba bylo powiedziec Rzymianom burzacym swiatynie , ze wasze
        panstewko jest niepadalne. A przedtem Egipcjanom, Assyryjczykom,
        Babilonczykom , ze niepadalni jestescie.
        Niepodleglosc panstwa utryzmuje sie nie mitami, chciejstwem i mania
        wielkosci ale realizmem,praca i moralnoscia. A tego NIESTETY
        widac u was bardzo malo.
        • cyborg.jr Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 22:23
          andrew2008 - Niepodleglosc panstwa utryzmuje sie nie mitami,
          chciejstwem i mania
          wielkosci ale realizmem,praca i moralnoscia. A tego NIESTETY
          widac u was bardzo malo.
          ----------------------
          • vicky17 Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 22:42
            cyborg.jr napisał:

>
            > Jakżesz ubogi byłby świat bez Davidów …
            >
            > smile nu faktycznie swiat bez takich dan bylby bardziej ubogi,bo z kogo bysmy
            cyrk robic mogli co dzien? poza tym pare wiecej ludzi by zylo na BW,ale to i tak
            nieistotne.
          • andrew2008 Re: Izrael nigdy nie padnie .... 01.03.08, 23:03
            Z calym szacunkiem panie kolego, nie widze aby panstewko wasze bylo
            swiatowym potentatem kultuty i nauki:
            1) Ile Nobli panstewko dostalo w ciagu 60 lat? Zgaduje ze co
            najmniej 60 , bo wszyscy jestescie geniuszami? A nie dostaliscie
            zadnego.
            2) Oprocz doskonalych pomaranczy nie widac jakichs cudownych dokonan
            waszej technoologii i przemyslu. Ale pomarancze macie doskonale.
            Przyznaje.
            Co do moich z serca plynacych rad i oceny waszego
            panstewka:
            1)Brak realizmu - Czy wywolywanie powstania przeciwko Rzymianom
            przy dysproporcji sil 1000 do jednego, liczac na pomoc Boga nie bylo
            brakiem realizmu? No i niestety Bog nie pomaga idiotom i Rzymianie
            zaorali Swiatyni i zrobili na jej miejscu publiczne sedesy.
            Moze jednak warto sie uczyc z historii?
            2) Co do braku moralnosci: Glowny rabin oskarzony o pedofilskie
            gwalty. Byly prezydent oskarzony o gwalty. Najwieksza liczba
            pederastow na 1000 miszkancow w swiecie. Plaga narkomanii wsrod
            mlodziezy. Powolna agonia judaizmu - ponad 60% populacji to ateisci.
            Czy mam ciagnac dalej?
            3) Co do manii wielkosci, to zacytuje ciebie: "Niemal wszyscy ludzie
            wiedzy i kultury w swiecie sa pochodzenia davidowego"
            Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha Forumowicze, czy ja musze to komentowac?
            Przyjacielu Zydowski, zycze ci dobrze ale prosze nie
            rob z siebie idioty i nie kompromituj moich zydowskich przyjaciol.
            Ja jestem Polak, Slowianin,Obywatel USA z wyksztalcenia MD PhD
            z prestizowych Amerykanskich Uniwersytow , zamozny i z IQ 168.
            CZy wiesz , ze wszyscy Zydzi ktorych spotkalem w zyciu byli mniej
            inteligentni ode mnie. To moze ukruci twoj rasistowski belkot
            o zydowskiej intelektualnej dominacji. Kim ty jestes w porownani do
            MNIE zalosny Zydzie?
            • cyborg.jr Re: Izrael nigdy nie padnie .... 02.03.08, 00:04
              nie sprowokujesz mnie ... obszczymurze ...
              zbyt łatwo byłoby mnie ci odparować ... dosiądż konia i szarżuj na
              czołgi , no i niestety Bog nie pomaga idiotom i helmuty zaorali
              warszawe i zrobili na jej miejscu publiczne sedesy...
              • andrew2008 Re: Izrael nigdy nie padnie ? 02.03.08, 00:53
                Panie kolego, nieladnie tak klamac. Warszawa ma sie dobrze i jest
                stolica niepodleglej Polski.
                Moglismy zaoszczedzic Polakom cierpien i w 1939 roku dolaczyc do
                Niemcy jak wegry , Rumunia lotwa, litwa, finlandia.
                Hitler wyprowadzil by swe uderzenie na ZSRR z POlskich granic 400 km
                blizej Moskwy i z pomoca 2 mln polskiej armii rozbilby sowietow w
                puch. Wtedy Rommel zajalby Palestyne i absolutny koniec zydow na
                calym swiecie.
                Czy taki wariant historii kolega Zyd sobie zyczyl?
            • rockofages Re: Izrael nigdy nie padnie .... 02.03.08, 06:05
              Maja dwie pokojowe nagrody wiec wyobrazasz sobie jakby tam bylo w porownaniu do
              teraz bez tych nagrod?A moze by bylo faktycznie lepiej tam z tym pokojem?W
              kazdym badz razie im nie pokoj w glowie tylko antagonizmy-na pokoju sie nigdy
              nie dorabiali tylko na wojnie.Poza tym wszystkim i idac na pola naukowe oni sa w
              stanie wszystko,ale to wszystko zrobic,nawet nagrody dostawac tylko zawsze im
              trzeba odpowiednich ludzi.Znane sa dywagacje naukowcow od zydowskiej kaziustyki
              i talmudu ze algebra zostala wymyslona przez Mojzesza w chwili jak izraelici
              staneli przed murami obronnymi Jerycho a Mojzesz w przerwie odzywiania sie
              zaczal juz dziaki na piasku rysowac i je dzielic pomiedzy swoich prominentnych
              ktore mieli sobie wziasc jak zdobeda miasto i okolice.Najlepsze przypadki ich
              naukowosci byly w okresie helenistycznym gdzie pod wlywem tak mocnej kultury
              jaka mieli grecy i rzymianie naukowcem juz wtedy byl ten kto posiagl wiedze
              pisania i czytania i znajomosc greki.Gremialnie przechodzili wiec na greke i
              tylko cud jakis sie stal ze hebrajski ocalal a ten cud to rozpirzenie wlasnie
              ich grajdolka przez Tytusa przez co niedobitki emigrowali w diaspore po calym
              niemalze swiecie gdzie sprzyjala im bardziej sprawa zostania przy swym zydostwie
              niz asymilacja.
          • cyniol Re: Izrael nigdy nie padnie .... 02.03.08, 01:28
            cyborg.jr napisał:

> ----------------------
          • cyniol Re: Izrael nigdy nie padnie .... 02.03.08, 01:52
            cyborg.jr napisał:

> ----------------------
    • piotrgda1 Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 01.03.08, 21:31
      znowu pod drzwiami Polaka-katolika-antysemity stanie jeden i drugi delikwent
      miętoląc nerwowo jarmułkę i prosząc o przyjęcie. Polak-antysemita może tam się
      trochę zawaha, przemkną mu przez czaszkę te wszystkie dowody "wdzięczności" za
      poprzednią, kilkusetletnią gościnę, ale oczywiście - jak to katolik - biedaka w
      potrzebie pod dach przyjmie.
      • dana33 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 01.03.08, 21:54
        ty krystek, piszac polaka-katolika-antysemite to o sobie myslisz,
        nie? nu, ty zamiast myslec o zydach, mysl o jutrzejszej spowiedzi.
        i nie zapomnij potem rzucic sie plackiem przed tym zydem na krzyzu..
        lubie myslec o takich katolikach jak ty.... co to pluja na zyda i
        pluja od rana do wieczora, a potem mimo wszystko krzyzem przed nim
        leza..... no i o tej jedynej, najslynniejszej polskiej krolowej, co
        to wlasnie zydowka jest tez..... musi sie ci wszystko w srodku
        przewraca, krystek, nie?
        • vicky17 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 01.03.08, 21:57
          dana33 napisała:

> ty krystek, piszac polaka-katolika-antysemite to o sobie myslisz,
          > nie? nu, ty zamiast myslec o zydach, mysl o jutrzejszej spowiedzi.
          > i nie zapomnij potem rzucic sie plackiem przed tym zydem na krzyzu..
          > lubie myslec o takich katolikach jak ty.... co to pluja na zyda i
          > pluja od rana do wieczora, a potem mimo wszystko krzyzem przed nim
          > leza..... no i o tej jedynej, najslynniejszej polskiej krolowej, co
          > to wlasnie zydowka jest tez..... musi sie ci wszystko w srodku
          > przewraca, krystek, nie?

a ty idiotko wpieprz wiecej czulentu bo juz powoli biale myszki ci po ekranie
          lataja,a jesli chodzi o troszczenie sie o polakow to zostaw to nam a nie
          wpieprzaj sie ze swoimi radami,ktorych nikt nie slucha .jak zawsze radze sie
          kiwnac bo chyba pora na to.
          • dana33 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 01.03.08, 23:09
            jestes urocza, rochellinko.... smile
            • apsztyfuckant Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 01.03.08, 23:53
              dano chodz stad bo tu same antysemity i wielu rasowych a my kundle szabesgoje.
        • piotrgda1 Krystek to w jidysz Piotr? Kiedyś trochę 01.03.08, 22:12
          rzeczonego jidysz łyknąłem i nie przypominam sobie takiej okoliczności. Ale
          jeśli tak i pijesz danuś do mnie, to poproszę przykłady tego mojego plucia na
          "żyda". W sensie linki jakieś. Nie lubię się czytać, ale dla cię się przemogę.
        • spitme Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 02.03.08, 10:34
          Uj kiwaniem pachnie a to tna z urzedu ,...
          nie zapomnij potem rzucic sie plackiem przed tym zydem na krzyzu..
          lubie myslec o takich katolikach jak ty....

Ciucius , darlin' , przed Izraelita/ka , nie jakims/kas
          przybleda/podszywka , ze stepow ,...
          a potem mimo wszystko krzyzem przed nim leza..... no i o tej
          jedynej, najslynniejszej polskiej krolowej, co to wlasnie zydowka
          jest tez...
          • szczesciara.33 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 02.03.08, 10:41
            spitme napisał:

> a potem mimo wszystko krzyzem przed nim leza..... no i o tej
            > jedynej, najslynniejszej polskiej krolowej, co to wlasnie zydowka
            > jest tez...
            >

podobno wystarczy 1000 lat,zeby przechrzcic zydowke na polke przy
            pomocy calego narodu.z jej synem troche trudniej,bo obrzezany byl 8
            dnia.
            • spitme Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 02.03.08, 10:51
              E, e,... To napisala dana, co split napisal, to wycielas,...
              ==================================================================
              a potem mimo wszystko krzyzem przed nim leza..... no i o tej
              jedynej, najslynniejszej polskiej krolowej, co to wlasnie zydowka
              jest tez...
              • szczesciara.33 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 02.03.08, 11:04
                spitme napisał:

> E, e,... To napisala dana, co split napisal, to wycielas,...
                > ==================================================================

kazdy ma swoje preferencje ideolo

chyba zauwazyles,ze bylam bezstronna osobowo w swojej wypowiedzi
                gdyz odnioslam sie do wypowiedzi nie dochodzac ich autorstwa
          • dana33 Re: Mnie się zdaje, że znowu będzie tak, iż 02.03.08, 11:09
            starasz sie, rozlupanczyk, starasz sie, widze..... ale duzo ci z
            tych staran nie wychodzi...
    • vitaliia Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 22:46
      i mam nadzieje ze smierc bedzie mial piekniejsza niz zycie.
    • melord Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 22:49
      jesli to sie kiedys stanie to WYLACZNIE na ich wlasne zyczenie
      co bedzie jak padnie...h.g.w.
      • maglara Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 01.03.08, 23:08
        melord napisała:

> jesli to sie kiedys stanie to WYLACZNIE na ich wlasne zyczenie
        > co bedzie jak padnie...h.g.w.

ja widze to tak, dana33 niewierzaca na madagasdkar jak wczesnie z
        herzlem uzgodnione bylo, potem tam posuwistym krokiem do niej
        dolacza, )) a potem wolinska domagac sie bedzie w imieniu morela
        krzywdy dochowanie, maaaalo tego tam paru kibucowskich dzieciakow
        nasra po prostu w umywalkach i opowie mamie czy tacie jak to sie
        zemscil na holokaust.
    • benek231 Będzie czwartek :O) 02.03.08, 00:09
      Oczywiście jeśli upadnie dzień wcześniej, czyli w środę smile
    • pamarko LUDZIE !!! 02.03.08, 01:55
      Uspokójcie się.
      „wyrównać straszne krzywdy, które doznaliśmy od Żydów” – andrew 2008
      Człowieku, co TY mówisz. Mam wiele pretensji do Żydów, uważam że
      fałszują historie, że osłaniają swoich bandytów i kolaboracje. Ale
      NIGDY! nic podobnego nie przyszło mi do głowy. Co Ty chcesz mordów,
      pogromów? wojny
      „ekologiczność filtrów na kominach krematorium” – Rycho 7
      Z mojej 10 osobowej rodziny wojny nie przeżyło 5 osób. 2 kolejne
      przeżyły obozy. O 4 nie wiem gdzie spoczywają. Gdybyś coś takiego
      powiedział przy mnie to słowo honoru (a nigdy go nie złamałem) jeden
      z nas ranek oglądałby w szpitalu, albo gorzej!
      Jak trzeba to was davidy deportują do diabła – cyborg
      O wierzę już raz to zrobiliście. „Pamiętam jak wywozili Polaków do
      transportu na Sybir, na każdej furmance siedział Żyd z karabinem.
      Matki, żony, dzieci klękały przed wozami, błagały o litość. Ostatni
      raz dwudziestego czerwca 41 roku". Kontakty 19.07 1988A może wolisz
      coś z instytutu Hoovera (wasi historycy powinni mieć do tego dostęp)
      Rel. nr 8356 "Armię czerwoną przyjmowali żydzi, którzy pobudowali
      bramy. Zmienili władzę starą a zaprowadzili nową z spośród ludności
      miejscowej (żydzi i komuniści). Aresztowano policję,
      nauczycielstwo". Rel. Nr 2675, "W czasie wkraczania armii czerwonej
      byłem nieobecny, do władzy dopuszczono żydów oraz Polaków
      komunistów, którzy siedzieli za komunizm w więzieniach, oni
      naprowadzali NKWD do mieszkań, domów i wydawali polskich obywateli
      patryjotów". Ci ludzie w 41 byli na sybirze, a relacje spisywano w
      43 - 45 nie mieli pojęcia, co działo się na kresach po 41 A może
      wolisz dziennik (w histografii jest ważniejszy niż relacje)
      "20 czerwiec. Uroczystość Serca Pana Jezusa. Dzień przeokropny dla
      Polaków pod zaborem sowieckim. Masowe wywożenie do Rosji. Od
      wczesnego rana ciągnęły przez miasto wozy z całymi rodzinami
      polskimi na stację koleją. Wywożono bogatsze rodziny polskie,
      rodziny narodowców, patriotów polskich, inteligencję, rodziny
      uwięzionych w sowieckich więzieniach, trudno się było nawet
      zorientować, jaką kategorię ludzi deportowano. Płacz, jęk i rozpacz
      okropna w duszach polskich. Żydzi za to i Sowieci tryumfują. Nie da
      się opisać, co przeżywają Polacy. Stan beznadziejny. A Żydzi i
      Sowieci cieszą się głośno i odgrażają, że niedługo wszystkich
      Polaków wywiozą. I można się było tego spodziewać, gdyż cały dzień
      20 czerwca i następny 21 czerwca wieźli ludzi bez przerwy na stację.
      Kronika panien Benedyktynek Opactwa Św. Trójcy w Łomży (1939 – 1954)
      fragment dotyczący dni 20 – 22 VI1941. Ale byliście też lepsi
      Izrael Ajzeman (oddział GL lwy) 11 osób na rozkładzie w miasteczku
      Drzewica (trzeba było rozpruć kasę w fabryce noży) i wielu innych,
      ale to były tylko „Polaczki”, więc nic się nie stało.

Powiem wam coś, bo jest to ostatni mój post na tym forum. Wszyscy
      jesteście siebie warci, zero znajomości historii, za to buzie pełne
      wyzwisk i nienawiści. Wiecie, o co się tak naprawdę kłócicie – o to,
      które ofiary są ważniejsze ( a te drugie niech idą w zapomnienie), o
      to czy ważniejsze jest 12 letnie dziecko wywiezione do obozu z
      Umschlagplatz j od 12latka złapanego w łapance 2 ulice dalej (czy
      urodzonego na Zamojszczyźnie i nienadającego się do germanizacji) i
      wywiezionego do tego samego obozu. O to, kto miał więcej
      szmalcowników Szpilman twierdził, że żydowscy szmalcownicy
      obstawiali wszystkie dziury po jednej stronie muru, inne relacje
      mówią, że te same dziury obstawiali polscy szmalcownicy, a co z
      niemieckimi i ukraińskimi szmalcownikami, kto silniejszy po czyjej
      stronie muru ich umieścimy. Chciałem jeszcze napisać parę rzeczy,
      ale nie warto i tak przeczytacie to co będziecie chcieli. A jutro tu
      na tym forum będzie dokładnie to samo. Ale już beze mnie.
      Bawcie się dalej
      • cyborg.jr Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 02:34
        Halo lekulanu Aw ehad?
        Halo bar'anu El ehad?

Czy nie mamy wszyscy jednego Ojca?
        Czy nie jeden Bóg nas stworzył?

(napis na portalu wielu synagog , np. na praskiej synagodze na
        Jeruzalmska Ulice)
        www.hagalil.com/czech/prag/jerusalem-synagoge.htm
        REMEMBER IT !!!

• aaki Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 06:41
          jezeli ojciet takowy istnieje to z pewnościa jest jeden i ten sam.
      • szczesciara.33 Re: LUDZIE !!! jeszcze krotsza historia 02.03.08, 09:26
        pamarko napisał:

> Uspokójcie się.
        > „wyrównać straszne krzywdy, które doznaliśmy od Żydów” – andr
        > ew 2008

to moglby dzis napisac takze palestynczyk

> Wiecie, o co się tak naprawdę kłócicie – o to,
        > które ofiary są ważniejsze ( a te drugie niech idą w zapomnienie),
        o
        > to czy ważniejsze jest 12 letnie dziecko wywiezione do obozu z
        > Umschlagplatz j od 12latka złapanego w łapance 2 ulice dalej (czy
        > urodzonego na Zamojszczyźnie i nienadającego się do germanizacji)
        i
        > wywiezionego do tego samego obozu.

od paru miesiecy spadaja bomby na cywilne osiedla
        izraelskie,kalekami zostaja izraelskie dzieci,ktore kopia sobie
        pilke na swoim podworku.i co? co zrobic?przeprowadzic sie na
        czukotke?

> Bawcie się dalej

to nie zabawa.to postawa.mozna odwrocic glowe i zachowujac swoja
        postawe z godnoscia udac sie ...np.do przygotowywania euro 2012,czy
        olimpiady w pekinie,czy po prostu...zwyczajnie wypic kawe.
      • spitme Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 10:46
        Pamarko ty sprawdz czy ty nie Zyd przypadkiem , z tego co czytam i
        slysze to tylko oni tam gineli smile)) ,...
        Z mojej 10 osobowej rodziny wojny nie przeżyło 5 osób. 2 kolejne
        przeżyły obozy ,...

Juz widze jak dana ze sfora wznosza toast w eretz'u ,... Take it
        easy , he ,...
        Powiem wam coś, bo jest to ostatni mój post na tym forum ,...
      • dana33 Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 10:53
        nic dodac, nic ujac panie pamarko.
        pozdrowienia
      • andrew2008 Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 12:15
        Panie pomarka, prosze sie opanowac. To nieladnie jak komus
        publicznie zwieracze puszcaja.
        To co o czym mowie to wybor miedzy mysleniem Tory i mysleniem Nowego
        Testamentu. Problem plujacych na nas zydow nie odejdzie od nas
        przez nastepne 100 lat. Mamy dowod w postaci zydowskiego fetiwalu
        zydowskiej nienawisci do Polakow a'la Gross.
        A prawda jest taka: Na jednego Zyda zabitego przez Polakow
        przypada 800 Polakow zabitych przez Zydow.
        POLACY DOZNALI OD ZYDOW STRASZNYCH KRZYWD.
        Naaza cywilizacja daje nam dwa rozwiazania moralnie rownoprawne:
        1) Tory "Oko za Oko" co daje nam racje wyrownac na zydach nasz
        olbrzymi balans doznanych od zydow krzywd.
        2) Ewangelii " Wybaczamy i prosimy o wybaczenie"
        Ja jako katolik sklaniam sie ku rozwiazaniu zgodnemu z
        nauka Jezusa. Ale wszyscy wiemy "It takes two to tango".
        • szczesciara.33 Re: LUDZIE !!! 02.03.08, 12:25
          andrew2008 napisał:

> Ja jako katolik sklaniam sie ku rozwiazaniu zgodnemu z
          > nauka Jezusa. Ale wszyscy wiemy "It takes two to tango".

chyba nie wszyscy wiemy.ja np.pierwsze slysze/czytam zeby Jezus znal
          angielski i w tym jezyku nauczal.a czy tango wtedy tanczyli na
          swiatynnym placu?
    • maglara Re: Ja zauwazylam jak padnie 02.03.08, 04:58
      A mianowocie taki jeden chamidlo maruder i skaczaca przy nim kaczka
      enta, te dwa kwaczace w symbiozie sie robactwo rozplenilo.
      • szczesciara.33 Re: Ja zauwazylam jak padnie 02.03.08, 11:11
        maglara napisała:

>te dwa kwaczace w symbiozie sie robactwo rozplenilo.

naukowcy japonscy dowodza,ze czlowiek zakochany patrzy na swiat i
        innych ludzi z uczuciem sympatii i akceptacji.swiat postrzega w
        rozowych barwach,co odzwierciedla stan zakochania wlasnie.widac
        maglarka nie osiagnela-wbrew zapewnieniom-tego stanu
        zakochania,ktory jest zbadany naukowo przez niezaleznych badaczy.
        • maglara Re: Ja zauwazylam jak padnie 02.03.08, 14:42
          szczesciara.33 napisała:

> maglara napisała:
          >
          > >te dwa kwaczace w symbiozie sie robactwo rozplenilo.
          >
          > naukowcy japonscy dowodza,ze czlowiek zakochany patrzy na swiat i
          > innych ludzi z uczuciem sympatii i akceptacji.swiat postrzega w
          > rozowych barwach,co odzwierciedla stan zakochania wlasnie.widac
          > maglarka nie osiagnela-wbrew zapewnieniom-tego stanu
          > zakochania,ktory jest zbadany naukowo przez niezaleznych badaczy.

Naukowcy polscy dowodza ze z wariatami nie warto sie wdawac w
          dyskusje, to jest naukowo zbadane przez niezaleznych badawcow w tym
          wliczajac maglare, szluss faierabend. Hast du noch irgendetwas auf
          die Reihe ??
          • szczesciara.33 Re: Ja zauwazylam jak padnie 02.03.08, 18:28
            maglara napisała:

> Naukowcy polscy dowodza ze z wariatami nie warto sie wdawac w
            > dyskusje, to jest naukowo zbadane przez niezaleznych badawcow w
            tym
            > wliczajac maglare, szluss faierabend. Hast du noch irgendetwas auf
            > die Reihe ??

jak nazwiesz mnie polka tez sie nie obraze.naukowcy polscy dowodza
            ze bycie polka nie jest obrazliwe.moge nawet hajlowac,moge
            swirowac,moge jakies ruchy krzyzackie robic.wszystko mi wolno,w tym
            wolno mi maglare zmaglowac
            • maglara Re: Ja zauwazylam jak padnie 02.03.08, 23:52
              szczesciara.33 napisała:
              >
              > jak nazwiesz mnie polka tez sie nie obraze.naukowcy polscy dowodza
              > ze bycie polka nie jest obrazliwe.moge nawet hajlowac,moge
              > swirowac,moge jakies ruchy krzyzackie robic.wszystko mi wolno,w
              tym
              > wolno mi maglare zmaglowac

Bylas juz u lekarza ? i co on na to ?
    • perla Israel przegra niestety 02.03.08, 15:55
      kwestia czasu to jest. Palestyńska eksplozja demograficzna załatwi
      Israel. Żadne tam ewntualne bomby atomowe w rękach Iranu czy Syrii.
      Demografia. Tym bardziej, że Żydzi zamiast mnożyć się, to pedałom na
      śluby zezwalają. Takie państwo mając takiego wroga musi upaść.
      Co z nimi? Pewnie kierunek Polska. Co zresztą już widać jest pod
      polskim konsulatem tam. Nagle wszyscy przypomnieli sobie, że
      przodków z Polski mają i obywatelstwa chcą. Polska to jedyny duży
      kraj w Europie bez mniejszości narodowych i dlatego może przyjąć
      ich. Reszta Europy przez Arabów okupowana jest. USA nie przyjmie ich
      co by nierozdrażniać Murzynów własnych, bo wśród nich szalejący
      antysemityzm jest właśnie.
      • aaki Re: Israel przegra niestety 02.03.08, 16:08
        ty tak na poważnie?
        • perla Re: Israel przegra niestety 02.03.08, 16:15
          aaki napisała:

> ty tak na poważnie?

poważnie. A widzisz inne rozwiązanie?
          Ewentualnie Królewiec w grę wchodziłby ale Ruscy nie oddadzą co
          ukradli właśnie.
          • perla pytanie nie jest "czy" ale "kogo" 02.03.08, 16:27
            tu chodzi o około 6 milionów ludzi. Lwią część Polska bedzie musiała
            przyjąć. Chodzi o to, aby do nas nie trafiły szumowiny lecz ci z
            których pożytek będzie. Inżynierowie, dobrzy wojskowi, architekci,
            lekarze, artyści, wykwalifikowani robotnicy zdolna młodzież.
            Imigracja to biznes ma być. Dlatego selekcję robić trzeba. Polskie
            placówki w Israelu powinny już teraz przygotowywać listy tych,
            których ewentualnie przyjmiemy. A element niech do Niemiec sobie
            jedzie na przykład właśnie.
            • andrew2008 Odpowiedz jest "Nikogo" nie przyjmowac 02.03.08, 16:46
              Jezeli juz do takiej hipotetycznej sytuacji by doszlo - czyli
              exodusu zydow z Izraela, to Polska i Polacy powinni zrobic wszystko
              aby Zydom UNIEMOZLIWIC osiedlanie sie w Panstwie Polskim.
              Zydzi ktorzy zakosztowali wlasnej panstwowosci, za wszelka cene
              usilowali by wytworzyc zydowska terytorialna autonomie kosztem
              Polakow i Panstwa Polskiego. Zydzi Izraelscy, ktorzy przywykli do
              szatanskiego ,okrucienstwa,pogardy i sadyzmu wobec Palestynczykow,
              zachowywali by sie tak samo wobec Polakow.
              Dla zdemoralizowanych, okrutnych, zydow izraelskich jedynym miejscem
              emigracji jest Czukotka albo Mars.
              • aaki Re: Odpowiedz jest "Nikogo" nie przyjmowac 02.03.08, 17:07
                no ale czukotka jest zamieszkała przez czukczów i rosjan
              • aaki Re: Odpowiedz jest "Nikogo" nie przyjmowac 02.03.08, 17:07
                no ale czukotka jest zamieszkała przez czukczów i rosjan
                • andrew2008 Re: Odpowiedz jest "Nikogo" nie przyjmowac 02.03.08, 18:02
                  To wielki teren. Za zgoda nielicznych miejscowych Rosjan i Czukczow
                  oraz Rosji , dalo by sie na Czukotce zalozyc cos w rodzaju
                  zydowskiej autonomii.
              • perla ty chesz 6 milionów ludzi na Marsa wysłać? 02.03.08, 17:11
                to wskaż im drogę, i za przewodnika bądź właśnie.
                • ariadna-enta Re: ty chesz 6 milionów ludzi na Marsa wysłać? 02.03.08, 17:25
                  perła, ty gdzie byś posłał te 6 milionów ludzi
                  do piachu??
                  skoro nigdzie nie ma dla nich miejsca.
                  • perla wybacz Ariadnna, ale zaczynam podejrzewać, że 02.03.08, 17:38
                    nie tylko maglarcia w procentach umiłowanie ma.
                    Czy w ogóle przeczytałaś co ja w tym wątku napisałem, że wyskakujesz
                    z czymś takim właśnie?

ariadna-enta napisała:

> perła, ty gdzie byś posłał te 6 milionów ludzi
                    > do piachu??
                    • ariadna-enta Re: wybacz Ariadnna, ale zaczynam podejrzewać, że 02.03.08, 18:03
                      fakt,że to było trochę przewrotne pytanie
                      ale tyle tu mądrali co należy zrobić z tymi ludżmi
                      w razie gdyby Izrael nie przetrwał( czego im nie życzę)
                      że podejrzewam u niektórych chęć takiego rozwiązanie.

przesadzam?
                      nie sądze.Może nie u ciebie,ale u wielu tak.

• rockofages Re: wybacz Ariadnna, ale zaczynam podejrzewać, że 02.03.08, 19:24
                      perla zadymiaczu i prowoku.Stac cie na lepsze wywody ale jak sie ma zadymiac to
                      jakzesz mozna cos madrego splodzic-co?
                      Gdyby tacy ludzie jak piszesz z tymi zawodami tam w tym erecu zyli to erec by
                      jakos egzystowal,natomiast jezeli 60% syjonisyow-czyli zydow takich jak ze mnie
                      jest germaniec, militarystycznie ciagle trenowana i taki jak idzie juz do cywila
                      to po prostu powieksza ilosc nie robow rezerwistow a mentalnosc do mszczenia sie
                      na innych pozostaje az do smierci,jezeli natepny procent Zydow to religijni a
                      jest ich gdzies ok.20% i to oni jeszcze sie dziela na tych co sami by chcieli
                      ultra radykalnie zlikwidowac wszystko na okolo tylko erec zostawic,oraz takich
                      co uwazaja ze ereca jako organizmu panstwowego nie powinno byc bo to wbrew idei
                      wiary,a obydwie grupy sa nie produktywne,to perla pozostaje ok.10% ludzi ktorzy
                      sa reszta spoleczenstwa,czyli kibucnikami,emerytami z czasow wojny
                      swiatowej-czyli pozostaloscia po holokauscie,w tej grupie sa nauczyciele i
                      akademicy,lekarze i tworcy roznego roczaju wiec nie duzo zostaje dla tych co
                      buduja trzon narodu do samostanowienia w pokoju o swoim panstwie.
                      Izrael jaki znamy to nowotwor doslowny i w przenossni,nie ma prawa
                      fizycznego,naukowego,logicznego,czy nawet religijnego aby naturalnie wedlug tych
                      praw istniec.Zyd jako taki moze przetrwac ale panstwo zydowskie jako takie nie
                      ma szans trwac bo zawsze na przestrzeni historii te same bledy powiela a teraz
                      tylko dlatego istnieje ze syjonistyczna propaganda leci na wzbudzaniu
                      przymusowego wspulczucia Zydom za holokaust oraz tam gdzie to wspolczucie nie
                      chwyta po prostu biczuje antysemityzmem.Kroplowa z USA jak przestanie plynac to
                      Izrael kaput w ciagu tygodni.Izraelsko-syjonistyczne wymuszanie akceptacji
                      izraela nie moze dlugo gwarantowac istnienia panstwa i to tylko sprawa czasu ze
                      sie rozleci,samo na wlasne zadanie i zyczenie.
                    • maglara Re: wybacz perla ale w tym momencie 02.03.08, 19:32
                      perla napisał:

> nie tylko maglarcia w procentach umiłowanie ma.
                      > Czy w ogóle przeczytałaś co ja w tym wątku napisałem, że
                      wyskakujesz
                      > z czymś takim właśnie?
                      >

stajesz sie chamski, Odreagowujesz widocznie za napad dany ze
                      alkoholikiem jestes wlasnie. Niesmaczne to, a mialam do ciebie
                      szacunek.
                      >
                      • perla Re: wybacz perla ale w tym momencie 02.03.08, 19:46
                        maglara napisała:

> stajesz sie chamski, Odreagowujesz widocznie za napad dany ze
                        > alkoholikiem jestes wlasnie. Niesmaczne to, a mialam do ciebie
                        > szacunek.

Maglarciu, a tobie to o co rozchodzi się?
                        • maglara Re: wybacz perla ale w tym momencie 02.03.08, 19:57
                          perla napisał:

> maglara napisała:
                          >
                          > > stajesz sie chamski, Odreagowujesz widocznie za napad dany ze
                          > > alkoholikiem jestes wlasnie. Niesmaczne to, a mialam do ciebie
                          > > szacunek.
                          >
                          > Maglarciu, a tobie to o co rozchodzi się?
                          >
                          >
                          O to, ze moze sie zdziwisz, ale czytalam pare postow precz i zawsze
                          cos w zwiazku z maglarcia i procentach nawiazywales zusammen.
                          To jest niskie, i sam mowiles ze ponizej pasa takie chwyty.
                          Nie mam wiecej pytan i pretensji, nie ten watek. Rozczarowales mnie
                          ale.
            • maglara Re: pytanie nie jest "czy" ale "kogo" 02.03.08, 19:25
              Protestuje, ten element na madagaskar, wzglednie czukotke, juz dosyc
              mamy turcji walacych czolkiem o dywan, jesze tu brakuje slaniajacych
              sie
      • szczesciara.33 Re: Israel przegra niestety 02.03.08, 18:35
        perla napisał:

> kwestia czasu to jest. Palestyńska eksplozja demograficzna załatwi
        > Israel. Żadne tam ewntualne bomby atomowe w rękach Iranu czy
        Syrii.
        > Demografia. Tym bardziej, że Żydzi zamiast mnożyć się, to pedałom
        na
        > śluby zezwalają. Takie państwo mając takiego wroga musi upaść.
        > Co z nimi? Pewnie kierunek Polska. Co zresztą już widać jest pod
        > polskim konsulatem tam. Nagle wszyscy przypomnieli sobie, że
        > przodków z Polski mają i obywatelstwa chcą. Polska to jedyny duży
        > kraj w Europie bez mniejszości narodowych i dlatego może przyjąć
        > ich. Reszta Europy przez Arabów okupowana jest. USA nie przyjmie
        ich
        > co by nierozdrażniać Murzynów własnych, bo wśród nich szalejący
        > antysemityzm jest właśnie.
        >

bedziesz na to patrzyl obojetny?
        a moze nawet ucieszy cie taki rozwoj wypadkow?
        odwleklo sie o 60 lat?
        a my niewinni,bo przeciez nie naszymi rekami?
        gdybym ja mialam do dyspozycji ten wlasciwy guziczek,to za
        wyznaczanie takich trendow nie spuszczalabym tego guziczka z oka
        nawet na sekunde.a potem? chocby potop.jeden juz przezyli
        • perla Re: Israel przegra niestety 02.03.08, 18:58
          szczesciara.33 napisała:

> bedziesz na to patrzyl obojetny?

a ty umiesz czytać?
          • qwardian Re: Israel przegra niestety 02.03.08, 19:57
            Ja wam wytłumaczę co Perła chciał wam powiedzieć. Że wy swoje
            państwo tracicie na własną prośbę, po ponad rodzinę zaczynacie
            przedkładać jakieś banały które nie tylko wam są obce kulturowo, ale
            wbrew humanitaryzmowi są bo są obce człowieczeństwu. I nikt żalu nie
            będzie za was wylewał, jeżeli zarzucicie te wartości o które warto
            było walczyć i zginąć nawet. I jeżeli jakieś niedobitki zostaną albo
            exodus na wielką skalę będzie to my powinniśmy tę część przyjąć,
            która rozsądek miała i tradycje zachowała a nie do ruiny
            doprowadziła poprzez swoją ignorancję dla wartości, właśnie. Od
            siebie dodam, że na gruncie religijnym z judaizmem nasz katolicyzm
            poradzić sobie potrafi i o wiernych tych najwartościowszych zadba w
            sensie duchowym lepiej niż konkurenci. Tego akurat nasi duchowni nie
            obawiają się na sekundę, właśnie. To się staje zaraźliwe i chyba do
            języka wejdzie na stałe.
          • szczesciara.33 Re: Israel przegra niestety 03.03.08, 09:55
            perla napisał:

> szczesciara.33 napisała:
            >
            > > bedziesz na to patrzyl obojetny?
            >
            > a ty umiesz czytać?
            >
            >
            >
            ======================
            umiem i od razu wyjasnie
            moj post byl skierowany w tzw."eter",a uzylam zwrotu "Perla" tylko
            dlatego,ze to jest twoj watek i to ty zadales pytanie.
            nie podejrzewalam ciebie ani przez chwile,ze ucieszyloby
            ciebie,gdyby Izrael przestal istniec.
            • perla Re: Israel przegra niestety 03.03.08, 10:29
              szczesciara.33 napisała:

> moj post byl skierowany w tzw."eter",a uzylam zwrotu "Perla" tylko
              > dlatego,ze to jest twoj watek i to ty zadales pytanie.

no ja nie mogę. Pytanie zadał i wątek założył niejaki andrew2008
              właśnie.
              • szczesciara.33 Re: Israel przegra niestety 03.03.08, 10:41
                perla napisał:

> szczesciara.33 napisała:
                >
                > > moj post byl skierowany w tzw."eter",a uzylam zwrotu "Perla"
                tylko
                > > dlatego,ze to jest twoj watek i to ty zadales pytanie.
                >
                > no ja nie mogę. Pytanie zadał i wątek założył niejaki andrew2008
                > właśnie.
                >
                >
                ==========================
                no ja nie moge wink
                masz racje Perlo!
                ty tylko napisales,odpowiedziales adrew2008,ze..." Izrael przegra
                niestety".w takiej sytuacji wielu skupia sie na slowie "niestety" i
                pyta-a moze stety?
                czy mam ciebie przeprosic?
                czy moze andew2008?
                a moze was obu?
                jesli was obu to byloby mi 'bez utrudnien' gdybym dosc wyraznie
                mogla odroznic wasze poglady w tej sprawie.np.gdzie mieliby trafic
                ci,ktorzy przezyja upadek Izraela.a moze takich juz nie powinno byc?
                moze swiatu wystarcza juz ci zydzi,ktorzy juz sa rozsiani po calej
                kuli ziemskiej?
                no wlasnie-stety czy niestety?
                • perla Re: Israel przegra niestety 03.03.08, 11:32
                  szczesciara.33 napisała:

> czy mam ciebie przeprosic?

skąd, mnie nie musisz za nic przepraszać.

> no wlasnie-stety czy niestety?

niestety. Israel trzyma w szachu fundamentalny świat muzułmański, a
                  to ważne dla Europy jest. Cała nienawiść świata tego skupia się na
                  Israelu. Dlatego muzułmanie nie mają póki co czasu aby zacząć
                  rozprawę z cywilizacją szatana, czyli z nami właśnie.
                  A tak na marginesie, to Żydzi przechlapane mają. W diasporze jakieś
                  pogromy na nich robiono a jak już dochrapali się swojego państwa, to
                  i tak z stanie ciągłej wojny są. Niełatwe życie Żyda jest.
                  • szczesciara.33 Re: Israel przegra niestety 03.03.08, 12:09
                    perla napisał:

> Israel trzyma w szachu fundamentalny świat muzułmański, a
                    > to ważne dla Europy jest. Cała nienawiść świata tego skupia się na
                    > Israelu. Dlatego muzułmanie nie mają póki co czasu aby zacząć
                    > rozprawę z cywilizacją szatana, czyli z nami właśnie.
                    > A tak na marginesie, to Żydzi przechlapane mają. W diasporze
                    jakieś
                    > pogromy na nich robiono a jak już dochrapali się swojego państwa,
                    to
                    > i tak z stanie ciągłej wojny są. Niełatwe życie Żyda jest.
                    >
                    >

wlasciwie to nie pozostaje mi nic innego jak sie w tym momencie z
                    toba zgodzic w 100% Perlo.
            • andrew2008 Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 10:53
              No zydzi marcowi. juz po wizy emigracyjne do Polski nie bedziecie
              musieli stac w kolejkach w Polskim konsulacie w Izraelu.
              A pamietacje te wasza piosenke z 1967 roku?
              " Przejdziem Gaze , przejdziem Synaj
              bedziemy Zydami
              Pokazal nam Mosze Dayan
              jak zwyciezac mamy"
              No i co mamy teraz? Z podkulonymi ogonami niesmialo wyjecie:
              " Przejdziem Odre, przejdziem Warte
              bedziem Polakami
              Pokazal w Yom Kipur-Dayan
              jak uciekac mamy"
              O Zydzi , Zydzi , jak ja nad wami ubolewam i was zaluje.
              Zydzi - narod wybrany do panicznej ucieczki

• szczesciara.33 Re: Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 12:21
                andrew2008 napisał:

> O Zydzi , Zydzi , jak ja nad wami ubolewam i was zaluje.
                > Zydzi - narod wybrany do panicznej ucieczki
                >

oj,adrew2008
                przemowiles jak sam Jezus,ktory plakal nad Jerozolima.
                a moze tez pamietasz co powiedzial wtedy swoim uczniom?
                nic tam nie bylo o "panicznej ucieczce"
                a chrzescijanstwo na wieki utracilo swoja kolebke,swoje Betlejem
                • andrew2008 Re: Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 12:46
                  Przez 200 lat krucjaty staraly sie odzyskac Ziemie Swieta.
                  Nie bedzie wiecej chrzescijanskich krucjat.
                  • szczesciara.33 Re: Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 13:03
                    andrew2008 napisał:

> Przez 200 lat krucjaty staraly sie odzyskac Ziemie Swieta.
                    > Nie bedzie wiecej chrzescijanskich krucjat.
                    ===============================================

nie musza byc.nawet napisze wiecej.nie moga byc,bo to byloby juz
                    podpalenie lontu na BW.ale pomysl,czy czegos bezpowrotnie nie
                    stracisz jesli miejsca swiete dla chrzescijanstwa,jego poczatek,nie
                    beda mialy straznika w postaci 'starszego brata w wierze'.chyba ze
                    uznales juz,ze swiat arabski i islam ,ze to oni, sa dla ciebie
                    bracmi w wierze.znasz koran?a stary testament?gdzie
                    znajdujesz 'starszego brata w wierze'?
                    • szczesciara.33 Re: wyparles sie swego brata Abla kainie? 03.03.08, 13:08
                      Ismael jest twoim bratem w wierze?
                      teraz razem zabijecie ponownie Abla?
                      ============================================
                      szczesciara.33 napisała:

>znasz koran?a stary testament?gdzie
                      > znajdujesz 'starszego brata w wierze'?
                      ============================================
                    • andrew2008 Re: Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 13:21
                      Ja osobiscie mam bardzo naiwne marzenia religijne.
                      POLACZENIE 3 WIELKICH RELIGII MONOTEISTYCZNYCH : CHRZESCIJANSTWA
                      JUDAIZMU I ISLAMU.
                      To stalo sie truizmem , ze monoteistyczny bog moze byc jeden.
                      Ale to musi przeniknac w ludzkie rozumienie, ze NIESKONCZONY BOG
                      jest IDENTYCZNY WE WSZYSTKICH ASPEKTACH dla wszystkich ludzi roznych
                      religii. Wynika to z podstwowego faktu: Kosmos jest skonczony a
                      Kreator jest NIESKONCZONY. Religie to tylko kulturowa transmisja
                      do Boga Nieskonczonego.
                      • szczesciara.33 Re: Exodus zydow z izraela do Polski sie zaczal 03.03.08, 13:37
                        andrew2008 napisał:

> Ja osobiscie mam bardzo naiwne marzenia religijne.
                        > POLACZENIE 3 WIELKICH RELIGII MONOTEISTYCZNYCH : CHRZESCIJANSTWA
                        > JUDAIZMU I ISLAMU.
                        > To stalo sie truizmem , ze monoteistyczny bog moze byc jeden.
                        > Ale to musi przeniknac w ludzkie rozumienie, ze NIESKONCZONY BOG
                        > jest IDENTYCZNY WE WSZYSTKICH ASPEKTACH dla wszystkich ludzi
                        roznych
                        > religii. Wynika to z podstwowego faktu: Kosmos jest skonczony a
                        > Kreator jest NIESKONCZONY. Religie to tylko kulturowa transmisja
                        > do Boga Nieskonczonego.

ok.tu jestesmy juz duzo zgodni.ja dodam od siebie,ze w procesie
                        globalizacji naszego 'swiata' warto uwzglednic-na powaznie-filozofie
                        religijne jakie przez tysiaclecia wypracowali buddysci,hinduisci a
                        tez cinczycy ze swoja stara filozofia
    • orwella Jedyne wyjscie to polaczyc Izrael z Palestyna 02.03.08, 19:41
      w jedno panstwo dwunarodowe, takie jak Belgia, pomieszac oba
      plemiona i religie (bez rasizimu) i bedzie nirwana dla wszystkich.
      Przeciez jestescie bracmi. To nowe panstwo moze sie nazywac Izpal
      albo Paleiz.
      Drugowo wyhodka niet!
      • perla nie da rady 02.03.08, 19:45
        orwella napisała:

> w jedno panstwo dwunarodowe, takie jak Belgia, pomieszac oba
        > plemiona i religie (bez rasizimu) i bedzie nirwana dla wszystkich.

muzułmanie nigdy niezaakceptują co by pedzie ślub brali właśnie.
        • orwella Re: nie da rady 02.03.08, 19:47
          to moze zydzi zaakceptuje, zeby pedzie nie brali slubu wlasnie. Dla
          pokoju i zycia moze zaakceptuja.smile
          • perla Re: nie da rady 02.03.08, 19:55
            orwella napisała:

> to moze zydzi zaakceptuje, zeby pedzie nie brali slubu wlasnie.
            Dla
            > pokoju i zycia moze zaakceptuja.smile

ale wiesz jak to jest. Raz coś przyznasz to potem odwrotu nie ma
            właśnie.
            • orwella Re: nie da rady 02.03.08, 20:04
              zawsze jest odwrot wlasnie. Nic w zyciu nie ma stalego i
              niezmiennego. Nawet ateisci po latach powracaja do religiismile
    • ariadna-enta Re: kaczka robi striptiz :)) 03.03.08, 00:08
      tak,tak maglarcia 3 klasy podstawówki skończyłam i ledwo litery
      składam.
      a co do chamstwa to miłosiernie zamilknę nad twoim językiem.
    • klara551 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 03.03.08, 00:59
      Może tak jak ten,po 2000lat się odtworzy
      • opornik4 Re: A co bedzie jak Izrael padnie? 03.03.08, 03:27
        Spoko.Izrael,jako narod przetrwa po koniec czasow - Bog bowiem jest
        wierny swoim obietnicom.
        Natomiast jak takie osobki,typu -maglara-;-wicky17- do piekla trafia,
        to sie Lucyfer z niego wyprowadzi.
        Toc te kobitki,sa zywym dowodem teorii Darwina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka