Dodaj do ulubionych

V KOLUMNA NA FORUM GAZETY

08.09.03, 12:15
Uaktywnia się rewizjonizm "ziomkostwa".
Oznaki tego już od pewnego czasu można zauważyć najczęściej na forum
dyskusyjnym GW: katowickim i gliwickim. Wypowiedzi pewnej dobrze
zorganizowanej
grupy osobników wysyłane są z za naszej zachodniej granicy, Zawierają mniej
lub bardziej wyraźne wątki o treści antypolskiej. Ta działalność pojawia się
(powielana) nie rzadko również na forach innych miast. Autorami propagandy -
ukrytej pod maską "historycznych" dyskusji, "kawałów", ocen cech charakteru i
zwyczajów Polaków ("goroli" lub "rusów") i tp. - są stale ci sami
prowokatorzy.

Akcja rewizjonistów rozwija też na naszym terenie i jest coraz mniej
zawoalowana, znajdując niestety odzew i poparcie miejscowych
zwolenników "śląskości".

Po przeanalizowaniu wypowiedzi na innych forach zauważam tych samych
osobników na forum Aktualności, Świat, Kraj.
Towarzyszą im inni udający Polaków albo Polacy z nimi ściśle współpracujący.
To oni atakują polski patriotyzm i zażarcie bronią niemieckich ziomków,
zarzucają wszystkim Polakom antysemityzm, fałszują nagminnie historię Polski,
piszą o konieczności sojuszu z Hitlerem w 1939 roku, o niemieckości Kopernika
itd.

Jesteśmy świadkami klasycznej wojny psychologicznej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny "pollak" zdemaskowany ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:20
      Juz parę razy pytałem "pollaka" dlaczego tak bardzo nienawidzi Polski i
      Polaków.
      Tchórzliwy i ograniczony konfident nie miał odwagi odpowedzieć.
    • Gość: måndag Re: V KOLUMNA NA FORUM GAZETY IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 08.09.03, 12:32
      Trafna diagnoza, pokrywa sie z moimi obserwacjami. Takim typom trzeba caly czas
      dawac do zrozumienia, ze sa odpadami, ze sa smieciami. Proponuje utworzyc watek
      pt. ZSYP i kierowac takie smiecie natychmiast pod ten adres.

linder1 napisał:

> Uaktywnia się rewizjonizm "ziomkostwa".
      > Oznaki tego już od pewnego czasu można zauważyć najczęściej na forum
      > dyskusyjnym GW: katowickim i gliwickim. Wypowiedzi pewnej dobrze
      > zorganizowanej
      > grupy osobników wysyłane są z za naszej zachodniej granicy, Zawierają mniej
      > lub bardziej wyraźne wątki o treści antypolskiej. Ta działalność pojawia się
      > (powielana) nie rzadko również na forach innych miast. Autorami propagandy -
      > ukrytej pod maską "historycznych" dyskusji, "kawałów", ocen cech charakteru i
      > zwyczajów Polaków ("goroli" lub "rusów") i tp. - są stale ci sami
      > prowokatorzy.
      >
      > Akcja rewizjonistów rozwija też na naszym terenie i jest coraz mniej
      > zawoalowana, znajdując niestety odzew i poparcie miejscowych
      > zwolenników "śląskości".
      >
      > Po przeanalizowaniu wypowiedzi na innych forach zauważam tych samych
      > osobników na forum Aktualności, Świat, Kraj.
      > Towarzyszą im inni udający Polaków albo Polacy z nimi ściśle współpracujący.
      > To oni atakują polski patriotyzm i zażarcie bronią niemieckich ziomków,
      > zarzucają wszystkim Polakom antysemityzm, fałszują nagminnie historię Polski,
      > piszą o konieczności sojuszu z Hitlerem w 1939 roku, o niemieckości Kopernika
      > itd.
      >
      > Jesteśmy świadkami klasycznej wojny psychologicznej.
    • xiazeluka Re: V KOLUMNA NA FORUM GAZETY 08.09.03, 13:24
      linder1 napisał:

> Uaktywnia się rewizjonizm "ziomkostwa".[...]
      > Zawierają mniej
      > lub bardziej wyraźne wątki o treści antypolskiej.[...]
      > piszą o konieczności sojuszu z Hitlerem w 1939 roku,

A co jest antypolskiego w pisaniu o konieczności sojuszu z tow. Hitlerem w 1939
      roku? Chęć ocalenia życia 6 mln obywateli II RP?
      • Gość: adx Re: V KOLUMNA NA FORUM GAZETY IP: 194.181.186.* 08.09.03, 13:27
        Czy mozna miec sojusz z wilkiem ? Stalin miał sojusz z Hitlerem i co z tego
        wyszło.
        • xiazeluka Re: V KOLUMNA NA FORUM GAZETY 08.09.03, 13:36
          Gość portalu: adx napisał(a):

> Czy mozna miec sojusz z wilkiem ? Stalin miał sojusz z Hitlerem i co z tego
          > wyszło.

Jak to co? Wilk Soso zeżarł owieczkę Adolfiątkę.

Ale pytanie brzmi inaczej - dlaczego rozważanie takiego sojuszu świadczy o
          antypolonizmie?
          • rycho7 Typowa metoda totalitarna w tym katolicka 08.09.03, 13:41
            xiazeluka napisał:

> Ale pytanie brzmi inaczej - dlaczego rozważanie takiego sojuszu świadczy o
            > antypolonizmie?

Poniewaz nacjonalistycznym oszolomom brak argumentow i jedyne co moga
            zaproponowac to zakneblowanie oponentow. Typowa metoda totalitarna w tym
            katolicka.
            • Gość: adx Re: Typowa metoda totalitarna w tym katolicka IP: 194.181.186.* 08.09.03, 14:05
              Nie ma i nie było wiekszych nacjonalistów od Niemców.
              • rycho7 przesladuja 180 narodowosci 08.09.03, 14:11
                Gość portalu: adx napisał(a):

> Nie ma i nie było wiekszych nacjonalistów od Niemców.

Wspolczesnie w Niemczech zyje conajmniej 180 narodowosci. Sa tak potwornie
                przesladowani przez Niemcow, ze tlumy masochistow ciagna aby bac przesladowanym
                narodowosciowo. Ale do tolerancyjnych sadystow Polakow im niespieszno.
                Ciekawostka nacjonalistyczny.
                • Gość: mandrake Re: przesladuja 180 narodowosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 00:33
                  Właśnie mnie interesuje taka kwestia, przychodziło mi to dawno na myśl, czy w
                  Niemczech żyją Żydzi ?
                • Gość: rafal Re: przesladuja 180 narodowosci IP: *.proxy.aol.com 10.09.03, 13:03
                  rycho7 napisał:

> Gość portalu: adx napisał(a):
                  >
                  > > Nie ma i nie było wiekszych nacjonalistów od Niemców.
                  >
                  > Wspolczesnie w Niemczech zyje conajmniej 180 narodowosci. Sa tak potwornie
                  > przesladowani przez Niemcow, ze tlumy masochistow ciagna aby bac
                  przesladowanym
                  >
                  > narodowosciowo. Ale do tolerancyjnych sadystow Polakow im niespieszno.
                  > Ciekawostka nacjonalistyczny.
                  --------------------------------------
                  Tzn. Polacy przesladuja aktualnie mieszkajace tu mniejszosci narodowe?
                  Tzn. obecnosc 4 poslow mniejszosci niemieckiej w Sejmie, czesciowa
                  autonomicznosc opolszczyzny sa wg. Ciebie wyrazem przesladowan?

Przewrotny czlowieku,
                  Czy "tlumy" narodowosciowe w Niemczech nie sa tam TYLKO z powodow ekonomicznych?
                  Czy sa jakies mniejszosci (poza dunska) w parlamentach krajowych?
                  Czy sa ich przedstawiciele wogole gdziekolwiek w organach panstwa czy gdzie
                  indziej reprezentowane w Niemczech?
                  Oswiec tutaj ludzi na tym forum jak to wlasciwie wyglada?
                  Co wlasciwie Niemcy robia lepiej niz Polacy dla mniejszosci narodowych?
            • Gość: JB Katolicka? chyba komusza. Komucholandia IP: *.inetia.pl 10.09.03, 10:48
              Kosciłół K. to tylko listek figowy.

VJB
    • Gość: Sokol Re: V KOLUMNA NA FORUM GAZETY IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 08.09.03, 16:03
      linder1 napisał:

> Uaktywnia się rewizjonizm "ziomkostwa".
      > Oznaki tego już od pewnego czasu można zauważyć najczęściej na forum
      > dyskusyjnym GW: katowickim i gliwickim. Wypowiedzi pewnej dobrze
      > zorganizowanej
      > grupy osobników wysyłane są z za naszej zachodniej granicy, Zawierają mniej
      > lub bardziej wyraźne wątki o treści antypolskiej. Ta działalność pojawia się
      > (powielana) nie rzadko również na forach innych miast. Autorami propagandy -
      > ukrytej pod maską "historycznych" dyskusji, "kawałów", ocen cech charakteru i
      > zwyczajów Polaków ("goroli" lub "rusów") i tp. - są stale ci sami
      > prowokatorzy.
      >
      > Akcja rewizjonistów rozwija też na naszym terenie i jest coraz mniej
      > zawoalowana, znajdując niestety odzew i poparcie miejscowych
      > zwolenników "śląskości".
      >
      > Po przeanalizowaniu wypowiedzi na innych forach zauważam tych samych
      > osobników na forum Aktualności, Świat, Kraj.
      > Towarzyszą im inni udający Polaków albo Polacy z nimi ściśle współpracujący.
      > piszą o konieczności sojuszu z Hitlerem w 1939 roku, o niemieckości Kopernika
      > itd.
      >
      > Jesteśmy świadkami klasycznej wojny psychologicznej.

Podzial granic po wojnie zostal zreszta tak zaprojektowany(przez zydostwo)aby
      doszlow przyszlosci do rewizjonizmu.Jest to zydowska inwestycja w polityke na
      przyszlosc.
      Zyd swego panstwa nie mial wiec wypracowal sobie polityczna przewage do
      wzniecania konfliktow lub ich lagodzenia-w zaleznosci co sie mu bardziej
      oplacalo.
      Polsce wypadaloby teraz upominac sie o ziemie wschodznie.do tego tez zydzi
      doprowadza w swoim czasie.
      Polska jak zwykla na tym zawsze straci ale zydostwo sie ugruntuje bo tak po
      jednej jak i po drugiej stronie granicy zyd tym kieruje.
      Polakow swiadomosc polityczna jest bardzo mala.Zydostwo w ludziach
      uksztaltowalo odraze do rzadu po to aby Polak obojetny i nie lubiacy politykow
      olewal wszystko-wiec i olewa-a zydom o to chodzi.
    • bebokk Nie tylko na forum "Gazety" 08.09.03, 16:06
      Są w Onecie, na Wirtualnej, Interii.
      Szpiegują i piszą zawsze według jednego, podanego powyżej schematu.
      • rycho7 i obserwuja z helikopterow 08.09.03, 16:28
        bebokk napisał:

> Są w Onecie, na Wirtualnej, Interii.
        > Szpiegują i piszą zawsze według jednego, podanego powyżej schematu.

i obserwuja z helikopterow.
        • bebokk Jak zwykle udajesz, że nie wiesz, o co chodzi 08.09.03, 16:37
          Ściemnianie, zgrywy itp.
          Ale każdy uważny obserwator widzi te zabawy chłopaków Eriki i "śląskich
          chłapców".
          • rycho7 Re: Jak zwykle udajesz, że nie wiesz, o co chodzi 08.09.03, 16:40
            bebokk napisał:

Przeciez obsesje bycia przesladowanych kazdy jest w stanie dostrzec. To
            nietrudne. Jak sie postarasz to sam mozesz dostrzec.
            • bebokk Re: Jak zwykle udajesz, że nie wiesz, o co chodzi 08.09.03, 17:04
              Ja tylko stwierdziłem,że się głupio bawicie.
              • rycho7 Jacy wy 09.09.03, 10:12
                bebokk napisał:

> Ja tylko stwierdziłem,że się głupio bawicie.

Jacy wy. Czyzbys sadzil, ze ci co maja inne poglady niz Ty byli zorganizowana
                grupa? I szpicluja Cie z helikoptera?
                • snajper55 To nie WY, to MY. 09.09.03, 18:42
                  rycho7 napisał:

> bebokk napisał:
                  >
                  > > Ja tylko stwierdziłem,że się głupio bawicie.
                  >
                  > Jacy wy. Czyzbys sadzil, ze ci co maja inne poglady niz Ty byli zorganizowana
                  > grupa?

A co, może napiszesz, że nie są ? A rozkazy z Berlina od pani E.S. to co ? A
                  stałe pensje wypłacane przez ziomkostwa to co ? A hierarchia ze stopiniami
                  wojskowymi skopiowanymi z SS to co ?

> I szpicluja Cie z helikoptera?

Nie zapominaj o tych łodziach podwodnych w systemie kanalizacyjnym i zdalnie
                  sterowanych kretach o bystrym wzroku i słuchu.

Pozdrówka wink)

Herr Snajper.
                  • bebokk Uderzenie w stół i nożyce się odezwały 09.09.03, 20:22
                    Luka, rycho i snajper
                    - TRÓJCA !
                    • snajper55 Szukamy czwartego do brydża. Wymagamy ... 09.09.03, 20:50
                      bebokk napisał:

> Luka, rycho i snajper
                      > - TRÓJCA !

... znajomosci języka niemieckiego lub jidisz, gdyż to są jedyne języki, które
                      wszyscy trzej znamy.

Pozdrawiam

Herr Snajperr.
                      • bebokk DO OBER-PRZYGŁUPA SNAJPERA 09.09.03, 21:08
                        Co do brydża, to już masz kandydatów : slezsko, bernd !
                        Dla nich każdy Polak to patologiczny antysemita i morderca Niemców !
                        Pasuje do was doskonale !

PS : jak popieprzeni jak ty fani Adolfa wkroczyli na Śląsk w 1939, to
                        śpiewali
                        "Der Deutscher kampft mit der Liebe,
                        der Pole mit dem Hass"
                        Niemiec walczy z miłością.
                        Polak z nienawiścią.

I doucz się historii Śląska, bo twoje teksty, że Piastowie nie mają nic
                        wspólnego ze Śląskiem, a kraina ta do Polski nigdy nie należała,
                        totalnie zrobiły z ciebie głupa, co nawet Rycho przyznał !
                        • Gość: Janek Re: DO OBER-PRZYGŁUPA SNAJPERA IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 21:14
                          bebokk napisał:

> Co do brydża, to już masz kandydatów : slezsko, bernd !
                          > Dla nich każdy Polak to patologiczny antysemita i morderca Niemców !
                          > Pasuje do was doskonale !
                          >
                          > PS : jak popieprzeni jak ty fani Adolfa wkroczyli na Śląsk w 1939, to
                          > śpiewali
                          >
                          > "Der Deutscher kampft mit der Liebe,
                          > der Pole mit dem Hass"
                          > Niemiec walczy z miłością.
                          > Polak z nienawiścią.
                          >
                          > I doucz się historii Śląska, bo twoje teksty, że Piastowie nie mają nic
                          > wspólnego ze Śląskiem, a kraina ta do Polski nigdy nie należała,
                          > totalnie zrobiły z ciebie głupa, co nawet Rycho przyznał !

Dzieki slaskim Piastom mamy na Slasku to,co mamy.Patronke,Niemke,swieta Hedwig (Jadwige)Oh ,jak ja sie ciesze,ten akcent niemiecki z 13 wieku...
                          • Gość: rafal Re: DO OBER-PRZYGŁUPA SNAJPERA IP: *.proxy.aol.com 10.09.03, 13:26
                            Gość portalu: Janek napisał(a):

> bebokk napisał:

> > I doucz się historii Śląska, bo twoje teksty, że Piastowie nie mają nic
                            > > wspólnego ze Śląskiem, a kraina ta do Polski nigdy nie należała,
                            > > totalnie zrobiły z ciebie głupa, co nawet Rycho przyznał !
                            ------
                        • snajper55 Do kłamcy i debila bebokka. 09.09.03, 22:06
                          bebokk napisał:

> Co do brydża, to już masz kandydatów : slezsko, bernd !
                          > Dla nich każdy Polak to patologiczny antysemita i morderca Niemców !
                          > Pasuje do was doskonale !

Czy mógłbyć zacytować fragment mojego postu, w którym piszę, że >każdy Polak to
                          patologiczny antysemita i morderca Niemców<, skoro ludzie. którzy tak pisza
                          pasują do mnie doskonale ?

> PS: jak popieprzeni jak ty fani Adolfa wkroczyli na Śląsk w 1939, to śpiewali
                          >
                          > "Der Deutscher kampft mit der Liebe,
                          > der Pole mit dem Hass"
                          > Niemiec walczy z miłością.
                          > Polak z nienawiścią.

Czy mógłbyś zacytować fragment mojej wypowiedzi, świadczący, że jestem fanem
                          Adolfa ?

> I doucz się historii Śląska, bo twoje teksty, że Piastowie nie mają nic
                          > wspólnego ze Śląskiem, a kraina ta do Polski nigdy nie należała,
                          > totalnie zrobiły z ciebie głupa, co nawet Rycho przyznał !

Czy mógłbyś zaytować fragment mojej wypowiedzi, w której twierdzę, że Śląsk
                          nigdy do Polski nie należał ?

A tak w ogóle, to czy mógłbyś przestać bezczelnie kłamać, debilu ? Braku
                          argumentów i inteligencji kłamstwami nie nadrobisz.

Snajper.
                          • bebokk Nerwy cię poniosły Herr Snajper ! I bardzo dobrze 09.09.03, 23:45
                            O to chodziło mojej osobie.
                            Przestałeś udawać cool-cwaniaczka pieprzącego o kretach i helikopterach
                            oraz negującego to, że na forum Gazety działa gromadka fanów Eriki
                            i popierających ich ludzi z Polski.
                            Nie denerwuj się tak, bo sie wykończysz histeryku.
                            Złość piękności szkodzi.
                            • snajper55 Marzenia debila bebokka. 10.09.03, 00:13
                              bebokk napisał:

> O to chodziło mojej osobie.
                              > Przestałeś udawać cool-cwaniaczka pieprzącego o kretach i helikopterach
                              > oraz negującego to, że na forum Gazety działa gromadka fanów Eriki
                              > i popierających ich ludzi z Polski.
                              > Nie denerwuj się tak, bo sie wykończysz histeryku.
                              > Złość piękności szkodzi.

Mnie nerwy poniosły ? Bo ci wytknąłem twoje kłamstwa, kretynie ? To ty
                              widocznie jeszcze mnie zdenerwowanego nie widziałeś. Faktycznie, rzadko mi się
                              to zdarza. A już na pewno trzeba więcej niż takiego jak ty debila, aby mnie
                              zdenerwować.

Czy już masz odpowiednie cytaty, aby swoje kłamliwe stwierdzenia potwierdzić,
                              czy też trenujesz odszczekiwanie ? Trenuj od razu pod stołem, będzie ci potem
                              łatwiej.

Herr Snajperr von Warschau.
                              • bebokk Nie denerwuj się tak ! Bo przyjadą z kaftanem ! 10.09.03, 00:17
                                Przypominasz pewną moją znajomą, która zdenerwowana wrzeszczy na cały regulator
                                i macha rękami :
                                "ja nie jestem zdenerwowana, ja jestem spokojna !"
                                • snajper55 Jaaaasne. Kretyn bebokk wszystko wie lepiej. 10.09.03, 00:25
                                  A jak tam z cytatami, kłamco ? Ewentualnie z odszczekiwaniem ?

Herr Snajperr.
                                  • bebokk Dobranoc ! Nieładnie być takim wulgarnym snajperze 10.09.03, 00:32
                                    Na koniec pokaz twojej "kultury" i "wiedzy historycznej" :
                                    "Chocbyś się usrał, nie zmienisz historii Śląska i w nikogo w miarę
                                    inteligentnego nie wmówisz, że to Piastowskie ziemie Polan."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7835649&a=7847915
                                    Śląsk był w granicach państwa Polskiego od czasów władcy Polan
                                    Mieszka I
                                    i Piastowie panowali na Śląsku do XVII wieku.
                                    Każda książka historyczna o Sląsku to potwierdzi.

• snajper55 Wolę to niż twój kretynizm i debilizm. 10.09.03, 02:10
                                      Powtarzasz się kretynie. Już to pisałeś. Ale jak widzę posłuchałes się mnie i
                                      cytatów szukasz. To dobrze. Grzeczny bebokk, grzeczny. No szukaj dalej, szukaj.
                                      I tak nie znajdziesz i kłamstwa trzeba bedzie pod stołem odszczekiwać. Ale dla
                                      takiego kłamcy to nie nowina, co ?

Ale ponieważ tak ładnie szukasz, to cię pocieszę. Germanofobia jest jednostką
                                      chorobową znaną, zbadaną i wyleczalną. Zwykle pomaga pobyt w Baden-Baden w
                                      Schwarzwaldzie. Miła niemiecka obsługa, delikatne Niemki zapewniają fachowe
                                      masaże, smaczna niemiecka kuchnia... Wrócisz odmieniony, kochający wszystko, co
                                      niemieckie.

Niestety, na twój kretynizm i debilizm lekarstwa nie znam.

Herr Snajperr.

PS. No i uważaj na te łodzie podwodne w kanalizacji. One są najgroźniejsze.

H.S.
                                      • Gość: feniks Re: Wolę to niż twój kretynizm i debilizm. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:35
                                        snajper55 napisał:

> Germanofobia jest jednostką
                                        > chorobową znaną, zbadaną i wyleczalną. Zwykle pomaga pobyt w Baden-Baden w
                                        > Schwarzwaldzie. Miła niemiecka obsługa...

Cóż to Herr Snajperr nie zna lepszych i skuteczniejszych miejsc "leczenia"??
                                        Choćby w Auschwitz???

> Wrócisz odmieniony, kochający wszystko, co niemieckie.

Tylko, niestety, powrót z tamtąd nie byłby możliwy...
                                        • snajper55 No wiesz, co kto lubi... ;)) 10.09.03, 15:24
                                          Gość portalu: feniks napisał(a):

> snajper55 napisał:
                                          >
                                          > > Germanofobia jest jednostką
                                          > > chorobową znaną, zbadaną i wyleczalną. Zwykle pomaga pobyt w Baden-Baden w
                                          >
                                          > > Schwarzwaldzie. Miła niemiecka obsługa...
                                          >
                                          > Cóż to Herr Snajperr nie zna lepszych i skuteczniejszych miejsc "leczenia"??
                                          > Choćby w Auschwitz???

Ja tam bym wolał Baden Baden, ale rozumiem, że Ty możesz woleć Auschwitz. Co
                                          kto lubi. Wiesz, tylko słyszałe, że tego rodzaju >usługi< są dość drogie. Jeśli
                                          do tego masz wymagania, aby rekwizyty były jak najbardziej podobne to
                                          oryginalnych, to za taki seansik zabulisz całkiem ładną sumkę. wink)

> > Wrócisz odmieniony, kochający wszystko, co niemieckie.
                                          >
                                          > Tylko, niestety, powrót z tamtąd nie byłby możliwy...

Snajper.
                                      • bebokk Kretyn, debil, idiota, germanofob Gerard Cieślik 10.09.03, 22:04
                                        "Gerard Cieślik, legenda chorzowskiego Ruchu

Ta flaga nie powinna powstać. Jestem przeciwny jej wywieszaniu na meczach
                                        Ruchu. Komu to jest potrzebne? Nie wiem, nie rozumiem... To nie służy klubowi,
                                        nie służy Śląskowi! Nie wiem skąd to do nas przyszło, żeby tak chętnie
                                        spoglądać w stronę Niemiec. Może to z biedy, frustracji? Mają przecież zamykać
                                        kolejne kopalnie.

Niemiecki napis na stadionie w Chorzowie poruszył mnie do żywego. Ruch był
                                        zawsze śląski, a Śląsk był zawsze polski! Znałem ludzi, którzy tworzyli ten
                                        klub, to byli powstańcy i patrioci. Uszanujmy ich pamięć."

www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1664935.html
                                        Na twoim miejscu Snajper ze wstydu za zażartą obronę niemieckich szowinistów-
                                        kiboli pokazujących Polakom wyciągniete na "heil Hitler" łapska na tle
                                        flagi "Obeschlesien" zapadłbym się pod ziemię.
                                        Ale ty nie masz ani wstydu, ani kultury osobistej.

• bebokk Esencja 08.09.03, 22:00
      Re: Es lebe Freie Schlesien !!!!!!!!!
      Autor: Gość: ewald IP: *.dip0.t-ipconnect.de
      Data: 08-09-2003 21:42 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      a ja leje na ta wasza polska tradycje okupanta!!!!!!
      klub ma nazwie "chorzow", wprawdzie nazwa polska ale miasto okupowane przez
      polske!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7835649&a=7866457
    • pro+se To tez "polskie" arabstwo to V kolumna muzulmanska 08.09.03, 23:02
    • Gość: xxx xxx IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 10:14
      xxx
    • tomek9991 Forum Katowice 09.09.03, 12:00
      To jest faktycznie dziwne miejsce.
      Tyle nienawisci do Polski prezentowanej publicznie nie ma chyba nigdzie w
      polskim internecie.

• boleslawchrobr Re: Forum Katowice 09.09.03, 14:36
        forum Katowice jest zdominowane przez grupe specjalnie w tym celu wyszkolonych
        nazistów, wladajacych jezykiem polskim.
        Grupa ta nadaje od poczatku istnienia forum posty szkalujace Polske i Polaków,
        wysmiewajace sie z ofiar obozów zaglady i z wszystkich ofiar terroru
        hitlerowskiego.
        Osoby te oficjalnie uzywaja ksyw jak np. Goebbels, Hitler, SS oraz skrótu "88"
        szyfrujacego "Heil Hitler", a pochodzacego od 8-mej litery alfabetu czyli H.
        Najabrdzeij dziwne jest toze posty te nie sa wymazywane przez administratora
        forum!!!, który jednak bardzo chetnie wymazuje posty krytykujace niemiecka
        prawice. Mój post w którym uzylem "scierwo" zostal natychmiast wymazany.
        • Gość: Janek Re: Forum Katowice IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 20:57
          boleslawchrobr napisała:

> forum Katowice jest zdominowane przez grupe specjalnie w tym celu wyszkolonych
          > nazistów, wladajacych jezykiem polskim.
          > Grupa ta nadaje od poczatku istnienia forum posty szkalujace Polske i Polaków,
          > wysmiewajace sie z ofiar obozów zaglady i z wszystkich ofiar terroru
          > hitlerowskiego.
          > Osoby te oficjalnie uzywaja ksyw jak np. Goebbels, Hitler, SS oraz skrótu "88"
          > szyfrujacego "Heil Hitler", a pochodzacego od 8-mej litery alfabetu czyli H.
          > Najabrdzeij dziwne jest toze posty te nie sa wymazywane przez administratora
          > forum!!!, który jednak bardzo chetnie wymazuje posty krytykujace niemiecka
          > prawice. Mój post w którym uzylem "scierwo" zostal natychmiast wymazany.

Czlowieku,mylisz pojecia!!Tu nie chodzi o NIemcy,Hitlera czy Göbelsa.Chodzi o Slask,ten dzisiejszy,zrujnowany, wysmiewany przez Polakow,zeby mu lepiej bylo.
          A tym samym naszym rodzicom,krewnym,ziomkom tam mieszkajacym lepiej bylo.Slazak podobnie jak Niemiec trzyma sie razem.To odziedziczyl od "zaborcy"Polacy to sprzedawczyki,indywidualisci,nie zrozumieja rozpaczy Slazakow mieszkajacych u "zaborcy" w Vaterlandzie.
          • monash hans czy bernd, cos ci sie p....y ziomku ? 10.09.03, 09:47
    • tomek9991 Dziwni ludzie 10.09.03, 07:34
      Przecież ich jest mnóstwo.
      Ślepy by tego nie zauważył.
      Interesujące jest to, że piszą oni o Polsce z taką nienawiścią po polsku.
      To już jest zadanie dla psychologów i socjologów, dlaczego tak robią.
      Głównie powodem może być to, że za pieniadze albo z głupoty.
      Ale to nie tłumaczy wszystkiego.
      • Gość: bernd Re: Dziwni ludzie IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.03, 09:35
        robimy to, zeby odklamac polska propagande!
    • monash Linder 10.09.03, 10:19
      Popieram Cie w tym co piszesz .
      Wejdz na: www.republikasilesia.com

Kiedys w Clearwater na Florydzie przypadkiem bylem swiadkiem rozmowy Sloonsakow
      na temat Sloonskiej Republiki, bo takowa sobie zalozyli. Jeden z nich to byl
      jakis minister (ha ! ha !!) czy skarbnik albo moze i sam premier (ha! ha! ha!).
      Myslalem, ze "robia sobie jaja", ot zartuja przy piwie. Ale nie, to na powaznie!
      Zaczalem wtedy troche sie tym interesowac i stwierdzam rowniez na powaznie:
      to juz nie jest zabawa, to naprawde wewnetrzny wrog naszego kraju.
      • linder1 "Niemcy to taki kulturalny naród" 10.09.03, 20:33
        Tak reagowali polscy Żydzi, kiedy w 1939 straszono ich zagładą z rąk Niemców.
        Okazało się, że nie wszyscy byli kulturalni.
        Kiedy czytam niektóre wypowiedzi w tym wątku ( zwłaszcza tego faceta nadającego
        do kretynów itd. ), mam wrażenie,
        że naziści nadal żyją własnie w osobach takich jak on pogrobowców III Rzeszy.
        Ich bezgraniczna bezczelność i chamstwo, brutalna pogarda, zaprzeczanie
        oczywistym faktom w postaci ich antypolskiej działalności,
        rodzi tylko takie skojarzenia.
      • arnold7 Re: Linder 10.09.03, 22:10
        monash napisał:

> Popieram Cie w tym co piszesz .
        > Wejdz na: www.republikasilesia.com
        >
        > Kiedys w Clearwater na Florydzie przypadkiem bylem swiadkiem rozmowy
        Sloonsakow
        >
        > na temat Sloonskiej Republiki, bo takowa sobie zalozyli. Jeden z nich to byl
        > jakis minister (ha ! ha !!) czy skarbnik albo moze i sam premier (ha! ha!
        ha!).
        > Myslalem, ze "robia sobie jaja", ot zartuja przy piwie. Ale nie, to na
        powaznie
        > !
        > Zaczalem wtedy troche sie tym interesowac i stwierdzam rowniez na powaznie:
        > to juz nie jest zabawa, to naprawde wewnetrzny wrog naszego kraju.

Wewnetrzna to Slask jest kolonia waszego kraju!
        • monash Re: Linder 10.09.03, 22:35
          I tak bedzie zawsze !!!!!!!!!
          • arnold7 Re: Linder 10.09.03, 23:00
            monash napisał:

> I tak bedzie zawsze !!!!!!!!!

Bravo!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka