Dodaj do ulubionych

nowy wrog euroludu

28.06.08, 16:14
to bloger..spacyfikowac jak fora agory,dostepne w calosci tylko dla swoich..smile

wiadomosci.onet.pl/1775180,11,item.html
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Cos w tej 28.06.08, 17:55
      anonimowosci jest. Jesli byle kto zacznie pisac byle co to nie jest dobrze.

Moze nawolywac do nienawisci, siac panike...przypomina mi sie audycja w
      amerykanskim radiu zrobiona w latach 1930 przez Wellsa o inwazji marsjan. Kilka
      milionow sluchalo i z tego polowa uwierzyla. Powstala w Nowym Jorku straszna panika.

No i tu moze widac roznice. Blogi maja kilkaset sluchaczy, kilka tysiecy "à tout
      casser" ale nie miliony.

I jeszcze z innej beczki o ktorej piszesz.

Patrze sie z powdziwem na dokonania mamzerka, tomka 404 i off-nicka na FS.
      Zgrana i solidarna akcja pozamykali geby prawie wszystkim. I potem zaczynaja sie
      juz watki z naswietlaniem wydarzen z ich punktu widzenia: od spokojnego
      (tomkowa) do nienawistnego (mamzerek i off-nick) ale wlasni ich.

Mozna tylko podziwiac zdolnosci zamykania geby forumowiczom.

PF
      • off_nick Wywołana z czeluści 28.06.08, 18:19
        weekendowo-grillowych odpowiadam:
        Pochlebiasz mi sytuując moją osobę w asocjacji z
        p.Mamzerkiem,któremu ani intelektem ani wiedzą dorównać nie jesteś w
        stanie.

Pomnij na czyim forum hulamy i nie kłam,że ktokolwiek komukolwiek
        gębę zamyka.

polski_francuz napisał:
        • polski_francuz Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 18:28
          "Pochlebiasz mi sytuując moją osobę w asocjacji z Mamzerkiem,któremu ani
          intelektem ani wiedzą dorównać nie jesteś w stanie."

Niewykluczone.

Roznimy sie tez metodami dyskusji. Mamzerek uciekl sie do kilku podszywek by
          bardziej dotkliwie podgryzac.

A prawdziwy szok przezylem ujrzawzy twoja sygnaturka. Z ktorej mi wyszedl obraz
          normalnej kobiety.

I tu ci przyznam racje, faktycznie poczulem sie glupi. Nigdy bym niepomyslal, ze
          normalna osoba moze tak nienawistnie pisac.

PF

P.S. Inna rzecz mi przy mamzerku przeszkadza: czemu wybiera polskie forum by
          tworzyc takie watki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=81383050
          Mysle, ze jedynie chec prowokacji. No i sie pytam czy prowokator moze byc madry?
          • dana33 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:05
            nu francuski hipokryto...... nie protestowales przeciwko takiemu
            watkowi jak ten:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87&w=81066095
            a ten watek to byl tylko odpowiedzia na ten powyzszy wlasnie...
            ty to zawsze widzisz tylko to co chcesz, znaczy sie zyda...

pisalam juz nie wiem ile razy: przestancie sie nami interesowac,
            przestancie prowokowac, to i nie bedzie takiej samej odpowiedzi...
            a teraz peef, jako ze ty chrzescijanin... idz do kosciola, walnij
            sie krzyzem przed tym zydem i zmow pare zdrowasiek....
            • dana33 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:06
              aaaaa, zebys nie mial watpliwosci: to odpowiedz na twoje "idz pod
              sciane i sie pokiwaj"....
              teraz moze doszlo do profesorka?
              • absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:17
                Mnie tez kiedys PF posylal do synagogi celem pokiwania siesmile
                • polski_francuz Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:23
                  I pomoglo: w spokoju swiatyni nauczyles sie odrozniac ziarna od plew...

PF
                  • absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:39
                    smile))))))))))
                • vicky17 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:34
                  absztyfikant napisał:

> Mnie tez kiedys PF posylal do synagogi celem pokiwania siesmile
                  >

faktycznie straszna obraza,zwazywszy na jezyk jakim ty sugerujesz dziesiatkom
                  nickow to co maja robic np. w kosciolach. wez ty sobie na wstrzymanie i pisz na
                  wlasnych watkach ,jesli laska koles.nie znosze kabotynow,a te meskie mieczaki
                  mnie po prostu do furii doprowadzaja.
                  • absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:41
                    Dream onsmile)))
                    • vicky17 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:43
                      absztyfikant napisał:

> Dream onsmile)))
                      >

nie musze wystarczy tylko nie odpisywac takim chorym zboczencom jak ty, ot i
                      cala prawda. ty jak widac nie mozesz egzystowac ani bez forum,ani bez nas, a
                      mnie osobiscie ty sie juz dawno znudziles a forum coraz bardziej mnie nudzi..i
                      bardzo dobrze.
                      • absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:47
                        Sama jestes chora i ewidentnie zboczona ciotko. A w to, ze stad sobie w koncu
                        pojdziesz w diably zwyczajnie nie wierze. To by bylo zbyt pieknetongue_out
          • off_nick Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 21:27
            nie podjąłeś kwestii o niezapominaniu na czyim forum hulamy a od
            tego należałoby zacząć dyskurs.
            Od początku świata fora gw są tak moderowane aby skłócać ludzi
            przez sianie rasizmu i antysemityzmu.

lista-obecnosci.blogspot.com/2008/04/antysemityzm-zakonspirowany-w-mediach.html

Ja nawet jestem skłonna przypuszczać,że antysemici na forach gw są w
            szczególny sposób promowani a może nawet i nagradzani bo jak
            wytłumaczyć tę bezkarną działalność niektórych nicków?
            Wszelki rasizm budzi mój sprzeciw także w stosunku do przyjaciół
            owych bezkarnych zgodnie z powiedzeniem "pokaż mi swoich przyjaciół
            a powiem ci kim jesteś".

Prowokacja zawsze była jedną z naczelnych cech ludzi inteligentnych
            i nie uwierzę,że nie masz tej świadomości.

polski_francuz napisał:
            • vicky17 Re: Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 21:35
              off_nick napisała:

>
              >
              > Prowokacja zawsze była jedną z naczelnych cech ludzi inteligentnych
              > i nie uwierzę,że nie masz tej świadomości.
              >
              >
              >
              >
              >musialas sie niezle objesc na tym grillu,zeby takie madre sentencje wypocic
              sama z siebie. teraz dodaj nicki paru prowokow z ktorymi ty jestes zwiazana i
              zakonczymy dzialanosc teatrzyku zielonej,utuczonej gesi na dzien
              dzisiejszy..slowem wiej ciotka do swoich rasitow,bo zioniesz nuda,obledem i
              wczorajszym czulentem.
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              • absztyfikant ciotka jestes ty 28.06.08, 21:38
                I nie podpierniczaj moich powiedzonek. Nie dosc, ze dankowe kradniesz od lat, a
                teraz jeszcze za moje sie wzielastongue_out
                • podolski.4 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:53
                  A ty,szarmancki,bronisz wpisu w cytowanym przez off nickowa blogu? Bo jesli
                  tak,to tym gorzej dla was obojga.wink))
                  • vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:58
                    podolski.4 napisał:

> A ty,szarmancki,bronisz wpisu w cytowanym przez off nickowa blogu? Bo jesli
                    > tak,to tym gorzej dla was obojga.wink))

pudel prezy swe miesnie,by obronic kolejna idiotke.wiesz jaka pani taki piessmile
                    ale wracajac do tematu wpisu,co ci sie nie podoba w tym,ze wlasnie taki blog
                    istnieje,skoro mamy fora jak danowe,promowane przez agore? jakby nie bylo swiatu
                    potrzeba roznorodnosci a nie wlasnie politycznej propagandy jednej strony. to
                    smieszne,zeby w XXI wieku usuwano wpisy krytykujace jakis swiatopoglad.
                    • podolski.4 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 23:18
                      Ale mnie Rachelciu nie o to chodzi.Po prostu off nikowa nie zrozumiala intencji
                      autora blogu. To nie takie wazne,chcialem sie troche ponabijac,a tu popatrz jaka
                      awantura.crying((
                      • vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 23:21
                        podolski.4 napisał:

> Ale mnie Rachelciu nie o to chodzi.Po prostu off nikowa nie zrozumiala intencji
                        > autora blogu. To nie takie wazne,chcialem sie troche ponabijac,a tu popatrz jak
                        > a
                        > awantura.crying((

no wcale mnie to nie dziwi,ze ona nie zrozumiala,a awantura jest zawsze jak ja
                        napisze dowolny tekst.nie wiesz,ze to tzw.dog&ponny show,lub teatrzyk zielona gessmile
                        zobacz jak interesujaco sie wpis rozwinal,ale niezaleznie od tego na jaki temat
                        napisze stara gwardia wyprowadza tu czlonkow swej zalogi na odsiusianie psa,..i
                        tylesmile

www.sagerunkennels.com/DSC00948.JPG
                • vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:59
                  absztyfikant napisał:

> I nie podpierniczaj moich powiedzonek. Nie dosc, ze dankowe kradniesz od lat, a
                  > teraz jeszcze za moje sie wzielastongue_out
                  >

no wlasnie,widac zrobiles sie juz leciwo zsiwialy,skoro nie pamietasz kto komu i
                  co podpiernicza. slowem zdziadziales straszliwe pudlu.
                  • absztyfikant Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:08
                    Pittbullu predzej. Uwazaj, bo cie chapne w niekoszerne dooooopsko... boza krowkosmile
                  • dana33 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:24
                    moze i "leciwo zsiwialy" (a to skad wzielas?), ale pamiec u
                    absztyfikanta jak u dwudziestolatka: jak ci sie jakies moje
                    powiedzonko lub slowko spodobalo, to natychmiastowo je uzywalas,
                    twierdzac zawsze, ze to twoje.... juz ci kiedys udowodnilam, ze lzesz
                    w zywe oczy, a ty znow swoje, ze to tobie kradna... ty, kobito, nie
                    umiesz normalnego slowa powiedziec, a twoich chamstw i wulgarnosci
                    to juz napewno nikt nie podkrada...
                    nie sil sie... albo sie "to" ma, albo nie.... ja mam, a ty nie masz..
                    bozia poskapila, pisalam ci juz.....
                    • gandalf88 Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:36
                      W jaki sposob mozesz zachowac swoj nick bez przeszkod? Czy
                      jestes "koszerna" i namaszczona "opozycja"?
                      Bo my ludzie o autentycznie opozycyjnych pogladach jestesmy szybko
                      zaszczuwani i banowani jaki "niezgodni z regulaminem"
                      Nie dziwi mnie trwalosc Diany 33, absztyfikanta i innych zydoli lub
                      polo judkow- wiadomo lojalna swolocz cebulowa.
                      Tak samo rozne perly, krystiany co motaja sie miedzy semitofilstwem
                      a antysemityzmem. Tez maja zapewnione trwanie.
                      A wiec walcie sie wszyscy - falszywi i zalgani atole.
                      • vicky17 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:39
                        gandalf88 napisał:

> W jaki sposob mozesz zachowac swoj nick bez przeszkod? Czy
                        > jestes "koszerna" i namaszczona "opozycja"?
                        >

no nie wiesz.przeciez ja w ub,razem z toba kabluje.nie zaslaniaj sie amnezja kotus.
                        • gandalf88 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:44
                          Gdzie tam ty w UB. Jestes tylko zwykla cebulara po ojcu - normalka.
                          Taka z ciebie "opozycjonistka" jak z wielbladziej du*py koszerna
                          vagina.
                          • vicky17 a potem sie dziwisz 28.06.08, 22:47
                            ze ciebie kosza mnie nie..moze bania ruszysz i umyjesz zeby,a teraz spadaj
                            kretynie,bo smierdzisz prowokiem na mile.
                            • gandalf88 Re: a potem sie dziwisz 28.06.08, 22:52
                              Posluchaj sobie Radia Maryja dla zlagodzenia obyczajow.
                              Tak z ciebie Polka, Katoliczka i Patriotka jak z zydola filantrop i
                              altruista. Spadaj zalgana cebularo i nie mydlij ludziom oczu.
                              • vicky17 Re: a potem sie dziwisz 28.06.08, 23:00
                                gandalf88 napisał:

> Posluchaj sobie Radia Maryja dla zlagodzenia obyczajow.
                                > Tak z ciebie Polka, Katoliczka i Patriotka jak z zydola filantrop i
                                > altruista. Spadaj zalgana cebularo i nie mydlij ludziom oczu.

spadaj prowoku,bo smierdzisz wielbladem i tyle,a w dodatku pachniesz majonezem,a
                                ten mial podobne do ciebie zagrania i podobny jezyk.
                          • lishka Ziutek 28.06.08, 22:49
                            a tak żeście się kochali z Vicką niedawno.
                            Ale ta "wielbłądzia" udała Ci się nad wyraz,pure poetrysmile
                      • dana33 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:49
                        nie diany tylko dany....
                        a ty gandolf to pod jakim innym nickiem piszesz, zlotko?
                        • vicky17 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:57
                          dana33 napisała:

> nie diany tylko dany....
                          > a ty gandolf to pod jakim innym nickiem piszesz, zlotko?

a masz kajecik do notowania,bo nie spamietasz ?dobrze,ze masz szpicli pod
                          reka,ale zawiodlas mnie..jak mowie starzejesz sie i nie cwiczysz pamieci.
                    • vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:38
                      dana33 napisała:

> moze i "leciwo zsiwialy" (a to skad wzielas?), ale pamiec u
                      > absztyfikanta jak u dwudziestolatka:

no toz mowie,ze wyglada na lat 20,to czego sie czepiasz,a ty jakby nieco chudsza.

img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/poodle2LivEch2407_468x653.jpg
              • off_nick Re: Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 22:13
                Przypominam uprzejmie po raz drugi,że z Panią nie rozmawiam.

vicky17 napisała:
      • vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 18:52
        polski_francuz napisał:

> Patrze sie z powdziwem na dokonania mamzerka, tomka 404 i off-nicka na FS.
        > Zgrana i solidarna akcja pozamykali geby prawie wszystkim. I potem zaczynaja si
        > e
        > juz watki z naswietlaniem wydarzen z ich punktu widzenia: od spokojnego
        > (tomkowa) do nienawistnego (mamzerek i off-nick) ale wlasni ich.
        >
        > Mozna tylko podziwiac zdolnosci zamykania geby forumowiczom.
        >
        > PF

ech to stara szajka znudzonych propagandystow..zmieniaja tylko szeregi,ale
        zawsze sa zwarci,gotowi i chamscy..(czasem ktos nagle odchami sie na 5 minut w
        zaleznosci od spozytego czulentu),ale te ich metody nalatywania na niewygodnie
        myslacych sa tu tolerowane od lat. w koncu wlasnie zgnoili KAZDE forum,ale to
        byl cel agory,a oni ich pioneczki. jesli chodzi o psiare to nowy nabor,ale jakze
        mile chamski..a broni to koszer ogorow wzorowo,jak kazdy "polak" powiniensmile.
        hej chyba zaczniemy byc prawdziwymi kapitalistami..moj syncio jest o krok od
        zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..jednak Silicon Valley i bliskosc
        Stanfordu robia swojesmile
        • polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 18:56
          "moj syncio jest o krok od zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..."

jesli wlazles miedzy wrony...nawet wielu Francuzow, ktorzy u siebie marza o
          byciu funkcjonariuszem, bedac w Stanach sie rzucaja w akcje i tworza firmy.

Jedna moja studentka pojachala na staz do Silicon Valley i chyba sie tam zaczepila.

Godd luck!

PF

• vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:06
            polski_francuz napisał:

> "moj syncio jest o krok od zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..."
            >
            > jesli wlazles miedzy wrony...nawet wielu Francuzow, ktorzy u siebie marza o
            > byciu funkcjonariuszem, bedac w Stanach sie rzucaja w akcje i tworza firmy.
            >
            > Jedna moja studentka pojachala na staz do Silicon Valley i chyba sie tam zaczep
            > ila.
            >
            > Godd luck!
            >
            > PF
            >

wiesz,ze bylam zdumiona faktem iz Silicon Valley nalezy przede wszystkim do
            hindu,a jesli jest juz tam jakis bialy to wlasnie jest rarytasem,ale bliskosc
            tych najlepszych uniwersytetow stymuluje wielu bylych absolwentow i ich profow
            do joint venture..Stanford jak malo jaki uniwerek promuje wlasnie otwieranie
            wlasnych businessow,i bardzo dobrze.dobrze wyksztalconym dzieciakom nie brakuje
            fajnych pomyslow,a poki sa mlodzi to moga ryzykowac wiele. drugi zabiera sie za
            nauke i to powaznie..mysli o studiach doktoranckich jak skonczy MBA.
            no to chyba powoli sie prostuje,co cieszy,bo rowniez studiuje bardzo modny kierunek.
            jak widzisz dzieci czasem robia to co chcemy by robily,ale trzeba nieco sie z
            nimi pobic w miedzyczasie..
            ech jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly
            • polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 19:16
              "jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly"

24°C in my place.

Ale to przyjscie lata zawsze mnie rozstraja. Trzeba sie przestawic na gorace
              noce a jak wiadomo cialo ma sie ochlodzic by zasnelo. A tu sie cialo nie chce
              ochlodzic. I slabo spi i jest zmeczone.

I te kilka dni ladnej pogody sie pezplataja z deszczami, a nawet (w Polsce)
              ulewami. Wiec sie nam cos pogoda sie nie chce ustalic.

PF
              • vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:19
                polski_francuz napisał:

> "jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly"
                >
                > 24°C in my place.
                >
                > Ale to przyjscie lata zawsze mnie rozstraja. Trzeba sie przestawic na gorace
                > noce a jak wiadomo cialo ma sie ochlodzic by zasnelo. A tu sie cialo nie chce
                > ochlodzic. I slabo spi i jest zmeczone.
                >
                > I te kilka dni ladnej pogody sie pezplataja z deszczami, a nawet (w Polsce)
                > ulewami. Wiec sie nam cos pogoda sie nie chce ustalic.
                >
                > PF

o to tylko w Polsce tak goraco. u nas upaly to "bread and butter",ale kazdy ma
                klimatyzacje to i jakos wyzyc mozna. dlatego lubie kalifornie,tam jest
                cieplo,ale sucho.
                jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatowsmile))
                • polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 19:21
                  "jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatowsmile))"

Rozkazy przewiduja inne zajecia na jutrosmile

PF
                  • vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:30
                    polski_francuz napisał:

> "jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatowsmile))"
                    >
                    > Rozkazy przewiduja inne zajecia na jutrosmile
                    >
                    > PF

juz widze,jak ty te rozkazy wypelniaszsmile)
    • vicky17 ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:13
      bo podobno nie ma tu opiekunow,ale sa jak widac szpicelki..
      • polski_francuz Re: ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:18
        Przy wpisach pewnych nickow zaczynaja dzwonic na stole adminow dzwoneczki, przy
        innych dzwonia juz dzwony Zygmunta..jak w tym kawale o swietym Piotrze i nowym
        wydaniu PRAWDYsmile

PF
        • vicky17 Re: ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:30
          polski_francuz napisał:

> Przy wpisach pewnych nickow zaczynaja dzwonic na stole adminow dzwoneczki, przy
          > innych dzwonia juz dzwony Zygmunta..jak w tym kawale o swietym Piotrze i nowym
          > wydaniu PRAWDYsmile
          >
          > PF

o to,to,ale jak widac opiekunowie juz garba i fiola dostaja od ciaglego
          lunetowania paru nickow. wyobrazasz sobie to towarzycho w realu..a ich
          domysmilezaloze sie,ze nawet poscieli w wyrach nie zmianiaja,bo szkoda im na to
          czasu.bowiem mozna cos przeoczyc na forum vide nasza psiara..niby griluje ana
          boku kapujesmile)
      • absztyfikant slepniesz ciotka 28.06.08, 20:19
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=81462445&a=81472817
    • vicky17 shut up trole 28.06.08, 21:46
      www.youtube.com/watch?v=BHf0D894pjI&feature=related
    • vicky17 no i mamy znudzona smietanke 28.06.08, 22:28
      troli,to i trzeba im dac papu,coby nie zwiedly za szybko. tak..swiat pracownikow
      ministerstwa prawdy absolutnej jest zupelnie pieski.

site.birdguys.com/bb/dogforums/dog-food.jpg
    • vicky17 a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:27
      to stary i dobry znajomy.. majonez..czyli zawodowy trol wskakujacy gdzie moze,za
      darmoche.
      faktycznie tym radiem maryja to i mnie oszukal na poczatku,nie mowiac juz nic o
      jego zonie z 50 corkami.
      tia
      • gandalf88 Re: a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:39
        vel leonard vel andrew vel marine vel ziutek vel gandalf -
        i zawsze Polak, Patriota i Katolik. I dlatego doprowadzam
        polojudkow i zydoli do pasji. I wtedy im moj styl zaczyna
        przeszkadzac. No wiesz, zydo-komuna jak chciala kogos zbanowac
        na wiecznosc to mowila , ze jest " niekultularny bazant i bikiniarz"
        z wlosami w plereze i w butach na slonine. Ha,ha,ha,ha,ha,ha
        Glupi atolski motloch
        --------------------------------
        I love Poland. I love Jesus.
        Szwabland, Rosja i Izrael mi zwisaja.
        • vicky17 Re: a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:58
          gandalf88 napisał:

> vel leonard vel andrew vel marine vel ziutek vel gandalf -
          > i zawsze Polak, Patriota i Katolik.
          >
          vel MAYO..vel i-love-2-liesmile

spadaj na lake..gadoolfie.
      • lishka Gandalf 28.06.08, 23:44
        ćwoku galicyjski,Tolkiena nie czytała "wielbłądzia d*pa"???

vicky17 napisała:

> to stary i dobry znajomy.. majonez..czyli zawodowy trol wskakujacy
        gdzie moze,z
        > a
        > darmoche.
        > faktycznie tym radiem maryja to i mnie oszukal na poczatku,nie
        mowiac juz nic o
        > jego zonie z 50 corkami.
        > tia
        • absztyfikant Re: Gandalf 28.06.08, 23:46
          youtube.com/watch?v=mbYlq6O9QkE
          • off_nick We're sorry,this video 28.06.08, 23:59
            is no longer availablewink

youtube.com/watch?v=gHlQZuroMuQ
            • absztyfikant hehe 29.06.08, 00:05
              Ktos tam nawija po tureckusmile Dzialasmile
        • vicky17 Re: Gandalf 29.06.08, 00:01
          lishka napisała:

> ćwoku galicyjski,Tolkiena nie czytała "wielbłądzia d*pa"???
          >
          >
          >kto tu cwok to widac..i to golym okiem,i bynajmniej nie w galicji..ta juz dawno
          w gandoolfy sie zamienila.
          spadac koszerna chuliganerio,i wezcie tego mayo pod swe skrzydelaka..do
          zakopanego i chatroomu,na oscypek.
          >
          >
          >
          • vicky17 a swoja droga 29.06.08, 00:06
            psiara ostatnio chyba mayoneza dogania w ilosci nickow,ale jakby nie bylo to pod
            kazdym podobnie smierdzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka