vicky17 28.06.08, 16:14 to bloger..spacyfikowac jak fora agory,dostepne w calosci tylko dla swoich.. wiadomosci.onet.pl/1775180,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Cos w tej 28.06.08, 17:55 anonimowosci jest. Jesli byle kto zacznie pisac byle co to nie jest dobrze. Moze nawolywac do nienawisci, siac panike...przypomina mi sie audycja w amerykanskim radiu zrobiona w latach 1930 przez Wellsa o inwazji marsjan. Kilka milionow sluchalo i z tego polowa uwierzyla. Powstala w Nowym Jorku straszna panika. No i tu moze widac roznice. Blogi maja kilkaset sluchaczy, kilka tysiecy "à tout casser" ale nie miliony. I jeszcze z innej beczki o ktorej piszesz. Patrze sie z powdziwem na dokonania mamzerka, tomka 404 i off-nicka na FS. Zgrana i solidarna akcja pozamykali geby prawie wszystkim. I potem zaczynaja sie juz watki z naswietlaniem wydarzen z ich punktu widzenia: od spokojnego (tomkowa) do nienawistnego (mamzerek i off-nick) ale wlasni ich. Mozna tylko podziwiac zdolnosci zamykania geby forumowiczom. PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wywołana z czeluści 28.06.08, 18:19 weekendowo-grillowych odpowiadam: Pochlebiasz mi sytuując moją osobę w asocjacji z p.Mamzerkiem,któremu ani intelektem ani wiedzą dorównać nie jesteś w stanie. Pomnij na czyim forum hulamy i nie kłam,że ktokolwiek komukolwiek gębę zamyka. polski_francuz napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 18:28 "Pochlebiasz mi sytuując moją osobę w asocjacji z Mamzerkiem,któremu ani intelektem ani wiedzą dorównać nie jesteś w stanie." Niewykluczone. Roznimy sie tez metodami dyskusji. Mamzerek uciekl sie do kilku podszywek by bardziej dotkliwie podgryzac. A prawdziwy szok przezylem ujrzawzy twoja sygnaturka. Z ktorej mi wyszedl obraz normalnej kobiety. I tu ci przyznam racje, faktycznie poczulem sie glupi. Nigdy bym niepomyslal, ze normalna osoba moze tak nienawistnie pisac. PF P.S. Inna rzecz mi przy mamzerku przeszkadza: czemu wybiera polskie forum by tworzyc takie watki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=81383050 Mysle, ze jedynie chec prowokacji. No i sie pytam czy prowokator moze byc madry? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:05 nu francuski hipokryto...... nie protestowales przeciwko takiemu watkowi jak ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87&w=81066095 a ten watek to byl tylko odpowiedzia na ten powyzszy wlasnie... ty to zawsze widzisz tylko to co chcesz, znaczy sie zyda... pisalam juz nie wiem ile razy: przestancie sie nami interesowac, przestancie prowokowac, to i nie bedzie takiej samej odpowiedzi... a teraz peef, jako ze ty chrzescijanin... idz do kosciola, walnij sie krzyzem przed tym zydem i zmow pare zdrowasiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:06 aaaaa, zebys nie mial watpliwosci: to odpowiedz na twoje "idz pod sciane i sie pokiwaj".... teraz moze doszlo do profesorka? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:17 Mnie tez kiedys PF posylal do synagogi celem pokiwania sie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:23 I pomoglo: w spokoju swiatyni nauczyles sie odrozniac ziarna od plew... PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:34 absztyfikant napisał: > Mnie tez kiedys PF posylal do synagogi celem pokiwania sie > faktycznie straszna obraza,zwazywszy na jezyk jakim ty sugerujesz dziesiatkom nickow to co maja robic np. w kosciolach. wez ty sobie na wstrzymanie i pisz na wlasnych watkach ,jesli laska koles.nie znosze kabotynow,a te meskie mieczaki mnie po prostu do furii doprowadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:43 absztyfikant napisał: > Dream on))) > nie musze wystarczy tylko nie odpisywac takim chorym zboczencom jak ty, ot i cala prawda. ty jak widac nie mozesz egzystowac ani bez forum,ani bez nas, a mnie osobiscie ty sie juz dawno znudziles a forum coraz bardziej mnie nudzi..i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wywołana z czeluści 28.06.08, 19:47 Sama jestes chora i ewidentnie zboczona ciotko. A w to, ze stad sobie w koncu pojdziesz w diably zwyczajnie nie wierze. To by bylo zbyt piekne Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 21:27 nie podjąłeś kwestii o niezapominaniu na czyim forum hulamy a od tego należałoby zacząć dyskurs. Od początku świata fora gw są tak moderowane aby skłócać ludzi przez sianie rasizmu i antysemityzmu. lista-obecnosci.blogspot.com/2008/04/antysemityzm-zakonspirowany-w-mediach.html Ja nawet jestem skłonna przypuszczać,że antysemici na forach gw są w szczególny sposób promowani a może nawet i nagradzani bo jak wytłumaczyć tę bezkarną działalność niektórych nicków? Wszelki rasizm budzi mój sprzeciw także w stosunku do przyjaciół owych bezkarnych zgodnie z powiedzeniem "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem ci kim jesteś". Prowokacja zawsze była jedną z naczelnych cech ludzi inteligentnych i nie uwierzę,że nie masz tej świadomości. polski_francuz napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 21:35 off_nick napisała: > > > Prowokacja zawsze była jedną z naczelnych cech ludzi inteligentnych > i nie uwierzę,że nie masz tej świadomości. > > > > >musialas sie niezle objesc na tym grillu,zeby takie madre sentencje wypocic sama z siebie. teraz dodaj nicki paru prowokow z ktorymi ty jestes zwiazana i zakonczymy dzialanosc teatrzyku zielonej,utuczonej gesi na dzien dzisiejszy..slowem wiej ciotka do swoich rasitow,bo zioniesz nuda,obledem i wczorajszym czulentem. > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ciotka jestes ty 28.06.08, 21:38 I nie podpierniczaj moich powiedzonek. Nie dosc, ze dankowe kradniesz od lat, a teraz jeszcze za moje sie wzielas Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:53 A ty,szarmancki,bronisz wpisu w cytowanym przez off nickowa blogu? Bo jesli tak,to tym gorzej dla was obojga.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:58 podolski.4 napisał: > A ty,szarmancki,bronisz wpisu w cytowanym przez off nickowa blogu? Bo jesli > tak,to tym gorzej dla was obojga.)) pudel prezy swe miesnie,by obronic kolejna idiotke.wiesz jaka pani taki pies ale wracajac do tematu wpisu,co ci sie nie podoba w tym,ze wlasnie taki blog istnieje,skoro mamy fora jak danowe,promowane przez agore? jakby nie bylo swiatu potrzeba roznorodnosci a nie wlasnie politycznej propagandy jednej strony. to smieszne,zeby w XXI wieku usuwano wpisy krytykujace jakis swiatopoglad. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 23:18 Ale mnie Rachelciu nie o to chodzi.Po prostu off nikowa nie zrozumiala intencji autora blogu. To nie takie wazne,chcialem sie troche ponabijac,a tu popatrz jaka awantura.(( Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 23:21 podolski.4 napisał: > Ale mnie Rachelciu nie o to chodzi.Po prostu off nikowa nie zrozumiala intencji > autora blogu. To nie takie wazne,chcialem sie troche ponabijac,a tu popatrz jak > a > awantura.(( no wcale mnie to nie dziwi,ze ona nie zrozumiala,a awantura jest zawsze jak ja napisze dowolny tekst.nie wiesz,ze to tzw.dog&ponny show,lub teatrzyk zielona ges zobacz jak interesujaco sie wpis rozwinal,ale niezaleznie od tego na jaki temat napisze stara gwardia wyprowadza tu czlonkow swej zalogi na odsiusianie psa,..i tyle www.sagerunkennels.com/DSC00948.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 21:59 absztyfikant napisał: > I nie podpierniczaj moich powiedzonek. Nie dosc, ze dankowe kradniesz od lat, a > teraz jeszcze za moje sie wzielas > no wlasnie,widac zrobiles sie juz leciwo zsiwialy,skoro nie pamietasz kto komu i co podpiernicza. slowem zdziadziales straszliwe pudlu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:08 Pittbullu predzej. Uwazaj, bo cie chapne w niekoszerne dooooopsko... boza krowko Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:24 moze i "leciwo zsiwialy" (a to skad wzielas?), ale pamiec u absztyfikanta jak u dwudziestolatka: jak ci sie jakies moje powiedzonko lub slowko spodobalo, to natychmiastowo je uzywalas, twierdzac zawsze, ze to twoje.... juz ci kiedys udowodnilam, ze lzesz w zywe oczy, a ty znow swoje, ze to tobie kradna... ty, kobito, nie umiesz normalnego slowa powiedziec, a twoich chamstw i wulgarnosci to juz napewno nikt nie podkrada... nie sil sie... albo sie "to" ma, albo nie.... ja mam, a ty nie masz.. bozia poskapila, pisalam ci juz..... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf88 Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:36 W jaki sposob mozesz zachowac swoj nick bez przeszkod? Czy jestes "koszerna" i namaszczona "opozycja"? Bo my ludzie o autentycznie opozycyjnych pogladach jestesmy szybko zaszczuwani i banowani jaki "niezgodni z regulaminem" Nie dziwi mnie trwalosc Diany 33, absztyfikanta i innych zydoli lub polo judkow- wiadomo lojalna swolocz cebulowa. Tak samo rozne perly, krystiany co motaja sie miedzy semitofilstwem a antysemityzmem. Tez maja zapewnione trwanie. A wiec walcie sie wszyscy - falszywi i zalgani atole. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:39 gandalf88 napisał: > W jaki sposob mozesz zachowac swoj nick bez przeszkod? Czy > jestes "koszerna" i namaszczona "opozycja"? > no nie wiesz.przeciez ja w ub,razem z toba kabluje.nie zaslaniaj sie amnezja kotus. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf88 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:44 Gdzie tam ty w UB. Jestes tylko zwykla cebulara po ojcu - normalka. Taka z ciebie "opozycjonistka" jak z wielbladziej du*py koszerna vagina. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a potem sie dziwisz 28.06.08, 22:47 ze ciebie kosza mnie nie..moze bania ruszysz i umyjesz zeby,a teraz spadaj kretynie,bo smierdzisz prowokiem na mile. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf88 Re: a potem sie dziwisz 28.06.08, 22:52 Posluchaj sobie Radia Maryja dla zlagodzenia obyczajow. Tak z ciebie Polka, Katoliczka i Patriotka jak z zydola filantrop i altruista. Spadaj zalgana cebularo i nie mydlij ludziom oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a potem sie dziwisz 28.06.08, 23:00 gandalf88 napisał: > Posluchaj sobie Radia Maryja dla zlagodzenia obyczajow. > Tak z ciebie Polka, Katoliczka i Patriotka jak z zydola filantrop i > altruista. Spadaj zalgana cebularo i nie mydlij ludziom oczu. spadaj prowoku,bo smierdzisz wielbladem i tyle,a w dodatku pachniesz majonezem,a ten mial podobne do ciebie zagrania i podobny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
lishka Ziutek 28.06.08, 22:49 a tak żeście się kochali z Vicką niedawno. Ale ta "wielbłądzia" udała Ci się nad wyraz,pure poetry Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:49 nie diany tylko dany.... a ty gandolf to pod jakim innym nickiem piszesz, zlotko? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, cos mi tu smierdzi 28.06.08, 22:57 dana33 napisała: > nie diany tylko dany.... > a ty gandolf to pod jakim innym nickiem piszesz, zlotko? a masz kajecik do notowania,bo nie spamietasz ?dobrze,ze masz szpicli pod reka,ale zawiodlas mnie..jak mowie starzejesz sie i nie cwiczysz pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciotka jestes ty 28.06.08, 22:38 dana33 napisała: > moze i "leciwo zsiwialy" (a to skad wzielas?), ale pamiec u > absztyfikanta jak u dwudziestolatka: no toz mowie,ze wyglada na lat 20,to czego sie czepiasz,a ty jakby nieco chudsza. img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/poodle2LivEch2407_468x653.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wywołana z czeluści cd... 28.06.08, 22:13 Przypominam uprzejmie po raz drugi,że z Panią nie rozmawiam. vicky17 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 18:52 polski_francuz napisał: > Patrze sie z powdziwem na dokonania mamzerka, tomka 404 i off-nicka na FS. > Zgrana i solidarna akcja pozamykali geby prawie wszystkim. I potem zaczynaja si > e > juz watki z naswietlaniem wydarzen z ich punktu widzenia: od spokojnego > (tomkowa) do nienawistnego (mamzerek i off-nick) ale wlasni ich. > > Mozna tylko podziwiac zdolnosci zamykania geby forumowiczom. > > PF ech to stara szajka znudzonych propagandystow..zmieniaja tylko szeregi,ale zawsze sa zwarci,gotowi i chamscy..(czasem ktos nagle odchami sie na 5 minut w zaleznosci od spozytego czulentu),ale te ich metody nalatywania na niewygodnie myslacych sa tu tolerowane od lat. w koncu wlasnie zgnoili KAZDE forum,ale to byl cel agory,a oni ich pioneczki. jesli chodzi o psiare to nowy nabor,ale jakze mile chamski..a broni to koszer ogorow wzorowo,jak kazdy "polak" powinien. hej chyba zaczniemy byc prawdziwymi kapitalistami..moj syncio jest o krok od zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..jednak Silicon Valley i bliskosc Stanfordu robia swoje Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 18:56 "moj syncio jest o krok od zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..." jesli wlazles miedzy wrony...nawet wielu Francuzow, ktorzy u siebie marza o byciu funkcjonariuszem, bedac w Stanach sie rzucaja w akcje i tworza firmy. Jedna moja studentka pojachala na staz do Silicon Valley i chyba sie tam zaczepila. Godd luck! PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:06 polski_francuz napisał: > "moj syncio jest o krok od zalozenia wlasnej dzialanosci z paroma innymi..." > > jesli wlazles miedzy wrony...nawet wielu Francuzow, ktorzy u siebie marza o > byciu funkcjonariuszem, bedac w Stanach sie rzucaja w akcje i tworza firmy. > > Jedna moja studentka pojachala na staz do Silicon Valley i chyba sie tam zaczep > ila. > > Godd luck! > > PF > wiesz,ze bylam zdumiona faktem iz Silicon Valley nalezy przede wszystkim do hindu,a jesli jest juz tam jakis bialy to wlasnie jest rarytasem,ale bliskosc tych najlepszych uniwersytetow stymuluje wielu bylych absolwentow i ich profow do joint venture..Stanford jak malo jaki uniwerek promuje wlasnie otwieranie wlasnych businessow,i bardzo dobrze.dobrze wyksztalconym dzieciakom nie brakuje fajnych pomyslow,a poki sa mlodzi to moga ryzykowac wiele. drugi zabiera sie za nauke i to powaznie..mysli o studiach doktoranckich jak skonczy MBA. no to chyba powoli sie prostuje,co cieszy,bo rowniez studiuje bardzo modny kierunek. jak widzisz dzieci czasem robia to co chcemy by robily,ale trzeba nieco sie z nimi pobic w miedzyczasie.. ech jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 19:16 "jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly" 24°C in my place. Ale to przyjscie lata zawsze mnie rozstraja. Trzeba sie przestawic na gorace noce a jak wiadomo cialo ma sie ochlodzic by zasnelo. A tu sie cialo nie chce ochlodzic. I slabo spi i jest zmeczone. I te kilka dni ladnej pogody sie pezplataja z deszczami, a nawet (w Polsce) ulewami. Wiec sie nam cos pogoda sie nie chce ustalic. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:19 polski_francuz napisał: > "jak tam za duza woda..chyba macie niezle upaly" > > 24°C in my place. > > Ale to przyjscie lata zawsze mnie rozstraja. Trzeba sie przestawic na gorace > noce a jak wiadomo cialo ma sie ochlodzic by zasnelo. A tu sie cialo nie chce > ochlodzic. I slabo spi i jest zmeczone. > > I te kilka dni ladnej pogody sie pezplataja z deszczami, a nawet (w Polsce) > ulewami. Wiec sie nam cos pogoda sie nie chce ustalic. > > PF o to tylko w Polsce tak goraco. u nas upaly to "bread and butter",ale kazdy ma klimatyzacje to i jakos wyzyc mozna. dlatego lubie kalifornie,tam jest cieplo,ale sucho. jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatow)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cos w tej 28.06.08, 19:21 "jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatow))" Rozkazy przewiduja inne zajecia na jutro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos w tej 28.06.08, 19:30 polski_francuz napisał: > "jak tam twoj ogrod,czy juz pelen kwiatow))" > > Rozkazy przewiduja inne zajecia na jutro > > PF juz widze,jak ty te rozkazy wypelniasz) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:13 bo podobno nie ma tu opiekunow,ale sa jak widac szpicelki.. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:18 Przy wpisach pewnych nickow zaczynaja dzwonic na stole adminow dzwoneczki, przy innych dzwonia juz dzwony Zygmunta..jak w tym kawale o swietym Piotrze i nowym wydaniu PRAWDY PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciekawe kto tu doniosl tym razem:) 28.06.08, 20:30 polski_francuz napisał: > Przy wpisach pewnych nickow zaczynaja dzwonic na stole adminow dzwoneczki, przy > innych dzwonia juz dzwony Zygmunta..jak w tym kawale o swietym Piotrze i nowym > wydaniu PRAWDY > > PF o to,to,ale jak widac opiekunowie juz garba i fiola dostaja od ciaglego lunetowania paru nickow. wyobrazasz sobie to towarzycho w realu..a ich domyzaloze sie,ze nawet poscieli w wyrach nie zmianiaja,bo szkoda im na to czasu.bowiem mozna cos przeoczyc na forum vide nasza psiara..niby griluje ana boku kapuje) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant slepniesz ciotka 28.06.08, 20:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=81462445&a=81472817 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 shut up trole 28.06.08, 21:46 www.youtube.com/watch?v=BHf0D894pjI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 no i mamy znudzona smietanke 28.06.08, 22:28 troli,to i trzeba im dac papu,coby nie zwiedly za szybko. tak..swiat pracownikow ministerstwa prawdy absolutnej jest zupelnie pieski. site.birdguys.com/bb/dogforums/dog-food.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:27 to stary i dobry znajomy.. majonez..czyli zawodowy trol wskakujacy gdzie moze,za darmoche. faktycznie tym radiem maryja to i mnie oszukal na poczatku,nie mowiac juz nic o jego zonie z 50 corkami. tia Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf88 Re: a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:39 vel leonard vel andrew vel marine vel ziutek vel gandalf - i zawsze Polak, Patriota i Katolik. I dlatego doprowadzam polojudkow i zydoli do pasji. I wtedy im moj styl zaczyna przeszkadzac. No wiesz, zydo-komuna jak chciala kogos zbanowac na wiecznosc to mowila , ze jest " niekultularny bazant i bikiniarz" z wlosami w plereze i w butach na slonine. Ha,ha,ha,ha,ha,ha Glupi atolski motloch -------------------------------- I love Poland. I love Jesus. Szwabland, Rosja i Izrael mi zwisaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a nasz gandolf vel ziutus...tralalala 28.06.08, 23:58 gandalf88 napisał: > vel leonard vel andrew vel marine vel ziutek vel gandalf - > i zawsze Polak, Patriota i Katolik. > vel MAYO..vel i-love-2-lie spadaj na lake..gadoolfie. Odpowiedz Link Zgłoś
lishka Gandalf 28.06.08, 23:44 ćwoku galicyjski,Tolkiena nie czytała "wielbłądzia d*pa"??? vicky17 napisała: > to stary i dobry znajomy.. majonez..czyli zawodowy trol wskakujacy gdzie moze,z > a > darmoche. > faktycznie tym radiem maryja to i mnie oszukal na poczatku,nie mowiac juz nic o > jego zonie z 50 corkami. > tia Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick We're sorry,this video 28.06.08, 23:59 is no longer available youtube.com/watch?v=gHlQZuroMuQ Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gandalf 29.06.08, 00:01 lishka napisała: > ćwoku galicyjski,Tolkiena nie czytała "wielbłądzia d*pa"??? > > >kto tu cwok to widac..i to golym okiem,i bynajmniej nie w galicji..ta juz dawno w gandoolfy sie zamienila. spadac koszerna chuliganerio,i wezcie tego mayo pod swe skrzydelaka..do zakopanego i chatroomu,na oscypek. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a swoja droga 29.06.08, 00:06 psiara ostatnio chyba mayoneza dogania w ilosci nickow,ale jakby nie bylo to pod kazdym podobnie smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś