Gość: Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 09:38 ciekawe czy adl by pokochala i haidera gdyby mocno wspieral usa i sharona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Co to jest ADL? 26.09.03, 09:43 AntiDefamation League? Naprawdę pytam z ciekawośći. Wdzięczny bym był za jakieś szczegóły na temat tego, co tak cię wzburzyło. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Co to jest ADL? IP: 213.216.66.* 26.09.03, 09:44 > AntiDefamation League? wild to lubi znaczy my tez powinniśmy 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba No nie wiem... 26.09.03, 09:54 Gość portalu: siedem napisał(a): > > AntiDefamation League? > > wild to lubi znaczy my tez powinniśmy Mnie jedynym rozwinięciem jakie przyszło do głowy była owa Liga P-ko Zniesławieniom, która sympatyczną organizacją nie jest. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no to inaczej IP: 213.216.66.* 26.09.03, 09:58 blong tego nie lubi to znaczy ze ja to lubie 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Takie myślenie czasem prowadzi na manowce 26.09.03, 10:03 Gość portalu: siedem napisał(a): > blong tego nie lubi to znaczy ze ja to lubie To takie Gross-Michniki do n-tej potęgi. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Takie myślenie czasem prowadzi na manowce IP: 213.216.66.* 26.09.03, 10:10 no to co ze sprezynkowcy? > To takie Gross-Michniki do n-tej potęgi. dla nich to ja jestem grossem i michnikiem 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong jak napisales IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 09:54 Anti-Defamation League a co mnie "wzburzylo" ? nic zdziwilem sie tylko ze ci histeryczni antyzydozercy pokochali berlusconiego ktory tez mial jedna wpadke kiedy stwierdzil ze mussolini nikogo nigdy nie zabil a tylko wysylal na "urlop" to podobne do wypowiedzi haidera ktory jest baaaaaaaardzo fuj i do tego nie wspiera sharona i usa Odpowiedz Link Zgłoś
galba A w czym miłość do B. się objawia? 26.09.03, 10:07 A z tym brakiem mordów Benita to miał przecież rację. Żydzi powinni go szczególnie lubić bo przecież wśród twórców Partii Faszystowskiej było ich bardzo wielu. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong odznaczeniem IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:12 Distinguished Statesman Award z ta logika to hitler tez sam nie mordowal Odpowiedz Link Zgłoś
galba A właściwie co mi zależy? 26.09.03, 10:20 Gość portalu: Blong napisał(a): > Distinguished Statesman Award > > z ta logika to hitler tez sam nie mordowal Wszak i Benito i Adolf to czerwone pajace. Więc nie będę ich bronił. Zostawię to V.C. G. Ps. Benita wybronić da się bez trudu. Adlof jest na przegranej pozycji (to taka rada od kogo zacząć - dla potencjalnych obrońców). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: A właściwie co mi zależy? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:24 nie chodzi tu o to czy da sie go wybronic czy nie /osobiscie tez nie stawiam znaku rownania miedzy dokonaniami obu panow/ chodzi o to czemu ktos kto bronil postac dla adlmyslacych obrzydliwa dzieki wsparciu ich kumpli naraz jest cool Odpowiedz Link Zgłoś