vicky17 24.07.08, 00:37 sie zaczely,a ja nie w kursie. moze ktos strescic o co poszlo tym razem tym kulturalnie zasiedzialym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: pogromy aquanetowskie 24.07.08, 00:48 już do ciebie rypam.. oj,oj...skurcz... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______fani piczego gnojowiska ero-dykcji i uro-qu 24.07.08, 12:34 stadnie uodparniają mnie virtualnie przed tym, co moze mnie ewentualnie spotkac w Czyścu za grzechy młodości, których nawet dziś nie żałuję a nawet wręcz przeciwnie... Ot... zazdroszczą mi skóry, bryki i komóry oraz ducha, serca i podsufitki... Skóry szczególnie na moim nosie nawet nie czytaj obleśnych wynurzeń Tuskoidów (wypierają sie hieny zdecydowanych pogladów) bryki BMW 535 TDS 94 r tempomat automat komfort dach bach itepe mam jeździć Trabantem albo Syreną bom komuch ich zdaniem.. serca ..ich zdaniem pedalskiego czystej ale jarej i wydolnej podsufitki bez wiary w ałtoryty ...itp. a pretekst znaleźli w w chlebie jakim walnałem im w czerepy gdy obrzucali obrzyganymi smierdzącymi kamieniami fantazji alfonsiarsko-pedalsko-hienocmentarnej. Napisałem słowa : "Andrzej zamiast bluzgać i wymyslac mi lepiej napisz jak podoba i się mój herb" No i nietykany i niesprowokowany od lat PiQ rozwinął dywan z GWnami i wiadro z gnojówką żądając ....przeprosin... szantażem - że moze mi mi wybaczyć "łgarstwo" i uznać na powrót jako koleżkę oraz okazać szacunek należny wg jego słów szurniętemu "ćwierćinteligentowi"... Ponieważ uznałem, ze prawda jest wazniejsza od piczego nibyszacunku ... napsiałem by zapytał kuzyna i podąłem mu link... wtedy napisał kuzyn nie pamietał dykteryjki więć z wolna piczy oszczerca wycofywał sie z bardzo wielu niemiłe wyrazanych poprzednich oskarżen że kłamię... jakobym tak sie nazywał, potem jakobym był spokrewniony, potem...a było tego wiele... i wali w Wiedeń jak oszlały! Przeczyta wszystkei księgi herbowe.. co dwa dni coś pisał o Sobieskim a to o szlachcie i gorzałce Wyszukuja linki z moich rodzinnych stron z wyborczymi oszczerstwami 30-latków z SLD - z wyborów na radnych... które doprowadziły siostrę mojej mamy do wylewu i zgonu. Samotna kobieta która całym swoim życiem pokazała wszsystkim naokoło serce, oddanie i miłośc, która była podziwiana za bezinteresowność, która tryskała energią, żywotnościa ale i urodą, bez rozgłosu pomagała potrzebujacym, doprowadziła wiele najbardziej niezbędnych inwestycji do końca, która samotnie opiekowała sie męzem przez długie 20 lat po wylewie musiała go kąpać, ubierac karmić itd... niesposób opisac wszystkie jej dokonania od kilkudzisięciu lat - była sołtysem na 20 lat wczesniej niż urodził się oszczerca z SLD - a w linku przytoczonym przez hienę cmentarną przeczytała przed smiercią o sobie jako o beneficjentce sitwy rodzinnej. Jako nieprzyzwyczajona do Internetu doznała szoku i w następstwie tego zmarła. Jedyny syn z Niemiec nie zdązył. A miał ją zabrać do siebie. O pedofilskich zmazach hien powtarzanych przez wiele dni pomimo napiminania na temat dziewczynki, którą kocham ponad życie - swoje i te w które zwatpił jej chirurg, gdy ją ujrzał po 2 latach - bez sladów inwalidztwa - utalentowanej, radosnej i uzdolnionej nie będę nic więcej pisał. Aquanet sięgnął dna! Dlatego nie chce tu pisac anonimowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 odpowiem pisowskim matactwem 24.07.08, 13:43 hasz0 napisał: > Jako nieprzyzwyczajona do Internetu doznała szoku i w następstwie > tego zmarła. Twierdzita, ze niewinni nie boja sie prawdy. Widoczne bylo cos na rzeczy, ze popelnila samobojstwo czytaniem internetu. Zaznaczam, ze oba to cytaty z pisiackich zasad w jezyku wolskim. To nie ja Haszu lecz Ty w zamiarze ewentualnym przytknales jej internet do watlych ocz. > - była sołtysem na 20 lat wczesniej niż urodził się oszczerca > z SLD - a w linku przytoczonym przez hienę cmentarną przeczytała > przed smiercią o sobie jako o beneficjentce sitwy rodzinnej. Logika wolska: "hienę cmentarną" ... "przed smiercią". To byl pawulon w tym zakraplaczu do oczu? Sprawdz Haszu w linkach. Ja Ci podeslalem taki o jakiejs kuzynce spoza Lazarow, ktora jednemu z Lazarow nepotowala stanowisko. Wiec beneficjent byl mezczyzniany, choc byc moze ciota jak sugerujesz Haszu. Tego wczesniej nie wyczytalem. Szanowna ciotunia byla soltysem 50 lat temu. Znaczy sie wyslugiwala sie komunistom z Moskwy. To ponownie cytat z pisiastego wolskiego. Kanal myslowkowy preferowany przez Kali-Towarzysza Haszenka cyrwonego ksieciunia. > Jedyny syn z Niemiec nie zdązył. Reichsdeutsch jak mniemam. W rodzinie Lazarow nie ma fokstrotow. Ale na pytania czyja byla wies Saczow w 1602 Hasz "taktycznie" nie odpowiada. > Aquanet sięgnął dna! Zainstaluj sobie sedes w biurku. Bedziesz mogl wiecej spuszczac do Aquanetu. Odpowiedz Link Zgłoś
piq miałem ci już, prlowski poputczyku, odpuścić... 24.07.08, 18:53 ...ale znowu nałgałeś. Myślę, ze twoje życie tak w prlu jak i teraz obraca się wokoło fury, skóry i komóry. To widać. W końcu z jakiegoś powodu nauczyłeś się kłamać, dziadzie z czerwonym ozorem. Widać dawniej miałeś z tego wymierne korzyści. Ne uważam, że jesteś komuchem. Natomiast zapewne jesteś prl-poputczykiem, czyli wysługusem systemu. Masz teraz żal do rzeczywistści, że tak już się nie da za bardzo żyć, bo trzeba być pracowitym i uczyć się bez przerwy czegoś nowego. Tobie się nawet nie chce zająć historią twojej własnej rodziny - zamiast tego wolisz wypisywać bzdury do kwadratu i przyprawiać sobie jakieś herby, których nie znasz ani nazwy, ani pochodzenia, ani nawet kolorystyki. A teraz stek kłamstw, które ośmieliłeś się tutaj zamieścić, prlowski szmaciarzu, pupilu nomenklaturowych dyrektorów z paszportem na specjalne zamówienie w WUSW: > Napisałem słowa : > "Andrzej zamiast bluzgać i wymyslac mi lepiej napisz jak podoba i > się mój herb" > No i nietykany i niesprowokowany od lat PiQ rozwinął dywan z GWnami > i wiadro z gnojówką > żądając ....przeprosin... > szantażem - że moze mi mi wybaczyć "łgarstwo" i uznać na powrót > jako koleżkę oraz okazać szacunek należny wg jego słów > szurniętemu "ćwierćinteligentowi"... > Ponieważ uznałem, ze prawda jest wazniejsza od piczego nibyszacunku > ... napsiałem by zapytał kuzyna i podąłem mu link... > wtedy napisał kuzyn nie pamietał dykteryjki więć z wolna piczy > oszczerca wycofywał sie z bardzo wielu niemiłe wyrazanych > poprzednich oskarżen że kłamię... jakobym tak sie nazywał, potem > jakobym był spokrewniony, potem...a było tego wiele... > i wali w Wiedeń jak oszlały! Przeczyta wszystkei księgi herbowe.. > co dwa dni coś pisał o Sobieskim a to o szlachcie i gorzałce Muszę się przyznać, że się nad tobą zacząłem litować i zamierzałem ci odpuścić, ale już nie chcę. Naprawdę było tak, co już linkowałem dwa razy, a rycho raz, że pokazałeś blazono_lazar_enorma.jpg jako swój herb i dopisałeś do niego kłamliwą pseudopatriotyczną historię o tym, że dziadzio pod Wiedniem walcząc w husarii dostał ten herb od króla Jana III za dzielność wraz z prawem palenia gorzałki. Od razu widać, ze herb nie jest polski, nie ma go w herbarzach, dziadzio pod Wiedniem nie mógł być w husarii bez szlachectwa i bez kupy forsy, król nie miał prawa nadawać herbów od 1601 roku, indygenatów (czyli nostryfikacji herbów) od 1641, a adopcja do herbu była zakazana od 1616 roku. Wykazałem ci to bez wątpliwości, ba, wytropiłem skąd jest ten herb. Wiem dzisiaj o historii twojej rodziny więcej niż ty - za co otrzymałem od kuzyna twojego A. Lazara podziękowanie za podrzucone mu do wiadomości nieznane wcześniej fakty. Na tegoż kuzyna, człeka uczciwego, mądrego i poważnego powoływałeś się ty, twierdząc, że on to opowiadał te bzdury które opublikowałeś. Napisałem do niego w tej sprawie, wymieniliśmy bardzo miłe listy - i twj kuzyn A. Lazar, którego kłamliwie wplątałeś bez jego wiedzy w durną aferę herbikową WSZYSTKIEMU CO POWIEDZIAłEś ZAPRZECZYł, sukinsynku, co mam na piśmie. Nie wycofuję się, prlowska glizdo, z niczego, co ci zarzuciłem, bo wszystko udowodniłem czarno na białym. Poza wszystkim przy podejrzeniach o uzurpacje herbowe to na tobie spoczywa ciężar dowodu, że herb jest twój. Nie zrobiłeś w tej sprawie nic poza kolejnymi łgarstwami, ciociu tadziu, i motaniem, łkaniem, jęczeniem, pyskowaniem i mnożeniem wątków w nadziei, że ci si uda sprawę zamataczyć. Dowodem jest ten wątek, w którym wpierdzielasz się próbując urabiać wyimaginowane przez ciebie "środowisko", żeś nie łgarz, tylko że była dykteryjka, żarty itp. guvvno. A za prawdziwość tej dykteryjki dwa tygodnie wcześniej dawałeś głowę i rzucałeś na szalę bez jego wiedzy autorytet genealoga, twojego kuzyna. Bez jego wiedzy, zgody i na dodatek kłamliwie, bo on nigdy nic takiego nie powiedział, co mi napisał wprost. Rzadka z ciebie kreatura, haszmato. Własnej rodzinie dla marnego aquanetowego interesiku robić kolo düpy. Dlatego właśnie, że masz mentalność sprzedawczyka, mogę z dużym prawdopodobieństwem mieć cię za prlowskiego poputczyka. Bo oni nie mieli moralności, jak ty, sukinsynku. Podobnie mogli cię mieć dość w tepsie, z której cię wypierdzielili na zbity pysk. Z prlowskimi poputczykami mało kto chce mieć do czynienia. A skoroś był takim orłem zawodowo, jak twierdzisz, to czemu od razu cię ktoś do pracy nie przyjął z pocalowaniem ręki? Elektronika-informatyka? Chyba żartujesz, ćwoku. Gdybyś był rzeczywiście kompetentny i dobry, to praca leżała na ulicy. A tyś poszedł na wcześniejszą emeryturkę, co? I jeszcze narzekasz, że nie dostajesz kokosów? Leniu patentowany, a do roboty, zamiast narzekać i czekać, aż ci żona z lekarskich pieniędzy wyjazd do zakopca zafunduje. A zatem wobec twojego widocznego gołym okiem sukinsyństwa pozostaje zasadnym pytanie o to, czy ty, jak twierdzisz, zawsze byłeś przeciwko komunizmowi - na moje proste pytanie (odpowiedź na które mogę z łatwością zweryfikować) o twoją działalność antykomunistyczną przed 1989 rokiem - wetknąłeś ryj w kubeł i ani dudu. Wybełkotałeś jeno, żeś był przeciwko strajkom (dokładnie jak pronowcy). To mi sporo wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: pogromy aquanetowskie 24.07.08, 14:23 haszu o czym ty nadajesz bo nie skumalam? poza tym chce sie dowiedziec co bylo w tym watku perly,ze poszedl w niebyt zanim zobaczylam na wlasne oczy kogo znowu wrazliwego na kulture obrazil? a moze juz ktos nas po sadach wzywa a ja znowu niedoinformowana? Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 nikt nie kuma 24.07.08, 15:10 vicky17 napisała: > haszu o czym ty nadajesz bo nie skumalam? W tym szalenstwie najmniej kumaty jest Hasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:21 kasz0 napisała: > > W tym szalenstwie najmniej kumaty jest Hasz. no bez przesady haszo ma chociaz herb,tylko ostatnio zrobil sie refleksyjny. poza tym na forum jest totalna abstrakcja z kazdej strony wiec dalej pytam..o co tu poszlo,ze poszlo az w niebyt? Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:28 vicky17 napisała: > dalej pytam..o co tu poszlo,ze poszlo az w niebyt? Nie wiem o co konkretnie w tym przypadku. Ogolnie wiem, ze "trudna" (bo niepotrzebna) jest praca cenzora i najpilniej strzezone jest przez cenzorow ich dobre samopoczucie. Wyjasnienia zle dzialaja na samopoczucie wiec sa najbardziej niewlasciwe i cenzorowane. Cenzor jest sedzia we wlasnej sprawie wiec ciesz sie ze nie moze w realu wykonac swych katowskich checi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:34 kasz0 napisała: > vicky17 napisała: > > > dalej pytam..o co tu poszlo,ze poszlo az w niebyt? > > Nie wiem o co konkretnie w tym przypadku. Ogolnie wiem, ze "trudna" > (bo niepotrzebna) jest praca cenzora i najpilniej strzezone jest > przez cenzorow ich dobre samopoczucie. Wyjasnienia zle dzialaja na > samopoczucie wiec sa najbardziej niewlasciwe i cenzorowane. Cenzor > jest sedzia we wlasnej sprawie wiec ciesz sie ze nie moze w realu > wykonac swych katowskich checi. cenzor tu nie zaglada chyba ,ze ktos go zaprosi a zaprasza go stale ta sama grupka Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:40 vicky17 napisała: > cenzor tu nie zaglada chyba ,ze ktos go zaprosi a zaprasza go > stale ta sama grupka Na cenzorow mam taki wplyw jak na pogode. Wiec sie nimi nie przejmuje. Co do tzw. grupki to sadze, ze trafila tu ona w wyniku dzialalnosci cenzorow. A moze uda im sie zlikwidowac FAQ. Tys dobze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 16:15 kasz0 napisała: > Tys dobze. bardzo dobrze..we will be free to go Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:37 vicky17 napisała: > no bez przesady haszo ma chociaz herb Ja tez mam herb. Inna sprawa, ze z roznych linii mam rozne herby. Ten ktory mi sie najbardziej podoba po mieczu widzialem w muzeum w Jihlavie. Sa na nim trzy czolenka ulozone w trojkat. Herb cechu tkadlcy. Z herbow w "metodologii" Hasza mam tez inne ale te mi sie mniej podobaja. To znaczy najmniej mi sie podoba to, ze zgodnie z tamtejsym prawem moja rodzina nie posiadala od wiekow dobr (wsi z chlopami), z ktorymi byl zwiazany ten herb. Haszowi jego herb sie podoba bez wsi. Pare lat temu odwiedzalem wsie, z ktorymi zwiazane byly herby. Jak w starym ruskim kawale: "a krugom winograd". Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:40 kasz0 napisała: > vicky17 napisała: > > > no bez przesady haszo ma chociaz herb > > Ja tez mam herb. a ja nie wiem czy mam czy nie,ale prawde powiedziawszy arystokracja mnie nudzi. wole lud,tam przynajmniej zycie kwitnie a nie degrengolada mentalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:45 vicky17 napisała: > arystokracja mnie nudzi. Wyraznie mnie nie doczytalas. Ja sie nie podszywam pod arystokracje (w waskim znaczeniu zachodnich heroldii). Podalem Ci herb tkaczy, a to jednak chyba lud, aczkolwiek to mieszczanie bez watpienia. Hasz to co innego, to bojar z tych co zwyciezyli nad krolem Olbrachtem. Arystokracja pelna geba wszyPolska. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 15:49 vicky17 napisała: > kasz0 napisała: > > > vicky17 napisała: > > > > > no bez przesady haszo ma chociaz herb > > > > Ja tez mam herb. > > a ja nie wiem czy mam czy nie,ale prawde powiedziawszy arystokracja mnie nudzi. > wole lud,tam przynajmniej zycie kwitnie a nie degrengolada mentalna. Masz racje....Vicky17...ta arystokracja, dzentelmeny..nudy...porzebujesz chlopa z ludu.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nikt nie kuma 24.07.08, 16:14 falafel11 napisała: > Masz racje....Vicky17...ta arystokracja, > dzentelmeny..nudy...porzebujesz chlopa z ludu.. ty farfocel to baba czy mosze indiana dzones?co ja potrzebuje to wiem,ale rowniez wiem jak miec to co potrzebuje..tym wlasnie roznie sie od arystokracji,ktora melancholie wraz z demencjami i brakiem gotwki wykanczaly zawsze.nie wspomne nic o inteligencji,bo bym obrazila pol arystokatycznego forum..loj..nudy na koszerne pudy. nu wolajom moj bojejing 737...no to lud robi fruuuuu a ty farfoclowa uwazaj na swa plec..bo diabel nie spi,a arystokracja to juz jak w banku nie spi i tylko kulturalnie dybie.. Odpowiedz Link Zgłoś
perla wyklikali, bo pogrom na pomniku zrobiłem 24.07.08, 20:15 pomnik zatrzeszczał, zachwiał się, nadął do czerwoności, w końcu ubliżając przyznał się. Nagle okazało się, że dla pomnika nie pochodzenie, a obywatelstwo ważne jest właśnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wyklikali, bo pogrom na pomniku zrobiłem 24.07.08, 20:45 znow zaczynasz, perlisty???? do czego to sie przyznalam, parszywy manipulancie? Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: wyklikali, bo pogrom na pomniku zrobiłem 24.07.08, 20:47 Czy Ty coś słyszysz Perła, bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wyklikali, bo pogrom na pomniku zrobiłem 24.07.08, 20:48 i tak trzymac, miriamska... tak trzymac wlasnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
perla to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 20:52 możesz raz jeszcze zdjęcie tych dwojga staruszków zalinkować? Jako dowód na twe rzekome żydostwo? Chodzi o ten kamień o którym napisałaś właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:06 moge, ale nie chce. to byla wyjatkowa i niepowtarzalna okazja.... ale tu masz zdjecie mojej arabskiej wioski, w ktorej mieszkam, i tam domy rowniez budowane z tego samego kamienia...... miriamska mimo tylu pobytow w israelu i jako ta jedyna i prawdziwa zydowka, ktora wie najlepiej i jeszcze wiecej, nie slyszala nigdy o specjalnym prawie dla jerozolimy???? img150.imageshack.us/img150/8881/jabbelelmukkaberupperlofe4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:09 he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%9F_%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%AA Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:09 ale daj link do tamtego zdjęcia w ramach konfrontacji czy nie łżesz po prostu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:11 perlisty..... jak mowi moja sasiadka, zydowka rosyjska...... mnie do sraki, czy ty mi wierzysz czy nie, farsztejst? Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale czemu boisz się jeszcze raz 24.07.08, 21:16 zalinkować tamto zdjęcie? Napisz od razu, że kłamałaś, to ci odpuszczę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ale czemu boisz się jeszcze raz 24.07.08, 21:21 perlisty..... mnie do sraki, czy ty mi odpuscisz czy nie.... moze w koncu sie odpieprzysz, bo latasz za mna, jak kot z pecherzem... Odpowiedz Link Zgłoś
perla tchórzysz więc 24.07.08, 21:23 i tamtego linku nie podasz... Cóż, mit wielkiej żydówki upadł. I ja to, nie chwaląc się, uczyniłem właśnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tchórzysz więc 24.07.08, 21:33 wszystko, co mozesz, perlisty to..... all I have to do is dream..... www.youtube.com/watch?v=B4_HNE4o5sQ Odpowiedz Link Zgłoś
perla stchórzyłaś jednak 24.07.08, 21:36 i linku do zdjęcia nie podasz, bo by twe łgarsta zobaczono. Ale, ale, wczoraj groziłaś, że moje posty trafią w odpowiednie łapki w Israelu i w Polsce. Czekam z niecierpliwością właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 21:49 a na co czekasz? w israelu i w polsce, nie w twoje..... czesc juz zalatwilam jednym telefonem.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 21:58 dana33 napisała: > a na co czekasz? w israelu i w polsce, nie w twoje..... > czesc juz zalatwilam jednym telefonem.... )))))))) pizzę tym telefonem załatwiłaś? Wiesz co ty możesz mi? Co najwyżej poprosić ładnie abym cię za prawdziwą żydówkę uznał właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 22:01 perlisty..... ty nie rozumiesz ciagle, ze mnie to zupelnie nie jest wazne, za co ty mnie uwazasz? mozesz za co chcesz.... to twoj problem nie moj... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 22:04 dana, ty ciągle nie rozumiesz, że ja te twoje telefony, groźby itp. w dalekim poważaniu mam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 22:28 alez rozumiem, rozumiem, perlisty..... dlatego tez napisales wyzej "Czekam z niecierpliwością właśnie. " spadaj, prowokatorku zalosny..... Odpowiedz Link Zgłoś
perla zadzwoń sobie jeszcze raz 24.07.08, 22:31 i poskarż się w Israelu jak to cię Perła ośmieszył z tym twym lipnym żydostwem właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 21:51 perla napisał: > i linku do zdjęcia nie podasz, bo by twe łgarsta zobaczono. > Ale, ale, wczoraj groziłaś, że moje posty trafią w odpowiednie łapki > w Israelu i w Polsce. > Czekam z niecierpliwością właśnie. )) > ojej moze nam dadza wspolna cele.bo ja tez mam isc siedziec..bo naszemu kostropowatemu wiajpowi zalazlam za skore,a on wiesz ma koneksje i w wiezieniu.. nu,nu,chyba pol forum bedzie w eretzu odsiadywac kary..bo w polsce zdaje sie wiezienia trzeszcza w szwach.. ide napiec ciastek to moze latwiej przetrwamy ten koszer czulent.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 21:55 aaaa, lgarstwa to twoje wczoraj bylo widac i to jeszcze jak... dlatego pewnie wyklikaliscie z miriamska ten watek.... tobie sie tez lekko pojecie o tchorzostwie kicka.... jak dotychczas to ja podalam moje nazwisko i wszystkie dane i nawet zdjecie mojego dziadka, a ty co? jak ci absztyfikant napisal, zebys sam sie przedstawil, to perlisty wywinales sie oczywiscie zadaniem, zeby sie absztyfikant przedstawil.... nu, daj swoje imie, nazwisko, adres i telefon, plus zdjecie dziadkow jak masz, i pokaz, ze nie jestes tchorzem, ktory ciagle tylko zada od innych informacji o ich prywatnych sprawach, a sam pluje, lze, manipuluje i kreci pod nickiem... nu, napisz, perlisty, podaj te swoje dane wreszcie.... czy stchorzysz i znow tylko prowokacyjki? nu, dawaj tutaj informacje o sobie, dawaj, perlisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla chcesz zdjęcie moich przodków? 24.07.08, 22:03 wczoraj pisałaś, że to pradziadek na tym zdjęciu był. Wyglądał jak denat, ale mogłem mylić się. Poza tym, niby skąd wiadomo, że ów nieboszczyk twym przodkiem był? A to zdjęcie mojego przodka jest. Zgadnij, który to jest właśnie. tiny.pl/2c6h Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 wycofujesz sie rakiem, jak widze..... 24.07.08, 22:11 pradziadek to byl, pradziadek.... tepy jakis jestes, perlisty.... znow morde spusciles nie? ale fajnych przodkow masz.... nie dziwota, ze piszesz co piszesz i jak piszesz.... mengele to byl wujek czy dziadek twoj, perlisty? nu, nie ma znaczenia.... jestes prawdziwym spadkobierca tej calej rodzinki na zdjeciu... i tak trzymaj dalej, perlisty..... Odpowiedz Link Zgłoś
perla widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:16 miernota, co za żydówkę podawała się. A teraz daj ten link do pradziadka, bo mój kolega patolog może termin zgonu określić właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:31 podziekuj ladnie koledze.... mam dokladny termin zgonu.... pewnie, ze nasladuje twoje tytuly, co dobre dla ciebie to i dobre dla mnie.... miernota mowisz? nu, to twoje tytuly, ja jak sam napisales, tylko nasladuje.... ale tyle samokrytyki od ciebie sie nie spodziewalam... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:34 dana33 napisała: > podziekuj ladnie koledze.... mam dokladny termin zgonu.... ale czemu niezależnych patalogów nie wezwać? Boisz się jeszcze raz linku do zdjęcia denata podać? > > pewnie, ze nasladuje twoje tytuly, co dobre dla ciebie to i dobre > dla mnie.... miernota mowisz? no miernota, co to własnego tytułu wymyślić nie potrafi właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:37 perlisty.... jak sie nie balam wczoraj, to i dzisiaj sie nie boje... ale wystarczylo raz.... nie zalinkowales, to straciles szanse pokazania, jak ja to lze... ))) facio..... twoja glupota jest bezgraniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:41 dana33 napisała: > perlisty.... jak sie nie balam wczoraj, to i dzisiaj sie nie boje... > ale wystarczylo raz.... nie zalinkowales, to straciles szanse > pokazania, jak ja to lze... ))) dana, ja nie archiwizuję, ale wiem, że tamto zdjęcie nie twego rodu jest. Bo jak to możliwe jest, że ortodoksyjny denat z wyglądem Szurmieja w Janosiku, i ta odkorowana babcia obok, spłodzili dziecię o tak aryjskim wyglądzie, że teraz musi się gwiazdą Dawida na szyi podpierać właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: widzę, że naśladujesz moje tytuły postów 24.07.08, 22:55 ciesze sie, perlisty, ze ty wiesz.. to jest oczywiscie najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
perla oczywiście, że wiem 24.07.08, 23:04 nie jesteś Żydówką. Podwiesiłaś się tam, a tu na Erec jako gojka innych gojów w balona robisz właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: oczywiście, że wiem 24.07.08, 23:12 perlisty...... w balona to ty sie robisz sam.... juz od dluzszego czasu.... nu, ale kim jestem, zeby ci w tym przeszkadzac? rob dalej... tylko uwazaj na moje szpilki, bo jak ci powietrze wyleci, to zostanie.... nu, wiesz... troche peknietej gumy... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Dana , czy jak Zydowa na Islam przejdzie... 24.07.08, 23:16 ... to ja w kamieniuja w Izraelitkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: oczywiście, że wiem 24.07.08, 23:20 dana33 napisała: > tylko uwazaj na moje szpilki, na razie to tylko tępe ćwieki widzę, na oślep wbijane właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: stchórzyłaś jednak 24.07.08, 22:24 dana33 napisała: > aaaa, lgarstwa to twoje wczoraj bylo widac i to jeszcze jak... > dlatego pewnie wyklikaliscie z miriamska ten watek.... > tobie sie tez lekko pojecie o tchorzostwie kicka.... jak dotychczas > to ja podalam moje nazwisko i wszystkie dane i nawet zdjecie mojego > dziadka, a ty co? jak ci absztyfikant napisal, zebys sam sie > przedstawil, to perlisty wywinales sie oczywiscie zadaniem, zeby sie > absztyfikant przedstawil.... > nu, daj swoje imie, nazwisko, adres i telefon, plus zdjecie dziadkow > jak masz, i pokaz, ze nie jestes tchorzem, ktory ciagle tylko zada > od innych informacji o ich prywatnych sprawach, a sam pluje, lze, > manipuluje i kreci pod nickiem... > nu, napisz, perlisty, podaj te swoje dane wreszcie.... czy > stchorzysz i znow tylko prowokacyjki? > nu, dawaj tutaj informacje o sobie, dawaj, perlisty.... jeszcze raz..ty robisz co chcesz i uwazasz za wporzo..a my nie musimy tanczyc przy twoim stole w takt twoich melodii. nie rzadzisz forami i nie od ciebie bierzemy dyrekcje co robic mamy. kazdy przedstawia co chce i jak chce,co jesli pamietasz swoje reakcje to budzi dosc spore emocje i wycia calej grupki dziwnych typkow.masz ochote na zdjecie swych przodkow,siebie,rodziny OK with me,ale ja nie musze robic tego samego na twoje rzadzanie. poza ty ten twoj kostropaty wiajp cos slabo kojarzy ostatnio i ma manie przesladowcza,ze ktos chce jego namierzyc..moze spac spokojnie..bo mnie ten kazio nie interesuje...ani jego telefon,ani jego numer buta ani rzezby w jego sypialni...jesli takie posiada..tyle,ze nie lubie amnezji wybiorczej u ludzi,szczegolnie jak sa dowody na to,ze klamie chlopiec jak z nut. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:11 Konfrontacja? Doskonale. Po jedej stronie Dana Rothschild, a po drugiej kto? Przedstawcie sie wlasnie. Konfrontacja z anonimami? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:14 absztyfikant napisał: > Konfrontacja? Doskonale. Po jedej stronie Dana Rothschild, a po drugiej kto? > Przedstawcie sie wlasnie. Konfrontacja z anonimami? A cholera wie jak ona naprawdę nazywa się. Pewno zbujała to nazwisko, tak jak i to jej żydostwo. A teraz ty przedstaw się właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:16 Sam widzisz, ze nie macie zdolnosci honorowych wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:19 absztyfikant napisał: > Sam widzisz, ze nie macie zdolnosci honorowych wlasnie no przedstaw się honorowo. Bo ja tu przedstawię się jak już, wzorem dany, na emeryturze będę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:21 Dana jeszcze nie jest na emeryturze Perelciu. A ja juz Dane skonfrontowalem dawno temu. Pod swoim nazwiskiem i na zywo wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a co mnie obchodzą wasze privy 24.07.08, 21:26 i jak ją skonfrontowałęś. Czy pod czy nad, i czy na żywo, czy przez coś innego właśnie. absztyfikant napisał: > Dana jeszcze nie jest na emeryturze Perelciu. A ja juz Dane skonfrontowalem > dawno temu. Pod swoim nazwiskiem i na zywo wlasnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:23 aaaaaaaa, to ja juz na emeryturze? nie wiedzialam.... ale zapytam sie jutro w biurze.... moze cos mi umknelo..... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:21 zabawa zaczyna się od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:23 mgolo.wrzuta.pl/audio/an4HQeeIOi/skaldowie_kroliczek Posluchaj Ariadno Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:27 hallooooo, ariadno..... widze, ze juz nauczylas sie czytac i czerpiesz duzo przyjemnosci z tego... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:59 absztyfikant napisał: > Konfrontacja? Doskonale. Po jedej stronie Dana Rothschild, a po drugiej kto? > Przedstawcie sie wlasnie. Konfrontacja z anonimami? > no jak ciebie przedstawiono to zawyles az do jeruchalimy..koles my nie dzialamy jak mame bo nie mamy ochoty ani na wasze zabawy,ani na wasze chamstwo ani na to by wypelniac wasze polecenia. na ty to dawniej tramwaj stawal,a poza tym reguly gry nie ustawia taki wiajp jak ty,tylko ten kto bierze udzial w rozmowie.. dyktowac cos to mozesz swoim skarpetom,ale nie uczestnikom forumow i lepiej zejdz z tego wysokiego konia,bo nie umiesz nawet na kucyku pocwalowac. jedno co umiesz to lgac w zywe oczy,rozpetywac afery niczym histeryczna baba i chowac sie w gar z czulentem jak na innych forach ci sie do gaci dobieraja. poza tym skad ta wasza obsesja by podwachiwac innych..do czego jest wam to potrzebne..w koncu nikt z taka grupa jak wasza nie ma ochoty poza wirtualem na jakiekolwiek kontakty,chyba na tyle ci banka pracuje by o tym wiedziec. ta obsesja podwachiwania doszla u was do zenitu,upajacie sie jak cos wyweszycie i zaczyna sie straszenie..uj jakie to prymitywne i ubeckie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:11 dana33 napisała: > moge, ale nie chce. to byla wyjatkowa i niepowtarzalna okazja.... > ale tu masz zdjecie mojej arabskiej wioski, w ktorej mieszkam, i tam > domy rowniez budowane z tego samego kamienia...... ciiiiiii i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/cicho.jpg ale moj kamien i moje niecierpki ladniejsze od tego twojego balkoniku z nimi. wklej no tu te swoje kwiaty,bo jeszcze pomyslimy,ze sie wstydzisz czegos... i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/impatiens.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:13 oooooo, jaki ladny paznokietek, rochellino nuworyszko..... ale to nie twoj oczywiscie.... ten bez tandetnego lakieru za 20 centow... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:22 dana33 napisała: > oooooo, jaki ladny paznokietek, rochellino nuworyszko..... ale to > nie twoj oczywiscie.... ten bez tandetnego lakieru za 20 centow... nie maluje paznokci u rak,bo pracuje ciezko w ogrodzie i poza nim wiec szkoda wysilku,ale potem zlewam sie duchami cobym sie myc nie musiala..tak czesto jak ty i coby mi lakier z NUK nie zlazl za szybko. jak tu milutko na tym watku,same wiajpy,ustosunkowane i z koneksjami oraz jak zwykle mamuncie z nadwaga,broniace balkonow i widokow z nich oraz moich paznokci u rak this time...how nice.. aj waj bagienko to nasz raj..aj waj i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/duchi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:26 bardzo ladne zdjecie, rochellino nuworyszko..... chanel no 5..... nu, nie jest najdrozsza parfuma, dear.... aaaaa..... jak zegarek bedziesz nosic ciut wyzej przeguba, to reka bedzie optycznie wygladac szczuplej.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:41 dana33 napisała: > bardzo ladne zdjecie, rochellino nuworyszko..... chanel no 5..... > nu, nie jest najdrozsza parfuma, dear.... > aaaaa..... jak zegarek bedziesz nosic ciut wyzej przeguba, to reka > bedzie optycznie wygladac szczuplej.... po pierwsze..to nie zegarek tylko bran+zo+letka,po drugie ja uzywam to co lubie a nie to co sie tobie podoba czy wiecej kosztuje,po trzecie zegarek mam rowniez i to dosc cieniutki,ale ten nosze lacznie z bran+zo+letka,po czwarte od kiedy to fat arse jest dyktatorem mody? mowie ci,ze sie nie myje tylko napachniam a ty mi tu darmowe koszer rady czystej rasowo dajesz..,poslij swoje parfumy z cieniutkim zegarkiem,cobys nie wygladala jak nu sama wiesz kto... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:54 Chanel 5 to Mozart perfumerii jest. Idę o zakład, że Dana marzyła ale nigdy nie miała tego. Pewnikiem szczytem jej "Być może" było za 3 dolary, a na Allegro za 2 właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:02 perla napisał: > Chanel 5 to Mozart perfumerii jest. > Idę o zakład, że Dana marzyła ale nigdy nie miała tego. Pewnikiem > szczytem jej "Być może" było za 3 dolary, a na Allegro za 2 właśnie. > > e tam sporo innych perfum ladnych jest,ale nie mozna krytykowac prezentow od najdrozszego Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:10 vicky17 napisała: > e tam sporo innych perfum ladnych jest,ale nie mozna krytykowac prezentow od > najdrozszego osobiście u kobiety uwielbiam Angel, ewentualnie Shalimar. No, ale ilekroć czuję Chanel 5, mimowolny ukłon jest właśnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:13 perla napisał: > vicky17 napisała: > > > e tam sporo innych perfum ladnych jest,ale nie mozna krytykowac > prezentow od > > najdrozszego > > osobiście u kobiety uwielbiam Angel, ewentualnie Shalimar. > No, ale ilekroć czuję Chanel 5, mimowolny ukłon jest właśnie )) > > > a ja lubie kenzo,bo chanel pachnie troche jak cukierek,ale jak mowie nie wolno krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:20 vicky17 napisała: > a ja lubie kenzo,bo chanel pachnie troche jak cukierek,ale jak mowie nie > wolno > krytykowac a co powiesz o Mitsouko? Kenzo trochę "duszące", podobnie jak Angel, ale Angel ma siłę wyobraźni i trwałości właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:26 perla napisał: > a co powiesz o Mitsouko? nie znam > Kenzo trochę "duszące", podobnie jak Angel, ale Angel ma siłę > wyobraźni i trwałości właśnie. kenzo ma wlasnie to cos co lubie,a kazdy lubi co innego dzieki Bogu matko watek nawet rozciagnal sie na moderacje,gdzie sluzby specjalne dalej kabluja,usilujac wmowic cos innym. co za idioci. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=82477412&a=82581018 > > > Odpowiedz Link Zgłoś
perla no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a tam 24.07.08, 22:29 kablują jak mogą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 22:40 perla napisał: > kablują jak mogą właśnie. > ale cienka skorke maja te tchorze,bo w koncu sami nie pamietaja co,gdzie i pod jakim nickiem tworzyli..co w koncu latwo udowodnic,nawet jak zostalo skasowane i wyczyszczone. to ubeckie badziewie,ta dzika chec dominacji,szantazowania,psucia kazdego watku i wciskania belkotu z mysiej mnie osobiscie mierzi najbardziej. znamy sie wirtualnie i tak pozostanie..kazdy zyje w innych miejscach na swiecie i tak pozstanie i czy ktos gdzies nazywa sie zdzicho,rycho czy pryszcz nikogo nie powinno zajmowac,za wyjatkiem tej holoty,ktora wszystko kolekcjonuje..oprocz swoich wpadowek.no i to straszenie..wrobli na dachu..e tam znudzilam sie juz nara Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 22:43 a zauważyłaś jak oni bardzo by chcieli poznać nasze dane? Aż ich skręca właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 22:48 perla napisał: > a zauważyłaś jak oni bardzo by chcieli poznać nasze dane? > Aż ich skręca właśnie. )) > i po co one komu..zastanow sie..do czego? ta obsesja jest dziwna jak na moj gust,bo NIKT z nas nie ma ochoty na podwachiwanie kim te typy sa. ja mam nadzieje,ze moje drogi NIGDY z takimi ludzmi sie nie skrzyzuja poza wirtualem,bo jak na moj gust to oni nie maja tego tam za duzo pod kopula,ale obledu to maja az za duzo,i tego chamstwa w tak prymitywnym i prostackim wykonaniu. ciebie obchodzi co robi dana i jej swita..mnie to zupelnie jest obojetne,bo nie oni na mnie loza i ja od nich nie zaleze,ani zalezec nie bede, wiec po co te dzienne straszenia koneksjami,telefonami,sadami i innymi atrapami teatralnymi. nie stac kogos na bilet do teatru czy kina,lub poczytanie ksiazki z dreszczykiem..tylko musi sie w ten sposob wyzywac.. e tam dziecinada z degrengolada. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 22:52 alez ja twoje dane znam, perlisty..... chodzi tylko o to, czy ty masz odwage zamiescic je na forum.... ale nie masz.... duzo prosciej oskarzac mnie o tchorzostwo, niz samemu miec odwage na podanie swoich danych, jak to wlasnie ja zrobilam... nic nas nie skreca, perlisty..... ludzie tak chorzy psychicznie jak ty, nie skrecaja nikogo... nu, moze caromine.... ale swoj ciagnie do swego, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 22:59 dana33 napisała: > alez ja twoje dane znam, perlisty..... e tam masz, a jak masz to sobie na ścianie powieś i ucz na pamięć się. Potem prawnukom opowiadać będziesz - od tego Perły w dupę na forum dostałam. Mam daleko gdziś mam co o mnie wiesz i jakie tam dane znasz, prostaczko. A swoją drogą to Vicky rację ma, ubecją nazywając was. Mnie nigdy do głowy nie wpadło co by za czyimiś danymi niuchać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:09 hahahahahahaha...... nie niuchalam..... miriamska kiedys napisala... )))) przeciez pisze, prostaku nic nie rozumiejacy, ze nie trzeba u was nic niuchac.... jak wpadacie w szal, to tracicie nad soba kontrole i piszecie wszystko... absolutnie wszystko... trzeba tylko wszystko podliczyc i ma sie caly obrazek... ale jednej rzeczy jeszcze nie wiem: jaki masz numer konta i w jakim banku, perlisty? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:16 dana33 napisała: > hahahahahahaha...... nie niuchalam..... niechałaś, niuchałaś, i ja to wiem. Ale coż mnie może obchodzić, że moje dane zna jakaś gojka co za Żydówkę ubrała się? Akurat, zainteresowanie z takiej strony, nie interesuje mnie. > ale jednej rzeczy jeszcze nie wiem: jaki masz numer konta i w jakim > banku, perlisty? chcesz abym ci jakiś datek ofiarował? Mogę ci przelać 10 tys $ pod warunkiem, że znikniesz z polskich forów. No co silniejsze jest, 10 tys $ czy nałóg pisania właśnie? )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:21 perlisty..... nie masz tyle pieniedzy, zeby mi zaplacic za zniknicie z polskich forumow.... ale wlasciwie, to dlaczego tak ci zalezy na tym? niewygodna ci cusik jestem, nie? nu, jak mowia niemcy: pech gehabt, perlisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Dana mowi "niewygodna cusik jestem" i dlatego .... 24.07.08, 23:25 jej maz Szlomo impotentem zostal. Jakbys nie byl taka skapa Dana, to juz dawno bys sobie zrobila vaginoplasty Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:33 dana33 napisała: > perlisty..... nie masz tyle pieniedzy, zeby mi zaplacic za zniknicie > z polskich forumow.... nikt nie ma tyle piniędzy, bo ty już nie kontrolujesz się. Musisz pisać. Misisz. Bo to twe życie jest właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Perlista, bo ty tak lubisz sobie o symfonii ... 24.07.08, 23:36 ...zapachow popieprzyc , jak rasowa kobitka-kokietka Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:39 znow troche mniej powietrza..... pisze ci przeciez juz od dawna, ze sie nie kontrolujesz, to co teraz wymysliles? atak najlepsza obrona? idz, pijaczku.... wytrzezwiej w koncu.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Kobiety poklapaly dziobem bez zdnego sensu, 24.07.08, 23:49 co jest podstawowa cecha ich uposledzonej plci. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Dana, a gdzie te twe śmieszki do rozpuku? 25.07.08, 00:14 zawsze pisałaś, że pękasz ze śmiechu. A teraz uśmiech w postaci emikonów "))))" znikł właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, a gdzie te twe śmieszki do rozpuku? 25.07.08, 00:29 perlisty.... przeciez odgonic sie od ciebie nie mozna.... nie zawsze, nie zawsze.... czasem pekam ze smiechu, czasem sie usmiecham, czasem mam ironiczy usmieszek.... zalezy co czytam... ty w ostatnich dniach jestes z postu na posc zalosniejszy... nie ma dnia, zebys watka o mnie nie otworzyl.... i co wpis to wieksze brednie... i co wpis to wiecej zmyslan, klamstw, zaprzeczan idiotycznych... nu, ja ciebie powiem cos, perlisty.... ja to nie smieje sie z czlowieka, ktory lezy twarza w g, pobity i skopany, bez przyjaciol ktorzy by mu pomogli wstac, a raczej z takimi, ktorzy go dobijaja.... zal mi takiego i nikak usmieszku zadnego nie moge wymusic... po prostu szkoda mi takiego, ktory moglby przeciez stac na nogach i patrzec sie na siebie, nie plujac sobie w twarz... nu, ale co robic... i takich bozia zrobila.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla no popatrz 25.07.08, 00:33 dana33 napisała: > ale co robic... i takich bozia zrobila.... pisałaś, że w Bozię nie wierzysz... Gdy trwoga to do Boga właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 24.07.08, 23:08 nie wiem o jakich onych mówisz perła,ale mnie Twoje ,ani Twojej koleżanki rachelki dane osobowe,ani zycie prywatne nie interesuje to raczej Ty z uporem maniaka szturchasz któryś dzień z kolei Danę i nie chcesz jej zostawić w spokoju. Początkowo to nawet bylo zabawne,ale teraz przestało już byc. Nie lubisz jej i dobrze,najprostszy sposób omijać z daleka,a nie prowokować następny żenujący spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 25.07.08, 00:43 ariadna-enta napisała: > nie wiem o jakich onych mówisz perła,ale mnie Twoje ,ani Twojej > koleżanki rachelki dane osobowe,ani zycie prywatne nie interesuje > to raczej Ty z uporem maniaka szturchasz któryś dzień z kolei Danę > i nie chcesz jej zostawić w spokoju. > Początkowo to nawet bylo zabawne,ale teraz przestało już byc. > Nie lubisz jej i dobrze,najprostszy sposób omijać z daleka,a nie > prowokować następny żenujący spektakl. w sumie rację masz. Gdy wydało się, że Dany żydostwo to lipa jest, spektakl jej miotania się coraz bardziej żałosny jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no tak, my tu spokojnie o symfonii zapachów a 25.07.08, 00:53 wydalo sie.... )))) kandelabr to tez ladne slowo, perlisty..... ))) to co sie nie tyle wydalo, co jeszcze raz potwierdzilo, to twoja kompletna glupota, obsesja moja osoba i upor w probowaniu dokopac mi.... nu, perlisty.... proby dosc slabe.... laila tov, mefager.... lecha kfar lo yaazor shum davar.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 22:46 teatrzyk aqanet prezentuje przestawienie niejakiego perły pt "Czy Dana jest Zydówka czy nie jest" dzisiaj odłona druga prosimy widzów o zajecie miejsc i obejtrzenie tego widowiska mocne momenty ,walenie po gebach gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
perla odpowiedź udowodniona została 24.07.08, 23:00 ariadna-enta napisała: > pt "Czy Dana jest Zydówka czy nie jest" nie jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 25.07.08, 00:20 dana33 napisała: > bardzo ladne zdjecie, rochellino nuworyszko..... chanel no 5..... > nu, nie jest najdrozsza parfuma, dear.... > aaaaa..... jak zegarek bedziesz nosic ciut wyzej przeguba, to reka > bedzie optycznie wygladac szczuplej.... Chanel no 5 i 24 Faubourg to byly ulubione parfumy Jacqueline Kennedy, a ona na brak pieniedzy nie narzekala, tylko nuworysze wlasnie oceniaja produkt tylko i wylacznie po cenie) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 25.07.08, 00:31 cyniol napisał: > Chanel no 5 i 24 Faubourg to byly ulubione parfumy Jacqueline Kennedy, a ona n > a > brak pieniedzy nie narzekala, tylko nuworysze wlasnie oceniaja produkt tylko i > wylacznie po cenie) no właśnie To to nawet nie wie, że Chanel 5 rozleklamowała na cały świat ta osóbka: marilyn.superhost.pl/galeria/ulubione31.jpg jedynym wywiadem, gdy zapytano ją w co ubiera na noc się właśnie. Z kim tu o zapachach rozmawiać, skoro od niej nawet na forum wodą brzozową czuć jest właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:18 a co ty sie tak dopraszasz o kwiatki moje, rochellino? nasci tutaj i odstan w koncu, bo nudzisz smiertelnie: img150.imageshack.us/img150/5742/petunienrn0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to ty siebie dana za pomnik masz? :-))) 24.07.08, 21:37 dana33 napisała: > a co ty sie tak dopraszasz o kwiatki moje, rochellino? > nasci tutaj i odstan w koncu, bo nudzisz smiertelnie: > > img150.imageshack.us/img150/5742/petunienrn0.jpg kwiaty cie nudza? a poza tym jakies sa takies out of focus..naucz sie robic porzadnie zdjecia.. moje petunie maja za duzo wody w tym roku i ciagle mnie nie ma,ale jakos sie trzymaja..to sie nazywa miec 'green thumb' i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/petunia2.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kwiatek3.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kwiatek1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
perla swoją drogą Vicky 24.07.08, 21:38 na tym zalinkowanym przez danę zdjęciu to straszna bida jest. To faktycznie 3 świat jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: swoją drogą Vicky 24.07.08, 21:45 perla napisał: > na tym zalinkowanym przez danę zdjęciu to straszna bida jest. To > faktycznie 3 świat jest właśnie. > kazdy ma co ma,ja wole moje widoki,ale nie lubie nikomu narzucac swoich gustow..unlike koszerna znawczyni czulentu i petunii i wyklikiwan watkow i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/laka1.jpg i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/dom2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
caromina o pogromieniu dla Perly jest 24.07.08, 20:42 Przypominam:pl.youtube.com/watch?v=RQFeo1MEISI Odpowiedz Link Zgłoś
caromina runęło, aż zadudniło :)))) 24.07.08, 20:45 Pozamiatane. A duchy - apage! Cukiereczki, czekoladki i ciasteczka.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: runęło, aż zadudniło :)))) 24.07.08, 20:47 nu, miriam..... idiotka to ty jestes, tu nie ma zadnych watpliwosci... bozia ci poskapila troche rozumu, ale co robic... nie wszystkim dala... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: runęło, aż zadudniło :)))) 24.07.08, 20:52 A co zadudnilo? Witze Dany o Arabie i wielbladach? Wy jestescie bardziej naiwni niz myslalem Perla zrobil Ci dossier? Dokladne chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
perla ta opowieść o 1 wielbłądzie to lipna historyjaka b 24.07.08, 21:04 ja nie archizuję, ale dana to tak opisała - Arab dawał za nią 20 wielbłądów, cena była 21 wielbłądów. Arab uparł się i tego 1 wielbłąda dorzucić nie chciał i dana uniknęła bycia islamską żoną. Znaczy ja wierzę, że o 1 wielbłąda poszło. Ale nie wierzę w cenę wywoławczą. Arab pewnie dawał za nią 1 wielbłąda, a jej rodzina chciała 2 wielbłądy. Być może, Ty wątek ten wyklikałeś, widząc jak dana ośmiesza się tym 1 wielbłądem za nią właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ta opowieść o 1 wielbłądzie to lipna historyj 24.07.08, 21:08 nu perlisty.... fakt jest, ze za ciebie to nawet by garba wielbladziego nie dali.... rozumiem, ze cie ciska, ale wlasnie nawet garba wielbladziego szkoda wydac na ciebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ta opowieść o 1 wielbłądzie to lipna historyj 24.07.08, 21:10 Wielblady malo pija i duzo pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ta opowieść o 1 wielbłądzie to lipna historyj 24.07.08, 21:11 ale jednak Arab nie kupił cię. A tylko o 1 wielbłąda poszło właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Co ja wiem o Danie na pewno 24.07.08, 23:00 - Dana do Polski cholernie teskni - Dany maz to impotent. Dana jest tak napalona, ze nawet ekran jest wilgotny Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: :-) 24.07.08, 23:01 aaki napisała: > arabowie lubia kobity przy kości ale jednak tego 1 wielbłąda pożałował właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Perla, ty kobieta jestes, prawda? 24.07.08, 23:05 Bo tylko baba moze byc tak gadatliwa jak ty. Ale nie martw sie. Absztyfikant i haszO to tez kobiety sa. Autentyczne, zadne transwestytki. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ___________a co żóltymi firankami i długim nosem? 24.07.08, 21:18 zapomniał...czy taktycznie przemilczał? Co z czerwonym jęzorem wkładanym do ucha cudem uratowanej dziewczynce? Co z donosami do SB? Co z apanażami należnymi wysługującemu się komunistom? Co z awansami? Z wpisami w listę protegowanych przez PZPR? jeszce nie skończyłem... Bo Maleszka to jest mały pikuś przy piqusiu! I nie miesci się litania maleszkowata w 1 poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 poszukaj więcej koło Poddębic... 24.07.08, 21:20 Dokumenty PC z podpisem Kaczyńskiego walały się po ulicy cheko2008-07-24, ostatnia aktualizacja 2008-07-24 17:19 Jarosław Kaczyński Fot. Waldemar Kompała / AG Dziennik "Polska" opisuje niezwykłe znalezisko w miejscowości Księże Małe koło Poddębic. Na ulicy walały się cztery kilogramy partyjnych dokumentów Porozumienia Centrum, byłej partii Jarosława Kaczyńskiego. Wiele spośród papierów opatrzonych jest podpisem prezesa PiS. Policja poinformowała, że zajęła się sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 poszuka dalej w mojej rodzinie? 24.07.08, 21:27 już ogłosił ze ma żonę lekarkę a może źle zrozumiałem jako 1/4 inteligent? Pewnie lekarki to biorą jakieś łapówki... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 poszuka innych malarek, które malowały mi obrazy? 24.07.08, 21:30 na zamówienie jak ta co Krakowie na koniu... albo kuzynka... jest jescze jedna aż sam jestem ciekaw co znajdzie ...prawdziwy inteligent znawca kultury Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 100% inteligent już mi miał odpuścić 24.07.08, 21:35 bo nie skłamałem pod w końcu kulturalnym i obyczajnym szantażem który miał mi przywrócic wiarygodność i godność 1/4 ... no i reszty ocen Palimaleszkota ...lekarka... no no jaka kultura i jaki dżentelmen opozycyjny czy to już nowa norma? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 dziwne jakoś że ani jeden się nie wychyli 24.07.08, 21:38 z tego trendy na inteeligencje erudycje i dżentelmanstwo a myślałem, ze największego sqrvysyna już w życiu widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 brakuje nr domu nr teczki wyroku ...i 24.07.08, 21:43 i... a jednak zdejmę rękawiczki i idę się umyć najlepiej cały... Czy Prezesa TP S.A i innych obdzierają z pensji? Tak słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 pelna abstrakcja 24.07.08, 21:48 szach0 napisał: > i... a jednak zdejmę rękawiczki i idę się umyć > > najlepiej cały... > > Czy Prezesa TP S.A i innych obdzierają z pensji? > Tak słyszałem... jak widze watek rozwija sie w najrozniejsze strony i jest popychany przez wielu zacnych forumowiczow wlasnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 abstrakcja? nie to są charaktery prawdziwych ludzi 24.07.08, 22:00 weź to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=82504418&a=82521304 zauważyłaś bym kiedyś wpadał w watek, nieorientując się o co idzie i z doskoku prztyczkiem nie na temat walił ocennie chlewem, rynsztokiem metodą "ad personam", właczając wszelkie wynaturzone fantazje i konfabulacje w stylu Maleszki Palikota + słownik najgorszych mętów do 100 -ej potęgi przekraczającą wyobraźnie najlepszych psychiatrów? Masz to w postach piq-a. Jeszcze czegoś tak absurdalnego i wymnaturzonego nie widziałem ani nie słyszałem! Chyba zbiorę to do kupy zanim kopną w kosz... ale tyle razy pytałem "Nie wstyd Wam", że chyba zdążę... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _________charaktery prawdziwych chrakterniaków 24.07.08, 22:04 erudycja...widział kto dom z cegiełek erudyty? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: abstrakcja? nie to są charaktery prawdziwych 24.07.08, 22:05 szach0 napisał: > weź to > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=82504418&a=82521304 > zauważyłaś bym kiedyś wpadał w watek, nieorientując się o co idzie > i z doskoku prztyczkiem nie na temat walił ocennie chlewem, > rynsztokiem metodą "ad personam", > alez haszu ty jestes elegancja francja..tylko pelna abstrakcja to ten watek,bo kazdy go ciagnie w swoja strone i to calkiem perfumowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______muszę jeszcze podać namiary 24.07.08, 22:30 dla Paliimaleszkota w skali makroaqua do zwlaczani #-a: B. minister kolejnictwa, wcześniej dyrektor OI DOKP Lublin namawiał mnie do PRON-u w 1982 r.: "Takich własnie enrgicznych, mądrych i szanowanych ludzi nam potrzeba" - Może dojdzie swą inteligencją co mu dodpowiedziałem. Może też podam namiary na kadrową w Elwro, gdy dwóch szarych panów w drelichach zabrało mnie z pracy... i jak wyszedłem z opresji... na pewno sobie poradzi z taka bujną wyobraźnią i tą żelazną logiką... Jakoś tak zmilcza te kilkadziesiat podbnego typu faktów, które już podawałem... No i te atrakcyjne oferty dla 60-latków w informatyce na ulicy... proszę ...jak za Gierka propaganda sukcesu gospodarczego w III RP...a ja się lenię...już jestesmy w I-ej 10-ce? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 O rany ! Wy wszyscy jestescie kobiety! Seksmisja! 24.07.08, 22:50 Bo tylko kobiety tak mistrzowsko moga opanowac sztuke pie*rdo*lenia o niczym. Mezczyzna nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Zapomniales dodac, jak cie robotnicy zamurowali 25.07.08, 02:08 w gabinecie, lże-opozycjonisto. Do PRON-u cie namawiali nie bez racji, bo malo bylo wowczas przeciwnikow strajkow i "walczacych" z ustrojem piciem rezimowego koniaku. Nawet PRON-owcy byli madrzejsi od ciebie. Chociaz o to akurat nietrudno. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Dana, czy jak zydowa da pipy arabolowi to... 24.07.08, 23:10 czy gole jej glowe ? Tak robiona francuzkom ktore dawaly pipy zolnierzom Wermachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Dana a czy arabolki moga pracowac... 24.07.08, 23:20 ....w burdelach izraelitkowskich bez konwersji na judaizm? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana a czy arabolki moga pracowac... 24.07.08, 23:23 tepe cwieki na balon tez dobrze dzialaja.... sam zreszta widzisz, jak i inni, ze coraz mniej powietrza w tym twoim balonie, facio... gonisz juz resztkami sil..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Dana, to ty kondomy cwiekami przebijalas? 24.07.08, 23:29 Ale dlaczego kobito? Zarazanie araboli syfem przez przedziurawiony kondom to zbyt okrutn metoda walki z wrogami Izraelitkowa. Odpowiedz Link Zgłoś