Gość: Tomek IP: *.emrsn.co.uk 15.01.02, 09:29 Proponuję rozwiązać KRRiT. Pieniądze, z których się utrzymują przeznaczyć na sierocińce. Będzie wolność w mediach i mniejsze podatki (abonamenty). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Rozwiązać KRRiT 15.01.02, 10:18 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Proponuję rozwiązać KRRiT. Pieniądze, z których się utrzymują przeznaczyć na > sierocińce. Będzie wolność w mediach i mniejsze podatki (abonamenty). Swiete slowa!!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Rozwiązać KRRiT IP: *.solutions.net.pl 15.01.02, 10:43 najwyzszy czas tym bardziej ze te pierdzace dziadki zaczynaja sie rozkrecac .chca wprowadzic nowe licencje i pozwolenia.oni wiedza lepiej co ja chce ogladac. w nowej ustawie zakladaja domniemanie posiadania telewizora.zywcem smierdzi ustawodawstwem stalinowskim.a gdzie swobody demokratyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Wolność IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 11:14 Gość portalu: gomez napisał(a): > a gdzie swobody demokratyczne? Na tym wlasnie polega demokracja - pozory wolnosci - ludzie mysla ze sa wolni hihi) a tymczasem pie****nieci urzednicy moga zrobic z nami prawie wszystko co im sie zamazy. To jest wolnosc? A ludzie dalej beda wierzyc w to co mowia w TV - ze wolni jestesmy hihihi;o) Ten kit wciskaja nam za nasze pieniadze - oczywiscie zabrane pod przymusem dla naszego dobra - bo ludzie to idioci i nie wiedza jak zyc. Po co ten caly krzyk? Ja mysle ze "oni" to robia dla nas, zeby zylo sie nam lepiej, widocznie jestesmy idiotami i nie wiemy jak wydac swoje pieniadze!! A ten kto sie sprzeciwi ten ciemnogrod, niech idzie sobie na Bialorus do Lukaszenki - tam mu bedzie lepiej moze hihhihi) Co z tego jak w nastepnych wyborach ludzie zaglosuja na tych samych zlodziei? Czasami mam wrazenie ze w ludzkiej naturze jest jakies zboczenie - lubia jak ktos nimi rzadzi, jak ktos ich okrada - nie wiem jak Was, ale mnie to wcale nie podnieca. I dlatego powiem tym wszystkim s****ysynom: NIE !!!!!!!!!!!! ------------------ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Rozwiązać KRRiT IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 10:48 Popieram, pogonic ich. Nic nie robia, kase biora, a ramowka nadal jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Rozwiązać KRRiT IP: 10.128.133.* 15.01.02, 11:24 Należy Tym Panom majlami zasugerować, że widzowie tv mają już dość ich pomysłów na nasze życie i kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mram nie wstyd Wam? 15.01.02, 12:12 Bandyci ! Chcieli byście rozwiązać, powyrzucać na bruk tzw członków + tabun sekretarek, specjalistów, księgowych itp itd powiększyć bezrobocie w moim mieście? nie dość że serca po właściwej stronie nie macie to może w ogóle go nie macie Co ci biedni ludzie niby robić na bruku będą kiedy tylko regulować umieją Jeśli już to prosze najpierw o konstruktywne głosy gdzie wykorzystać w Ojczyźnie naszej takie talenty dopiero wtedy będę z Wami rozmawiał najłatwiej to na bruk tak? Wstyd! Ps. I co z tego że od 5 lat nie płacę bez wycieczek osobistych, tylko na temat proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol wiecie? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 13:48 ile KRRiT wydaje miesięcznie na prenumeratę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Rozwiązać KRRiT IP: *.pgi.waw.pl 15.01.02, 14:56 Krajowa rada jest równie potrzebna jak na przykład instytucja, która decydowała by jaka gazeta może się ukazywać, a jaka nie. A swoją drogą czy pobieranie abonamentu jest zgodne z konstytucją. Przecież podatek za telewizor płaci się przy kupnie tegoż. Odpowiedz Link Zgłoś