Dodaj do ulubionych

Tomasza cs137 mądrości na temat ONZ

IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 19:36
Przetrzyjcie Państwo oczy. Tak, ten forumowy Mędrzec we Własnych Oczach , ONZ , która była akuszerem przy narodzinach współczesnego Izraela, nazywa bękartem. Wygląda na to , że pomyliły mu się jednak, jak zwykle desygnaty.Mówienie o ONZ w ten sposób, nzaywanie jej kawiarnym towarzystwem, truposzem świadczy o daleko idacej degrengoladzie moralnej i pewnej jednak aberracji umysłowej. Tacy różnej maści Ceesowie prezentuja skądś znanom Polakom wdzięczność. Gdyby ONZ potępiła Palestyńczyków, wynosili by ją pod niebiosa. Ale ponieważ 144 państwa osmieliły się potepić poczynania izraelskiego okupanta w Palestynie budującego mur, ONZ stała się truposzem. Macie Państwo ichnią logikę. Tomaszu cs137. Tylko dzięki wetu USA ( wie Pan doskonale dlaczego zgłosili to weto) uchwała ONZ nie jest rezolucją Rady Bezpieczeństwa - z tej nie moglibyście niewdzięcznicy się naigrawać. Żałosny jest Pan , Panie Tomaszu w tego typu wystąpieniach. Jak Panu nie wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: brag No tak, Wielki Fizyk, jak zwykle umoczył. IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 20:05
    • Gość: miki Panie cs137, prosimy o Pański odczyt na temat ONZ IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 20:36
      Oburzony podobno się zastanawia, czy to godziwe , żeby taki naukowiec jak Pan, zużywający pieniadze podatników , tak wyrażał się - bękart - o instytucji skupiającej państwa świata całego, dzieki której, w dużej mierze, powstał współczesny Izrael. Powiadają niektórzy, że chętnie dowiedzą się , co sadzą na ten temat Pana zwierzchnicy. Kanalia była Perła, i snajper mają w zadawaniu takich pytań pewne doświadczenie. Niech Pan , Panie Tomaszu wsześniej się z nimi skontaktuje może.
      • Gość: ale-jaja A Ty 'miki' jestes przydupasem józia ? IP: 5.1.* / 204.101.196.* 23.10.03, 21:16
    • cs137 Do Wielkiego Genetyka, nowego Miczurina i... 23.10.03, 21:00
      ...Lysenki z Jaroslawia (nie nad Wolga!).

Pan, Panie Kolego, wszystko widzi przez pryzmat Zydow. Zdechlego szczura Pan
      zopbaczysz, i zaraz pod nosem mruczysz: "no tak, Zydzi tu byli...". Kibel się
      zatkał w szkole, Pan zaraz werzeszczy: "Mossad zatkał rury!".

Podobnie, cokolwiek ja powiem, to musi wedlug Szanownego Pana miec zwiazek z
      Zydami, byc w skrytym interesie Zydow (boć jam Zyd ukryty przecie...) lub cos
      w tym rodzaju.

Tymczasem moje opinie na temat ONZ-tu nie maja nic wspólnego z Żydami,
      Izraelem i ŚMŻ (Światowa Mafia Żydów). Od dziesięciu lat mniej więcej raz na
      rok piszę list do mojego reprezentanta w Kongresie i dwa takie same do obu
      Senatorów z mojego stanu (kiedy jeszcze mieszkałem w Marylandzie, to adresatką
      jednego z tych listów była Barbara Mikulski, Senator Marylandu, sympatyczna
      Pani z polskimi korzeniami) i przekazywałem im postulat od siebie jako od
      zwykłego obywatela USA, żeby USA z ONZ-tu się wypisały jak najszybciej, bo
      pozostawanie w tej organizacji to tylko trwonienie pieniędzy podatnika.
      Organizacja kiedyś tam cos robiła, jeszcze za Daga Hammerskjoelda
      • Gość: Józef Zawadzki Nie jesteś oryginalny Wielki we Własnych Oczach IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 22:08
        Fizyku. I jak zwykle, w rozmowie prawisz nie na temat. Ale widzę , że to wasza cecha rozpoznawcza. Mówimy o uchwale ONZ, a Ty Panie Tomaszu , jak zwykle coś bajdurzysz "wszędzie widzisz Żydów". Bez związku z temat, z zamiłowaniem wielkim jakich bełkot uprawiasz, który najlepiej Ci Panie Tomaszu wychodzi. Nazwałeś ONZ bękartem i to jest wielkim prostactwem z Twojej strony o Wielki Medrcze ( tyle że inaczej), nie pierwszym zresztą. Jest to również obrazą atorytetu Organizacji dzieki której także Izrael isnieje. To cali wy. Wystarczyły słowa słusznej krtytyki i ONZ stała się bękartem. Panie Tomaszu, jaki Pan malutki tu jest.
        • bykk do Ceeśka:) 23.10.03, 22:27
          Ceesiek, kiedys pogadałem z moim kolegom, który był w Polsce zwykłym murarzem,
          wyjwchał, bo musiał! Ostał się właśnie w Czikago! Spotykał różnistych takich
          jak Ty to piszesz, 'niekumatych"!
          Jednak jakosik sobie poradził, nawet nie będąc OMC prof!
          Dzisiaj przyjeżdża do Krakowa jako "normalny", nie pieprzy w stylu:"aj lawju
          moj ty broter, aj lawjiu ty sisters, ja lubieć ciebie!"!
          Nie pieprz więc Ceesiek, że ktoś kto nie zna języka, to kmiotek!
          Sam się zbłaźniłeś kiedy chciałeś profesorku napisać po francusku!
          Ja już Ci stukałem, nie jest ważne, kto, co, jak! Ważny człowiek!
          Ty nas natomiast chcesz pouczać! Źle na tym wyjdziesz!
          Ty myślisz, że jeśli ktosik nie studiował w USA, to głupek, tak?
          Przypomnij sam o sobie w jaki sposób sam się dostałeś i dlaczego!!!?
          Nie pierdol więcej bzdur, bo to już zmierzłe jest dla F.!!!
          A teraz możesz mnie OMC prof. nawalać!
          hej!
          • cs137 Do Bykka: 23.10.03, 23:14
            Bykku,

Po pierwsze,
            Zupełnie nie rozumiem, co Twój list ma do ONZ-tu, o którym jest ten wątek.

Po drugie,
            z postów, które kierowałes do mnie osobiście, ani jeden nie był nigdy w
            przyjacielskim tonie. Wszystkie zawierały nieodmiennie połajanki.

Wniosek? Masz po prostu alergię na mnie. Rogacizna nie znosi nierogacizny.

Jak ktoś ma alergie, to nie warto tracić czasu w ogóle na gadanie. Słowami
            sie alergii nie uleczy. Kup Ty se w aptece "Zyrtex" i krem hydrocortisonowy i
            tym raczej lecz swoja alergię. Ale poniewaz nie posłuchasz mojej rady, wiem,
            to wkładam Cię znów na listę "wrogowie", z której Cie jakis czas temu zdjąłem,
            tusząc, że Ci ta Twoja irracjonalna alergia na mnie przeszła. Okazuje się, że
            nie przeszła. Wiec pisz se nadal, ale teraz to będzie szło na Berdyczów, nie
            do mnie.

A choc sam używasz wulgarnego języka, już mnie nie sprowokujesz do tego
            samego. Raz Ci się tylko udało.

Krasicki napisał w swoim słynnym hymnie:

"Wolności! Której dobra nie docieka
            Gmin jarzma zwykły, nikczemny i podły..."

Gminem to Ty akurat nie jesteś, ale, ponieważ zwierzęta z Twojego gatunku były
            użuwane przez tysiaclecia jako siła pociągowa, przyzwyczajenie do jarzma
            weszło Twojemu gatunkowi niejako w krew...Może stąd te problemy z Toba, Bykku?

Z uszanowaniem nie mniejszym niż to, które nieodmiennie posyłam Panu Józefowi
            za każdym razem,

Cees
        • cs137 Magistrze Trofimie Łysekowiczu Miczurinie, 23.10.03, 23:24
          Trza się troche historii najnowszej poduczyć. Moje użycie
          sformułowania "bękart Karty Atantyckiej" miało byc dowcipnym nawiązaniem do
          pewnego sformułowania, które jeden z "ojców" ONZ-tu użył kilka lat wcześniej w
          innej nieco sytuacji. Gdyby Pan znał historie, to by Pan wiedział, o co chodzi
          i się teraz nie ciwskał! Do ksiażek, nieuku jeden!

A poz tym, nie odpowiedział Pan jeszcze na pytanie: "Co mamy z gęsi?"

Kreslę się z niezmiennym uszanowaniem, Cees
          • Gość: Józef Zawadzki O Władco Fizyki Ciała Stałego Inną Mądrością Mądry IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 23:33
            Wszyscy wiemy co z Ciebie mają Żydzi : darmowego ( no nie
            można byc do końca tego pewnym )janczara, a pozostali Błazna , Króla Błaznów. Wstyd Panie Tomaszu. Cholerny wstyd i blamaż wielki.
      • ignorant11 Re: Do Wielkiego Genetyka, nowego Miczurina i... 23.10.03, 23:46

• cs137 Panie Józiu! Co mamy z gęsi? 23.10.03, 21:04
      • Gość: AdamM do cs137 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 21:12
        To milo, ze widzisz sprawy ONZ w, moim zdaniem, wlasciwym swietle. Nie wiem,
        czy wyjsciem jest wypisanie się USA, czy sa jakieś inne rozsadne dzialania,
        ktore nalezy podjac. Czas pokaze, ale na dzis twierdze, jak i Ty, ze to
        organizacja, ktora kosztuje wielkie pieniadze a pieniadze te ida na bandy
        urzedasow z naczelnym dziwolagiem złozonym niemocą fizyczno-intelektualną, tj
        Kofi Annanem. Myślę, ze z ONZ nalezy zostawić jakieś komórki-spadkobierczynie,
        ktore zajmowalyby się glownie biedą na swiecie i problemami zdrowotnymi. To, co
        obecnie robią w ONZ to zjadanie wlasnego ogona, czyli praca na papierach, ktore
        sami tworzą. Trochę jak biurokraci z Brukseli. Oni wszyscy sa zresztą podobni -
        gdyby nie ludzie jak Gates czy Ford dalej bysmy zyli w jaskiniach. Do powstania
        samochodu, elektrycznosci, Windows, IBM, procesorow zadne ONZ się nie
        przyczynilo i nie przyczyni. A moze i zaszkodzi nawet.

A.
        • Gość: oburzony Re: do cs137 IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 23.10.03, 21:43
          Oczywiscie, ze masz racje w sprawie ONZ. W Polsce i rowniez w innych krajach nie
          zdaja sobie sprawy jak niepopularna jest ta przekupna, oszukancza i falszywa
          instytucje, gdzie Stany ( rekami podatnikow) place wiekszosc oplat, a potem taki
          slynne mocarstwa jak Togo, czy milujace pokoj demokracje w stylu Libii czy Syrii
          maja taki sam glos w ustalaniu rezulucji czy programow ONZ. Mnostwo kacykow z 3
          swiata sie swietnie na tej instytucji oblwilo i jeszcze teraz to robia, ze tylko
          przypomne afere z UNESCO.
          Druga sprawa - Youssif na pytanie w sprawie szmalcu - nie odpowie. Gesi szmalec
          i watrobka to byly ulubione potrawy Zydow z Polski. A kysz!
        • cs137 Adamie: czasami się ze sobą nie zgadzamy, ale ... 23.10.03, 21:52
          ..w tym akurat przypadku zgadzamy sie chyba w 100%.

Ja tam nie uważam siebie za aż tak mądrego, żeby wyrokować, co zrobić
    • cs137 Bykku, powiedz: Co mamy z gęsi? n/t 23.10.03, 23:24
    • cs137 Panie Józefie! Co mamy z gęsi? n/t 23.10.03, 23:25
      • bykk do OMC prof! 23.10.03, 23:33
        Myslę,że mamy takich podupconych jak Ty, OMC profesorku!
        Takie moje zdanie!
        Zawsze myślałeś, że jesteś mądrzejszy, bo tatuś Ci tak wystukał?
        Ty jesteś, po prostu "marzec"! Taka prawda!
        Trudno!
        hej!
        • Gość: Kasia To ja Kasia studentka z Cornvallis IP: 5.2.* / 213.46.162.* 23.10.03, 23:47
          Czy pan zapomnial jak to Bykk pana bronil, jak sie sympatycznie o panu wyrazal
          w moim watku, no coz przypomne panu, bo wiem,ze w pana wieku z pamiecia nie
          najlepiej.Pozdrawiam pana panie profesorze.
          • Re: do Adaśkasmile
          bykk 25.06.2003 17:34 odpowiedz na list

Witaj.
          Adaśko, powiedz mi co takiego zrobił Ceesiek, żeś się tak ucapił go?smile)
          Nie przesadzaj.
          pozdrawiam
          hej!

• OK. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl
          Gość: AdamM 25.06.2003 17:38 odpowiedz na list

Najbardziej mnie wkurzył tym, ze zamiast rozmawiac glupie wierszyki pisalsmile Co
          w mojej opinii oznacza, ze lekceważyl. No i tam pare innych jeszcze.

A.

• Re: Adaśko!
          bykk 25.06.2003 17:58 odpowiedz na list

Adaśko, coś Ty? Wierszyki Ci przeszkadzają? No wiesz co?smile)]
          Ma ochotę, niech pisze, "każdemu wolno kochać..."smile)))
          pozdrawiam
          hej!

• .• Re:ja do Annginismile
          bykk 25.06.2003 13:20 odpowiedz na list

Witam.
          Anngini, nie rozumiem czego się przydupcasz do Ceeśka!?
          Kasia pisała, jej sprawa, co winien Cees?
          Dobry jest wg. Kasi, jej sprawa, napisała o tym, ot wszystko! Nie znasz
          człowieka, a rzucasz się jak szczupak na brzegu, po co?
          Ty również swego czasu wdawałaś się w ocenę pewnego podupconego forumowicza.
          Cytatów nie lubię, cytował nie będę.
          pozdrawiam
          hej!

• Re:ja do Annginismile IP: 213.46.162.*
          Gość: Ania 25.06.2003 15:09 odpowiedz na list

bykk napisał:

> Witam.
          > Anngini, nie rozumiem czego się przydupcasz do Ceeśka!?
          > Kasia pisała, jej sprawa, co winien Cees?
          >
          Kasia jest winna!!!Ja wczoraj w nocy obiecalam, ze napisze taki watek, ale
          zmeczona bylam i przysnelo mi sie.Rano wstaje a tu Kaska z watkiem pochwalnym!!

Dobry jest wg. Kasi, jej sprawa, napisała o tym, ot wszystko! Nie znasz
          > człowieka, a rzucasz się jak szczupak na brzegu, po co?
          >

Bykku, ja znam , ja jestem pelna podziwu dla ceska, i to ja mialam zalozyc ten
          watek, a Kaska mi pomysl podkradla.

Ty również swego czasu wdawałaś się w ocenę pewnego podupconego forumowicza.
          > Cytatów nie lubię, cytował nie będę.
          > pozdrawiam
          > hej!

Hej Bykku !!!!

Baa tylu tych podupconych na forumie, ze trudno zgadnac, ktorego masz na mysli.

• Re:ja do Annginismile
          bykk 25.06.2003 15:18 odpowiedz na list

Witaj po-o- mszysmile, czyli śnie!
          Anngini, Ty wiesz doskonale o kogo chodzi, nie udawajsmile)!
          Ceesiek jest gościu, nie opowiadaj, poza tym każdemu cosik się przytrafi, nie?
          pozdrawiam
          hej!

• ......
          • bykk Re: To ja Kasia studentka z Cornvallis 24.10.03, 00:19
            Owszem, zawsze byłem za!
            OMC prof, czyli nasz przyszły Ceesiek, niech siem zastanowi!!!
            On mysli, że jest gościu w Stanach, a my jesteśmy gnoje!
            Wstyd Ceesiek! Nawet Twojasmile Kasia tego nie zrozumie!
            Ceesiek, ja jak wiesz, j,angielskiego nie znam, chociaż j. polski znam!
            Wiesz, tak siem głupio składa, że moja obecna jest współautorką słowników,
            ale dla Cie, to mało znaczące, Ty jesteś fizykiem! Trzym się pajacyku!
            hej!
            pamiętaj mimo, moje dziecko jest w USA jako dr. medycyny! nie ubliżaj pajacu
            drugiemu, bo nie każdy mógł być "dzieckiem komunistycznym"!!!
            Przestań więc się wywyższać, OMC prof!
            Gdyby Cię interesowało pajacu, to mogę Ci służyć "wiadomościami" kto i kiedy
            został "dyplomatą'! Podaj palancie dane, a ja Cię zapiszę!
            Nie pisz więc bzdur, pajacu~! Jak chcesz, to Ci kurwa wyliczę!
            hej!
            a teraz możesz mnie w dupę pocałować! po polsku, angielskiego nie umiem!!!
            • cs137 Charakterystyczne dla osobników bez honoru... 24.10.03, 00:30
              • Gość: Józef Zawadzki Panie Tomaszu, niechże w tej końcówce zachowuje IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 00:33
                Pan twarz. Pan? Pan o honorze prawi? Dobre sobie. No, Wielki z Pana Medrzec tyle że inną mądrością.
            • cs137 Carakterystyczne dla ludzi bez honoru i wrednych 24.10.03, 00:55
              ...jest, że w kłotni, kiedy nie stać ich na inne argumenty, zaczynają stosować
              chwyty poniżej pasa. Na przykład, szkalowanie rodziny. Z mojej rodziny nikt
              nie był w PZPR, ani nawet w żadnej partyjce-przybudówce ZSL czy SD. Chocbyś
              wynajął cała armię Rutkowskich, nie znajdziesz dowodów na to. Musiałbyś je
              sfabrykować.

Mój Ojciec był komunista dokładnie takim samym, jak Czesław Miłosz, bo
              podobnie jak on bezpośrednio po wojnie pracował w MSZ i był wysyyłany za
              granice
          • pan.scan Re: To ja Kasia studentka z Belgii?? 24.10.03, 00:38
            Wydział Plotkarski?

Autor: Gość: Kasia IP: 5.2.* / 213.46.162.*
            Data: 23.10.2003 23:47
            --------------

Borsuk ma problem cos takiego
            Autor: Gość: Ania IP: 213.46.162.*
            Data: 08.09.2003 22:58
            -------------

Re: Niech Perła napisze. On jest stroną. ___nt
            Autor: Gość: Ania IP: 5.2.* / 213.46.162.*
            Data: 12.10.2003 13:30
            -----------

• gini ReDo Scana detektywa 24.10.03, 07:54
              pan.scan napisała:

> Wydział Plotkarski?
              >
              > Autor: Gość: Kasia IP: 5.2.* / 213.46.162.*
              > Data: 23.10.2003 23:47
              > --------------
              >
              > Borsuk ma problem cos takiego
              > Autor: Gość: Ania IP: 213.46.162.*
              > Data: 08.09.2003 22:58
              > -------------
              >
              > Re: Niech Perła napisze. On jest stroną. ___nt
              > Autor: Gość: Ania IP: 5.2.* / 213.46.162.*
              > Data: 12.10.2003 13:30
              > -----------
              >
              Scanie, gdybym chciala , cos ukryc, to bym sie zalogowala, n jako pacyna Kasia.
              Cesiek zarzucil Bykkowi, ze Bykk od zawsze ma na niego alergie, przypomniakam
              tylko, ze nie zawsze, przypomnialam to o czym pan docent zapomnial, ze Bykk byl
              do niego bardzo przyjaznie nastawiony.
              Ciesze sie, ze tak szybko zareagowales.
              No i gratuluje poczucia humoru.
      • Gość: Józef Zawadzki No brawo Panie Profesorze Ceesławie137.Kończy się IP: *.icm.edu.pl 23.10.03, 23:58
        Pan powoli, w tym sensie, że juz za chwilę ( a może już)
        będzie sie Pan wstydził pisac cs137 , tak Głupek z Lublina przestał być Perłą. Pozdrówka Wielki Wierszokleto.
    • Gość: felusiak Zawacki do szorowania kiblow IP: *.nyc.rr.com 24.10.03, 00:09
      Panie Zawacki, ja tez uwazam, ze ONZ to kawiarniane
      towarzystwo dyskusyjne. Miejsce gdzie na strazy
      przestrzegania praw czlowieka stoi Libia a rozbrojenia
      atomowego pilnuje Iran. Lis w kurniku.

PS. Gwoli scislosci ONZ nie byla akuszerka przy
      narodzinach Izraela. Odsylam do Uchwaly ZG 181 z 29
      listopada 1947 roku.
      • Gość: Józef Zawadzki Kogo karzełku obchodzi co ty uważasz. Uważaj sobie IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 00:20
        • Gość: felusiak Re: Kogo karzełku obchodzi co ty uważasz. Uważaj IP: *.nyc.rr.com 24.10.03, 01:51
          Myslalem, ze panu zalezy na dyskusji. Jesli to pana nie
          obchodzi dlaczego zaczyna pan watek. Czyzby zalezalo panu
          tylko i wylacznie na glosach potakiwaczy?

• Gość: Józef Zawadzki Felusiaku, ty wiesz co to dyskusja? Możesz byc IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 07:33
            ewnetualnie prtnerem dla snajpera, Głupka z Lublina. To twój poziom karzełku.
            • Gość: felusiak Szanowny panie Jozefie Zawacki IP: *.nyc.rr.com 24.10.03, 21:51
              Pragne uprzejmie pana poinformowac, ze forum jest
              dostepne dla wszystkich i tych, jak pan, wybitnie
              inteligentnych i dla karlow takich jak ja. Poniewaz
              panskie wypociny sa domena publiczna musi pan sie
              pogodzic z faktem, ze karly beda pana opluwaly i
              podpieranie sie osobistymi wycieczkami
              w sfere "poziomu" na niewiele sie tu zda. Ale zeby bylo
              panu weselej to pozwoli pan, ze nazwe go uroczyscie i
              pleno titulo ostatnim i na dodatek zlamanym hooyem.
              Z powazaniem
              Karzelek taki jak (wpisz wedlug uznania)
    • Gość: Józef Zawadzki Widzisz Panie Ceesławie Wstydzie Wielki. Taki IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 00:26
      koniec Twój jest. Do obrony Panu został tylko idiota felusiak. Już nawet bronić się Pan wstydzi. Zresztą, czego bronić. Cs137 idzie w odstawkę, nie ma go już tak Perły. Pozdrowienia Mocarzu w Krainie Liliputów.
      • bykk Józiek!!! 24.10.03, 00:33
        Jozek Z., czy Ty kurwa zawsze musisz czekać, żeby Cie wydupcyć?
        Czy Ty musisz być takim ślimakiem? Daj se siana! Jesteś pod ochroną, nie martw
        się!
        hej!
        • Gość: bycynt Re: Józiek!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 00:59
          miałem, z rok przerwy. Helga/helut z wroc czy jak ją zwał bywa tu na forum?
          pzdr
      • Gość: chala Re: Widzisz Panie Ceesławie Wstydzie Wielki. Taki IP: *.rdu.bellsouth.net 24.10.03, 01:04
        Twoja deklaracja zwyciestwa jest tak patetyczna jak reszta twoich wypocin.
        Paptetycznie glupi i glodny uznania jestes.
        Nie dorastasz c do piet.
        • Gość: Józef Zawadzki Kogo my tu mamy? A, Mocarz chala. Dalej chrumkasz IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 13:13
          chala, wstydź się.
    • cs137 Magistrze Józefie! Co mamy z gęsi? Ile razy mam.. 24.10.03, 00:58
      pytać, u licha?

Z uszanowaniem, Cees
      • Gość: Józef Zawadzki Pański smalec nie jest ważny Wielki Mędrcze Mądry IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 17:30
        Inna Mądrością. Powiem Ci o Wielki Guru Fizyki Ciała Stałego, co maja z Ciebie Żydzi : darmową szczekaczkę, janczara, a pozostali widzą w Tobie szanowny Panie pajaca, błazna, niektórzy nawet, ale chyba przesadzają, podstarzałego faceta , którego rozum opuszcza. Pozdrowienia Starszy Panie w skowronkach.
    • cs137 Aniu-Gini, dziś "Kasiu": Co mamy z gęsi, aha? 24.10.03, 01:25
    • Gość: ;-P Panowie, nie ma o co sie klocic. ONZ byla OK! IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 05:53
      W okresie 'zimnej wojny' ONZ spelnila swoja role bufora pomiedzy Stanami oraz
      ZSRR. Znakomita wiekszosc konfliktow rozstrzygnieta zostala wlasnie na forach
      ONZ. Nie byla ONZ perfekt? A jak niby taka organizacja ma pracowac bez zaciec?

ONZ wprowadzala ponadto duzo porzadku do relacji miedzypanstwowych. Przechyl
      liczebny krajow biednych w strone sowietow nie mial wiekszego znaczenia, gdyz
      do wyhamowania ich zapedow oraz wystudzenia w roszczeniach sluzyla Rada
      Bezpieczenstwa - faktyczny zarzadca NZ. Tu albo byla zgoda albo weto, ktore
      takze oznaczalo pokojowe rozwiazanie konfliktu, w ramach mocarstw. ONZ sluzyla
      takze do kontrolowania wielu malych panstw przez kilka mocarstw, przy
      czymdawala tym mniejszym poczucie jakiejs tam waznosci i godnosci.

ONZ byla organizacja na miare zimnowojennych potrzeb. Kosztowna, owszem, ale i
      tak mniej niz kosztowaloby wiele konfliktow przed ktorymi ONZ uchronila swiat.
      .
      K.P.
      • cs137 Re: Panowie, nie ma o co sie klocic. ONZ byla OK! 24.10.03, 06:23
        Dobrze. Ja po tych wyjaśnieniach skłonny jestem odwołać "bękarta" i zastąpic
        go nieobraźliwym "bastardem". Czy Pan Józef na to przystaje?

A propos, Panie Józefie, Dyszyńskich w Jarosławiu Pan zna?
        (zaraz sprawdzimy, czy Pan należy do miejscowego "patrycjatu"; ja tam mam też
        wtyczki, jak wszędzie, oczywiście).

Z uszanowaniem, Cees

• Gość: :-)) Re: Panowie, nie ma o co sie klocic. ONZ byla OK! IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 06:33
          Sprawa Jest taka jeszcze. Otoz tamta ONZ byla czyms najlepszym co udalo sie
          zbudowac. Na tyle tylko pozwolily owczesne mocarstwa gdyz to przede wszystkim
          om miala ONZ sluzyc.
          Czy mogli zrobic to lepiej? No coz, najwyrazniej nie mogli - a liczy sie to co
          mozliwe realnie a nie hipotetycznie. Pieknych snow zwykle nie daje sie
          zrealizowac.
          .
          K.P.
    • cs137 Popatrzcie sobie, co ta "Kasia", czyli Ania-Gini.. 24.10.03, 06:25
      ...wypisuje w wątku AQUANET! (jak ktoś wstysdliwy, to nie radzę jednak
      zaglądać!).
      • gini Re: Popatrzcie sobie, co ta "Kasia", czyli Ania-G 24.10.03, 07:57
        cs137 napisała:

> ...wypisuje w wątku AQUANET! (jak ktoś wstysdliwy, to nie radzę jednak
        > zaglądać!).

Musialabym na glowe upasc , zeby tego tasiemca otwierac a na dodatek jeszcze
        cos tam pisac.Wiec rob to za mnie jak ci sie chce.
    • cs137 Bykku! To okropne musi być! 24.10.03, 06:38
      Jedziesz w odwiedziny do syna-lekarza do USA, a on nie może wtedy zaprosić
      swoich amerykańskich znajomych, bo tata musiałby siedzieć, jak dupa, w kącie i
      nie mógłby sobie z nimi pogadać.

Poza tym, czekam na odpowiedź: Co mamy z gęsi?
    • Gość: cs137 Gini! Co mamy z gęsi, aha? IP: *.client.attbi.com 24.10.03, 11:44
      • snajper55 Gęsi się o to pytasz ? ;)) ____nt 24.10.03, 13:09

• gini Re: Gini! Co mamy z gęsi, aha? 24.10.03, 13:22
        Zapytaj Kasi studentki z Cornvallis, albo tej Gini co pisuje w watku AQANET.
        One sa bez porownania madrzejsze ode mnie takze odpowiedza natychmiast.
        • bykk do OMC prof! 24.10.03, 17:11
          Ceesiek, przykre, ale Ty jako wszechwiedzącysmile nie zauważyłeś, że tam
          mam dziecko? Czy dla Cie jest wszystko jedno?
          Jesteś starszysmile ale głupszy!
          Czytając Twe posty, często siem śmieję, ale Ty nie kolego OMC prof. nie]
          rób więcej pajacu tego, bo siem zesram ze śmichu!
          Na ten czas, nie wzywaj Kasi, bo siem posra, i będą jaja!
          pozdrawiam mimo!
          hej!
          • gini Re: Do Bykka 24.10.03, 17:19
            Bykku jest Kasia , taki ladny watek dla ceeska zalozylam widac przeoczyles.
            Hej Bykku
            • bykk do AnnGini:) 24.10.03, 17:27
              Aniu, on wie doskonale o co biega!
              Dupce to co może o mnie stukać, ale go lubię, jak śLIMAKA!
              hej!
              czy Ty zaglądzsz tamsmile?
              • gini Re: do AnnGini:) 24.10.03, 17:56
                bykk napisał:

> Aniu, on wie doskonale o co biega!
                > Dupce to co może o mnie stukać, ale go lubię, jak śLIMAKA!
                > hej!
                > czy Ty zaglądzsz tamsmile?

Za wysokie progi na moje nogi bykku .
                hej zaraz Ci cos podrzuce, a moze i na czarna liste Cie zapisze, za brak
                szacunku dla uczonej osoby.
                • gini Re:Cos dla Bykka 24.10.03, 18:01
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8686495
              • monopol Bykku:) 24.10.03, 18:11
                Odpuść Ceesowi. Zaczynacie obaj ścigać Józia w tworzeniu "sympatycznych"
                postów. Po co?
                Pozdrawiamsmile
          • cs137 Re: do OMC prof! Byniu? Co to jest OMC? 24.10.03, 17:54
            Byniu, żabko słodka, wytłumacz mi, proszę, co to jest to OMC, o którym ciągle
            piszesz. Ja, jak żyję, takiego skrótu nie widziałem. Kojarzy mi sie jedynie z
            zestawem liter w słowie "pogrOMCa".

Z uszanowaniem, Cees
          • cs137 Byniu! Ty chyba jakis nierozgarnięty jesteś? 24.10.03, 17:59
            Byniu! Zobacz, żabko słodka, ja do Ciebie napisałem:

Cees do Bykka:
            ----------------------------------------------------------------
            Jedziesz w odwiedziny do syna-lekarza do USA, a on nie może wtedy zaprosić
            swoich amerykańskich znajomych, bo tata musiałby siedzieć, jak dupa, w kącie i
            nie mógłby sobie z nimi pogadać.

A Ty mi na to odpowiadasz:

bykk napisał:

> Ceesiek, przykre, ale Ty jako wszechwiedzącysmile nie zauważyłeś, że tam
            > mam dziecko?

KTO TU Z SIEBIE ROBI PAJACA, JA SIE PYTAM?

Czy dla Cie jest wszystko jedno?
            > Jesteś starszysmile ale głupszy!
            > Czytając Twe posty, często siem śmieję, ale Ty nie kolego OMC prof. nie]
            > rób więcej pajacu tego, bo siem zesram ze śmichu!
            > Na ten czas, nie wzywaj Kasi, bo siem posra, i będą jaja!
            > pozdrawiam mimo!
            > hej!
          • cs137 Po trzecie Byniu: nie pisz do mnie po krowiemu,... 24.10.03, 18:02
            bykk napisał:

> mam dziecko? Czy dla Cie jest wszystko jedno?
            > pozdrawiam mimo!
            > hej!
          • cs137 Po trzxecie: Pisz, proszę, nie po krowiemu, ... 24.10.03, 18:05
            ..a po polsku! Powiedziałeś mi jakiś czas temu, że po angielsku to Ty "ni
            czytaty ni pysaty". OK. Ale teraz okazuje sie, ze po polsku w zasadzie tak
            samo! W jakim języku ten tekst poniżej jest napisany, a? Po krowiemu? Zauważ,
            nie wszyscy rozumieją po krowiemu.

Weź sie i popraw.

Z uszanowaniem, Cees

bykk napisał:

> mam dziecko? Czy dla Cie jest wszystko jedno?
            > pozdrawiam mimo!
            > hej!
            • monopol "O mało co" Ceesie:) 24.10.03, 18:08
              To zapewne miał Bykk na myśli. Nie ustosunkowuję się do tego zresztą, jeśli
              ktokolwiek by pytał...
              Wasza dyskusja na poziomie Józiowym się odbywa raczejsad
              • cs137 Monopolciu! Po Twoim wątku n/t gejów mam... 24.10.03, 18:14
                • cs137 Monopolciu! Po Twoim wątku n/t gejów mam... 24.10.03, 18:17
                  ...wrażenie, że to raczej Józio ściga Ciebie, drogi Konsyliarzu!

Lekarzu, lecz sie sam! Medice, cura te ipsum!

Cheers, Cees
                  • monopol Ceesiku drogi:) 24.10.03, 18:24
                    Mój wątek na temat gejów specjalnie w sposób prowokacyjny napisany został. I
                    dobrze o tym wiesz. Wskaż mi jednak post, w którym obraziłem Ciebie. Wątpię, że
                    Ci się uda. Natomiast Wy z Bykkiem obrażacie się tutaj na wyścigi. To
                    zdecydowanie przypomina Józiowe obrzucanie błotem wszystkich dookoła. Ja
                    proponuję jedynie, żebyście dali spokój. A co zrobicie, to Wasza tylko sprawa...

Pozdrawiam bardzo serdeczniesmile
                    • Gość: Józef Zawadzki O Skalpelu Złamany. Tłumaczyłem ci juz mało IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 18:31
                      pojętna istoto, że ja zniżam się niekiedy do poziomu rozmówcy, żeby do niego jakoś trafić. Zasada budzaca opór
                      ale jednak zasada komunikacji językowej. A poza tym to żadne obrzucanie błotem wykazanie komuś że jest chamnem, tak jak ty np. Poczytaj sowje posty do mnie kierowane, posty twoich guru Złamany Skalpelu byłego Perły, który już wstydzi sie tak pisać, i snapera. Kanalią monopolu jestes. Jakie to obrzucanie błotem. Pan Tomasz cs137 z łatwością rozpoznaje takie małe móżdżki jak twój i spławia cię , tak jak ja.
                      • Gość: Józef Zawadzki Ani razu, nawet wobec największej kanalii tego IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 18:39
                        forum : wikula i byłego perły tego Głupka z Lublina, ani
                        wobec ciebie Złamany Skalpelu nie użyłem wulgarnego słowa.
                        A jak Kupą Hipopotama ktoś jest i ma małe cofniete czółko,
                        to ja pyta gdzie tu wulgarność jest. Jesli już , to chyba wulgarnośc natury. Haha. Błotem to ty nieźle rzucasz Skalpelu, wiesz jaki.
                        • monopol Józiu - nie napisałeś "Ty Żydzie" jeszcze... :( 24.10.03, 19:00
                          Pozdrowienia od rezydenta MOSADU w Jarosławiusmile
                          • Gość: Józef Zawadzki Ha, oczywiście że nie . To perłowa kanalia usiłowa IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 19:26
                            ła z "Żyda" zrobić inwektywę. Ty również Złamany, wiesz co.Ha.
                    • ada08 Re: Ceesiku drogi:) 24.10.03, 18:36
                      monopol napisał:

> Mój wątek na temat gejów specjalnie w sposób prowokacyjny napisany został. I
                      > dobrze o tym wiesz.

Doprawdy , Monopolu , w sposób prowokacyjny ?
                      Przede wszystkim w sposób wulgarny ''.. i dobrze o tym wiesz...''.
                      Jeśli Ci z tego powodu markotno, to dobrze. A jeśli nie , to szkoda.
                      Pozdr.
                      a.
                      • monopol Ado:) 24.10.03, 18:54
                        Wątek prowokacyjny, wulgarny - nie przeczę... Już pisałem, że niekiedy bywam
                        mało szlachetny.

Pozdrawiamsmile
                        • ada08 Re: Ado:) 24.10.03, 18:59
                          monopol napisał:

> Wątek prowokacyjny, wulgarny - nie przeczę... Już pisałem, że niekiedy bywam
                          > mało szlachetny.
                          >

To Ty używasz słowa ''prowokacyjny'' , nie ja.
                          Napisałeś w tamtym wątku coś bardzo niemądrego i prostackiego , a teraz
                          dorabiasz to tego ideologijkę (prowokacja itp). Po co ?
                          Każdemu zdarza się chlapnąć byle co. Powiedziałeś, co powiedziałeś, no trudno.
                          Ale nie wykręcaj teraz kota ogonem, ze to była celowa prowokacja, bo
                          tylko pogarszasz.
                          Pozdrawiam smile
                          a.
                          • monopol O przepraszam Ado, to nie tak 24.10.03, 19:09
                            Troszkę mnie nie zrozumiałaś. Ja się nie wykręcam wcale. Post był napisany w
                            sposób wulgarny, ponieważ w ten sposób właśnie miałem go zamiar napisać. Miałem
                            ochotę napisać taki post, ponieważ wyraźnie chciałem podkreślić swoją pogardę
                            dla tych, którzy popierają homoseksualne małżeństwa. Wiedziałem, że na moją
                            głowę polecą gromy ze strony ludzi mających zdanie odmienne, ale było to dla
                            mnie obojętne i zresztą nadal jest.
                            Nie obraziłem jednak nikogo z moich adwersarzy, natomiast innym się to zdarza.
                            Ty oczywiście tego nie zauważasz, bo sympatyzujesz akurat z tymi, którzy w ten
                            sposób postępują.

Pozdrawiam ponowniesmile
                            • Gość: Krzys52 Re: O przepraszam Ado, to nie tak IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:13
                              Nie obraziłem jednak nikogo z moich adwersarzy, natomiast innym się to zdarza.
                              Ty oczywiście tego nie zauważasz, bo sympatyzujesz akurat z tymi, którzy w ten
                              sposób postępują.

.
                              Beksa
                              • monopol Cześć maluszku:) 24.10.03, 19:24
                                > Beksa

Chciałbyś. Nie fantazjuj.

Pozdrawiam bardzo serdeczniesmile
                            • ada08 Re: O przepraszam Ado, to nie tak 24.10.03, 19:19
                              Uważasz zatem , ze gdy się obraża adwersarza, to brzydko, ale gdy się obraża
                              kogoś kto adwersarzem nie jest, ale jest tematem rozmowy, to w porządku ?

Wykręcasz się, Mopopolu. Zdaje się, że przemówił do Ciebie post Krzysia52
                              o jajach i teraz będziesz szedł w zaparte.

Pozdrawiam, oczywiście smile
                              a.
                              • Gość: Krzys52 Re: O przepraszam Ado, to nie tak IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:24
                                Wykręcasz się, Mopopolu. Zdaje się, że przemówił do Ciebie post Krzysia52
                                o jajach i teraz będziesz szedł w zaparte.

.
                                A co mu pozostalo - jak nie zyskac na czasie?
                                Musi udowodnic, ze ma, a Maretinka akurat do sklepu wyszla, hehe. smile
                                .
                                surprised))
                                K.

• monopol O tak, przemówił do mnie post K52 o jajach:( 24.10.03, 19:30
                                Zawsze bardzo przejmuję się postami Krzysia. Już wielokrotnie chciałem
                                zrezygnować z pisania na forum, ponieważ on wykańcza mnie psychicznie. Za słaby
                                jestem, zbyt podatny na zranienia, by wytrzymać uwagi na mój temat
                                przedstawiane w formie pisemnej przez Krzysia. Płakałem już przez niego kilka
                                razy. Teraz też mam łzy w oczach. Nie daję rady, naprawdę...

Zaraz otworzę chyba pożegnalny wątek...

Pozdrawiam na smutnosad
                                • Gość: Krzys52 Re: O tak, przemówił do mnie post K52 o jajach:( IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:34
                                  Beksa
                                  • monopol Krzysiu - już nie znęcaj się, proszę 24.10.03, 19:36
                                    Niech będzie, po wielu miesiącach pozbędziesz się mnie stąd w końcu. Nie jestem
                                    twardzielem, zbyt emocjonalnie podchodzę do prowadzonych tu dyskusji. To
                                    wszystko mnie przerastasad

Odchodzę zaraz forum. Na zawsze.
                                    • Gość: Krzys52 Nie ma sprawy Monopolu :O)) IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:40
                                      Niech będzie, po wielu miesiącach pozbędziesz się mnie stąd w końcu. Nie jestem
                                      twardzielem, zbyt emocjonalnie podchodzę do prowadzonych tu dyskusji. To
                                      wszystko mnie przerastasad

Odchodzę zaraz forum. Na zawsze.
                                      • monopol Na pożegnanie Krzysiu 24.10.03, 19:49
                                        Wiedz, że wybaczam Ci wszystkie Twoje przewinienia. Nie mam do Ciebie żalu już.

Żegnaj!

A teraz idę się upić na smutnosad
                                        • Gość: Krzys52 Re: Na pożegnanie Krzysiu IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 20:45
                                          Wiedz, że wybaczam Ci wszystkie Twoje przewinienia.

!! ??????

Nie mam do Ciebie żalu już.

?????

Żegnaj!

OK...

A teraz idę się upić na smutnosad

Jesli moge, to sugeruje raczej upijanie sie na wesolo. Z malzonka luba smile
                                          Weselej na duszy wtedy jest surprised))

• ada08 Re: O tak, przemówił do mnie post K52 o jajach:( 24.10.03, 19:44
                                  monopol napisał:

> Zawsze bardzo przejmuję się postami Krzysia.

Ty się lepiej, Monopolu, przejmij swoimi postami. W poście otwierającym
                                  ''tamten wątek'' napisałeś:

''... Wprowadzimy małżeństwa mężczyzny z kozą, kobiety z baranem, mężczyzny
                                  z żółwiem, oczywiście z prawem do wychowywania adoptowanego potomstwa. Baran
                                  również może mieć pragnienie bycia rodzicem...''

Jeżeli Ci się wydaje , Monopolu, że pisząc tę bzdurę byłeś inteligentny,
                                  dowcipny a na dodatek prowokacyjny, to - owszem - wydaje Ci się !

A z kolei mnie się wydawało zawsze, ze w Twojej osobie mam do czynienia z
                                  kimś , kto ma klasę, inteligencję i dowcip. A tu nagle, popatrz pan, post
                                  Monopola na poziomie kloaki !
                                  No widzisz, też mi się coś wydawało.

Również smutnie.
                                  a.
                                  • monopol Widzę Ado, że mi nie odpuścisz:) /nt 24.10.03, 19:57

• ada08 Re: Widzę Ado, że mi nie odpuścisz:) /nt 24.10.03, 20:00
                                      Odpuszczam smile
                                      Ty mi też , OK ? smile
                                      a.
                                      • monopol Re: Widzę Ado, że mi nie odpuścisz:) /nt 24.10.03, 20:02
                                        ada08 napisała:

> Odpuszczam smile
                                        > Ty mi też , OK ? smile

Ale ja się nie gniewamsmile
                                        ( Zaraz Krzyś znowu nazwie mnie beksą wink
                                        • ada08 Re: Widzę Ado, że mi nie odpuścisz:) /nt 24.10.03, 20:14
                                          monopol napisał:

> ada08 napisała:
                                          >
                                          > > Odpuszczam smile
                                          > > Ty mi też , OK ? smile
                                          >
                                          > Ale ja się nie gniewamsmile
                                          > ( Zaraz Krzyś znowu nazwie mnie beksą wink
                                          >

Krzyś też jest niezła beksa smile))
                                          Dobranoc smile
                                          a.
                                          • Gość: Krzys52 Re: Widzę Ado, że mi nie odpuścisz:) /nt IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 21:13
                                            Krzyś też jest niezła beksa smile))
                                            Dobranoc smile
                                            a.
                                            .
                                            ;;
                                            A Ty jestes trzpiotka, Ado Zero Osiem surprised))
                                            .
                                            Tylko dlaczego tak wczesnie spac idziesz? Choras? sad
                                            .
                                            No to bardzo cieplutkie surprised)))
                                            K.

• Gość: Krzys52 Re: Ceesiku drogi:) IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 18:41
                      Wiesz, Monopol, moglbys miec chociaz jaja w trwaniu przy tych swoich pogladach.
                      Bo wyglada mi na to, ze jaja to u was ma Maretinka.
                      .
                      K.P.
                      .
                      • Gość: Józef Zawadzki Monopol i jaja? Przecież toi perłowy kapłon jest. IP: *.icm.edu.pl 24.10.03, 21:33
                        • monopol Józiu - Żyd za Tobą stoi. Uważaj! Odwróć się! 24.10.03, 22:45
                          Strzeż się MOSADU!
                    • oleg3 Mam dla Ciebie złe wiadomości monopl 24.10.03, 18:50
                      Nie masz szans na członkostwo w SLD. Poczytaj czego nie wolno członkowi
                      Sojuszu, nawet posłance !!!!

Komisja Etyki SLD stwierdziła, że Anita Błochowiak wypowiedzią na posiedzeniu
                      komisji śledczej, zawierającą obraźliwe określenie mniejszości seksualnej,
                      naruszyła art. 1 Karty Zasad Etycznych SLD.

W specjalnyym oświadczeniu zaznaczono także, że "komisja wzięła pod uwagę fakt,
                      że poseł Błochowiak wyraziła publicznie żal i przeprosiła za swoją wypowiedź" -
                      podkreślono.

Artykuł 1 KZE Sojuszu mówi, że "członek SLD kieruje się w swojej działalności
                      partyjnej oraz służbie publicznej obowiązującym porządkiem prawnym,
                      uniwersalnymi zasadami etycznymi, normami statutu SLD oraz troską o dobro
                      wspólne".

Komisja etyki SLD zareagowała na środową wymianę zdań między Błochowiak a
                      przesłuchiwanym przez komisję śledczą badającą sprawę Rywina redaktorem
                      naczelnym "Gazety Wyborczej" Adamem Michnikiem. Gdy Michnik zauważył w pewnym
                      momencie, że "wszyscy bikiniarze chodzili w kolorowych skarpetkach", Błochowiak
                      dodała: "mówi się, że pedały też".

Posłanka przeprosiła za sformułowanie, którego użyła podczas środowego
                      przesłuchania. Zapewniła jednocześnie, że nie ma "żadnych uprzedzeń w stosunku
                      do homoseksualistów".
                      • gini Re: Mam dla Ciebie złe wiadomości monopl 24.10.03, 18:53
                        oleg3 napisał:

> Nie masz szans na członkostwo w SLD. Poczytaj czego nie wolno członkowi
                        > Sojuszu, nawet posłance !!!!
                        >
                        > Komisja Etyki SLD stwierdziła, że Anita Błochowiak wypowiedzią na posiedzeniu
                        > komisji śledczej, zawierającą obraźliwe określenie mniejszości seksualnej,
                        > naruszyła art. 1 Karty Zasad Etycznych SLD.
                        >
                        > W specjalnyym oświadczeniu zaznaczono także, że "komisja wzięła pod uwagę
                        fakt,
                        >
                        > że poseł Błochowiak wyraziła publicznie żal i przeprosiła za swoją
                        wypowiedź" -
                        >
                        > podkreślono.
                        >
                        > Artykuł 1 KZE Sojuszu mówi, że "członek SLD kieruje się w swojej działalności
                        > partyjnej oraz służbie publicznej obowiązującym porządkiem prawnym,
                        > uniwersalnymi zasadami etycznymi, normami statutu SLD oraz troską o dobro
                        > wspólne".
                        >
                        > Komisja etyki SLD zareagowała na środową wymianę zdań między Błochowiak a
                        > przesłuchiwanym przez komisję śledczą badającą sprawę Rywina redaktorem
                        > naczelnym "Gazety Wyborczej" Adamem Michnikiem. Gdy Michnik zauważył w pewnym
                        > momencie, że "wszyscy bikiniarze chodzili w kolorowych skarpetkach",
                        Błochowiak
                        >
                        > dodała: "mówi się, że pedały też".
                        >
                        > Posłanka przeprosiła za sformułowanie, którego użyła podczas środowego
                        > przesłuchania. Zapewniła jednocześnie, że nie ma "żadnych uprzedzeń w
                        stosunku
                        > do homoseksualistów".
                        >
                        >
                        chlip, chlip, chlip to i mnie nie przyjma.
                      • monopol Chyba się potnę z tego powodu Oleg 24.10.03, 18:56
                        Doprawdy jestem rozczarowany... Tymbardziej, że nie mam zamiaru przepraszać
                        publicznie za moją wypowiedźsad(
                      • pan.scan Re: Mam dla Ciebie złe wiadomości monopl 24.10.03, 19:02
                        Przypominam Bieleckiego i pana Kaperę. Brak kultury jednaki - czy to w ZChn czy
                        w SLD. Chyba o to chodzi - po co ściemniać?
                        • Gość: Krzys52 A gdzie Twoj fonfel Perla sie podzial, Scanie? IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:06
                          Pytam z czystej ciekawosci i troski, oczywiscie smile)
                          • pan.scan Czyżbyś i Ty chciał być moim "fonflem"? 24.10.03, 19:12
                            Bo tak zaczepiasz co i raz. Marne szanse.
                            Za troskę dzięki.
                            • Gość: Krzys52 Nie wydaje mi sie....:)) IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 19:32
                              Nie troszcze sie o Ciebie, (takze) w zwiazku z powyzszym, lecz o Perle.
                              Bo moze z tej zgryzoty na borsuki sie wybral zapolowac, i jeszcze sie chlopak
                              postrzeli...
                          • Gość: Józef Zawadzki Kapuś perla pisze kolejny donos. Herszt kapusiów. IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 07:40
                        • oleg3 Re: Mam dla Ciebie złe wiadomości monopl 24.10.03, 19:16
                          pan.scan napisała:

> Przypominam Bieleckiego i pana Kaperę. Brak kultury jednaki - czy to w ZChn
                          czy w SLD. Chyba o to chodzi - po co ściemniać?

To jednak trochę inne incydenty. Pan Kapera nie udawał i nie udaje w swojej
                          działalności politycznej, że walczy o prawa mniejszości seksualnych.
                          • pan.scan Coś nie tak. 24.10.03, 19:30
                            Bielecki odwołał Kaperę z wicemin.zdrowia za publiczne nazwanie homoseksualizmu
                            zboczeniem. I tu nie o politpopr. chodzi - o osobistą kulturę, a raczej jej
                            brak. U obojga przedstawicieli "elit".

oleg3 napisał:

> To jednak trochę inne incydenty. Pan Kapera nie udawał i nie udaje w swojej
                            > działalności politycznej, że walczy o prawa mniejszości seksualnych.
                            >
                            • oleg3 Re: Coś nie tak. 24.10.03, 19:34
                              Drogi scanie,

Pan Kapera powiedział to co powiedział bo takie ma poglądy. Pani Błochowiak
                              powiedziała "pedały" choć gorączkowo zabiega o poparcie mniejszości seksualnych
                              w wyborach. Tak widzę różnicę.

Ukłony
    • Gość: AdamM Do cs 137 i bykka, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 17:53
      Praktycznie nigdy nie uciekam się do tanich gestów, niczemu nie służących
      napuszonych zachowań i to, co teraz napiszę chcę aby za zachowanie takie nie
      bylo poczytywane. Nie zwyklem też wtracac się miedzy dwie strony. Tu jednak
      troche inaczej postąpię i nawołam delikatnie obydwu Panów do opamietania. W
      Waszej "dyskusji" pojawiają się elementy, ktorych celem jest zranienie drugiej
      strony. To niedobrze. Z moich dotychczasowych obserwacji wynika, ze zarowno
      bykk, jak i cs137 to osoby wartosciowe, choć Pan cs137 ma pewne problemy z
      pohamowywaniem swej chęci bycia "tak złośliwym, żeby w pięty weszło" (chyba
      dobrze cytuję - z pamięci, w każdym bądź razie). Nie znasz ceesie calej
      dzialalnosci bykka na FA, jednak ja (choć też jej nie znam calej) powiem Ci, ze
      czlowiek ów wydaje się być osobą prawą i zawsze stawał po stronie dobra i
      prawdy. Nie zasłużył sobie na to, abyś go krzywdził takimi postami jak te w
      niniejszym watku. Ty zaś bykku weź pod uwagę, ze być może cees ma prawdziwe
      problemy z panowaniem nad soba i nawykły do ciągłej walki w niełatwym przecież
      systemie spoleczno-zawodowym w USA przenosi te brutalne zagrania tu na FA.
      Oczywiscie mili Panowie nie oczekuję od Was żadnej odpowiedzi, gdyż wiem, ze
      nie o nią tu idzie, ale o przemyślenie tego, co do Was napisałem, a że to
      zrobicie nie wątpię.

Pozdrawiam

A.
      • Gość: Krzys52 Re: Do cs 137 i bykka, IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 18:48
        Nie znasz ceesie calej dzialalnosci bykka na FA, jednak ja (choć też jej nie
        znam calej) powiem Ci, ze czlowiek ów wydaje się być osobą prawą i zawsze
        stawał po stronie dobra i prawdy.
        .
        ::
        Taaa, dobre clopisko z niego....tylko ludzie sukinsy, ze go dotad nie utlukli.

Ja natomiast znam te kreature znacznie dluzej niz Ty i pamietam jak skrycie (e-
        mailowo) montowal akcje zorientowane na wykanczanie poszczegolnych uzytkownikow.
        Z powodu tego nadzoru duchowego Bykka nad polityczna poprawnoscia, nazwalem go
        swego czasu Kapelanem (tutejszych ciemnogrodzian).
        .
        Teraz wiesz wiecej.
        .
        K.P.
    • cs137 Sekundancie Monopola!! Spisz? Rzuc ze ten recznik. 24.10.03, 20:17
      ...ring! Nie widziesz, ofermo, ze twoj zawodnik slania sie na ringu? Ze grozi
      mu ciezki nokaut w kazdej sekundzie?...

Juz po ciezkim knock-downie pare rund temu on powinien byl byc odeslany do
      naroznika. Co to za glupi sedzia, ze wyliczal go az 52 sekundy
    • cs137 Bykku! Czy to nie o Tobie, ten link, ktory podaje? 24.10.03, 20:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8265291&a=8283698
    • cs137 Ja już się więcej nie bawię w tej piaskownicy! 25.10.03, 07:54
      Watek sie już zrobił całkiem zwariowany (zresztą, od początku juz był!).
      • Gość: Józef Zawadzki Już za późno Wielki Kompleksie. Pokazałeś trochę IP: *.icm.edu.pl 26.10.03, 00:46
        jaki jesteś. Blamaż wielki. No jak? Co z Pana Ceesa mamy?
    • Gość: Józef Zawadzki Zostało już wyjaśnione dlaczego cs137 jest taki. IP: *.icm.edu.pl 27.10.03, 09:10
      Jakie to smutne jest.
    • cs137 Panie Józefie! Składam dekarację totalnej porażki 28.10.03, 23:16
      Panie Józefie,

Coż, zabawa była niezła, ale w każdą grę warto bawić się do czasu.

Pana obrazowo można przyrównać do dużego, złego brytana, który pilnuje
      posiadłości właściciela otoczonej płotem z solidnych metalowych sztachet.

Mozna się bawić w ten sposób, że pomiedzy sztachetami wsadza się gałęzie i
      patyki. Pies rzuca się z zębami, szarpie te gałezie, przegryza je. Drażniąc
      zwierzę pewien czas w ten sposób, można je doprowadzic do amoku zupełnego, w
      którym będzie toczyć pianę z pyska i wyć.

No więc dyskusja z Panem własnie wygląda na tego rodzaju "grę" z brytanem
      przez płot. Można mieć z tego zabawę, owszem
    • Gość: Józef Zawadzki Przypomnienie o tym jak konfratyrzy tego forum IP: *.arbornet.org 20.01.04, 12:46
      widz+- ONZ.
    • Gość: Józef Zawadzki No, Szanowni? Co jeszcze powiecie na temat ONZ IP: *.arbornet.org 20.01.04, 13:19
    • Gość: Józef Zawadzki Jak musza sie teraz wstydzic wyglaszajacy tu IP: *.arbornet.org 21.01.04, 17:19
      swoje madrosci na temat ONZ?
    • cs137 Panie Józefie! Czemu sobie Pan nagle przypomniaL.. 21.01.04, 22:31
      ..o mnie? Ja już nie mam ochoty dyskutować tutaj. Jak Pan chce rozmawiać, to
      proszę napisać e-maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka