superbomba 29.10.03, 12:44 Dlaczego bez powodu mnie obraża i wyzywa? On taki zawsze jest czy tylko do mnie? Ignorujecie go? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: Pytam się Kto to jestr ten Siedem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 14:56 To jest za*****sty gość, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo-li-na-men pytania otwierają się same IP: *.enterpol.pl 29.10.03, 15:20 Gość portalu: pollak napisał: > To jest za*****sty gość, ok? tak jest. zaprawdę słusznie powiada się o nim odjebator . on - to prawdziwy bicz boży na zboko-lewaków, pogromca żydów, władca kóz. człowiek, który rozmieszcza na właściwych miejscach przenośne komputery, przenośne telefony i zminiaturyzowane nagrywarki DVD. _____ pozdrowienia KAROLINATOR Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pytania otwierają się same 29.10.03, 15:35 Gość portalu: karo-li-na-men napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał: > > > To jest za*****sty gość, ok? > > tak jest. > > zaprawdę słusznie powiada się o nim > > odjebator. > > on - to prawdziwy bicz boży na zboko-lewaków, pogromca żydów, > władca kóz. > > człowiek, który rozmieszcza na właściwych miejscach przenośne komputery, > przenośne telefony i zminiaturyzowane nagrywarki DVD. > > _____ > > > pozdrowienia > > KAROLINATOR Wyrywacz pejsów, zdzieracz mycek, wyłapywacz mniejszoci narodowych, młot na Żydów, Prawdziwy Polak. Snajper. ) Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka SS-Snajperfuehrer podczepił się pod sonderkomando 29.10.03, 15:45 snajper55 napisał: > Wyrywacz pejsów, zdzieracz mycek, wyłapywacz mniejszoci narodowych, młot na > Żydów, Prawdziwy Polak. Ale fajnie być odważnym w stadzie, co nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 slimak... IP: 202.95.14.* 29.10.03, 18:17 no niech tylko siedem zobaczy ten sliski szlam to znow sie zacznie... nie masz duzo czasu ucieeeeeeeekaj.... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaroLiNaMen Re: slimak... IP: *.enterpol.pl 29.10.03, 20:56 Ale. Może sam uciekniesz, jak lubisz biegać. Macie obsesję tych różnych ślimaków, limaków, pacyn, itd. Jeśli chodzi o siódemkę, to z pogromcą trochę przesadziłem, bo w przypadku Żydów nie kojarzy się to słowo z tresurą lwów, ale z zupełnie innymi zachowaniami. Wszystko pozostałe jednak podtrzymuję, sami Żydzi też niech zostaną: niech będzie, że 7 grozi im też jako bicz boży, juz nie pogromca. Zresztą kto go tam wie, jak dalece sam podkręci swoja wirtualną wizytówkę; wszak to, co napisałem, jest tylko odtwórczym zwierciadełkiem forumowej aktywności człowieka spod znaku jednej piątki, jednej czwórki i dwóch zer. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytam się Kto to jestr ten Siedem? 29.10.03, 14:59 superbomba napisała: > Dlaczego bez powodu mnie obraża i wyzywa? On taki zawsze jest czy tylko do > mnie? Ignorujecie go? To jest lierwiastek. Z 49. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Pytam się Kto to jestr ten Siedem? 29.10.03, 17:03 "Wolnosciowiec" - UPieRdliwiec Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Pytam się Kto to jestr ten Siedem? 29.10.03, 17:51 Zdaje się, że podstarzały erotoman (taki, co ich Amerykanie nazywają "dirty old man"). Wykazywał niezdrowe zainteresowanie jedna studentką, która znam. Xiążeluka poza tym mówi, że sapie i ma nieświeży oddech. (do Luki: jak Ci to tak przeszkadza, to czemu nie zmienicie pozycji?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 Re: Pytam się Kto to jestr ten dresiek... IP: 202.95.14.* 29.10.03, 18:19 dresiu, tu cie boli...? kasia (sorry, a moze basia studentka znaczy) woli nieswiezych oddechow siedem od twojego dyplomu magistra? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pytam się Kto to jestr ten dresiek... IP: 213.216.66.* 30.10.03, 08:15 a czy musicie rozmawiac po 3ej? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 odpowiem ci wzorem czeska IP: 61.149.200.* 30.10.03, 08:20 belkotliwie i bez sensu: bylo sobie kiedys na kresach takie kolko brydrzowe... (e tam, juz mi sie znudzilo) 7em a nie slyszales o tyranach co sen z oczy spedzaja? no, tos bratku awansowal nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: odpowiem ci wzorem czeska IP: 213.216.66.* 30.10.03, 08:26 > 7em > a nie slyszales o tyranach co sen z oczy spedzaja? > no, tos bratku awansowal dzieńdobry. "przespałem się" z tą drukarką trzy de i chcę taką. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 no to ci odpowiem po swojemu :) IP: 61.149.200.* 30.10.03, 08:30 nie ma za co nostromo p.s. mnie spedza sen z oczy od paru dni, tylko jeszcze nie wiem jak zaprojektowac na niej produkcje prawdziwych brylantow... earl grey przy tym to pestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: no to ci odpowiem po swojemu :) IP: 213.216.66.* 30.10.03, 08:36 był w telewizorze program o sztucznych brylantach. program popularnonaukowy oczywiscie. przerażajace jak niemozliwe jest podrobić naturę! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pytam się kto to jest ta szuja137? 30.10.03, 08:38 Odpowiedź: rajfur na przymusowej emeryturze, bardzo z tego powodu niezadowolony. Dodatkowo sfrustrowany jest tym, że lokalny sędzia zabronił mu zbliżania się na mniej niż milę do każdego dziecka poniżej 14 lat, natomiast nastolatki w swym okręgu sąd upoważnił do otwierania ognia bez ostrzeżenia z tego samego powodu. Szuja137 co prawda twierdzi, że oskarżenia go o pedofilię to zwykłe plotki, ale świadek koronny Kasia39, która jest tu nowa, nabrała wody w usta i nie chce dostarczyć Szui alibi. Jest też inna wersja takiej decyzji sądu, znacznie dla Szui korzystniejsza - otóż miejscowa prasa ujawniła, że Szuja sapie na widok wszystkich osób młodszycvh od siebie dowolnej płci, co jest przykrym doświadczeniem, jako że zajeżdża mu z paszczęki trupim odorem. Podobno to efekt wieloletniego ukradkowego spijania zawartości słoików z preparatami żab w sąsiednim instytucie biologii. Wreszcie, słyszy się także uporczywie powracającą pogłoskę, że Szuja się po prostu nie myje, przez co dostaje czyraków na całym ciele, których swędzenie powoduje u niego napady niekontrolowanego gadulstwa. Podobno, wedle tej samej plotki, nawet meksykańskie pedały z jego miasta starają się go unikać, ponieważ jak się już raz nadzieje na jakiegoś członka, to zamiast pielęgnować uczucie do swego partnera, oplata go nogami i gada, gada i gada, powodując narastające zrozpaczenie u aktywnego. No, ale to są pewnie pomówienia, może jednak studentka Kasia39, która jest tu nowa, wyjaśni nam w czym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Pytam się Kto to jestr ten Siedem? 30.10.03, 08:20 Ja Siedem lubie tak jak Snajper z dokladnoscia do negacji. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Wojciechu, 30.10.03, 08:27 Zobaczylem, ze wlasnie zagladnales do tego watku, wiec napisze tutaj. Z tego, co mi napisales w innym watku, wynikaloby, ze ja Cie "oskarzylem" o antysemityzm. Naprawde to mialo miejsce? Ja akurat staram sie nie szafowac tym epitetem na prawo i lewo. No, sa pewne ewidentne przypadki, jak np. Maniekxxx. Ale czy Ciebie naprawde tak nazwalem? Pozdrawaim, Cees Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 pisz na temat, umysle scisniety dresem/nt IP: 61.149.200.* 30.10.03, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu, 30.10.03, 08:41 cs137 napisała: > Zobaczylem, ze wlasnie zagladnales do tego watku, wiec napisze tutaj. > > Z tego, co mi napisales w innym watku, wynikaloby, ze ja Cie "oskarzylem" o > antysemityzm. Naprawde to mialo miejsce? Ja akurat staram sie nie szafowac tym > epitetem na prawo i lewo. No, sa pewne ewidentne przypadki, jak np. Maniekxxx. > Ale czy Ciebie naprawde tak nazwalem? > > Pozdrawaim, Cees ------------------------------------------------------- Podajesz IMIENNE listy, a to juz BRZYDKA zabawa. Umiesciles na niej nieslusznie Gini. Ja nie boje sie gdy ktos nazwie mnie antysemita. Wiem DOKLADNIE w ktorym miejscu jestem zarowno w porzadku poznawczym jak i moralnym. Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Wojciechu, 30.10.03, 09:14 Aha, zatem o Gini poszło.... Wiesz, dla mnie jednym z ewidentnych przejawów jakiegokolwie anty-....-izmu Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Wojciechu, 30.10.03, 10:03 cs137 napisała: > Aha, zatem o Gini poszło.... .................................. > Nie wiem, może Gini rzeczywiście należałoby dać jakąś taryfę ulgową... > Jakis "handikap".... > > Mea culpa... ===================================================== Ceesie wyjasnie Ci dlaczego ja pilnuje Gini. Historia to stara. Kiedys z Forum Swiat wyszla horda niegojow, ktora zagryzala na oczach forum "obrane cele". Ja wtedy nie znalem Gini. Zasadzilem sie na te bande. Traf chcial, ze w tym czasie poszla akcja na Gini (Ania). Wtedy ja poznalem i od tej pory przygladam sie czy jej sie cos DZIWNRGO nie przytrafia. Ot cala tajemnica. Wojciech PS. Jesli chcesz sie dowiedziec o tej akcji to zobacz posty karaczana Wanda na Forum Kraj Wanda IP: *.acn.pl / 10.131.129.* Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Siódemki:) 30.10.03, 11:49 Witaj. Siódemka, widzę, że Ceesiek się deko podjarał, hehehe! Ciągle o sapaniu, studentce, erotomanii, itp., mówi to "Panu coś"?) Niby poważny, a...! Jeszcze jakieś coś go tu ciągnie, uważaj, uważaj! Jak widać ostatnio nawet basia39 się pojawiła, więc...! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Wojciechu, IP: 213.216.66.* 30.10.03, 08:43 > Z tego, co mi napisales w innym watku, wynikaloby, ze ja Cie "oskarzylem" o > antysemityzm. Naprawde to mialo miejsce? Ja akurat staram sie nie szafowac tym > epitetem na prawo i lewo. No, sa pewne ewidentne przypadki, jak np. Maniekxxx. > Ale czy Ciebie naprawde tak nazwalem? tu, czesiek, powinieneś wykonac minę czał-czał co nie dostał swojego ulubionego pedigri z łososia i wołowiny alfa.wprost.pl/psy/UL/0/171_big.jpg5040 Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Siedem, 30.10.03, 09:21 Słuchaj, Twoje docinki, niestety, spływają po mnie jak woda po Gini. A ja naprawdę już chciałbym zostac stąd skutecznie WYSZCZUTY! Nie wymyśliłbys czegoś skuteczniejszego? Kurcze, włażenie tutaj to się u mnie zrobił prawdziwy nałog, meczy mnie to, chciałbym się stąd wywikłać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem słuchaj no, kobalt IP: 213.216.66.* 30.10.03, 09:28 > Słuchaj, Twoje docinki, niestety, spływają po mnie jak woda po Gini. jakos dziwnie ci nie wierze. wrzod dwunastnicy masz odnowiony po zdemaskowaniu Katarzyny Hucpah von Oceanarium. A ja > naprawdę już chciałbym zostac stąd skutecznie WYSZCZUTY! Nie wymyśliłbys > czegoś skuteczniejszego? Kurcze, włażenie tutaj to się u mnie zrobił prawdziwy > nałog, meczy mnie to, chciałbym się stąd wywikłać Odpowiedz Link Zgłoś