Dodaj do ulubionych

polska zona robi kariere na koszt meza

27.11.08, 13:14
maz zakladnikiem wielkich bojownikow islamskich, a zonka sobie
kariere medialna robi.... nie specjalnie sie smuci, jak widac....
tu dramatyzuje.... tam dorabia.... gdzie indziej koloryzuje....
to dopiero cwaniara.... pewnie wszystkie polskie zony sa takie...
ja sama znam taka jedna, co to na karierze meza chce sama zrobic
kariere.... smile

www.pardon.pl/artykul/6971/polak_uwieziony_w_bombaju_zona_robi_na_tym_kariere
Obserwuj wątek
    • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:18
      ja tez znam, ja tez znam smile
      nawet nie jedna smile
      no, ale jedna to jedyna w swoim rodzaju smile
      • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:19
        moze mamy wspolna znajoma polska zone? smile
        • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:21
          he, he.

nie wiem czy to ta sama? wink
          • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:26
            Jak widze napisane Wroclaw to ostrze oko i nadstawiam ucho. Ale ta
            wroclawianka,ktora mam na mysli, nie ma meza,ale za to kota Komandosa. Czyzby
            kot byl w Bombay'u?wink
            • belgijska Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:27
              pozarski napisał:

> kot byl w Bombay'u?wink

Kot w Bombaju pod bombami??? Horror!
            • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:28
              jak na Komadosa przystalo wink
              • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:40
                nie rozumiem, sitwe..... otwieram raz jakis wyjatkowo ciekawy i
                inteligentny temat a la perliczowatosplitowskorachelkescepowato, a
                wy tu mi tak na koty schodzicie, zamiast temat zglebic, zbadac,
                porownac do sytuacji w innych krajach, dac statystyki, prognozy na
                wplyw na region polski czyli europejski, jak to sie ma do kryzysu
                finansowego na swiecie (bo jednak ta zona wlasciwie wyludza
                pieniadze podatnika polskiego), opisac dokladnie znieczulice i
                bandytyzm calego narodu polskiego, ktory sledzi za zona, a nie za
                zakladnkiem mezowskim wlasnie, no i nie zapomniec o obiedzie zony w
                knajpie "polskie zarlo", w ktorym ta zona nie tylko obzera sie
                polskim kopytkami polanym stopiona sloninka ze skwarkami (podczas
                gdy jej mezowi bateria sie konczy), ale jeszcze wykloca sie z
                redakcja "pardon", zeby zaplacili za te kopytka, bo ona moze zostac
                wdowa jeszcze wlasnie....
                • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:48
                  No,ja - to wiadomo. Zawsze nie na temat i odwracam Komandosa ogonem. Ale
                  Belgijce i Uri_ja sie dziwie.wink
                • belgijska Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 13:57
                  dana33 napisała:

> wy tu mi tak na koty schodzicie,

My przerzucamy pierwsze koty za ploty (jako zakladnikow - my Jestesmy DESANT wink))

temat zglebic, zbadac,

Zglebimy, zbadamy: nie lekaj sie wink))

(bo jednak ta zona wlasciwie wyludza
                  > pieniadze podatnika polskiego),
                  Polska zona mezowi korona (czasem cierniowa).

> knajpie "polskie zarlo", w ktorym ta zona nie tylko obzera sie
                  > polskim kopytkami polanym stopiona sloninka ze skwarkami (podczas

A nich cie czeluscie, sadystko - zostal mi listek salaty zielonej, plasterek
                  pomidora na wacie ze szklarni hiszpanskiej i kromka holenderskiego chleba
                  slonecznikowego "Bio" a Ty mi tu o prawdziwych polskich zonach!!! wink)
                  • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:06
                    nu, jak mnie juz tak za kopytka wyzwalas, to ci nie powiem, jak sie
                    wczoraj w jednym takim sklepie w natanii obkupilam 3 sortami boczku
                    wedzonego w ilosci przemyslowej (troche daleko do tej natanii),
                    roznymi kielbaskami i szynkami, jako tez pastrama czosnkowe z "miesa
                    innego", jak to sie u nas pisze, zeby zmylic rabinat israelski.. smile
                    • amamit Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:10
                      big_grin
                      nie mow jej, nie mow smile
                      • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:12
                        nu, nie powiedzialam.... smile
                    • belgijska Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:28
                      dana33 napisała:

> nu, jak mnie juz tak za kopytka wyzwalas

Wyzwalas, wyzwalas - a co ma myslec polska zona meza z
                      austriacko-luksembursko-flamandzko-walonsko- florenckimi korzeniami z Brugii ,
                      na mysl o talerzu kopytek ze skwierczacymi skwareczkami? wink
                      Ty mi powiedz, co ona ma do myslenia? wink))
                      • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:30
                        ja tez glodna smile
                        czekam na dziecko z obiadem.
                        te sugestywne opisy powoduja, ze JA juz nie mysle big_grin
                        • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:32
                          A ja wlasnie wtrzachlem bigos. Co siostry na to? Posypalem curry, coby nabral
                          internacjonalnej patyny.wink
                          • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:35
                            buuuuuu. bigos...
                            • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:36
                              A co? Nawet mi forum wyslalo 2 razy. Zeby bylo dosadniej.wink
                          • off_nick Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:36
                            pozarski napisał:

> A ja wlasnie wtrzachlem bigos. Co siostry na to? Posypalem curry, coby nabral
                            > internacjonalnej patyny.wink

Kotlecik mielony ,ziemniaczki i buraczki to jest towink
                            No i jeszcze klopsiki,też są dobre wink
                            • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:37
                              klopsiki w sosie cytrynowym i ryz do tego.... smile
                              zyc nie umierac, ja wam to mowie... smile
                            • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:37
                              Ale ja bigosik kupuje w sklepiku i nie muszem siem menczyc.wink
                              • ariadna-enta Re: polska zona robi kariere na koszt meza 28.11.08, 00:14
                                ta cała sytuacja z polską żoną to istny bigos.)
                                • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 28.11.08, 00:28
                                  Zona jest od innych,nie mniej waznych spraw. A ten bigos - prawdziwy cymesik.wink
                        • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:35
                          A ja wlasnie wtrzachlem bigos. Co siostry na to? Posypalem curry, coby nabral
                          internacjonalnej patyny.wink
                          • belgijska Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:36
                            pozarski napisał:

> A ja wlasnie wtrzachlem bigos. Co siostry na to? Posypalem curry, coby nabral
                            > internacjonalnej patyny.wink

Bigos po bombajskuwink
                            Bosze, co ja plote...wink
                            • pozarski Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:38
                              Mielsza sie ci z kotem Komandosem?wink
                      • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:36
                        przede wszystkim, ze ten jej maz nie ma zadnego czystego etnicznie
                        pochodzenia, tylko jakas mieszanka jest, jeszcze gorsza, niz ten maz
                        tej zydowski co to jak mur i glowa nie rozbijesz... smile

a po drugie, to ja nie rozumiem.... maz ci w kuchni stoi dzien i noc?
                        tradycji przemytniczokuchennych nie znasz? smile
                        • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:40
                          przemytnictwo w tym wzgledzie to i ja uprawiam.
                          jak sie juz ugotuje to wszyscy ach...
                          ale jakbym powiedziala kazdemu z czego smile
                          u mnie w domu nie ma jednolitego gustu kulinarnego smile
                          kazdy czegos nie lubi.
                          musialabym albo strajk oglosic, albo gotowac "z karty" smile
                          • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:51
                            nie daj sie zwariowac... smile
                            ja :pozwolilam" kazdemu miec jedna potrawe, ktorej moze nie lubiec...
                            a reszte musieli jesc... smile
                        • belgijska Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:40
                          dana33 napisała:

> a po drugie, to ja nie rozumiem.... maz ci w kuchni stoi dzien i noc?
                          > tradycji przemytniczokuchennych nie znasz? smile

Moja kuchnia, moja twierdza!wink Maz - w Yaounde!!! smile

Tradycje przemytniczogarderobiane znam lepiej wink))
                          • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:50
                            moja mama miala opracowane do perfekcji tradycje
                            przemytnicomeblarskie.. smile nie mowie juz o dywanach... smile kiedys
                            kupila taki jeden pieeeeeekny..... powiedziala, ze znalazla w
                            sklepie ze starociami... a jak przez dwa tygodnie ojciec nic nie
                            powiedzial i nie skrytykowal, to wyciagnela "przypadkowo" spod
                            dywanu metke z cena.. smile
                        • 3nd Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:55
                          Ech, kuchnia ....
                    • 3nd Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:45
                      E tam "inne mięso" .Lepsza " niska krowa ".
                      • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:47
                        dobre.
                        big_grin
                        jak robi krowa dzieci: chrum, chrum.
                        znowu moja wyobraznia zadzialala smile
                      • dana33 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:48
                        niska krowa to ja mowie.... ale oni nie napisza... smile
                        • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:51
                          a szkoda, szkoda big_grin
                • g-48 Re: Farbowana zydowko. 27.11.08, 20:37
                  nie rozumiem, sitwe..... otwieram raz jakis wyjatkowo ciekawy i
                  > inteligentny temat
                  A to znaczy ze sama uznalas ze to wyjatek i nalezy cie chwalic?
                  Przyjmi moje glebokie OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
    • perla może ona odchudza się 27.11.08, 13:24
      i nie reaguje na stres jedzeniem.
      Jak cos u ciebie znów dane33 wybuchnie to tez tak zrób. Zdrowiej i
      lodówka pełna będzie właśnie.
    • 3nd Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:33
      Jak ja czytam , to ona nie chce , ona robi wink
      • uri_ja Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 14:37
        a ja w ogole nie zrozumialam, o co mu chodzi big_grin
        tepa jestem. zastanawiac sie nie zamierzam.
    • anathesis zalujesz jej, tez rob podobna kariere:) 27.11.08, 20:13

• uri_ja Re: zalujesz jej, tez rob podobna kariere:) 27.11.08, 20:24
        nie, dziekuje...
        nie po drodze mi...
      • dana33 Re: zalujesz jej, tez rob podobna kariere:) 27.11.08, 20:27
        zawsze to budujace, jak sie widzi takiego, co wszystko zrozumial...

strasznie duzo tu glupkow na tym forum....
        • uri_ja Re: zalujesz jej, tez rob podobna kariere:) 27.11.08, 20:40
          tak...
          • absztyfikant siostrzyczki i braciszkowie.... 27.11.08, 22:27
            A ja mam ochote na barania showarme, z tchina, hummusem i salat yarakot israeli
            smile Byle nie salat arawi smile
            • off_nick Re: siostrzyczki i braciszkowie.... 27.11.08, 22:31
              absztyfikant napisał:

> A ja mam ochote na barania showarme, z tchina, hummusem i salat yarakot israeli
              > smile Byle nie salat arawi smile

To niech Brat sobie popatrzy,smakiem trzeba się obyć wink

nz.youtube.com/watch?v=t7AgLqfgVkM
              • absztyfikant Re: siostrzyczki i braciszkowie.... 27.11.08, 22:33
                Brat byl dzisiaj w egipskiej knajpie i znowu nie mieli baraniny - lobuzy! No i
                skonczylo sie na wizycie we wloskiej smile
    • g-48 Re: polska zona robi kariere na koszt meza 27.11.08, 20:34
      no typowo po zydowsku!Na wszystkim mozna zrobic interes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka