maglara 01.12.08, 16:01 dana wiesz ze ja wiem co sie dzialo po twoim przyjezdzie do francji, wiec nie zmuszaj mnie, do wyjawniania twoich sekretow, ok ? Trzymaj sie ode mnie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: off-nocnik 26.12.08, 10:23 Wont,ścierwo do chlewa...n/txt A co nie potrafisz sama swoim inteligentnym psom zycia umilic? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do dany 33 nie do scierwa innego 01.12.08, 16:11 nie wiem co ty wiesz, maglarciu.... ale mozesz oczywiscie wszystkim tutaj opisac... tylko z dowodami, git? aaaa, i w dobroci mojego serca radze ci najpierw pogadac z perliczkowatym, czy ci sie oplaca.... bo on tez opowiadal, co sie dzialo w lodzi w pizzerii, a potem musial niestety, w smrodku klamstwa przyznac, ze klamal... Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: do dany 33 nie do scierwa innego 01.12.08, 16:14 dana33 napisała: > nie wiem co ty wiesz, maglarciu.... > ale mozesz oczywiscie wszystkim tutaj opisac... > tylko z dowodami, git? > aaaa, i w dobroci mojego serca radze ci najpierw pogadac z > perliczkowatym, czy ci sie oplaca.... bo on tez opowiadal, co sie > dzialo w lodzi w pizzerii, a potem musial niestety, w smrodku > klamstwa przyznac, ze klamal... wiem co wiem od policji francuskiej, w jakich okolicznosciach cie z francji wyrzucali i dlaczego. nie lekcewaz maglary. Odpowiedz Link Zgłoś