jenisiej 05.12.08, 17:40 Widzę, że nas odwiedzasz. Służbowo czy ze starego sentymentu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Witaj, Giwi 05.12.08, 17:43 Czyzbys zostal brutalnie okaleczony? Skutek tymczasowy,czy staly? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Skąd te podejrzenia? Cieszę się dobrym zdrowiem. 05.12.08, 18:48 pozarski napisał: > Czyzbys zostal brutalnie okaleczony? Skutek tymczasowy,czy staly? Zaglądam tu co jakiś czas. Dzięki tym nowym wynalazkom dostrzegłem, że Giwi wpada z otwartą przyłbicą. A także niejaki Jan W., były cenzor kobiecy. Aha, przy okazji pozdrówka dla Liska, dawno niewidzianego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Skąd te podejrzenia? Cieszę się dobrym zdrowi 05.12.08, 19:39 Tak ni z gruszki ni z pietruszki zawiadamiasz o giwi,zdalo mi sie to podejrzane. Znaczy nie pokieresiowany i wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Wszystko gra? Polemizowałbym, niestety. 05.12.08, 21:17 pozarski napisał: > Tak ni z gruszki ni z pietruszki zawiadamiasz o giwi,zdalo mi sie > to podejrzane. > Znaczy nie pokieresiowany i wszystko gra. Mnie się wydają podejrzane wizyty osób z kręgów zbliżonych do Siwej na tym niszowym forum. Wbrew wielokrotnym deklaracjom, że takie to niszowe właśnie, nieciekawe i obrzydliwe. Jakieś dwójmyślenie mają, czy cóś, w tym Ministerium Prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wszystko gra? Polemizowałbym, niestety. 05.12.08, 21:21 Zauwazyles. To jest chyba najczesciej atakowane forum ze wszystkich 5ooo czy ilus tam. Ale specyfika tego forum,Jeni,jest taka,ze albo sie zostawi te zydozerce pamflety,albo sie je bedzie gilotynowac. Bo tak poza tym to raczej wszystko sie ma dobrze,wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Skąd te podejrzenia? Cieszę się dobrym zdrowi 05.12.08, 23:20 jenisiej napisał: > pozarski napisał: > > > Czyzbys zostal brutalnie okaleczony? Skutek tymczasowy,czy staly? > > Zaglądam tu co jakiś czas. Dzięki tym nowym wynalazkom dostrzegłem, > że Giwi wpada z otwartą przyłbicą. A także niejaki Jan W., były > cenzor kobiecy. > > Aha, przy okazji pozdrówka dla Liska, dawno niewidzianego. > > > ona lata po kazdym forum..ot tak z nudow. w koncu co ma ta kobita robic..plackow piec chyba nie umie a na wycieczke do balkonowcow nie jezdzi czesciej niz raz na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
w248 Re: Witaj, Giwi 05.12.08, 17:44 Moderator , ktory przychodzi podyskutwac to wart jest jedynie kopa w du*pe. Odpowiedz Link Zgłoś