Gość: nKING IP: *.dolsat.pl 31.10.03, 16:45 cZY MACIE PODOBNE ODCZUCIE MOJEMU,ŻE interia, TO SUPER CENZOR.zAOBSERWOWAŁEM TO JUZ KILKA RAZY. zREZYGNOWAŁEM Z interii pRECZ Z ULTRAPRAWICOWYM CENZORSTWEM. obRZYDLISTWO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LE3WUS Re: CENZORSKA interia. IP: *.dolsat.pl 31.10.03, 16:47 TO PRAWDA redaktor Czajkowska to "pikuś" wobec cenzorów w interii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 To zrezygnujcie z Interii. Kupujcie uslugi liberal IP: *.proxy.aol.com 31.10.03, 17:14 ...liberalnie nastawionych prowajderow. Ciemnogrod nie sie udlawi. . Swoja droga dziwie sie, ze Portal GW toleruje tyle tej ciemnogrodzkiej swoloczy tutaj. Gazeta majaca ambicje liberalnej zezwla na zdominowanie wlasnego portalu przez prawicowa koltunerie. Koltuneria to: klerykalizm, anty-prawa kobiece, homofobia, antysemityzm, rasizm, pro-integryzm... Dlaczego GW toleruje czarnoszczecinych a tnie poglady liberalne??!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: To zrezygnujcie z Interii. Kupujcie uslugi li 31.10.03, 17:19 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > ...liberalnie nastawionych prowajderow. Ciemnogrod nie sie udlawi. słowo "liberalny" zostało ukradzione ! Poglądy to poglądy, ale po co okradać "biedną prawicę". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś