pozarski 12.12.08, 09:44 Przygotujcie sie na najgorsze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53866626&a=53866626 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
argonewald Re: Jutro rocznica stanu wojennego. 12.12.08, 18:58 pozarski napisał: > Przygotujcie sie na najgorsze.; To raczej wy się przygotujcie pozerski.Na sraczkę polecam na razie carbo medicinalis.Najlepiej założyć pampersa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jutro rocznica stanu wojennego. 12.12.08, 19:04 A dlaczego ja akurat? Grozisz mi konsekwencjami? Mam cie wyklikac? A moze popros megalomana,zeby cie scial swoimi nozyczkami w Sluzbie Ojczyznie. Spyerdalay. Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: Jutro rocznica stanu wojennego. 12.12.08, 19:09 pozarski napisał: > A dlaczego ja akurat? Grozisz mi konsekwencjami? Mam cie wyklikac? Gdybyście mieli choć odrobinę dystansu wyklinalibyście pozerski większość swoich postów.Ale jesteście kretynem do potęgi i nie możecie mieć tego dystansu. Klikajcie lub wycinajcie pozerski i tylko się nie zesrajcie ....chyba,że macie założony pampers. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Przedawkowała ...... 12.12.08, 19:10 • Przedawkowałaś, pan.scan 13.12.06, 02:07 + odpowiedz zmień drinki na bardziej wykwintne. www.toya.net.pl/~fixxxer/polestar.htm • Dopiero zaczynam wyprowadzac czolgi na ulice patience 13.12.06, 02:17 + odpowiedz Rzady Terroru. P00zi zaspamowal dzisiaj 2 watki. Spoleczenstwo ma taki wybor: albo wytlumaczy p00ziemu zeby nie spamowal i go wyedukuje jak Zawadzkiego, albo bedzie koniec z Telerankiem. Skopalam posty urbanowej, benka, snajpera, abpralla i teraz twoj. Myszy nie zdazylam ale tez skopie. Jak nie pomoze to zaczne kopaca na calym portalu za pomoca proxy. Bylam Cierpliwosc przez pare miesiecy. Teraz mow mi Niecierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś