perla 05.01.09, 13:12 nocoty.pl/title,Pirog-nie-wyjezdza-do-Izraela,wid,10716053,wiadomosc.html?ticaid=5744e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla w sumie szkoda, że ten zdeklarowany pedzio zostaje 05.01.09, 13:26 w Polsce. Liczył pewnikiem, że obowiązkowa służba wojskowa jaką musiałby odbyć, będzie radosnym oglądaniem chłopaków pod prysznicem. A gdy okazało się, że trzeba iść na Gazę, to miłość pedzia do Israela pozostała tylko irytującym dla niego wspomnieniem. W ogóle, ciekawe czy zapytał Israela czy go tam chcą właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: w sumie szkoda, że ten zdeklarowany pedzio zo 05.01.09, 13:32 Perla w swoim zywiole: geje i Zydzi ))))) Juz kiedys pisalem, ze na pewno bedzie sie chcial od wojska wywinac, a tutaj prosze - wywinal sie tez od hucznie zapowiadanej aliji. Mysle, ze zrobil to w celach marketingowych)))) Niech sie nauczy izraelskich tancow, to Malgosia bedzie go mogla wtedy wziac do swoich programow telewizyjnych. Az der rebe tanct, tancen ale chasiden Odpowiedz Link Zgłoś
perla a petycję podpisałeś? 05.01.09, 13:35 bo dane33 zapowiadała, że jak tylko dorwiesz do kompa się to podpiszesz właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a petycję podpisałeś? 05.01.09, 13:38 Ja przelewalem wlasna krew za Izrael, to wiecej niz 100 petycji. Odpowiedz Link Zgłoś
perla to ty pies wojny jesteś? 05.01.09, 13:44 ty goj przelewałeś krew dla Israela jak piszesz, a Żyd Piórg stchórzył. Warto więc? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a petycję podpisałeś? 05.01.09, 14:19 Ja przelewalem wlasna krew za Izrael, to wiecej niz 100 petycji No widac u ciebie niedotlenienie mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gregoreck a moze bys wyjechal do Gazy... 05.01.09, 14:26 ..nauczac o Solidarnosci oraz o realiach niemieckiego panstwa opiekunczego? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Maruderku 05.01.09, 22:33 ..nauczac o Solidarnosci oraz o realiach niemieckiego panstwa opiekunczego? No i technika tez u nas lepsza nie to co u was ze ani plyty nalozyc nie potrafisz i ci igla przeskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: a petycję podpisałeś? 05.01.09, 16:23 g-48 napisał: > No widac u ciebie niedotlenienie mozgu. chyba ma niedotlenienie mózgu, jeżeli to prawda co napisał jest. Lepiej się nie chwalić takimi przygodami, bo służba w obcym wojsku przez obywatela polskiego, poważnym przestępstwem w Polsce jest, ściganym z urzędu na dodatek właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a petycję podpisałeś? 05.01.09, 22:21 Ani lo idiot. Ani lo mefached mi miszpat cwai, taramti be mda haisraeli 2 liter dam Lech le Aza. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a kto by go scigal? 05.01.09, 22:37 Chyba tylko personel tego przybytku z kaftanikiem: www.tworki.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: w sumie szkoda, że ten zdeklarowany pedzio zo 05.01.09, 14:24 Ja bym chcial, zeby Malgonia, jako oczywiscie gwiazda, zatanczyla z nim wew Tancu z Gwiazdami! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: ależ marudny 05.01.09, 14:32 Gdzie tam, predzej z toba Pierdla. Kobiety opowiadaja, ze ty namietnie lubisz udawac, ze umiesz tanczyc Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ależ marudny 05.01.09, 14:34 iiii tam, ja w ogóle nie tańczę bo nie lubię. Dlatego to ty musisz z pedziem zatańczyć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a ten Kalwas 05.01.09, 19:03 co końmi wyjeżdżał do Egiptu, to mam nadzieję, że nie wrócił chyłkiem właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś