aaki 19.01.09, 22:01 czy przyjmiecie na swe łono niejakiego perłę alebowiem... " większa radość z jednego nawróconego grzesznika niż z 99 sprawiedliwych " (właśnie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant keep him 19.01.09, 22:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89417968&a=89420479 Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: keep him 19.01.09, 22:15 moze mu dac paszport nansenowski? obywatelstwo przyznacie mu pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant no way 19.01.09, 22:21 perla napisał: .."Cenię mądrość Cyniola, złośliwość Vicky, kwiecisty język maglarci, cyniczne ale inteligentne spostrzeżenia Webaholica, i nawet polubiłem lakoniczność aakiego..." Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no way 19.01.09, 22:25 felczerkowi prowincjonalnemu tlumaczysz? perla sie nie zglosil i wie dobrze, dlaczego.... a felczerek chce zablysnac, bo mu inne watki jakos nie ida, wiec teraz zaciera sobie raczki, glupek.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: masz miły męski głos 19.01.09, 22:41 A jak tam twoj zloty zabek Akuś? • Forum "Arabia Saudyjska" • Forum ארץ ישראל "ErecIsrael" Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: masz miły męski głos 20.01.09, 00:18 aaki napisała: > danusiu i jaja tez ma,wieksze od absztyfa Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:24 Zaproszenie na to forum - to hanba dla zapraszanego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:26 ciumcia..... nikt go nie zapraszal i nie zaprosi.... ciebie tez nie, wiec spij spokojnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:29 Powtarzam - zaproszenie na to forum, to hańba dla zapraszanego. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:30 No to spij dodziu spokojnie - nie bedziesz nigdy hanbiona. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:33 jak to? przeciez juz sie dawno zhanbila... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: do forum erec pytanie 19.01.09, 22:46 caromina napisała: > > > Zaproszenie na to forum - to hanba dla zapraszanego. Trudno sie z Toba nie zgodzic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do forum erec pytanie 20.01.09, 00:21 caromina napisała: > > > Zaproszenie na to forum - to hanba dla zapraszanego. > > musze sie z toba zgodzic,choc nie czesto mi sie to zdarza.zaproszenie do kogos kto degeneracja mentalna jest jest faktycznie ponizajace,ale zaproszenie do ski club juz jest zaszczytem i musze sie pochwalic,ze dostapilam go. teraz kochani bede wiecej sie udzielac na stokach niz na forum,co zapewnie kazdemu wyjdzie na zdrowie,a szczegolnie tym co cmic uwielbiaja i w koszer zomo bawia sie > Odpowiedz Link Zgłoś
caromina uzasadnienie:))) 19.01.09, 22:32 twierdzę tak, albowiem pobyt pośród: wątpliwego autoramentu belgii, zidiociałej dany33, absztyfikanta w szpilkach i rzewnego homoseksualisty - nie może być nobilitacja. Zegnam i zyczę miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: uzasadnienie:))) 19.01.09, 22:36 I trzymaj sie swojej miedzy czy mykwy. Behatzlacha. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ty aaki 19.01.09, 22:33 to zdaje się tam byłeś bez mojej protekcji. To i pozwól co bym sam sobą rozporządzał. Nigdzie się nie wybieram, ani na erec ani do Israela, tak jak ty. I wiesz co, świnia jesteś, że ten wątek napisałeś. Jeździłeś do nich i potem kopnąłeś ich. Naszą cywilizację kopnąłeś. Tak cie intrygują wypięte tyłki na dywanikach właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ty aaki 19.01.09, 22:39 Jeszcze jak pokornie prosil o erecowa wize I jak latal po forach z placzem jak dostal kopa w dupe. Wszystko posejfowane, wiec spisane sa czyny i rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ty aaki 19.01.09, 23:22 Moge i zaprezentuje jutro, bedziesz mial swoj watek.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ty aaki 19.01.09, 22:42 protekcja mówisz? czyli jakies "wtyki" tam masz.... powyzywaj jeszcze to wieksze szanse bedziesz miał z dedykacją www.milosierdzieboze.pl/syn.php?text=35 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ty aaki 19.01.09, 22:48 ja tak myślę o tej wojnie i to nic nie ma wspólnego z forum erec właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: ty aaki 19.01.09, 22:57 perla napisał: > ja tak myślę o tej wojnie i to nic nie ma wspólnego z forum erec > właśnie. > a jaki byl cel tej wojny wlasciwie, po co ja zaczeto ? Zeby wojsko z koszar na pobliski poligon pognac i do zywych obiektow mogli postrzelac ? I kiedy nastepny poligon se zrobia dla rozprostowania kosci ? Mowi cos generalicja ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki forumowa ziemia obiecana tuż,ruż 19.01.09, 23:17 "Forum EREC ISRAEL im. Eliezera Ben Jehudy jest poświęcone przeszłości, współczesności oraz rzecz jasna przyszłości Państwa Izrael - krajowi, w którym poplątana historia bezlitośnie wyznacza rytm teraźniejszości... Dopóki w naszych dusz głębinie serce żydowskie żwawo bije.Oko ku wschodowi się obraca i do Syjonu wciąż powraca. Nadzieja nasza nie zaginie, wszak dwa tysiące lat przetrwała Być narodem wolnym w swej krainie. W kraju Syjonu i Jerozolimy." Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: forumowa ziemia obiecana tuż,ruż 19.01.09, 23:24 Fajne logo dalem, nie? A wiesz chociaz co tam jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
melord ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 22:53 perla napisał: > Naszą cywilizację kopnąłeś. jaka nasza?????....jesli kopnal to dzicz azjatycka nasza cywilizacja przestala sie mordowac ponad 60 lat temu i zyje od tej pory w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 22:55 w pokoju WTC, Madrytu, Londynu, to chciałeś napisać? Oni poniekąd i za nas walczą. Jak można tego nie widzieć właśnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 22:59 perla napisał: > w pokoju WTC, Madrytu, Londynu, to chciałeś napisać? > Oni poniekąd i za nas walczą. > Jak można tego nie widzieć właśnie??? > wtc,madryt....to ta sama dzicz azjatycka,flagi maja inne i nic wspolnego z cywilizacja Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 22:56 naprawde????? nu, nu.... jak tam patrze na pare innych miejsc na tym swiecie, to ta "wasza" cywilizacja, nie ta azjatycka ofkors, to sie wybija w od 60 lat w tych miejscach... australia zdaje sie tez gdzies zabijala w ciagu tych 60 lat nie? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:11 "australia zdaje sie tez gdzies zabijala w ciagu tych 60 lat nie?" jest to dla wiekszosci nie zrozumiale,ze cywilizacja czasmi pomaga dziczy wyzynac inna dzicz....choc poki co z dala od domu jest to niepokojace zjawisko,ze dzicz posiada czasami jakis wplyw na cywilizacje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:15 nu widzisz, bambusie.... my nie prosimy sie o pomoc.... my wyzynamy dzicz sami.... kretynskie wytlumaczenia masz.... ale wy tak zawsze.... siebie zawsze usprawiedliwiacie.... ale tez pierwsi, do oskarzania innych... tak wygladaja wlasnie tchorzliwe, marne charakterki.... takie bambusiki puste bezmozgowe wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:27 Irak....zagrazal Ameryce,Australii...???? Kto dzisiaj Iranem straszy....ta sama dzicz co WDM Iraku straszyla nie truj wiec gruba, eretz dawno by juz padl dgyby cywlizaja nie pomagala Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:31 zydzi nie padli od ponad 5000 lat.... ty naprawde bambus.... zpojrzy w dziure na jednym koncu, to widac dziure na drugim.... w srodku nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:39 dana33 napisała: > zydzi nie padli od ponad 5000 lat.... 5000 lat?? ja w takie stare bajki nie wierze ale jesli juz....macie wreszcie swoje panstwo i uszanowac nie potraficie ...kolejny holokaust sie niektorym w eretz marzy tym razem z rak semitow Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ale sie probujesz wic, bambusie..... 19.01.09, 23:42 jak ci jedno nie wychodzi, to probujesz inny temat.... zaraz skonczymy na chalwie i humusie.... ty uwazaj.... bo jak sie bedziesz za duzo wil, to ci sie powloka bambusowa zlamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzezbiarz.to.ja Re: ale sie probujesz wic, bambusie..... 19.01.09, 23:52 to po ten humus eres najechal Liban.A cilent z kad macie gruga?Falafel tez libanski.Czy wy cos macie swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
melord gruba....nie odwracaj kota ogonem 19.01.09, 23:55 kiedy nie wiesz co napisac....oprocz bluzgow ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:46 Holocaust sie marzy Vicky, ktora zachwala nam Hitlera ostatnio. Miej troche wstydu i uderz sie w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:52 jak dlugo chcecie z arabstwem walczyc?? nastepne 10,20...lat kiedys wreszcie ta bombke zrobia/kupia i... cywilizacja nic wam juz wtedy nie pomoze...nie bedzie komu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ....perla glupoty wypisujesz 19.01.09, 23:54 Moze i nastepne 2000 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ....perla glupoty wypisujesz 20.01.09, 00:06 ja izraelowi zle nie zycze to zydzi sami pchaja ten kraj do samozaglady,podobnie jak popchneli do holokaustu siedzac bezpiecznie w NY cz Londynie udajac ,ze nic sie nie dzieje,biznes z adolfem przez trzecie kraje robiac oszolomom ....w eretzu ich sporo,wystarczy obiecac gruszki na wierzbie by awantury prowokowac ps.absztyf....ty z przedpola Gaza piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ty aaki 20.01.09, 00:30 perla napisał: > Jeździłeś do nich > i potem kopnąłeś ich. Naszą cywilizację kopnąłeś. > Tak cie intrygują wypięte tyłki na dywanikach właśnie? > perla ty chyba tez na prochach lub grzybkach suniesz,bo lzesz jak bura suka. on nie jezdzil do nich,on sie z nimi tam spotkal,placac za siebie co potem w bezczelny sposob twoja protegowana kultura roznosila chamsko prywatne sprawy na forum przez pol roku. mozna bylo pawia puszczac widzac jaka to byla wspaniala goscina,iscie starozakonna,zreszta ty masz do dany te same pretensje i o to samo,wiec nie udawaj swietoszka i nawroconego. kazdy ma prawo do tego by swoje dywaniki podziwiac,masz je ty wlazac do buznic ma je kto innyc wlazac na dywanik za miedza.jesli ktos placi za siebie to moze jezdzic tam gdzie mu sie podoba a nie tam,gdzie sie tobie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ty aaki 20.01.09, 01:05 Tak to jest, czego nie dostal w Erecu, to dostal w Tajlandii)) I dlatego teraz tak gryzie))) A przeciez to nasz akuś zaczal ujawniac rozne rzeczy i zreszta szybko sie zamknal, bo wiedzial, ze moze przegiac okraglakowa mamusiu))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "Klub z door selection" ? :-) 19.01.09, 22:42 Jak to kiedys ladnie okreslil pudel? Wyselekcjonowali perle? Ze tez oni bez selekcji i murow nie moga.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: "Klub z door selection" ? :-) 19.01.09, 23:18 A co, mieszkasz w squacie, ze dziwisz sie, ze do domu nie wpuszcza sie kazdego menela jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Klub z door selection" ? :-) 20.01.09, 09:04 Nie bylo ci jeszcze dane poznac niczego innego poza squatem i selekcja na rampie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: do forum erec pytanie 20.01.09, 00:54 Scan nawet Haszowi własne forum zakładał, więc nie należę do entuzjastów przestawiania ludzi jak przedmiotów. Ten konflikt tylko robi sens, jeżeli jest walka w imię jakiś wyższych celów. I nawet nie ma dla mnie znaczenia jak im to idzie, kiedy ten kraj padnie łupem muzułmanów, każdy straci zainteresowanie, przypuszczam nawet, że Palestyńczycy go opuszczą. To nieprzyjazny skrawek ziemii. Nie lubię być w tłumie, jakoś zawsze się tak dzieje, że stado nie ma racji, nie ma wizji i wyobraźni. Tak jest w tym przypadku. Nikt mnie nie może posądzać o jakąś sympatię do Żydów, bo ślepy nie jestem i wiem z kim mamy do czynienia, ale mam pogodny stosunek do ludzi i przyjmuję, że każdy w końcu tam kiedyś dzieckiem był niewinnym i każdy jakieś wewnętrzne ma problemy i inaczej rzeczy widzi. Wydaje mi się, że w Izraelu armia nie poszła na całość, jest frustracja, ale nie przekroczono lini, nie ma miejsca bezsensowny mord, jest natomiast kompletny brak planu jak przyszłość ułożyć, to wydaje się niewiarygodne... Coraz więcej sensu widzę w religii, kościele, coraz mniej w świeckim absurdzie... Odpowiedz Link Zgłoś