antek-5 26.01.09, 11:52 www.youtube.com/watch?v=xd2pqVBZEVc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:00 No fajne!To znaczy inne obiekty kulturalne sa nieczynne bo teatr maja na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:06 Dzięki za link. Nawiasowo, niedawno czytałem tu wypowiedź, nie pamiętam czyją, nieważne, że to kompletna nieprawda, wymysł antyizraelskiej (czytaj: antysemickiej) propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:11 To pewnie hamas przedostal sie na strone izraelska i zrobil to przedstawienie. A potem wrocil do siebie fosfor zrzucac na cywili. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:19 Dokładnie. Ale wiesz, nie powiedziałbym, że to rozrywki typowego Izraelczyka. Żeby patrzeć na lot pocisków zadających śmierć i dokarmiać się przy tym - co tam było? bo nie zauważyłem? - to wymaga pewnej konstrukcji psychicznej wcale nie tak znów typowej wyłacznie dla Izraelczyków. W wiekszości krajów świata ludzie coś tam sobie podjadają, obserwując w TV pożary, ofiary klęsk żywiołowych, zamachów czy wojen. Ci konkretni ludzie zadali sobie trud, żeby sobie z bliska pooglądać. W realu. W tym są raczej wyjątkowi, bardziej niż typowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:24 > Ci konkretni ludzie zadali sobie trud, żeby sobie z bliska pooglądać. > W realu. W tym są raczej wyjątkowi, bardziej niż typowi. To chyba jeszcze gorzej niz ta polska karuzela w tle plonacego getta. es.youtube.com/watch?v=QW0D4HkooK0 Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 16:35 To chyba jeszcze gorzej niz ta polska karuzela w tle plonacego getta. A co twoja mamusia sprzedawala bilety na ta karuzele?! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 13:07 ach cepowaty..... do ogladania pociskow nie trzeba jechac az do granicy z gaza..... ogladalismy to w ostatnich 8 latach dzien w dzien... okolo miliona mieszkancow poludnia israela widzialo i slyszalo, bez ruszania sie ze swojego miasta.... bardzo typowe dla israela, to sie zgadza... bardzo typowe byc ostrzeliwanym przez lata raz z poludnia, raz z polnocy... jak sqrwielom terrorystycznym pasuje akurat w danym momencie.... nu, ale o tym naturalnie rozne cepowate dranie nie mowia... takie tematy to sie wlasnie okraza z daleka, bo moze wtedy prawda wygladalaby troche inaczej, nie? poprosiles o podwyzke? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 13:04 hahahahahahaha..... swietne.... i to akurat niemcy.... wiem, cepowaty, ze ci pasuje... to co ta amerykanka mowila, to mysli wiekszosc israelczykow dzisiaj... a to co mowili israelczycy po hebrajsku, to nie calkiem to, co ta paniusia tak ladnie i falszywie przetlumaczyla... a juz najlepsze to byl ten sonntag, co to israelczycy jakoby wycieczki robia... nu, sonntag w israelu to dzien roboczy i nikt wycieczek nie robi... u nas wycieczki robi sie am samstag.... tak ze ladnie sfabrykowane tlumaczonko, zeby pasowalo w kram takim cepowatym jak ty..... nie mowie juz o tym, ze gada idiotyzmy o wycieczce do gazy... bo w okresie tej operacji do gazy oprocz wojska nikt nie mogl wejsc... nikt.... nawet nie israelscy turysci... nu, ale nicha.... ty mozesz w to wierzyc, bo przeciez pasuje ci jak rekawiczka.... aaaaaa, to co powiedzieli israelczycy, to bylo wyjasnienie, ze przyjechali zeby okazac swoje poparcie dla dzialan naszych wojsk... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Widzisz cepek? Po co ci to znow bylo? 26.01.09, 13:08 Nie niedziela tylko sobota i zadna wycieczka tylko... piknik "poparcia". Sceny zostaly nakrecone kolo Dortmundu. Zydow na pikniku odgrywaly pomalowane na ciemno Hansy i Helgi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Jakich znow "manipulacji"? 26.01.09, 13:11 Nie napisalas, ze to "falszywe" tlumaczenia? A skad wiesz, ze ta faszystka to amerykanka a nie zydowka? Znasz ja? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jakich znow "manipulacji"? 26.01.09, 13:16 amerykanska zydowka... nie znam, goldbaum, ale slysze jej akcent.. oczywiscie, ze napisalam ze falszywe tlumaczenie, bo jest falszywe... natomiast twoje "Sceny zostaly nakrecone kolo Dortmundu. Zydow na pikniku odgrywaly pomalowane na ciemno Hansy i Helgi." to juz manipulacja, bo o tym nie pisalam.... cos jeszcze? uwazaj na majty.... te brazowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:22 dana33 napisała: > amerykanska zydowka... Czyli jednak zydowka z pogladami jak twoje i Adolf. > oczywiscie, ze napisalam ze falszywe tlumaczenie, bo jest falszywe... Mozesz nam zatem powiedziec, jak zatem bylo prawdziwie? > natomiast twoje "Sceny zostaly nakrecone kolo Dortmundu. Zydow na > pikniku odgrywaly pomalowane na ciemno Hansy i Helgi." to juz > manipulacja, bo o tym nie pisalam.... Chcialem dobrze. Skoro i Hamas ma M16 to i te sceny mogly byc nakrecone pod Dortmundem? Czyz nie? W Zaglebiu Ruhry mogliby bez problemy znalezc takich sniedych statystow, jak ta "amerykanka" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:28 czytasz nieuwaznie, goldbaum.... napisalam wyzej, co powiedzial ten israelczyk.... najprawdopodobniej zydowka, bo wielu ich przyjechalo w tym okresie.. ale znam rowniez nie zydow, ktorzy uwazaja tak samo, jak i ona i jak ja... chyba nie masz z tym za duzego problemu, nie? wiem, wiem.... ty zawsze chcesz dobrze, dlatego tez zawsze manipulujesz, krecisz i wsadzasz innym slowa w usta, ktorych nigdy nie powiedzieli.... ale nicha... to co ty sam mowisz okresla cie doskonale.... "du dreckige verlauste judensau".... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:31 dana33 napisała: > czytasz nieuwaznie, goldbaum.... napisalam wyzej, co powiedzial ten israelczyk.... No to napisz jeszcze raz i nie zapomnij wytlumaczyc, czym to sie roznilo od tlumaczenia. > najprawdopodobniej zydowka, bo wielu ich przyjechalo w tym okresie.. No tak. Mogla tez byc z Hamasu. > ale znam rowniez nie zydow, ktorzy uwazaja tak samo, jak i ona i jak ja... chyba nie masz z tym za duzego problemu, nie? Dlaczego mialbym miec problemy z Herr Rouhsem i jego "Kameraden"? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:37 hahahahahaha.... nu, napewno nie napisze.... podskakuj dalej.... tylko trzymaj te majty, bo juz zaczynaja opadac... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:38 dana33 napisała: > hahahahahaha.... nu, napewno nie napisze.... Znow podwinela ogon. Nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:42 mylisz sie..... po prostu uwazam, ze jestes bezczelny piszac do mnie "to napisz jeszcze raz"... mozesz pojsc pare postow wyzej i poczytac.... ty myslisz, ze ja nie wiem, co ty probujesz tu zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:46 dana33 napisała: > mylisz sie..... po prostu uwazam, ze jestes bezczelny piszac do mnie "to napisz jeszcze raz"... Ach myslisz tak? No to najmocniej przepraszam. > mozesz pojsc pare postow wyzej i poczytac.... Sek w tym, ze poszedlem i niczego nie znalazlem. Dlatego obawiam sie, ze znow piszesz o jakichs rzeczach, ktore nigdy nie zaistnialy. Nie bylby to pierwszy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:49 nie znalazles???? nu, pech gehabt, goldbaum.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 13:50 To jeszcze pol biedy. najgorsze jest to, ze ty tez bys tego nie znalazla. I to jest juz troche glupio. Nie dla mnie tylko dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 14:00 tak myslisz? nu, nie bede ci w tym twoim mysleniu przeszkadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 14:05 Ja to po prostu wiem I kazdy inny tez widzi, ze znow tylko podwijasz ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 14:24 aha..... ty wiesz..... zoll zejn..... ty zawsze wiesz, nie? czasem niedokladnie... czasem inaczej.... czasem cos dorobisz... czasem przekrecisz.... ale wiesz oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 15:58 dana33 napisała: > aha..... ty wiesz..... Nie tylko wiem, jak to widze! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 16:00 jeszcze cos goldbaum? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ach jednak nie amerykanka tylko zydowka! 26.01.09, 16:18 Pewnie, cos o was: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90389823 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 12:09 Najlepsze fragmenty: a) ten chlopak twierdzacy, ze "z tej strony to tez jest zatrwazajace" b) dziewczyna radzaca "zmiesc to panstwo z powierzchni ziemi" i twierdzaca, ze jest "troche faszystka" c) tatus ochraniajacy dziecko na koncu Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 12:43 Taka sama jak swego czasu pod pewnym murem, gdzie stala karuzela. Ale wtedy okoliczna ludnosc nie urzadzala z tego powodu piknikow cieszac sie z kazdej eksplozji. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To po khuy pod murem stala karuzela? 26.01.09, 12:48 Poza tym Goldzik przypomina sie tobie, ze sam pisales, ze to wojna nie symetryczna, z wielkimi szansami na zwyciestwo hamasnikow z powodu braku tej wlasnie symetrii, canaglio goldbaum napisał: Taka sama jak swego czasu pod pewnym murem, gdzie stala karuzela. > Ale wtedy okoliczna ludnosc nie urzadzala z tego powodu piknikow cieszac sie z > kazdej eksplozji. > Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 12:58 Byli jacys Polacy, ktorzy robili pikniki pod murem i cieszyli sie z kazdej bomby eksplodujacej po drugiej stronie? Rzuc linkiem, jak masz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu "Zdemon.." co szwabski Goldziku postpunkowski? 26.01.09, 13:05 goldbaum napisał: Mieli ja zdemonzowac? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ZdemonTowac tepaku. 26.01.09, 13:09 Nawet zwykla literowka przerasta mozliwosci twojego IQ chomika. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:10 owszem byli.... byli i mowili, ze hitler robi za nich ta robote... "zydki sie smaza" mowili.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:12 dana33 napisała: > owszem byli.... byli i mowili, ze hitler robi za nich ta robote... > "zydki sie smaza" mowili.... No to nie bedziesz miala problemow z udowodnieniem tej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:22 dana33 napisała: > poszukaj w dokumentach ipn.... Czyli znow podwinela ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:31 dlaczego tak uwazasz? bo nie lece i nie wyszukuja dla ciebie linkow? nu, nie lece.... poszukaj se sam.... jest dosc informacji na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:32 dana33 napisała: > dlaczego tak uwazasz? bo nie lece i nie wyszukuja dla ciebie linkow? Wlasnie tak. Piszesz cos, czego nie jestes w stanie w zaden sposob udowonic. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:38 a po co mam udawdniac? historycy to juz udowodnili, wiec chyba wystarczy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:41 dana33 napisała: > a po co mam udawdniac? historycy to juz udowodnili. ... ze w Oswiecimimiu nigdy nie zabijano ludzi gazem. Czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:46 slabiutko, slabiutko, goldbaum.... a moze po prostu u ciebie pamiec nie pracuje? gdzie byla mowa o oswiecimiu i gazie? mowilismy o powiedzeniu "zydki sie smaza" i o karuzeli i o getcie.... cusik jak widac ogon podwinales i teraz przechodzisz na oswiecim i zabijanie ludzi gazem... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:48 dana33 napisała: > a moze po prostu u ciebie pamiec nie pracuje? gdzie byla mowa o > oswiecimiu i gazie? mowilismy o powiedzeniu "zydki sie smaza" i o > karuzeli i o getcie.... Roznica mmiedzy nami polega na tym, ze ja - w przeciwienstwie do ciebie - nie zyje na tym forum. Jakos nie moge sobie przypomniec, zeby gdzies byla mowa o Polakach urzadzajacych piknik z dziecmi pod murami Getta podczas jego likwidacji, komentujacych radosnie kazde uderzenie bomby. Ale pewnie podasz mi link. Lub nie, gdy sie okaze, ze znow cos zmyslilas. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 13:55 nu, goldbaum..... zyjesz na tym forum dokladnie tak samo jak ja... moze w innych troche godzinach, ale jest cie tu duzo... duzo za duzo.... a ja pisalam cos, ze urzdzali piknik pod murami getta, goldbaum? bo jak pamietam, to wlasnie napisalam, ze piknikow nie urzadzali, tylko sie na karuzeli bawili.... ty rzeczywiscie nie czytasz moich postow dokladnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 14:05 dana33 napisała: > a ja pisalam cos, ze urzdzali piknik pod murami getta, goldbaum? To wlasnie dalas do zrozumienia. Moj komentarz "Ale wtedy okoliczna ludnosc nie urzadzala z tego powodu piknikow cieszac sie z kazdej eksplozji" forum.gazeta.pl/forum/0,62489,1540823.html?f=13&w=90374492&a=90381176&rep=2 Skomentowalas: "OWSZEM byli" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90374492&a=90378468 > bo jak pamietam, to wlasnie napisalam, ze piknikow nie urzadzali, > tylko sie na karuzeli bawili.... Widzisz roznice miedzy bawieniem sie "na karuzeli" a zabawa z powodu "smazonych zydkow" albo Palestynczykow? Jesli nie, to moze ktos powinien ci to wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Mieli ja zdemonzowac? 26.01.09, 14:22 goldbaum...... twoje pytanie brzmialo: "Byli jacys Polacy, ktorzy robili pikniki pod murem..." moja odpowiedz brzmiala: "owszem byli.... byli i mowili ....." nic nie napisalam o urzadaniu piknikow... znow niezrozumiales? ale to nie pierwszy raz juz... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Koszerna logika 26.01.09, 15:57 dana33 napisała: > znow niezrozumiales? ale to nie pierwszy raz juz... Alez oczywiscie, ze zrozumialem! Koszerna logike znam nie od dzis: Jesli A spyta, czy "byli jacys Polacy, ktorzy palili zydow w stodolach..." i B odpowie "owszem byli.... byli i mowili....." to znaczy to tyle, ze B nic nie napisal o paleniu zydow w stodolach. Wot koszerna logika! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: To po khuy pod murem stala karuzela? 26.01.09, 13:18 Na tytułowe pytanie odpowiedź pytaniem: ile jest faktu w fakcie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=78161628&a=78285155 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: To po khuy pod murem stala karuzela? 26.01.09, 13:33 Karuzele zazwyczaj sie stawia ku uciesze roznorakiego gapiostwa i menelstwa a takze dziatwy przy okazji swiat. Jakiez to byly wtenczas swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: To po khuy pod murem stala karuzela? 27.01.09, 00:41 Karuzele zazwyczaj sie stawia ku uciesze roznorakiego gapiostwa i menelstwa a > takze dziatwy przy okazji swiat. > Jakiez to byly wtenczas swieta? Swieto Dany a twoj tatus postawil karuzele bo chcial interes ubic! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:08 tak, piknikow nie urzadzala, ale na karuzeli bawila sie swietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:09 Skad wiesz, ze "swietnie"? Bylas tam? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:11 mialam szczesice... ja nie bylam.... ale moi rodzice byli, widzieli i slyszeli... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:14 Ach tam tez byli, przy tej karuzeli, po drugiej stronie muru? Przed czy po pobycie u uroczej rodziny w Niemczech, ktora chronila ich przed polskimi antysemitami? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:25 dana33 napisała: > owszem, byli.... Oczywiscie. Byli w gettcie w Lodzi i w Warszawie, i w obozie w Oswiecimiu. Wszedzie "wyszli" bez niczyjej pomocy - o ile dobrze pamietam. No i byli jeszcze u rodziny niemieckiej w glebi Rzeszy, ktora chronla ich przed polskimi antysemitami. I teraz jeszcze byli wewnatrz getta i poza nim akurat przy "tej" karuzeli. Opuscilem cos? Moze oddzial Tebe Bielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:33 tevje a nie tebe... opusciles duzo, troche poprzekrecales, nie jestes dokladny, bo byli jeszcze i w innych luksusowych miejscach, ale nicha... ostatecznie malo masz informacji, z tej niewielkiej ilosci tworzysz, jak grzesio der germanski, kolejna historie mojej rodziny... nie mam zamiaru ci w tym przeszkadzac.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:37 dana33 napisała: > opusciles duzo, troche poprzekrecales, nie jestes dokladny, Mozna sie pogubic przy tylu przygodach, ktore juz tu opisalas. > bo byli jeszcze i w innych luksusowych miejscach, Nie watpie. U Tebje tez czy nie? Ponoc byl bardzo luksusowo wyposazony. Nawet harem mial. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:39 prawda? tez uwazam, ze historia wojenna moich rodzicow byla wyjatkowo "urozmaicona"..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:44 dana33 napisała: > prawda? tez uwazam, ze historia wojenna moich rodzicow byla wyjatkowo > "urozmaicona"..... Dorzucilbym, ze niewiarygodnie wprost... "urozmaicona". Inni rodzice z przejsciami podobnymi do twoich opowiadaja na przyklad, jak to podczas Powstania w Gettcie zabili wiecej Niemcow niz WP podczas calej Kampanii Wrzesniowej! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:47 prawda? w yad vashem tez powiedzieli, ze to niesamowita historia.. nie, moi nie zabili ani jednego niemca i tez nie opowiadali takich historii..... jeszcze cos? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:49 dana33 napisała: > prawda? w yad vashem tez powiedzieli, ze to niesamowita historia.. No to wreszcie cos, co laczy Yad Waszem z moja skromna osoba > nie, moi nie zabili ani jednego niemca i tez nie opowiadali takich > historii..... Ale inni owszem opowiadaja. I wiesz co? To tez jest... niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:59 ach ach goldbaum..... inni opowiadaja? nu, moze i zabijali.... nie sprawdzalam tego.... juz masz dosyc informacji, czy jeszcze cos? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 14:07 dana33 napisała: > ach ach goldbaum..... inni opowiadaja? nu, moze i zabijali.... Nu, z cala pewnoscia! Zabili wiecej Niemcow niz cale WP razem wziete podczas Kampanii Wrzesniowej. Nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 14:25 mozesz udowodnic, ze opowiadali, ze zabili wiecej niemcow, niz cale wp razem wziete w kampanii wrzesniowej? bo cusik mam wrazenie, ze znow cie ponioslo letko.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 15:59 dana33 napisała: > mozesz udowodnic, ze opowiadali, ze zabili wiecej niemcow, niz cale > wp razem wziete w kampanii wrzesniowej? Pewnie ze moge. A co? Znow sie chcesz zblaznic? Ostatnio zblaznilas sie jakas godzine temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:22 nu, pomysl troche, to moze dojdziesz do tego, czy przed czy po.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". 26.01.09, 13:26 Trudno sie polapac, bo twoi rodzice byli wlasciwie wszedzie. Pewnie jeszcze dokarmiali pianiste. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Widac, jaka to byla "wojna". P.S. 26.01.09, 16:01 Niemcy przy calym ich zezwierzeceniu nie byli przynajmniej na tyle falszywi, zeby to, co robili za murem przy karuzeli okreslac jako "wojna". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Widac, jaka to byla "wojna". P.S. 26.01.09, 16:13 aha... widze, ze nic nie masz nowego do powiedzenia, wiec zaczynasz ciagnac ten watek juz kompletnymi idiotyzmami... wiec pisz dalej do siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Czemu tak sie burzysz? 26.01.09, 16:20 Bo nie wiesz co napisac? Ale tak wlasnie bylo: przy calym swoim zezwierzeceniu Niemcy nie byli takimi OSZUSTAMI I KRETACZAMI, zeby cos, co bylo EGZEKUCJA okreslac jako "wojna". Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Prose panie, prose pani! Marudzie znow uciska... 26.01.09, 12:56 Marudzie znow uciska prawda pokazana w niemieckiej telewizji i marudzia znow nie wie co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Srawda:) 26.01.09, 12:59 Srawda pokazana w szwabskiej telewizji. Kasuj khuykow dyzurny, nie lam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Srawda:) 26.01.09, 13:04 marouder.eu napisał: > Srawda pokazana w szwabskiej telewizji. To kto sie przebral za tych zydow? Szwaby czy hamasniki? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Prose panie, prose pani! Marudzie znow uciska 26.01.09, 13:12 jasne, jasne.... tak samo jak wiele innych "prawd" pokazywanych w roznych telewizjach... same zdjecia oczywiscie sa prawdziwe... tylko te komentarzyki i to falszywe tlumaczonko i ten ton tej narratorki.. ale oprocz tego sama prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:17 dana33 napisała: > same zdjecia oczywiscie sa prawdziwe... Nu kto by pomyslal... Usmiechnieci zydzi w wolnych chwilach obserwujacy przez lornetki zabijanie ludzi w Gazie, jedzacy kanapki i popijajacy kawa. > tylko te komentarzyki i to falszywe tlumaczonko Chocby nie wiem co mowili, inteligentnym ludziom wystarcza same te obrazy. > i ten ton tej narratorki.. Nie podoba ci sie? No to musisz z tym zyc. Teraz widzialy to juz miliony ludzi w Niemczech i beda widziec nastepne tysiace na calym swiecie. > ale oprocz tego sama prawda... Nu widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:21 cos powiedzialam, ze mi sie nie podoba goldbaum? jesli chodzi o mnie, to ona moze gadac co chce.... tak samo jak ty mozesz sobie pisac, co chcesz.... prawda to nie jest, ale ostatecznie papier jest cierpliwy, tak samo jak mikrofon... mnie to wiesz, mozecie podskoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:29 dana33 napisała: > cos powiedzialam, ze mi sie nie podoba goldbaum? Owszem. Mialas zastrzezenia prawie do wszystkiego, od dnia przez pochodzenie statystow do tlumaczenia a nawet tonu narracji. > jesli chodzi o mnie, to ona moze gadac co chce.... tak samo jak ty > mozesz sobie pisac, co chcesz.... prawda to nie jest, To moze napiszesz nam, jaka jest ta "prawda"? Bo my widzimy ludzi w nastroju piknikowym obserwujacych mordowanie innych ludzi przy kanapkach i kawie, rzucajacych hasla typowe dla nazistow. Ale jesli to nie jest to, to mysle ze kazdy chetnie dowiedzialby sie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________nie chcecie porozmawiać o poslich zagrozen 26.01.09, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90306765 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:35 juz ci napisalam, ze czytasz moje posty nieuwaznie.... napisalam w tym watku i w innym do cepowatego durnia, i wystarczy... ty mozesz sobie patrzec i widziec co chcesz.... twoje prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:39 dana33 napisała: > juz ci napisalam, To ci sie tylko wydaje. Napisalas tylko, ze to nieprawda ale wcale nie napisalas, jaka jest ta prawda. Ktory to juz raz z rzedu podwinelas ogon? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:44 alez napisalam.... sprobuj znalezc, jest w tym watku... no i sprobuj rowniez zrozumiec.... napisalam po polsku... cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 13:51 dana33 napisała: > alez napisalam.... sprobuj znalezc, jest w tym watku.. Znow masz halucynacje? Z glodu? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 14:02 nie rozumiem, dlaczego ciagle sie pytasz, czy jestem glodna.... nie jestem... w israelu glodu nie ma... nie martw sie tak o moj zoladek.... halucynacaji tez nie mam... co ja moge na to poradzic, jak ty nie widzisz i nie rozumiesz? rak zalamywac nie bede.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Zdjecia" jednak "prawdziwe"???? Nu? 26.01.09, 14:07 dana33 napisała: > nie rozumiem, dlaczego ciagle sie pytasz, czy jestem glodna.... Bo czesto masz halucynacje. > nie jestem... w israelu glodu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki są żli faszyści, są i dobrzy faszyści-ci nasi 26.01.09, 15:56 ot i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Ale ta faszystka to "amerykanka" 26.01.09, 16:23 stwierdzila dana. Poznala po "akcencie". Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Ale ta faszystka to "amerykanka" 26.01.09, 17:41 niech i tak będzie,że to amerykańska żydówka.czy sądzisz ze danusia nie podziela jej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ale ta faszystka to "amerykanka" 26.01.09, 17:57 Ja wlasnie sam nie bardzo wiem co to mialo znaczyc? Czemu akurat tak odruchowo z tej, ktora okreslila sie jako "faszystka" natychmiast zrobila "amerykanke"? Wyglada tak, jakby chciala sie zdystansowac. Moze cos w tym jednak jest, ten kto okresla sie jako komunista albo faszysta przestaje byc zydem? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Ale ta faszystka to "amerykanka" 26.01.09, 18:01 żydówka z ameryki czy tylko amerykanka? swoja drogą taka pokrętna ekwilibrystyke językową to już widzialem bodajże ambasador szewach jesli sie nie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "odrobine faszysci" 26.01.09, 18:16 "to co ta amerykanka mowila, to mysli wiekszosc israelczykow dzisiaj" A co mowila i co mysli ta "amerykanka"? "Mysle, ze to jest najlepsze rozwiazanie. Zolnierze powinni po prostu cale to panstwo kompletnie zniszczyc" "Po prostu zrownac je z ziemia" "Tak, ja jestem odrobine faszystka" I tak ponoc "mysli wiekszosc israelczykow dzisiaj" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90374492&a=90378124 Pozniej gdy spytalem, skad wie, ze to "amerykanka" poprawila sie: "amerykanska zydowka... nie znam, goldbaum, ale slysze jej akcent.. " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90374492&a=90378783 Hmmmm... "wiekszosc israelczykow" to "odrobine faszysci". Jak "kompletnie zniszczyc" i "zrownac z ziemia" to dla nich "odrobina" faszyzmu to ja sie pytam, co by bylo, gdyby oni byli faszystami? Ale to przeciez nie moze byc... Zyd faszysta? Odpowiedz Link Zgłoś
barak-o-bama Re: "odrobine faszysci" 26.01.09, 18:22 Ona jest tylko odrobine faszystka bo cuz to za panstwo ta Gaza to odrobinka.Amerykanska zydowka odrobine faszystka bedzie duza faszystka jak bedzie rownany z ziemia Iran.Ona jest po prostu wprost proporcjonalna z tej samej szkoly co zionazisci tylko ze nie zna roznicy jak przypadlo na jew fanatykow miedzy faszyzmem a nazizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: "odrobine faszysci" 26.01.09, 18:27 wiekszość społeczeństwa izraelskiego mysli jak ta "amerykańka" ale nie jest faszystami. w ten sposób wilk syty i owca cała bedzie. taka sofistyka Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: "odrobine faszysci" 26.01.09, 18:44 aaki napisała: > wiekszość społeczeństwa izraelskiego mysli jak ta "amerykańka" ale nie jest fas > zystami. > w ten sposób wilk syty i owca cała bedzie. > taka sofistyka co fakt to fakt,niektorzy po prostu sa do tego i naziolami jak ta ponizej. ciekawe gdyby polacy na forum przyznawali sie jawnie do tego ,ze sympatyzuja z nazistami i maja takie poglady faszystowskie jak chociazby nasz mily fredzio,ktory podziela na szamberecu zachwyt tej amerykanskiej pieknotki. nu a wiadomo kto promuje fredzia faszyste Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 odrobine klamczucha..... 26.01.09, 18:49 gdzie to ja sie przyznalam do sympatyzowania z faszystami, patologiczna klamczucho? bo podpisalam petycje przeciwko budowie meczetow? to wg ciebie sympatyzowanie z nazistami? nu, inteligencja to ty nigdy nie blyszczalas, pustemo rochellinowata.. ale za to paznokietkami to az za bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Porzadnie nazistka 27.01.09, 08:25 dana33 napisała: > gdzie to ja sie przyznalam do sympatyzowania z faszystami, Ktos, kto popiera podpisami ich postulaty nie musi sie do niczego przyznawac bo popierajac ich DOWODZI, ze z nimi sympatyzuje. > bo podpisalam petycje przeciwko budowie meczetow? to wg ciebie > sympatyzowanie z nazistami? Tak. Tak samo, jak popieranie Ustaw Norymberskich, przesladowan zydow, postulatow rewizji Traktatu Wersalskiego bylo przejawem sympatyzowania z nazistami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 odrobine kretacz.... 26.01.09, 18:39 nagle znalazles te moje wytlumaczenia, o ktore sie tak prosiles przez po watka? nu, widzisz, ze potrafisz? i po co ci to bylo? nie, nic nie poprawilam.... zapytales sie ladnie skad wiem, ze to amerykanka a nie zydowka, wiec ci zwyczajnie wyjasnilam, po jak widac podstawowych rzeczy o israelu nie wiesz, a drzesz sie tutaj dzien w dzien jako ten specjalista.... tak ze badz laskawy i sprobuj, choc wiem, ze to praktycznie nie jest mozliwe, wyrazaj sie scisle i doklanie, bo te twoje insynuacyjki strasznie cienkie sa... cos jeszcze, goldbaum? masz jakies nowe sensacyjki? w miedzyczasie udalo ci sie wymyslec jakies nowe kretactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Oszustka na calego 26.01.09, 21:16 dana33 napisała: > nagle znalazles te moje wytlumaczenia, o ktore sie tak prosiles > przez po watka? Nie. > nie, nic nie poprawilam.... Pewnie. Najpierw byla "amerykanka" a pozniej "amerykanska zydowka". Jak powiem, ze pilem w szczywnicy a potem, ze wlasciwie to jednak szczalem w piwnicy to tez wyjdzie na to samo? Wedlug koszernej logiki zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: rozrywki typowego issraelczyka, he,he 26.01.09, 18:26 prawde powiedziawszy to zupelny horror,zeby miec juz takie zboczenie jak ta grupka pokreconych idiotow. do tego jeszcze pokazuja to zboczenie dzieciom zazerajac chipsy. horror.zupelny brak ludzkich odruchow. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cala prawda o izraelu u jego zbrodniczym 26.01.09, 22:03 ulzylo ci? git..... przypomniec ci jedwabne? zabijanie zydow ukrywajacych sie przez polakow? wyrzucanie z pociagow? mozemy porozmawiac o zbrodniczym plemieniu.... dawaj.... rzuc cos jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Umknelo ci jak zwykle kilka detali 27.01.09, 08:35 W XV wieku palono czarownice, na poczatku lat 40-tych ziemie polskie znajdowaly sie pod okupacja zbrodniczego rezymu, w stanie odgornie sterowanej anarchii, kiedy kazdy zbir mogl robic, co mu sie zywnie podobalo, z poparciem wlasnie tego bandyckiego rezymu. W miedzyczasie mamy XXI (!) wiek, doskonala wiedze na temat Holocaustu i jego przyczyn i panstwo, ktore okresla sie samo jako demokracja i (zeby bylo smieszniej!) czesc kultury zachodniej. Fajnie, ze stawiasz obok siebie zwyrodnienia majace miejsce w Polsce 70 lat temu, w stanie calkowitwej anarchii sterowanej przez zbrodniczy rezym z tym, i to co ma miejsce w tej tzw. "demokracji". Odpowiedz Link Zgłoś