Dodaj do ulubionych

JEDNA RASA LUDZKA RASA!!!

IP: 64.209.87.* 26.11.03, 20:10
studenci: 5zł reszta świata: 7zł

RASIZM STOOP! NOW!!!

nad.psycholog.n :10zł + 22% Visarionowicz Atrofiej Trocky

Obserwuj wątek
    • b4b na głowę upadłeś?! 26.11.03, 20:13
      • Gość: psycholog.n2 ATAK RASISSTOWSKI??? IP: *.biaman.pl 26.11.03, 20:14
        ???!??
        • b4b Re: ATAK RASISSTOWSKI??? 26.11.03, 20:18
          nie, nic nie mam do murzynów na przykład,
          do żydków w sumie też, jeśli nie pałętaja się
          po polskich ulicach, ale na litość boską
          nie porównuj ludzi ani do jednych, ani do drugich
          OKI?
          • zeuropeizowany Re: ATAK RASISSTOWSKI??? 26.11.03, 20:28
            Rozumiem Cię doskonale.
            No właśnie, ja też nie mam nic do polaczków, w zasadzie, jeżeli nie pętają się
            po innych landach.
            No i nie porównują się z cywilizowanymi narodami, rzecz jasna.
            • b4b Re: ATAK RASISSTOWSKI??? 26.11.03, 20:45
              zeuropeizowany napisał:

> Rozumiem Cię doskonale.
              > No właśnie, ja też nie mam nic do polaczków, w zasadzie, jeżeli nie pętają się
              > po innych landach.
              > No i nie porównują się z cywilizowanymi narodami, rzecz jasna.

z jakimi narodami?
              Pewnie myślisz o postępowych Holendrach, którzy ze swojego kraju uczynili
              dom dla wszelkiego dziwactwa, oczywiście w imię wskazywania drogi takim
              prymitywnym narodom jak ci zawsze wsteczni Polacy. Może sie zdźiwisz, ale nie
              wszyscy Holendrzy są zadowoleni z faktu że z ich ojczyzny uczyniono zoo i ziemię obiecaną dla pedalstwa z całego świata.
              Jako inny przykład masz napewno na myśli oświeconą Francję, która powoli, lecz systematycznie zamienia się w kraj meczetów. Za parę lat prezydent wielkiej francy wrazie niesubordynacji nie poprzestanie na wyzaniu nas od osłów, ale ogłosi dzihad z niewiernymi psami Polakami.
              Prawda jest taka że jedyną korzyścią jaką wynieśliśmy z II wojny to jednolity skład etniczny. Brzmi to brutalnie, ale taka jest prawda. Ty pewnie nie, ale Ja wolałbym nie próbować eksperymentów z kolorową emigracją. Dla swojego, ale i twojego dobra.
              • zeuropeizowany Re: ATAK RASISSTOWSKI??? 26.11.03, 21:06
                b4b napisał:
                "Ty pewnie nie, ale Ja wolałbym nie próbować eksperymentów z kolorową
                emigracją. Dla swojego, ale i twojego dobra."

Dzięki wielkie za troskę, ale ja sobie poradzę. Ksenofobia jest mi raczej
                obca,takoż poczucie narodowej wyższości nad innymi. Nie budzę się też zlany
                potem ze strachu bo mi się przypomniały meczety we Francji. A i z - jak to
                poetycko określiłeś - "pedalstwem" - też nie mam jakoś problemów. Mam taką
                cichą umowę z gejami, że oni nie wpierdzielają się w moje życie seksualne, a ja
                w ich. Ale nie namawiam Cię do takiego podejścia, oczywiście. Jeżeli nie możesz
                znieść, że oni robią to inaczej, jeżeli ta świadomość Cię tak podnieca że nie
                jesteś w stanie przyjąć tego faktu spokojnie - to trudno, Twój problem.

A tak w ogóle to cieszę się, że załapałeś lekką ironię zawartą w mojej
                wypowiedzi. Tak, masz rację, pisząc "polaczki" miałem na myśli jedynie
                niektórych przedstawicieli naszej nacji, jak słusznie spostrzegłeś. A lotność
                nie jest częstą cechą wśród rasistów, niestety. Ty jednak co nieco, jak widzę,
                czaisz, więc może jeszcze będą z Ciebie ludzie.
                Czego Ci serdecznie życzę - i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka